Home » , » Αφόρητη μπόχα από τις καταγγελίες Μητρόπουλου (Βίντεο) - H ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ διευθύνει και καθοδηγεί οργάνωση Σικελιανής μαφίας ή πολιτικό κόμμα;.

Αφόρητη μπόχα από τις καταγγελίες Μητρόπουλου (Βίντεο) - H ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ διευθύνει και καθοδηγεί οργάνωση Σικελιανής μαφίας ή πολιτικό κόμμα;.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 | 9:21 μ.μ.

Αφόρητη μπόχα αποπνέουν τα όσα ισχυρίζεται ο Αλέξης Μητρόπουλος τώρα που του προέκυψε η γνωστή του δικαστική περιπέτεια.

Αν πιστέψουμε την δική του εκδοχή  η αντίθεση του στην εφαρμοζόμενη ταξική μνημονική πολιτική είναι η ουσιαστική αιτία της δίωξης εναντίον του για φοροδιαφυγή. Κι έτσι να συμβαίνει μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο. Είναι κάτι το συνηθισμένο τα «χτυπήματα κάτω από την ζώνη στα αστικά κόμματα».
Αν όμως πάρουμε σαν δεδομένο τα όσα ισχυρίζεται ο πρώην αντιπρόεδρος της βουλής για τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν, τότε θα μπορούμε να πούμε ότι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ διευθύνει και καθοδηγεί οργάνωση Σικελιανής μαφίας και όχι πολιτικό κόμμα.

Φυσικά και δεν θεωρούμε τον πιο αξιόπιστο άνθρωπο του κόσμου τον Μητρόπουλο. Εδώ όμως –όπως ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε- καταγγέλλει σημεία και τέρατα.
Κατονομάζει άτομα που σύμφωνα μ’ αυτόν υλοποιούν ένα σχέδιο σε βάρος του και μάλιστα «φοβάται μην του συμβεί κάτι κακό»! 

Είναι δυνατόν ο «πνευματικός πατέρας» του πρωθυπουργού, υπουργός Επικρατείας Φλαμπουράρης να παθαίνει αφωνία και να μην απαντά στα όσα λέει εναντίον του ο πρώην σύντροφος του;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:52 μ.μ.

Αλέξης Μητρόκωλος!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger