Home » , » Μεθόδους «μαφίας» και «αριστερής αλητείας» σε βάρος του καταγγέλλει ο πολιτικός γυρολόγος Μητρόπουλος

Μεθόδους «μαφίας» και «αριστερής αλητείας» σε βάρος του καταγγέλλει ο πολιτικός γυρολόγος Μητρόπουλος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 | 7:24 μ.μ.

Απασφάλισε ο Αλέξης Μητρόπουλος μετά την δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που του ασκήθηκε σήμερα από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ελένη Τουλουπάκη, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση που ξεκίνησε πριν από 16 χρόνια, όταν  δυο άλλοι δικηγόροι κατήγγειλαν τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν τους απέδωσε το μέρος της αμοιβής που τους αναλογούσε για το χειρισμό της υπόθεσης που είχαν χειριστεί από κοινού.

Τότε ξεκίνησε μια δικαστική έρευνα απ’ την οποία προέκυψε ότι ο Μητρόπουλος δεν είχε δηλώσει το ποσό που εισέπραξε και του είχε καταλογιστεί ένας φόρος 400.000 ευρώ που σήμερα μαζί με τις προσαυξήσεις έχει ξεπεράσει τις 900.000.

Ο δικηγόρος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες προσφεύγοντας στην διοικητική δικαιοσύνη χωρίς όμως να πείσουν τα λεγόμενα του και έτσι σήμερα του απαγγέλθηκε κατηγορητήριο σε βαθμό κακουργήματος.

Μ' αυτή την εξέλιξη ο Μητρόπουλος έχασε την ψυχραιμία του κάνει λόγο για «πολιτική δίωξη» τονίζοντας ότι «θα συνεχίσω να προβάλλω τις απόψεις μου και να ασκώ κριτική στην εθνοκτόνα και κοινωνιοκτόνα ασκούμενη μνημονιακή πολιτική, όπως έπραξα πάντα, από όταν φυλακίστηκα και βασανίστηκα στη χούντα μέχρι και σήμερα», ενώ εκτιμάει ότι σε βάρος του χρησιμοποιούνται μέθοδοι «μαφίας» και «αριστερής αλητείας».

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι υπάρχει σε βάρος του σχέδιο πολιτικής του εξόντωσης και σπίλωσης ενώ θεωρεί τον Α. Τσίπρα βασικό υπεύθυνο για ό,τι έχει σχεδιαστεί εις βάρος του.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος της βουλής θεωρεί τον εαυτό του «εξιλαστήριο θύμα» και η περίπτωση του πήρε αυτές τις διαστάσεις την συγκεκριμένη στιγμή για να επισκιάσει την υπόθεση με το «πόθεν έσχες» του Γ. Σταθάκη.

Ο πολιτικός γυρολόγος και αγαπημένος των τηλεοπτικών σταθμών της διαπλοκής,  Α. Μητρόπουλος, προφανώς αισθάνεται πίκρα ίσως και αγανάκτηση που ο Τσίπρας τον έριξε στα αζήτητα της πολιτικής ζωής. Το ερωτηματικό και μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του είναι αν έχει στα χέρια του «ντοκουμέντα» για να διαπραγματευτεί παρασκηνιακά την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:48 μ.μ.

Ο Αλέξης Μητρόκωλος!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger