Home » , » Θαυμάστε Συριζαίικο στέλεχος: Ζητά να ασκηθεί βία στους αντιεξουσιαστές

Θαυμάστε Συριζαίικο στέλεχος: Ζητά να ασκηθεί βία στους αντιεξουσιαστές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 | 12:15 π.μ.

Πιθανόν να μην είναι τόσο γνωστό το «μπουμπούκι» υποψήφιος ευρωβουλευτής του Σύριζα, παρουσιαζόμενος σαν πρόεδρος κάποιας Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Δημήτρης Χριστόπουλος,
Να θυμίσουμε πάντως ότι ήταν ένας απ’ τους πιο ένθερμους υποστηριχτές των νατοϊκών επεμβάσεων στην Τουρκία και ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε για να «κοπεί» απ’ το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Σαμπιχά Σουλεϊμάν (αρχικά είχε συμπεριληφθεί στον κατάλογο των υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο με το χαρακτηρισμό δίπλα στο όνομά της «ακτιβίστρια Ρομά») μια γυναίκα που δραστηριοποιείται στον εξελληνισμό και στη μόρφωση των τσιγγάνων της περιοχής της.

Αυτός, λοιπόν ο τύπος ανάρτηση κείμενο του στο διαδίχτυο που ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ να επιστρατεύσει τους κρατικούς μηχανισμούς «όσο πιο σύντομα» για να «ασκηθεί βία», στους αντιεξουσιαστές που στέκονται αλληλέγγυοι στους κρατουμένους απεργούς πείνας. Δεν μας διευκρινίζει τι ακριβώς βία εννοεί, αλλά τα ευκόλως εννοούμενα …

Θαυμάστε δήλωση Συριζαίικου στελέχους:

«Το κύμα καταλήψεων από τους "αντιεξουσιαστές" είναι μια πρόκληση στρατηγικής της έντασης, ανέκαθεν οικεία στους μηχανισμούς που συνειδητά ή ασυνείδητα υπηρετούν το βαθύ κράτος: εν προκειμένου, να οδηγηθεί η πολιτεία στην άσκηση βίας ώστε να αποδείξει ότι είναι κράτος, όπως όλα και ότι δεν είναι "αριστερό". Έτσι λοιπόν σε de facto αγαστή συνεργασία με την Ένωση Εισαγγελέων, πιέζουν ώστε η κυβέρνηση να αποφασίσει να ασκήσει βία σε βάρος τους. Επ’ αυτού νομίζω το εξής: επειδή -αργά ή γρήγορα- θα καταλήξουμε στη βία καθώς οι "αντιεξουσιαστές" διαρκώς θα κλιμακώνουν την πρόκληση νομίζω ότι όσο πιο σύντομα ασκηθεί βία, τόσο περισσότερο έχουμε ελπίδες να είναι χαμηλότερης έντασης. Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα, και τόσο λιγότερο».

Υ.Γ. Οι υπογραμίσεις δικές μας
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 12:24 π.μ.

δείτε τι είπε κι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να αναλάβει η ΕΥΠ... http://www.capital.gr/news.asp?id=2270871

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 1:52 π.μ.

Αντιπροεδρος της ενωσης ειναι μαλλον ο σημερινος Υπουργος δικαιοσυνης.
Ισως να ειναι και πρωην αντιπροεδρος.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 2:51 π.μ.

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5225400/entash-sto-perifereiako-symboylio-attikhs-gia-ton-xyta-grammatikoy/
Ας δει καποιος το θεμα του Γραμματικου κ των χυτα.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2015 στις 4:27 π.μ.

Νεα ηθη,απο την "πρωτη φορα αριστερα"!! Και ειναι μερες που φανηκε το πραγμα,οταν φωναζαμε και σχολιαζαμε,τι στο διαολο διαφορα εχει απο την περιπτωση Ρωμανου,γιατι τοτε το Συριζα τον υπερασπιστηκε!! Τοτε λοιπον ηταν ακομα αντιπολιτευση! Φυσικα παλιν απο εμας θα γινει οτι γινει!! Θελει μια καλη οργανωση μεσα στο Παρασκευοσαββατοκυριακο! Προς θεου μην κινδυνευσουν πιο πολυ οι ζωες των ανθρωπων αυτων. Για "πρωτη φορα αριστερα",δεν ξεκινησαμε καθολου καλα.Και επειδη,σαν να πληθαινουν οι φωνες για αστυνομικη καταστολη.......αντε να μαζευομαστε σιγα-σιγα.....για μας δεν θα'ναι η πρωτη φορα!! Αντε να γεμισει η Αθηνα κοσμο παλιν.......λαπαδιασαμε!! Μην και νομιζει ο Αλεξης ,πως ολοι εχουμε μεντορα τον Φλαμπουραρη!!

3 Απριλίου 2015 στις 10:16 π.μ.

και σύζυγος της Μαριλένας Κατσίμη...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger