Home » , » Ο Μπαλτάκος και οι "ευλογίες" του

Ο Μπαλτάκος και οι "ευλογίες" του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 | 1:37 μ.μ.

Με τις ευλογίες του φωτισμένου Μητροπολίτη  Πειραιώς, την συνδρομή του ανεξάρτητου βουλευτή Καρπερνάρου καθώς και πλήθος απόστρατών αξιωματικών της αστυνομίας και του στρατού, μας είπε –στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra—ότι στελεχώνει το κόμμα του ο Τ. Μπαλτάκος.

Ο για 30 χρόνια φίλος του Σαμαρά και εξ απορρήτων του πρωθυπουργού πρώην γ.γ της κυβέρνησης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το πολιτικό μόρφωμα του να κατέλθει στις προσεχείς εκλογές –το εξάρτησε από τον χρόνο που θα γίνουν- και δήλωσε αισιόδοξος για την αποδοχή που θα έχει από το εκλογικό σώμα το ακροδεξιό του μόρφωμα.

Γι΄ αυτό το πολιτικό εγχείρημα έχουμε τοποθετηθεί. Σε συνεννόηση με τον Σαμαρά ο Μπαλτάκος στήνει την "σοβαρή" Χρυσή Αυγή, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή  για να επακολουθήσει δημοσίευμα βδομαδιάτικης εφημερίδας που τόνιζε ότι ο Σαμαράς μέσω Μπαλτάκου απλώνει "Ρίζες" σε δυσαρεστημένους νεοδημοκράτες.

Οπότε για την πολιτική παρουσία Μπαλτάκου και την σκοπιμότητα της δεν έχουμε κάτι καινούργιο να γράψουμε. Αυτό που αξίζει όμως να αναφέρουμε είναι από ποιον παίρνει «ευλογίες». Εννοούμε φυσικά  τον δεσπότη Πειραιά Σεραφείμ. Βρισκόμενος πολιτικά άστεγος από τότε που τα έσπασε με τους κολλητούς του της Χρυσής Αυγής, αυτός ο αρχιρασοφόρος, που φημίζεται για την απανθρωπιά, τον σκοταδισμό και την μισαλλοδοξία του  (ούτε μουλάς στην Σαουδική Αραβία να ήταν) βρήκε επιτέλους πολιτικά τακίμια.

Ομοιος τον όμοιο … 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger