Home » , » Ο Βουλευτής του Σύριζα Β. Διαμαντόπουλος και ο φωτισμένος "άγιος" Πειραιά δεσπότης Σεραφείμ (Βίντεο)

Ο Βουλευτής του Σύριζα Β. Διαμαντόπουλος και ο φωτισμένος "άγιος" Πειραιά δεσπότης Σεραφείμ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014 | 7:58 μ.μ.

Απ’ ότι παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε –απ’ το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αλφα- εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις η παρουσία του βουλευτή του Σύριζα, Βασίλη Διαμαντόπουλο, σε καρναβάλι της περιοχής του ντυμένος παπάς.

Απ’ όλες της αντιδράσεις των αρχιρασοφόρων θα σταθούμε σε έναν απ’ αυτούς.
Ο «άγιος» Πειραιά, δεσπότης Σεραφείμ είναι γνωστός για την μισανθρωπιά του, και τις ακραίες θρησκόληπτες απόψεις του, όπως και για το μίσος του προς την αριστερά. (Είχε βγει στην τηλεοπτική εκπομπή του γραφικού Σ. Χίου και ζήτησε απ’ το θρησκόληπτο ποίμνιο του να μην ψηφίσει ΚΚΕ και Σύριζα, στις περασμένες εκλογές).

Καραμπινάτος ακροδεξιός είχε φτάσει στο σημείο μαζί με τον προφυλακισμένο Χ. Παππά της Χ. Α να συντάξει μήνυση εναντίων των συντελεστών μιας θεατρικής παράστασης, που δεν ήταν αρκούντως "χριστιανική" κατά την άποψη τουάσχετα αν λίγο αργότερα τα "χάλασε" με την ναζιστική συμμορία.

 «Ο άγιος Μητροπολίτης Πειραιώς, ο κύριος Σεραφείμ, ο ίδιος που έχει καταγγείλει τον… Δια (τον θεό…) ως "αίσχιστο κακούργο παιδεραστή", που η διαφωνία του με τη Χρυσή Αυγή έγκειται στο γεγονός ότι συνιστά "τάγμα σατανιστών" και όχι τάγμα ναζιστών, ανακοίνωσε ότι "θα αφορίσει" (!) τους βουλευτές της περιφερείας του που θα ψηφίσουν το "σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης". Με τους άλλους πάντως, τους βουλευτές της περιφερείας του που έχουν ψηφίσει όλα τα σύμφωνα  "αποβίωσης" (σσ: τέτοια λέξη δεν υπάρχει, αλλά ούτε και τέτοια καραγκιοζιλίκια υπάρχουν…) του ελληνικού λαού, ο άγιος είναι περισσότερο καρτερικός» έγραψε ο Ν. Μπογιόπουλος.

Επίσης το πόσο φωτισμένος αρχιρασορόρος είναι. ο δεσπότης Πειραιά, το διαπιστώσαμε τότε που σε κήρυγμα που έκανε στο «ποίμνιο» του αναφέρθηκε στην δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Παράτησε το καλυμμαύχι του δεσπότη και φόρεσε την τήβεννο του δικαστή βγάζοντας απόφαση.
Το θύμα «είναι ο ίδιος υπαίτιος για τη δολοφονία του», αφού σύμφωνα πάντα με τον αρχιρασοφόρο «οι "τέτοιοι" πάνε γυρεύοντας».

Και για να μην μείνει σε κανέναν αμφιβολία ότι το πόρισμα του είναι σωστό συμπλήρωσε: «Οι γκέι είναι ηθικά απονευρωμένοι, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής περιττωμάτων».

Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν... που έγραφε ο σύντροφος Μήτσος αναφερόμενος σ’ αυτόν τον παπά …

Οπότε αφού μπήκαμε σε .. πειρασμό απολαύστε τροπάρι «θρησκευτικού ηγέτη»:

«Εγώ όμως ως ταπεινός διάκονος του Θεού έχω την υποχρέωση να πω τα πράγματα με το όνομα τους: το ομοφυλοφιλικό κίνημα επιδιώκει να αλλάξει την ανθρώπινη οντολογία.

Πώς να το κάνουμε; Το στόμα είναι για να τρώει, το στομάχι δημιουργεί τη πέψη, το λεπτό έντερο για να αφομοιώνει τα στοιχεία της πέψεως και το παχύ για να αποβάλλει τα περιττώματα.
Δεν μπορεί κάποιος να θεσμοθετήσει διαφορετική πραγματικότητα. Και να θεωρήσει ότι αιδοίον είναι το όργανο της αποβολής των περιττωμάτων. Και από την άλλη, δεν μπορεί να θεωρήσει, στη λεγομένη γυναικεία ομοφυλοφιλία, το στόμα και τη γλώσσα ως γεννητικό μόριον, ως πέος. Αυτά είναι τρομακτικές διαστρεβλώσεις της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και έχουν και τρομακτικές συνέπειες τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία. Και όφειλαν οι γιατροί να τα έχουν επισημάνει.

Εχει τελειώσει το θέμα. Και ιατρικά και νομικά. Οι ομοφυλόφιλοι δεν αποτελούν ψυχιατρικά νοσούντες.
Αυτοί που το λένε δεν είναι αληθείς ιατροί. Από την εισαγωγή του πέους εις τον πρωκτόν, για να το πω χοντρά και να το καταλάβει και ο κόσμος, έρχονται τρομακτικές ασθένειες στον οργανισμό. Γιατί στο χώρο του απευθυσμένου υπάρχουν πολυεκατομμυρια μικροβίων (τα οποία καλώς υπάρχουν), δεν είναι παθογόνα, χρειάζονται για τη διαδικασία που υπάρχει στο σώμα. Οταν όμως εισέλθουν στο σώμα διά της ουρήθρας έχουμε προστατίτιδες, νεφρίτιδες.

Γι' αυτό σήμερα οι άνθρωποι υποφέρουν. Και έχουμε και καρκινογενέσεις. Ταυτόχρονα, εάν χρησιμοποιήσεις τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα στους χώρους των γεννητικών οργάνων, τότε, επειδή η βλεννογόνος συντίθεται από μαλακά μόρια, διά της επιθέσεως των εκεί παροικούντων μικροοργανισμών δημιουργείται άμεσος κίνδυνος καρκινογενέσεων.

Αυτά δεν οφείλει ένας ιεράρχης να τα θέσει υπόψιν του λαού;".

Μετά απ' αυτά εμείς τι να πούμε; Αντε και για αρχιεπίσκοπος. Κάτι τέτοιοι φωτισμένοι "ποιμένες" είναι ότι χρειάζεται το θρησκόληπτο κοπάδι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2014 στις 8:40 μ.μ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γιατί έχουμε χάσει το μπούσουλα:
- Η Αριστερά δεν είναι γενικά και αφηρημένα με το σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Η Αριστερά είναι με τη μαχόμενη αθεΐα, την υλιστική φιλοσοφική στάση και την εγκόσμια ηθική της χειραφέτησης που δεν στηρίζεται σε κανένα μεταφυσικό επέκεινα. Η Αριστερά επίσης γενικά κι αφηρημένα δεν διακατέχεται από κανέναν α πριόρι σεβασμό στο τι σκέφτονται ή πιστεύουν οι άνθρωποι γιατί πιστεύει ότι οι συνειδήσεις αλλάζουν μέσα στην πορεία της χειραφέτησης και οι άνθρωποι απαλλάσσονται από ιδεολογικές αυταπάτες.
- Η Αριστερά κατανοεί ιστοριικά και υλιστικά το θρησκευτικό φαινόμενο και γι' αυτό όντως "σέβεται" το γιατί οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν, βλέπει τις αντιθέσεις γύρω από τα θρησκευτικά ερωτήματα κ.λπ. Και γι' αυτό δεν εφαρμόζει την "από τα πάνω" αθεΐα. Φροντίζει, πάντως να δίνει το καλό παράδειγμα
- Η Αριστερά καταλαβαίνει ότι είναι άλλο πράγμα ένας μπάτσος να προσβάλει το Κοράνι (ή ένας πληρωμένος από τη CIA δημοσιογράφος να "σατιρίσει" τον Προφήτη) και άλλο πράγμα να τηρήσει ένας βουλευτής της Αριστεράς ένα πανάρχαιο έθιμο να σατιρίζεται το παπαδαριό μέσα σε ένα καρναβάλι.
- Η Αριστερά δεν ξεχνά ότι η Ορθόδοξη Ελλαδική Εκκλησία δεν είναι το βασίλειο της πνευματικότητας αλλά ένας καθεστωτικός μηχανισμός που έχει υπηρετήσει κάθε λογής αφεντάδες, σπέρνει το σκοταδισμό και γενικά ΔΕΝ είναι σύμμαχος. Εϊναι ένας μηχανισμός που θα πρέπει να χτυπηθεί, να περιοριστεί, να απωλέσει προνόμια και περιουσία και να αποκαλυφθεί η σαπίλα του.
- Όσοι είναι όντως πιστοί - και μοιράζονται την υποτιθέμενη αγαπητική διάθεση της Ορθοδοξίας - δεν έχουν πρόβλημα με τη σάτιρα και το χλευασμό γιατί κάνουν διάκριση ανάμεσα στην ουσία και το φαινόμενο. Οι άλλοι είναι ζηλωτές και αντιδραστικοί.
- Ο απλός λαός (που ήταν πιστός) αγάπησε τους κομμουνιστές όχι γιατί πηγαίναν στην εκκλησία αλλά γιατί πήγαιναν στην εκτέλεση παρότι δεν πίστευαν στη μετά θάνατο ζωή. Έτσι κατοχυρώνεται η Αριστερά και όχι με το "σεβασμό στα μυστήρια"
Σιχτίρ με το όψιμο άγχος μη συγχυστούν οι πάπαρδοι...

https://www.facebook.com/panagiotis.sotiris

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2014 στις 9:17 μ.μ.

1. Δεν υπαρχει Αριστερα (με Α κιολας κεφαλαιο) υπαρχουν Κομμουνιστες, Σοσιαλδημοκρατες, Αναρχικοι οι οποιοι μεταξυ τους ειναι Ε Χ Θ Ρ Ο Ι.

2. Οι σοσιαλδημοκρατες του ΣΥΡΙΖΑ τον αδειασαν ηδη τον κ.Διαμαντοπουλο ''αναρχικο'' βουλευτη (ντοινγκκκ)
http://www.enikos.gr/politics/204525,O_Syntonisths_8rhskeymatwn_toy_SYRIZA_a.html

Γεια σας!!!!!

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2014 στις 11:36 μ.μ.

Η Αριστερά με κεφαλαίο υπάρχει απο την εποχή της Γαλλικής επανάστασης .Δεν υπαρχουν κομμουνιστές,αναρχικοί κλπ με κεφαλαίο,παρά μόνο στην φαντασία όσων θεωρούν ότι όλοι αυτοί πρέπει να είναι μεταξύ τους εχθροί!!.
Προτιμότερος ο αναρχικός Διαμαντόπουλος απο την θεούσα Χριστιανή και μακροσταυρούσα Κανέλλη.

Ανώνυμος
7 Ιανουαρίου 2014 στις 3:17 μ.μ.

ρε συ 11.36 και εδω ψηφο πας να μαζεψεις...?
Ακου αναρχικος ο Διαμαντοπουλος ,οσο αριστερος ειναι ο συριζα

Ανώνυμος
7 Ιανουαρίου 2014 στις 11:09 μ.μ.

9:17
Βρε πολικα ηλιθιε, πολιτικα καφρε. γενιτσαρε του καθε μαιλη χρησιμοποιεις τη λεξη ΕΧΘΡΟΙ; Μήπως θελεις να σου ανεβασω το κειμενο με τη συναντηση Κροπότκιν -Λενιν στη Μόσχα μετα την επανάσταση; Για να δεις τον απεραντο σεβασμο του Λένιν απεναντι στον πριγκιπα; Με πολιτικες διαφορες ναι αλλα με απεραντο σεβασμο για τον Κροπτοκιν και για τις αποψεις του μεσα απο τα βιβλία του για τη γαλλικη επανασταση. Μήπως ημιμαθη καφρε ξερεις οτι εδωσε εντολη στο κομμα για συνεχη προσωπικη ενημερωση για την πορεια της υγειας του λογω ηλικιας; Μήπως ξερεις καφρε οτι με εντολη του Λένιν εγινε μεγαλοπρεπεστατη κηδεια για τον Κροπτοκιν, οπου για πρωτη και τελευταια φορα συνυπηρχαν στη Μοσχα κοκκινες και μαυρες σημαιες; Τι δεν καταλαβαινεις ηλιθιε; Ο Ραφαηλιδης τα γραφει

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2014 στις 7:50 μ.μ.

11:09
Ηλιθιος εισαι εσυ! ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΙΣΩ. ΚΥΛΙΣΕ ΠΟΛΛΗ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
Απαντηση 1: Κροστανδη
Απαντηση 2: Κοτζαριδης. Όπου παραλιγο να σκοτωνανε και εμενα που μολις πριν καποιες βδομαδες ειχα απολυθει. Χρωσταω την σωματικη μου ακεραιοτητα στην περιφρουση του Κομματος για αυτο απο τοτε ειμαι ΚΚΕς.

Ακου εδω σκατοπραμα στο ιδιο εκτελεστικο αποσπασμα με τον Χρυσαυγιτη θα σε εχω. ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ._

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger