Home » , » Οι "επιτυχημένες" προβλέψεις του Γκίκα Χαρδούβελη που τον έκαναν υπουργό Οικονομικών

Οι "επιτυχημένες" προβλέψεις του Γκίκα Χαρδούβελη που τον έκαναν υπουργό Οικονομικών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014 | 11:25 μ.μ.

Αν παρακολουθήσατε δελτία ειδήσεων θα διαπιστώσατε ότι Mega και Σκάι διαγωνιζόταν ποιο κανάλι θα κάνει την καλύτερη αγιογραφία στον νέο υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. (Αυτή την σχετική με το ποιον του άντρα περασμένη ανάρτησή μας φιαβάστε την).

Δεν θα αναφερθούμε αναλυτικά σ’ αυτόν τον άνθρωπο των τραπεζιτών –υπήρξε επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του τραπεζίτη-πρωθυπουργού Παπαδήμου και οικονομικός σύμβουλος του Ομίλου Eurobank- παρά μόνο στις οικονομικές προβλέψεις του όπως τις είχε διατυπώσει στις1/8/2010 με άρθρο του στην «Καθημερινή» όπου εκτιμούσε μεταξύ άλλων:

«Με τα πρώτα ελπιδοφόρα βήματα οικονομικής πολιτικής, μπορούμε πια να το πούμε: η κρίση δεν είναι η αρχή του τέλους, όπως έσπευσαν ορισμένοι να προεξοφλήσουν, αλλά μια νέα αρχή για την οικονομία και την κοινωνία ...

Η ανάκαμψη πιθανόν να έρθει στο δεύτερο μισό του 2011, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς κυβερνητική παρέμβαση. Μια επιτυχημένη παρέμβαση θα μπορούσε να φέρει θετικό ρυθμό ανάπτυξης το 2012, ώστε η συνεχιζόμενη ανάπτυξη να μας επαναφέρει γύρω στο 2015 στο βιοτικό επίπεδο του 2008 ...».

Με τέτοιες βλακώδεις εκτιμήσεις αυτό ο άνθρωπος θεωρήθηκε ο ιδανικός για υπουργός Οικονομικών ...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
11 Ιουνίου 2014 στις 1:54 π.μ.

Γιατί εκπλήσεστε σύντροφοι και συναγωνιστές; Τί περιμένατε δηλαδή από ένα στέλεχος της eurobank; Να πεί την αλήθεια στον εχθρό λαό επειδή είναι πανεπιστημιακός; Λέει ο άνθρωπος και θα λέει στο μέλλον ως υπουργός, αυτά που πρέπει να πεί κάθε αστός πολιτικός που σέβεται την τάξη που εκπροσωπεί. Θα μπούμε τώρα και στη λογική των ανασχηματισμένων προσώπων; Τι λέει και μάλιστα πολύ σωστά " ο εχθρός λαός"; Ομοιος στον όμοιο κι η κοπριά στά λάχανα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger