Home » , , » Ο δεσπότης Αβρόσιος σε νέες δικαστικές περιπέτειες

Ο δεσπότης Αβρόσιος σε νέες δικαστικές περιπέτειες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 | 9:39 μ.μ.

Μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε από την δικαστική απόφαση που αθώωνε τον δεσπότη Αμβρόσιο, και αφού είχε προηγηθεί η δήλωση του υπουργού δικαιοσύνης ότι θα ζητήσει τα πρακτικά της δίκης για να διαπιστώσει το σκεπτικό με το οποίο βγήκε παντακαθαρίδης ο Αμβρόσιος για το μισαλλόδοξο ρατσιστικό παραλήρημα του, είχαμε σήμερα και την έφεση άσκησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγαίου στην προκλητικότατη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείο Αιγίου.

Προφανώς και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης. Εκτιμούμε όμως ότι «H χάρις του θεού» που προστάτευσε τον δεσπότη Αμβρόσιο από τον «αρχέκακον όφιν, τον Διάβολον», δεν θα τον αφήσει εκτεθειμένο σε μια μήνυση πολιτών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο θρησκευτικός αυτός «ποιμενάρχης» συνεχίζει καθημερινά τα θεόπνευστα χριστιανικά του κηρύγματα με στόχο τους «Τους δούλους των παθών της ατιμίας» όπως χαρακτηρίζει τους ομοφυλόφιλους. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να επικαλείται την «εντολή» που έχει πάρει απ’ τον Πανάγαθο: «Έως θανάτου αγώνισαι περί της αληθείας καί Κύριος ο Θεός πολεμήσει υπέρ σού»
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger