Home » , » Απάτες νεοφιλελέδων ανθρωποφάγων

Απάτες νεοφιλελέδων ανθρωποφάγων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 | 12:06 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Tο ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Όταν πρόκειται για προπαγάνδα που συνδυάζει ρατσισμό και νεοφιλελευθερισμό ακόμα κοντότερα. Το site “Ellinika Hoaxes” παρουσιάζει διάφορες ψεύτικες ειδήσεις που κυκλοφορούν.
Σε μια από αυτές με τίτλο «Ανάλυση Παροχής Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος για τον μήνα Ιούνιο 2016», παρουσιάζεται μια «απόδειξη» για τα επιδόματα που δήθεν λαμβάνουν οι μετανάστες στην Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα λέει ότι είναι ψευδές και ότι αναπαράχθηκε στα  attikanea, makeleio.gr, epixirimatias.gr, pentapostagma.gr, contraseolous.gr, oparlapipas.gr, triklopodia.gr, patratora.gr, crete-news.gr, κα
Γράφει και το λόγο που είναι ψεύτικο: «Το παραπάνω έγγραφο όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, δεν είναι ολόκληρο. Ο λόγος που το παρουσιάζουν κομμένο είναι απλός. Το έγγραφο δεν είναι από την Ελλάδα, αλλά από την Κύπρο»!
Επίσης «… η αναλυτική κατάσταση δημοσιεύτηκε παράνομα και είναι εξίσου ρατσιστική και προσβλητική. Πρόκειται για προσωπικά δεδομένα αιτητή και υποθέτω ότι πρέπει να κλάπηκε από κάποιο γραμματοκιβώτιο… δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι πρόσφυγας, ξένος από τρίτες χώρες, ή Τουρκοκύπριος (άρα και νόμιμος πολίτης της δημοκρατίας)… Για να είναι κάποιος δικαιούχος του επιδόματος πρέπει να είναι νόμιμος κάτοικος Κύπρου… Οι αλλοδαποί πρέπει να διαμένουν και να εργάζονται τουλάχιστον για πέντε χρόνια στην Κύπρο, για να έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης…».

Πιστεύω ότι υπάρχει κι άλλος λόγος εκτός από το ρατσισμό που έγινε η απάτη. Κάποιοι νεοφιλελέδες ανθρωποφάγοι έχουν λυσσάξει με τα ψίχουλα που δίνει το κράτος σε κατηγορίες φτωχών κι απόρων συνανθρώπων μας!!! Γιατί; Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ, είναι ο σαδισμός. Η ΝΔ που δεν θέλει να πληρώσουν Σεντ οι Καναλάρχες, που υπερασπίζεται με πάθος τα συμφέροντα πολυεθνικών, βιομήχανων εφοπλιστών κλπ, νομίζω πως σκοπεύει να καταργήσει κάθε είδους επίδομα, ακόμα και το ΚΕΑ!
Η ίδια η ΝΔ έχει ξαμολήσει τα κομματόσκυλα και κάνουν αήθη προπαγάνδα κατά των ανέργων, των φτωχών κοκ. Λένε χοντρές προσβολές, που δεν έχω σκοπό να τις επαναλάβω, ούτε καν μέσα σε εισαγωγικά.

Κούλη, εσύ είσαι πίσω από τους γαλάζιους βρικόλακες. Μάζεψε τους. ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ. Οι άδικες κατηγορίες μας κάνουν έξω φρενών. Πολύ περισσότερο όταν είναι η πολιτική σας που μας έκανε ανέργους, αστέγους, πεινασμένους και εξαθλιωμένους.

Το ΚΕΑ έχει πάρα πολύ αυστηρά κριτήρια. Καλύπτει μόνο ένα μέρος των φτωχών κι όχι όλους. Ακόμα και τα 200 € που δίνονται μηνιαίως είναι (όπως έχουμε ξαναπεί) ένα συσσίτιο. Ένα πιάτο φαΐ σε κάποιο εστιατόριο. Ακόμα όμως και αυτό θέλετε να κοπεί, ρε παλιοτόμαρα της Δεξιάς;
Η χρεοκοπία έγινε από τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα οποία κατέκλεψαν το Δημόσιο. Πήραν δανεικά τα βαλαν στην τσέπη τους κι έστειλαν το λογαριασμό με τους τόκους σε μας. Μας ρήμαξαν, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την καταστροφή.

Όταν χτυπιέται ένας μετανάστης, αμέσως μετά θα έρθει η σειρά ενός έλληνα εργαζόμενου. Το είδαμε με τους φόνους της Χρυσής Αυγής, θα το ξαναδούμε με την «σοβαρή ΧΑ», τη ΝΔ. Δεν υπάρχουν ντόπιοι και ξένοι. Υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Οι πλούσιοι τρώνε τους φτωχούς. Ως πότε; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger