Home » , » Χημικά και ξύλο στους διαδηλωτές έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία

Χημικά και ξύλο στους διαδηλωτές έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 | 11:30 μ.μ.

Κι ενώ χιλιάδες κάτοικοι της Λωρίδας της Γάζας, συνόδεψαν σήμερα στην τελευταία τους κατοικία τους 16 Παλαιστίνιους που δολοφόνησε χτες το σιωνιστικό κράτος, την στιγμή που και σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ισραηλινός στρατός πυροβόλησε και τραυμάτισε άλλους 70 Παλαιστίνιους που διαδήλωναν στη συνοριακή ζώνη ανάμεσα στη Λωρία της Γάζας, η «πολιτισμένη» Δύση μέσω δηλώσεων της εκπροσώπου της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι  αρκείται να μας πει ότι «λυπάται» για τους νεκρούς και «απευθύνει συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών».

Από την άλλη πλευρά η άθλια συγκυβέρνηση, αντιμετωπίζει τον Ελληνικό «εχθρό λαό» που σήμερα θέλησε να εκδηλώσει την συμπαράστασή τους, στους μαρτυρικούς κατοίκους  της Παλαιστίνης, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία της Αθήνας, με γκλομπ και χημικά.

Όπως αναφέρει χρήστης του facebook: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστέκεται έμπρακτα στο Σιωνιστικό Κράτος Κατοχής της Παλαιστίνης, του οποίου τις χθεσινές εκτελέσεις επικροτεί, ξυλοφορτώνοντας τους διαδηλωτές και πνίγοντας με χημικά την σημερινή συγκέντρωση έξω από την Σιωνιστική Πρεσβεία στην Αθήνα»..

***

Το σχετικό ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα iskra


 Τα ΜΑΤ τραυματίζουν αναίτια διαδηλωτές μπροστά στην Ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα

Με ευθύνη μιας κυβέρνησης που κυβερνά πλέον με ανοικτή βία, τα ΜΑΤ έχουν καταστεί ασύδοτα και ενεργούν μέσα σε κλίμα ακραίου φανατισμού και παροξυσμού.

Διαδηλωτές, που έφθασαν μπροστά στην Ισραηλινή πρεσβεία για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ισραηλινή βαρβαρότητα στην Γάζα, αντιμετωπίστηκαν αναίτια με βία, επειδή ζήτησαν να παραδώσουν ψήφισμα στην Ισραηλινή πρεσβεία.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν χωρίς λόγο και χτύπησαν τον Διον. Φλαμιάτο, μέλος του Π.Σ. της ΛΑ.Ε., τον γνωστό για την αντιϊμπεριαλιστική του δράση Βαγγέλη Πισσία και την Ναταλί Γλέζου, γνωστή για την δράση της στο Παλαιστινιακό Κίνημα, ενώ τραυματισμένοι και αιμόφυρτοι κατέληξαν τρεις από τους Παλαιστινίους,  Mihiar Eqtami, Πρόεδρος του Δημοκρατικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης για Ελλάδα και Ευρώπη, Husein Sigsic, Πρόεδρος της Φαταχ Αθήνας και Abdalah Deeb, Γραμματέας της Φατάχ, που έσπευσαν προς βοήθεια.

Η κυβέρνηση όχι μόνο συμμαχεί με τα γεράκια του Ισραήλ και δεν αντιδρά στην Ισραηλινή βαρβαρότητα αλλά και χρησιμοποιεί την βία των ΜΑΤ για να αποτρέψει και την διαμαρτυρία ενάντια στην Ισραηλινή τρομοκρατία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger