Home » , » Παραστρατιωτική ομάδα απειλεί με συλλήψεις πολιτών αλλά για όλα φταίει ο "Ρουβίκωνας"

Παραστρατιωτική ομάδα απειλεί με συλλήψεις πολιτών αλλά για όλα φταίει ο "Ρουβίκωνας"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 | 10:52 μ.μ.

Βγαίνει μια τύπισσα, ονόματι Νίνα Παυλίδου, και με ένα εμετικό παραλήρημα με έμμεσο τρόπο προτρέπει τον κόσμο να πάρει τα όπλα και να πυροβολήσει «εχθρούς» και «προδότες».
«Μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις...», ακούμε να μας λέει το συγκεκριμένο άτομο το οποίο παρουσιάζεται σαν πρόεδρος ενός ακροδεξιού, μορφώματος με τον τίτλο «Ελλήνων Πολιτεία», σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook.

Για την αστική δικαιοσύνη αυτή η καραμπινάτη προτροπή σε έγκλημα είναι ανύπαρκτη. Για τον πρόεδρο της Ν.Δ πιθανόν να είναι η «αγωνία» ενός «εθνικόφρονα» πολίτη.
Αλλωστε για την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αυτό που πρωτεύει είναι η «άμεση διερεύνηση» μια διαδικτυακής αναφοράς μέλους του «Ρουβίκωνα» ότι τα μέλη της αναρχικής αυτής ομάδας θα αμυνθούν αν και εφόσον τους επιτεθούν οι φασίστες την Κυριακή.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπερνάει αδιάφορος την ανατριχιαστική δήλωση της Νίνας Παυλίδου και ανακαλύπτει ότι «το παρακράτος του Ρουβίκωνα, απειλεί με επεισόδια».

Παρουσιάζεται μια παραστρατιωτική οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Πατριωτική Ένωση- Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις-ΕΛ.ΛΑ.Σ» και η οποία σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου  της «στις τάξεις της έχει απόστρατους στρατιωτικούς και ανθρώπους που έχουν θητεύσει σε σώματα ασφαλείας»  και επικαλούμενος ότι έχει την "έγκριση" των διοργανωτών του συλλαλητηρίου της Κυριακής, μας λέει ότι αναλαμβάνουν την περιφρούρηση της συγκέντρωσης «για  να την προστατεύσουμε από κάθε Ρουβίκωνα».  Με την ύπαρξη και την δράση αυτής της οργάνωσης η οποία μάλιστα μπορεί να να πραγματοποιήσει και συλλήψεις κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου, όπως δηλώνει εκπρόσωπος της   δεν ασχολείται κανείς.
Για όλους αυτούς το πρόβλημα τους είναι η αναρχική ομάδα με την Ντόρα Μπακογιάννη να δηλώνει ότι "αν απειλήσει ξανά ο Ρουβίκωνας, θα πάω στο συλλαλητήριο".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger