Home » , » Αναβλήθηκε επ' αόριστο η δίκη του Ν. Γεωργιάδη που κατηγορείται για παιδεραστία - Πρόκειται μια προκλητικότατη δικαστική απόφαση ή για μια απόπειρα συγκάλυψης εγκλήματος από μέλος της «καλής κοινωνίας»;

Αναβλήθηκε επ' αόριστο η δίκη του Ν. Γεωργιάδη που κατηγορείται για παιδεραστία - Πρόκειται μια προκλητικότατη δικαστική απόφαση ή για μια απόπειρα συγκάλυψης εγκλήματος από μέλος της «καλής κοινωνίας»;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 | 6:39 μ.μ.



Μεγαλούργησε και σήμερα η αστική «δικαιοσύνη» τους. Εμείς απλώς παραθέτουμε τα γεγονότα και εσείς κρίνεται αν πρόκειται για μια απόφαση άκρως προκλητική η μια μεθόδευση συγκάλυψης.

Τηλεγραφικά. Ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και ένα άτομο που υπήρξε υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου της Ν.Δ, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών.
Κι ενώ παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου, στις 30 Νοεμβρίου 2011 και συνελήφθη από αστυνομικούς, τελικά αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας. (Διαβάστε εδώ περισσότερα)

Τελικά σήμερα η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο για εκδίκαση. Η δικαστική έδρα όμως ανέβαλε επ’ αόριστο την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί απουσίαζε η πλειοψηφία των μαρτύρων και οι εισαγγελικές Αρχές θα πρέπει να ξαναστείλουν από την αρχή τις κλίσεις στους αλλοδαπούς μάρτυρες κατηγορίας.
Και το εξωφρενικό –δεν ξέρουμε πώς διαφορετικά να το χαρακτηρίσουμε- είναι ότι οι δικαστές απαιτούν τα παιδιά που έπεσαν θύματα παιδεραστίας από τον Ν. Γεωργιάδη να ρθουν στην Ελλάδα με δικά τους έξοδα για να περιγράψουν στην δικαστική αίθουσα τα εγκλήματα που υπέστησαν από το νεοδημοκρατικό στέλεχος!
Και μιλάμε για παιδιά –το ένα απ’ αυτά ήταν ανήλικο όταν βιαζόταν- που ζούσαν μέσα σε οικοτροφεία και στην απόλυτη φτώχεια!!!

Και επαναλαμβάνουμε: Πρόκειται μια προκλητικότατη δικαστική απόφαση ή για μια απόπειρα συγκάλυψης εγκλήματος από μέλος της «καλής κοινωνίας»;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger