Home » , , » Φασιστοειδή πυρπόλησαν ένα από τα πιο εμβληματικά διατηρητέα κτίρια της Θεσσαλονίκης στο οποίο στεγαζόταν η κατάληψη Libertatia

Φασιστοειδή πυρπόλησαν ένα από τα πιο εμβληματικά διατηρητέα κτίρια της Θεσσαλονίκης στο οποίο στεγαζόταν η κατάληψη Libertatia

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 | 5:38 μ.μ.

Φασιστοειδή που σήμερα φορούσαν το προσωπείο του «πατριώτη» και συμμετείχαν στο σημερινό εθνικιστικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, επιδόθηκαν και σε άλλο «κατόρθωμα». Πραγματοποίησαν εμπρηστική επίθεση στο κτήριο που στεγάζεται η κατάληψη Libertatia στη Λ. Στρατού 19 και Σαρανταπόρου και κατέστρεψαν εντελώς ένα από τα πιο εμβληματικά διατηρητέα κτίρια της Θεσσαλονίκης.

Ευτυχώς που μέσα στην κατάληψη, την οποία διαχειριζόταν ομάδα αντιεξουσιαστών, δεν υπήρχαν άτομα και έτσι δεν θρηνήσαμε θύματα.

Προφανώς οι καταληψίες είχαν στοχοποιηθεί από τους φασίστες από τότε που στο ιστότοπο που διατηρούν είχαν αναρτήσει ένα κείμενο που έφερε τίτλο "Πολιτική ανάλυση για το μακεδονικό ζήτημα"

"Δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με τους διάφορους «παμμακεδονικούς συλλόγους», καλούν -σ.σ στο συλλαλητήριο- φασιστικές και νεοναζιστικές γκρούπες, ακροδεξιοί σύνδεσμοι εφέδρων και αξιωματικών και φυσικά μια σταθερά εθνικιστική και μισαλλόδοξη μερίδα της ελληνικής εκκλησίας. Το δήθεν «ακομμάτιστο» αυτό συνονθύλευμα το μόνο που θα κάνει είναι να δώσει δημόσιο λόγο και κοινωνική νομιμοποίηση σε κάθε λογής φασίστες για να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο ενάντια σε καθετί που θεωρείται επικίνδυνο από το σύστημα και πρέπει να εξαφανιστεί", τονιζόταν ανάμεσα στα άλλα στην ανάρτησή τους.

Ηταν λοιπόν αναμενόμενο οι απόψεις των ατόμων που αγωνίζονται για τον "ελευθεριακό κομμουνισμό και την αναρχία" να ενοχλήσει τους πατριδοκάπηλους και να προβούν σ' αυτή την εγκληματική τους ενέργεια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger