Home » , » Ο Κοντομηνάς "σφαγίασε" "Τσολιά" και "Μπαλούρδο" από το κανάλι του

Ο Κοντομηνάς "σφαγίασε" "Τσολιά" και "Μπαλούρδο" από το κανάλι του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 | 11:31 μ.μ.

Το έχουμε ξαναγράψει. Η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» ήταν μια όαση μέσα στο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο.
Το καυστικό χιούμορ της και οι εύστοχες ατάκες ήταν λογικό να ενοχλούν αρκετούς/ες. Μπόρεσε όμως να επιβιώνει γιατί είχε μεγάλη τηλεθέαση και συνεπώς τα έσοδα από διαφημίσεις ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που έδιναν στέγη σ’ αυτή την εκπομπή.

Αυτό όμως δεν στάθηκε αρκετό για το αφεντικό του Αλφα, τον Δημήτρη Κοντομηνά –αν υπήρξαν και άλλες παρεμβάσεις ή όχι δεν μπορεί να το γνωρίζουμε- να συνεχίσει την πορεία της αυτή η τηλεοπτική εκπομπή.
Και επειδή στην προκειμένη περίπτωση δεν έπαιρνε τον καπιταλιστή να κάνει άμεση και απροκάλυπτη παρέμβαση –όπως είχε κάνει στο παρελθόν- σε εργαζόμενους της επιχείρησής του, ώστε να τους «συνετίσει» και να εκφράζονται όπως θα επιθυμούσε αυτός, επέλεξε  να «σφαγιάσει» και μάλιστα εντελώς άκομψα, χωρίς να κρατήσει τα παραμικρά προσχήματα την εκπομπή.

Μας πληροφορούν οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» με ανάρτησή τους στο twitter:

Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί & μονταριστεί η εκπομπή, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

21 Δεκεμβρίου 2017 στις 5:11 π.μ.

....και ραντεβού στους δρόμους που καίνε....

21 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:55 μ.μ.

Το "καλή αντάμωση" έγινε "ραντεβού". Άλλος ένας "εκσυγχρονισμός" του ΚΚΕ; Δεν πειράζει, κάπου θα βρει το κόμμα να στείλει την εκπομπή του..

22 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:50 μ.μ.

@ΓιάννηςΑν ζορίζεσαι...ΞΙΔΙ!

23 Δεκεμβρίου 2017 στις 5:43 μ.μ.

@ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ Εσύ δε ζορίζεσαι, ας είναι καλά το κόμμα! Καλοφάγωτα..

24 Δεκεμβρίου 2017 στις 7:20 μ.μ.

Ο Γιάννης, ο οποίος είναι πρώην βολεμένος καραπασόκος που έγινε πραιτωριανός του ΣΥΡΙΖΑ με μισθό (πληρώνεται με τα ποσταρίσματα), αποτελεί την καλύτερη απόδειξη με εντολές τίνος "κόπηκε" η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ από τον ALPHA. Το αντάλλαγμα του Κοντομηνά δεν το ξέρουμε ακόμη, ίσως δόθηκε ήδη ίσως δοθεί αργότερα. Θέλουν οι πασοκοσυριζαίοι να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει, παρέα με τους φασίστες που συγκυβερνούν. Και θυμάμαι βεβαίως τους γελοίους συριζαίους χαμογελαστούς με την ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ μέχρι το 2014, θεωρούσαν ότι η σάτιρά της τους διευκολύνει.

25 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:11 π.μ.

Το deldio κάνει πως δεν γνωρίζει ότι το ΚΚΕ έχει επαγγελματικά στελέχη. Όσο για πληρωμή για βρωμοδουλειές κάτι θα ξέρει, είναι από το κόμμα ή αγρομισθία από αλλού κανείς δεν ξέρει. Η συκοφαντία χωρίς αποδείξεις είναι η βασική "επαγγελματική" δραστηριότητα στελεχών του κόμματος. Το ερώτημα είναι γιατί τόσον καιρό η "αντισυστημική" εκπομπή ήταν στο κανάλι του Κοντομηνά. Προφανώς κόμμα και επιχειρηματίας "δεν τα βρήκαν" στη συναλλαγή. Συμβαίνουν αυτά, κάπου θα βρει στέγη η αντιδραστική αντιαριστερή προπαγάνδα... Μη σου πω στο ΣΚΑΙ, από όπου ξεκίνησαν... Μια χαρά ταιριάζει!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger