Home » , » Αγριες συγκρούσεις μπάτσων - διαδηλωτών στο Ειρηνοδικείο (Βίντεο)

Αγριες συγκρούσεις μπάτσων - διαδηλωτών στο Ειρηνοδικείο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 | 8:05 μ.μ.


Μια γεύση του τι πρόκειται να συμβεί αν η ανάλγητη και αδίστακτη αυτή άθλια συγκυβέρνηση επιμείνει να υλοποιήσει τους απάνθρωπους εγκληματικούς σχεδιασμούς της για να περάσει η λαϊκή περιουσία στα νύχια τραπεζιτών – «κορακιών», παίρνουμε από το βίντεο που παραθέτουμε με τα επεισόδια που έγιναν σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθήνας.

Για «σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας» κάνει λόγο ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ ενώ παρακολουθούμε μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών ενώ οι μπάτσοι δεν δίστασαν να ρίξουν ακόμα και χημικά μέσα σε έναν κλειστό χώρο. Εχουν αναφερθεί τουλάχιστον τρεις τραυματισμοί με τον πρώην δήμαρχο Καισαριανής Θανάση Μπαρτσώκας, να έχει μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό με αναπνευστικά προβλήματα και τον επικεφαλής του κινήματος «Δεν πληρώνω» Λεωνίδα Παπαδόπουλο να σοσηλεύεται  με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια  στο Σισμανόγλειο.


Κανένας από τους 29 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς δεν έγινε ενώ δικαστές και συμβολαιογράφοι φυγαδεύτηκαν από τους μπάτσους για να αποφύγουν την οργή των διαδηλωτών.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger