Home » , » Προκαλείτε την μεγάλη τύχη σας, που δεν είστε μέσα σε μια φυλακή, παρέα με τον Άκη.

Προκαλείτε την μεγάλη τύχη σας, που δεν είστε μέσα σε μια φυλακή, παρέα με τον Άκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 | 10:48 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Καλέ Φώφη, ποιο ΠΑΣΟΚ χτυπήθηκε; Το πεθαμένο; Αυτό που έλιωσε από τα χτυπήματα Γιωργάκη, του Βενιζέλου, τα δικά σου και όλων των πράσινων λαμογιών; Πάει τώρα το ΠΑΣΟΚ, Φώφη μου, έχει πεθάνει χρόνια. Ζωή σε λόγου μας. Τη θέση του πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κι εσείς της Συμπαράταξης από κοντά να ζητιανεύετε καρέκλες. Και να επαιτείτε μόνο από τον Τσίπρα, πάει κι έρχεται. Συγγενής σας είναι, πρώην Αριστερός αυτός, πρώην Σοσιαλιστές εσείς (πολύ πρώην)… Αλλά να είστε τσόντα και του Μητσοτάκη; Ε αυτό είναι το μεγαλύτερο χάλι! Εσείς, που όταν ακούγατε «Μητσοτάκη», βγάζατε φλύκταινες, αφρούς! Κι εγώ έχω αλλεργία σε βρικόλακες, αλλά εσείς καταντήσατε το γιο - γιο του Κούλη! Κι όχι οποιοδήποτε καθικάκι. Αυτό που όταν κάνει το μωρό τα κακάκια, του λέει «μπράβο»! Σας ορκίζομαι πως υπάρχει! Από το ΠΑΣΟΚ όμως θα πήραν την ιδέα. Τα κάνει ο Κυριάκος όλα… όπως τα κάνει τέλος πάντων, κι από κοντά οι πράσινοι να τον υποστηρίξουν!

Φώφη μου, δεν υπάρχει, ούτε προβοκάτορας, ούτε τρομοκράτης, μεγαλύτερος από σας. Μας ρημάξατε, κι εξακολουθείτε να είστε αδιόρθωτοι, αμετανόητοι. Καταλαβαίνω, πως βρήκατε ευκαιρία να δείξετε ότι υπάρχετε, αλλά είστε τελειωμένοι εδώ και καιρό. Απόδειξη, κανείς δεν ασχολείται μαζί σας, κι όποιος ασχοληθεί, σας βρίζει. Μαζευτήκατε όλα τα δεκανίκια, μπας και μπείτε στη Βουλή, γιατί ο καθένας χωριστά πάτε άπατοι. Για φούντο όμως πάτε έτσι κι αλλιώς. Πολλά περιττώματα μαζί Φώφη μου, κάνουν βόθρο, τίποτε καλό.

Το πλέον απαράδεκτο, το εξοργιστικό με σας είναι πώς αντί να κρυφτείτε, έρχεστε με θράσος και ζητάτε πάλι... ΤΙ; Να συνεχίσετε τα σκάνδαλα από κει που τα άφησε ο Άκης κι οι υπόλοιποι; Να μας βάλετε νέα χαράτσια σαν αυτό της ΔΕΗ έμπνευση του ΓΑΠ και του Βενιζέλου; Να κόψετε, ότι απέμεινε από συντάξεις και μισθούς; Να χειροκροτείτε τον διωγμό, όσων εσείς και η ΝΔ εξαπατήσατε; Να απολύσετε, να πάρετε τα σπίτια μας, να μας γδάρετε, όπως μας γδέρνατε, μας βασανίζατε; Τι στο διάολο θέλετε πια; Μας χρεοκοπήσατε, τι άλλο να κάνετε; Αυτή ήταν η προσφορά σας: Το ξεπούλημα μιας χώρας. Η Κατοχή στο ΔΝΤ και την ΕΕ.

Προκαλείτε την μεγάλη τύχη σας, που δεν είστε μέσα σε μια φυλακή, παρέα με τον Άκη. Γιατί κανονικά έπρεπε να σας πιάσουμε, να σας κλειδώσουμε και να πετάξουμε το κλειδί, να ξεβρομίσει λίγο ο τόπος. Οι περισσότεροι από σας λεηλατήσατε τόσο αυτή τη χώρα που καταφέρατε ότι δεν κατάφεραν ορδές επιδρομέων: Να μας χρεώσετε για 100 χρόνια! Εντάξει, 99…

«Ποιος θα βγει»; Κανείς δεν ενδιαφέρεται, ποιος από σας θα παζαρέψει με τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ για την κουτάλα. Ποιος θα μπει, μας νοιάζει. Ποιος θα είναι ο επόμενος συγκάτοικος του Άκη. Μην νομίζετε πως θα τη γλυτώσετε, ότι κι αν κάνετε...

ΥΓ. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, ο Flash ήταν στη Χαριλάου Τρικούπη ντυμένος μπάτσος. «Είδε», είπε ένας, «την λάμψη από το όπλο και πρόλαβε να καλυφθεί»! Μπράβο ταχύτητα! Μόνο ο Καραμανλής είναι πιο γρήγορος, όταν τρώει σουβλάκια…
Θυμήθηκαν και τον Παπαδήμιο τα ΜΜΕ μ’ αυτή την επίθεση. «Κι εκεί ήθελαν νεκρούς». Ολοφάνερα! Με το φάκελο να σκάει μπροστά στα μούτρα του, στον πολύ περιορισμένο χώρο του αυτοκινήτου κι αυτός να τη γλυτώνει... ήθελαν όντως νεκρούς! Ξέχασαν απλά να βάλουν μέσα στο φάκελο… Κρυπτονίτη. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger