Home » , , » Εγκρίνουμε και επαυξάνουμε τα όσα είπε ο Παπαχελάς και ο Σκάι για τους θαμώνες της πλατείας Εξαρχείων

Εγκρίνουμε και επαυξάνουμε τα όσα είπε ο Παπαχελάς και ο Σκάι για τους θαμώνες της πλατείας Εξαρχείων

Από giorgis , Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 | 9:25 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Ακούσαμε σήμερα τον διευθυντή της «Καθημερινής» και πολιτικό αναλυτή της τηλεόρασης του Σκάι, Αλέξη Παπαχελά να μας λέει για το «άβατο των Εξαρχείων» και την «ασυλία» των νεολαίων που συχνάζουν εκεί.

Ο έγκριτος αυτός δημοσιογράφος που κάνει «πολύ καλή επιλογή παρουσίασης των αμερικανικών θέσεων» - όπως προκύπτει από τηλεγραφήματα της αμερικάνικης πρεσβείας στην Αθήνα που δημοσιεύτηκαν  στο Wikileaks-, δεν είναι ένας τυχαίος δημοσιολόγος.
Αν δεν κάνουμε λάθος είναι ο μοναδικός έλληνας δημοσιογράφος μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που οι αποκαλύψεις του πέρα απ’ το ότι τον έχουν καταξιώσει, του έχουν αποφέρει και τεράστια οικονομική επιφάνεια.
Αρκεί να θυμηθούμε ότι διαθέτει μετοχές ύψους 1.000.000 ευρώ στο συγκρότημα ΜΜΕ του Αλαφούζου, (αυτά είναι τα φανερά γιατί υπάρχουν και οι οφ σορ εταιρείες), ανταμοιβή που απέκτησε από την ερευνητική του δημοσιογραφία και τις βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις του, όπως αυτή που εκτιμούσε ότι: «Οι μόνοι που έχουν στόχο είναι η μειοψηφία αριστεριστών, λαϊκιστών και βεβαίως και απελπισμένων που θέλει να βάλει φωτιά στον τόπο, είτε με τη μορφή της ανυπακοής είτε με την αναρχία και τη βία».

Και σήμερα λοιπόν εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αλαφούζου για να συνδράμει στην εμπέδωσης της άποψης ότι «η ανομία ζει και βασιλεύει στα Εξάρχεια, τα οποία έχουν μετατραπεί άντρο για κάθε εγκληματική πράξη», όπως τόνιζε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που είχε προηγηθεί πριν την τοποθέτηση του Παπαχαλά.

Εγκρίνουμε και επαυξάνουμε σ’ αυτές τις εκτιμήσεις. Μάλιστα λέμε να συνεισφέρουμε κι εμείς σ’ αυτές τις διαπιστώσεις προσθέτοντας αυτά που γνωρίζουμε από πρώτο χέρι:

⏩Στα Εξάρχεια συχνάζει η συντριπτική πλειοψηφία των 130 Ελλήνων, απ’ αυτούς που μπλεγμένοι με μίζες πολεμικών εξοπλισμών, λεηλασία δημόσιου πλούτου, και κάθε είδους κομπίνα, βρέθηκαν να φοροδιαφεύγουν «παρκάροντας» τα θησαυροφυλάκια τους σε φορολογικούς παραδείσους όπως αποκαλύφθηκε με την πρόσφατη υπόθεση  Paradise Papers

⏩Την πλατεία Εξαρχείων είχαν στέκι τους ο Τσουκάτος, ο Ακης, ο Μαντέλης και όλος ο υπόλοιπος «καλός κόσμος» για να δέχεται «χορηγίες» και «εξυπηρετήσεις» από πολυεθνικές και πλουτοκράτες.

⏩Εκεί βρισκόταν η «γιάφκα» όπου σχεδιάστηκε το έγκλημα του Χρηματιστηρίου που οδήγησε χιλιάδες πολίτες στην οικονομική  καταστροφή. Και επίσης για όσους/ες το αγνοούν, απ’ την πλατεία Εξαρχείων ορμώμενος ο Μ. Χριστοφοράκος εξαγόρασε κόμματα και πολιτικούς για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα της Ζήμενς.

⏩Να μην παραλείψουμε επίσης να αναφέρουμε ότι θαμώνες της πλατείας Εξαρχείων είναι όλοι οι εγκληματίες του «λευκού κολάρου» που έχουν μετατρέψει την περιοχή σε «άντρο για κάθε εγκληματική πράξη» σχεδιάζοντας την αρπαγή σπιτιών δανειοληπτών που έχουν φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο, την φοροληστεία, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας κλπ.

Αυτά και άλλα πολλά, τα γνωρίζουν ο Παπαχελάς και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι του Αλαφούζου αλλά με την σεμνότητα που τους διακρίνει αποφεύγουν να κάνουν επίδειξη γνώσεων.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Νοεμβρίου 2017 στις 12:10 π.μ.

ο και εγγονος του συνονοματου αλεξανδρου παπαχελα υφυπουργου παρα τω πρωθυπουργο σε προπολεμικη κυβερνηση που απο μετριοφροσυνη παραλειπει να προβαλλει.
σημ. στην κυβερνηση του δικτατορα μεταξα, ...εκπλαγηκαμε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger