Home » , » Η "περίεργη" συμπεριφορά των κατασταλτικών μηχανισμών και το στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης, Σωτήρης Δεβελέκος, που καταγγέλλεται ότι πρωτοστάτησε στον ξυλοδαρμό της δικηγόρου Ευγενίας Κουνιάκη.

Η "περίεργη" συμπεριφορά των κατασταλτικών μηχανισμών και το στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης, Σωτήρης Δεβελέκος, που καταγγέλλεται ότι πρωτοστάτησε στον ξυλοδαρμό της δικηγόρου Ευγενίας Κουνιάκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 | 9:29 μ.μ.

Δεν είναι απλώς ότι «Μερίδα της αστυνομίας εξακολουθεί την ευνοϊκή μεταχείριση της ΧA», όπως κατάγγειλε η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Ούτε ότι η παροιμιώδης ανοχή που δείχνουν οι μπάτσοι όταν μπροστά στα μάτια τους τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας βιαιοπραγούν σε πολίτες. 
«Η  αστυνομία είδε το τι ακριβώς συνέβη αλλά δεν παρενέβη» κατάγγειλε σήμερα δημόσια το τελευταίο θύμα χρυσαυγιτών θρασύδειλων τραμπούκων Ευγενία Κουνιάκη.
Ούτε αρκεί η ευνοϊκή «ιδιαίτερη μεταχείριση» που αντιμετωπίζουν οι προσαχθένες οπαδοί του Μιχαλολιάκου στα αστυνομικά τμήματα όπως δήλωσε ο δικηγόρος Θανάση Καμπαγιάννης.

Το ουσιαστικό είναι ότι ενώ υπάρχουν σοβαρές και επώνυμες συγκεκριμένες καταγγελίες που υποδεικνύουν τους τραμπούκους της Χ.Α., και αναφερόμαστε στον τραυματισμό μιας δικηγόρου και δύο ακόμη γυναικών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, οι κατασταλτικοί μηχανισμοί τις προσπερνούν σαν να μην έγιναν. 

Δεσ’ τε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το σημερινό θύμα ξυλοδαρμού από τους «άντρες» του ναζιστικού μορφώματος, δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη, δηλώνει ότι «είναι σε θέση να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των δραστών» που όμως δεν ήταν ανάμεσα σε όσους προσήγαγαν –και άφησαν λίγο μετά ελεύθερους- οι αστυνομικοί.
Φωτογραφίες χρυσαυγιτών που συμμετείχαν σε περασμένους τραμπουκισμούς δεν διαθέτει η ασφάλεια; Και αν ναι, γιατί δεν τις επιδείχτηκαν για να υπήρχε πιθανότητα να αναγνώριζε τους δράστες; 

Και το πιο σημαντικό απ’ όλα. «Στην ομάδα χρυσαυγιτών που πραγματοποίησαν την επίθεση ήταν ο Σωτήρης Δεβελέκος ο οποίος είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής», δήλωσε δημόσια η δικηγόρος. Μέχρι τώρα όμως δεν μάθαμε να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του.
Φαντάζεστε να υπήρχε μια παρόμοια καταγγελία που να αφορούσε άτομο του αναρχικού –αντιεξουσιαστικού χώρου;

Και εδώ πρέπει να συμπληρώσουμε ότι ο Σωτήρης Δεβελέκος, δεν είναι ένα τυχαίο στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης. Είναι οδηγός/σωματοφύλακας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής. Να θυμίσουμε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που έβριζε χυδαία τον δολοφονημένο Π. Φύσσα φωνάζοντας «τραγούδα πούστη τώρα από εκεί που είσαι», ενώ σε τηλεφωνική του συνομιλία που είχε με ομοϊδεάτη του βουλευτή, αποκάλυψε ότι είναι γνώστης των σημείων και τεράτων που συμβαίνουν στο εσωτερικό του ναζιστικού μορφώματος.

Με τέτοιες "περγαμηνές" το πρωτοκλασάτο μέλος της ναζιστικής συμμορίας είναι επόμενο να εισπράττει και την ανάλογη αντιμετώπιση από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Υ.Γ: Τώρα πληροφορηθήκαμε ότι μετά από ώρες έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Δεβελέκου, στα πλαίσια του αυτοφώρου και βάσιμα μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι το ναζιστικό στέλεχος θα μείνει "άφαντο" για τους μπάτσους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger