Home » , , » Το μηντιακό λαγουδάκι του καθεστώτος συγχαίρει τους κατακτητές, ζητώντας κι άλλο...αίμα (ηχητικό)!

Το μηντιακό λαγουδάκι του καθεστώτος συγχαίρει τους κατακτητές, ζητώντας κι άλλο...αίμα (ηχητικό)!

Από askordoulakos , Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 | 10:30 μ.μ.

«Οι πολίτες, που λένε ότι ο πόλεμος στο Μεξικό είναι ανήθικος και η δουλεία είναι άδικη, στην ουσία έρχονται σε αντίφαση με τον εαυτό τους, όταν πληρώνουν τους φόρους, που προορίζονται για τη χρηματοδότηση ακριβώς αυτών των πρακτικών».
     
Henry David Thoreau: «Πολιτική Ανυπακοή», 1848.
___________________
Το χρέος μας προς την πατρίδα, είναι να εφαρμόζουμε τους μνημονιακούς νόμους και να πληρώνουμε -μέσω της ΑΑΔΕ-τους τοκογλύφους!  Κάποιοι την έχουν γλιτώσει και δεν πληρώνουν επαρκώς τους Γερμανούς, τους Γάλλους κλπ τραπεζίτες, οπότε πρέπει να τους βρούμε και να τους τα πάρουμε.  Οι τραπεζίτες έχουν ανάγκη από λεφτά, ορμάτε στα νησιά να μαζέψετε...
Είναι καταπληκτικό, αυτό που γίνεται στην κατεχόμενη χώρα με τους τύπους, που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι.

Αφού στήριξαν επί 10ετίες το πολιτικό σύστημα, που λεηλάτησε (και για λογαριασμό άλλων) την Ελλάδα, αφού ξέπλυναν και καθιέρωσαν κάθε καρυδιάς καρύδι και κάθε αλητείας αλήτη μέσα από τις εκπομπές τους, αφού δεν έβγαλαν άχνα εδώ και 7 χρόνια για τιμωρία των πρωταιτίων της καταστροφής, με τους οποίους χαριεντίζονται ακόμα και σήμερα στις εκπομπές τους, έρχεται σήμερα εις εκ των...εκλεκτότερων μηντιακών αστέρων της χώρας, Ν. Τζαμπανικολάου, να πανηγυρίσει! Γιατί; Μα επειδή η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα πραγματοποιήσει επιδρομή ενάντια στις επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες κλπ), που δεν κόβουν αποδείξεις!

Το γεγονός, ότι αυτός ο ίδιος χρωστά ουκ ολίγα στους εργαζόμενους του ομίλου REAL, δεν τον αποτρέπει από το να γαυγίζει εναντίον όσων δεν πληρώνουν φόρους, εναντίον δηλαδή όσων δεν πληρώνουν τους τραπεζίτες, διότι τα λεφτά των φόρων εκεί καταλήγουν.  
Λες κι οι κάθε είδους ελεύθεροι επαγγελματίες και καταστηματάρχες δεν έχουν ισοπεδωθεί αρκούντως από τα μνημόνια της κατοχής, από τα χαράτσια της εφορίας, των τραπεζών κλπ, οπότε απαιτείται κι η επιδρομή της ΑΑΔΕ, για να ..τελειώσουν οριστικά.
Φυσικά, ο εν λόγω καθεστωτικός τζουτζές, γνωρίζει καλά, ότι αν κάποιος (ήδη υπερχρεωμένος σε τράπεζες και δημόσιο) επαγγελματίας «κόψει» αποδείξεις για όλες τις δραστηριότητές του, θα φαληρίσει νομοτελειακά.

Αυτός, βέβαια, είναι ο στόχος των κατακτητών-δανειστών, τον οποίο ο Τζαμπανικολάου- εκών άκων- υπηρετεί πιστά: Η πλήρης απαξίωση της παραγωγικής και οικονομικής βάσης της χώρας, με δύο βασικούς στόχους. Αφενός τη φυσική, ψυχική και ιστορική εξόντωση του πληθυσμού της κι αφετέρου την απαλλοτρίωση του οικοπέδου «Ελλάς» σε εξευτελιστική τιμή.
Τι ακριβώς είναι η ΑΑΔΕ, για το έργο της οποίας πανηγυρίζει ο (με τις πλάτες των εργαζομένων) εκδότης Τζαμπανικολάου
Η συγκεκριμένη «ανεξάρτητη» αρχή έχει υπερσυνταγματική ισχύ. Σε κανέναν δεν λογοδοτεί. Ο μοναδικός λόγος ύπαρξής της είναι να τηρούνται κατά γράμμα οι δεσμεύσεις που επιβάλλουν οι δανειστές, ενώ οι υπάλληλοί της αποκτούν ακόμα και προανακριτικές αρμοδιότητες!
 
Η ΑΑΔΕ δεν υπόκειται στη δικαιοδοσία του ελληνικού κράτους, ή της ελληνικής δικαιοσύνης, δηλαδή διαθέτει υπερσυνταγματική ισχύ και είναι αυτή, που–ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-θα αποφασίζει πλέον για τη φορολογική και δημοσιονομική πολιτική του "ελληνικού κράτους"!
 
Με άλλα λόγια,  αρμοδιότητες, που είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένες αποκλειστικά και μόνο υπέρ της εκάστοτε νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας, αποσπώνται από τους συνταγματικά νόμιμους φορείς τους κι εκχωρούνται σε κάποια... ανεξάρτητη αρχή, με απόφαση ξένων δυνάμεων! Δηλαδή, η φορολογική πολιτική θα ασκείται αποκλειστικά και μόνο από την ιδιωτική Ανεξάρτητη Αρχή των Δημοσίων Εσόδων, ενώ οι υπουργοί και η κυβέρνηση απλά θα υπογράφουν και κατόπιν το Κοινοβούλιο θα...επικυρώνει. Τσιμουδιά ο Τζαμπανικολάου, που κατά τ’άλλα κόπτεται για τη νομιμότητα, όταν αυτή βεβαίως αφορά σε καστανάδες, ταξιτζήδες, εστιάτορες, ελεύθερους επαγγελματίες κλπ. Προβλέπεται δε, ότι πολύ σύντομα η ΑΑΔΕ -σε αντικατάσταση των ΔΟΥ- θα συστήσει ιδιωτικό μηχανισμό είσπραξης οφειλών προς το κράτος.
 
Αυτούς συγχαίρει το παπαγαλάκι του κατοχικού καθεστώτος, το οποίο μπορεί μεν να τη βγάζει τζάμπα και να μην πληρώνει τους εργαζόμενους στο μηντιακό του όμιλο, αλλά απαιτεί από τους κατοχικούς μηχανισμούς, στυλ ΑΑΔΕ, να «ξεσκίσουν» τους εστιάτορες, που δεν κόβουν αποδείξεις. Θράσος χιλίων μαιμούδων!
 
Όταν η ανομία, είτε εκπορεύεται από τα μεγάλα αφεντικά-δανειστές, είτε επιβάλλεται υπέρ τους, τότε η... αντικειμενική δημοσιογραφία πανηγυρίζει, θεωρώντας όλους τους πολίτες μαλάκες, λέγοντάς τους ότι τα λεφτά, που θα μαζέψει η ΑΑΔΕ, θα πάνε στο «δημόσιο» ταμείο, μολονότι κι η κουτσή Μαρία γνωρίζει, ότι το ταμείο δεν είναι πλέον δημόσιο κι ότι κάθε έσοδο, κάθε ευρώ, πηγαίνει στην αποπληρωμή του παράνομου κι απεχθούς χρέους της χώρας.
 
Αυτήν την άθλια κυβέρνηση δωσιλόγων και τυχοδιωκτικών καθαρμάτων στηρίζει μέσα από τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ, που διατηρεί ο εν λόγω παπαγάλος πάντων των καθεστώτων και πασών των εξουσιών.
 
Την κυβέρνηση, η οποία βάσει του νόμου Ν. 4336/2015 (3ο μνημόνο) «δεσμεύεται να συμβουλεύεται και να συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με την επίτευξη των στόχων της Συμφωνίας του Μνημονίου πριν αυτές οριστικοποιηθούν και εγκριθούν νόμιμα.».

Την κυβέρνηση, η οποία με το νόμο 4334/2015 (ΦΕΚ 80/6-7-2015), που αφορά στην επικύρωση της Απόφασης της Συνόδου των Αρχηγών των Κρατών-Μελών της Ευρωζώνης της 12/7/2015, αποδέχτηκε ότι "...το ονομαστικό κούρεμα του χρέους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Οι Ελληνικές Αρχές επαναβεβαιώνουν την ανεπιφύλακτη δέσμευσή τους, να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς όλους τους πιστωτές πλήρως και εγκαίρως."

Όλα τα παραπάνω, οι κάθε λογής Τζαμπανικολάου τα αποκρύπτουν εντέχνως από το λαό, περιοριζόμενοι στον καθορισμό μιας ευτελούς και χαμηλού επιπέδου πολιτικής ατζέντας προς το πόπολο. Αναλύσεις της πλάκας, κατασκευή εικονικής υπεραξίας, υπέρ πολιτικών και πνευματικών μετριοτήτων και γενικά μια τάση υποτίμησης της κοινής λογικής και της αξιοπρέπειας.  

Αυτό, άλλωστε, είναι το δόγμα της ξεπουλημένης κατοχικής δημοσιογραφίας, από το 2010, ως σήμερα, το δόγμα Τζαμπανικολάου: Εξαθλίωση για όλους, όχι μόνο για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.


    Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

14 Ιουλίου 2017 στις 11:20 μ.μ.

Αυτά που λέτε είναι αισχρές συκοφαντίες και δεν τα πιστεύω! Τόσοι κομμουνιστές δουλεύουν εκεί: ο Μπογιόπουλος, η Ελληνοφρένεια, η Κανέλη! Είναι δυνατόν να τα κάνει αυτά; Ντροπή!

15 Ιουλίου 2017 στις 8:20 π.μ.

δηλαδη μονο τρεις γιαννακ

15 Ιουλίου 2017 στις 5:57 μ.μ.

μονο τρεις (τεσσερεις δηλαδη)
ή το 1/15 της κοινοβουλευτικης ομαδας του κκε. δεν το λες μονο κρις

15 Ιουλίου 2017 στις 7:34 μ.μ.

Οι νεοπασόκοι και τα εξωκοινοβουλευτικά τσιράκια τους βελάζουν. Μέχρι χθες ο Χατζηνίκος τους έκανε πλάτες για να γίνουν κυβέρνηση και χαριεντίζονταν μαζί του. Τώρα μιλάνε για Μπογιο, Κανέλλη και Ελληνοφρένεια. Λες και αυτοί αναποδογύρισαν ποτέ τις θέσεις τους για να δουλέψουν στο Real όπως έκαναν αυτοί οι γελοίοι κωλοτούμπες και οι υπόλοιποι που ετοιμάζουν το ΣΥΡΙΖΑ ΙΙ. Όλα μέσα στην εξίσωση του άρπα κόλλα και της αρλούμπας, όλα στο μίξερ της χυδαιότητας, του αυριανισμού και της βλακείας, άρχισε το κυνήγι των λαμόγιων της κυβέρνησης από τα θύματα της πολιτικής τους και πρέπει να αποπροσανατολίσουν. Δεν θα τους περάσει.

15 Ιουλίου 2017 στις 11:12 μ.μ.

Η αφρόκρεμα της προπαγάνδας του ΚΚΕ δουλεύει στο Χατζηνίκο. Αυτή είναι η άτιμη πραγματικότητα ότι κι αν λένε τα έμμισθα τρολάκια του Περισσού που κάνουν βάρδια στο ΒΚ. Και το Α και το Ω είναι να υπονομεύεται κάθε προσπάθεια λαϊκής αντίδρασης που δεν ελέγχει το ΚΚΕ από την αρχή. Αγαστή συνεργασία κεφαλαίου, ΚΚΕ και Χατζηνίκου λοιπόν. Το μεροκάματο να βγαίνει...

16 Ιουλίου 2017 στις 1:53 μ.μ.

Ρε Γιαννη με το συμπάθιο ,μονος σου τις σκεφτεσε αυτές τις σαχλαμάρες ?

16 Ιουλίου 2017 στις 3:54 μ.μ.

2-2 το σκορ σε μνημόνια μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από τη μία και ΣΥΡΙΖΑ και εξωκοινοβουλευτικών αβανταδόρων του από την άλλη. Ισοπαλία είστε μεταξύ σας, το σκορ όμως είναι στο σύνολό του 4-0 σε βάρος του λαού μας. Και εσείς νεοπασόκοι εφαρμόζετε και τα 4 μνημόνια σε βάρος του λαού. Το ΚΚΕ ούτε ψήφισε ούτε εφάρμοσε μνημόνια και ο Χατζηνικολάου σε εσάς έκανε αβάντα για να γίνετε κυβέρνηση. Για αυτά να μας πείτε

16 Ιουλίου 2017 στις 10:18 μ.μ.

Ρε dionmich1 με το συμπάθιο αλλά ποια είναι η σαχλαμάρα; Ότι δουλεύουν αυτοί στο Χατζηνικολάου ή ότι είναι στελέχη και υποστηρικτές του ΚΚΕ; Τα μνημόνια τα ψήφισαν άλλοι για το ΚΚΕ, δόξα το Στάλιν! Μια χαρά βήμα δίνει στο ΚΚΕ ο Χατζηνικολάου για να υπονομεύεται η αντιστασιακή δυναμική....

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2017 στις 10:34 π.μ.

Η Γραμμή τoυ real fm τέμνεται κάπου με αθτή του κκε για αυτό συνυπάρχουν χωρίς κωλοτούμπες κ συνειδησιακό πρόβλημα όλοι οι κκεδες εκεί.Η κοινή γραμμή είναι οτι ναι μεν τα μνημόνια κ η κυβέρνηση είναι κακά πράγματα αλλά λύση δεν υπάρχει αφού κ ο κόσμος είναι στον καναπέ του, τους ψήφισε κλπ.

17 Ιουλίου 2017 στις 3:16 μ.μ.

Η «δυναμική» αντίσταση δεν μπορεί να υπονομευτεί από κανέναν και με τίποτα….η¨ υπάρχει η¨δν υπάρχει Γιαννακη

Σαμιωτακη
Η γραμμή του ρεαλ και του ΚΚΕ τέμνοντε στην εγκεφαλική σου ανεπάρκεια,, ειτε δεν εισαι ανεκτικος στην κριτική του Συριζα
Και το κίνημα υπάρχει ? ονόμασε το η περιγράψε το..¨Αλλα όχι ευκολίες στην κριτκη και μουγκα για την θεση την δικια μας…..
Γιατι κρύβεστε ρε ? Μονο οι κκεδες καταθέτουν την πολιτική τους ταυτότητα,,εσεις κρύβετε κακομυρα ανθρωπάκια
κοτούλες της πλακας

17 Ιουλίου 2017 στις 4:55 μ.μ.

Νεοπασόκοι, να μας πείτε για την πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση που σφάζει το λαό. Ο Μπογιο και η Κανέλλη, πολύ περισσότερο η Ελληνοφρένεια, δεν κυβέρνησαν, δεν ψήφισαν ούτε εφάρμοσαν μνημόνια ούτε μπαλαμούτιασαν με παπάτζες τον κόσμο. Ούτε έκαναν συγκυβέρνηση με τα σιχάματα του οπορτουνισμού και τους φασίστες των ΑΝΕΛΛ. Πείτε μας για αυτά

17 Ιουλίου 2017 στις 5:03 μ.μ.

Για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα να μας πείτε.

17 Ιουλίου 2017 στις 10:19 μ.μ.

@dionmich1 Ότι αντιστασιακή δυναμική και να υπάρξει το ΚΚΕ φροντίζει να την καπελώσει και να την υπονομεύσει εξ αρχής. Τώρα που ο Σύριζα είναι κυβέρνηση και δεν μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο καλά, έχει αναλάβει το ΚΚΕ όλο το "βάρος" της υπονόμευσης και της ανώδυνης για το σύστημα εκτόνωσης. Τυχαία είναι η "επάνδρωση" του real από το ΚΚΕ; Δ νομίζω...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger