Home » , , » Ενα βιντεάκι, απάντηση στην φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή

Ενα βιντεάκι, απάντηση στην φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 | 10:12 μ.μ.

Εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που με δυναμισμό και συνθήματα έδωσαν την δική τους απάντηση στην φιέστα που ο οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο σκοπευτήριο της Καισαριανής.
Οι διαδηλωτές ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ της ΛΑΕ και άλλων συλλογικοτήτων με συνθήματα όπως «Τσίπρα λερώνεις τη μνήμη του ΕΛΑΣ, είσαι της Μέρκελ ο γερμανοτσολιάς», «Της Καισαριανής οι αγωνιστές, δεν ψήφισαν μνημόνια πέφτανε μαχητές» και  «Τσίπρα θυμήσου το χώμα που πουλάς, λευτέρωσε ο Αρης και το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ», δέχτηκαν την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων προστασίας του συστήματος.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση αφού στην άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τα μόνα στηρίγματα που της απέμειναν είναι μόνο ένας κομματικός στρατός βολεμένων, οι ντόπιοι και ξένοι πλουτοκράτες, τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετεί και οι δυνάμεις καταστολής.

Όπως έχει δείξει όμως και η ιστορία, μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο τον «εχθρό λαό» έχει σύντομη ημερομηνία λήξης.

Μετά απ’ αυτό το γεγονός δεν αντισταθήκαμε και δημιουργήσαμε ένα βιντεάκι, απάντηση στην φιέστα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

center>
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2016 στις 10:38 π.μ.

Μου κάνει εντύπωση η σιωπή του κκε για την επίθεση των ματ στους διαδηλωτες.Ούτε το κόμμα αλλά ούτεη δημοτική αρχή έχουν τοποθετηθεί.Προφανώς για να μην μαθει το κομματικό τους ακροατήριο οτι κάποιοι ήταν εκεί ενάντια συην επίσκεψη τσίπρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger