Home » , , » Προβοκάτσιες με κραυγαλέες γελοιότητες

Προβοκάτσιες με κραυγαλέες γελοιότητες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 | 4:29 μ.μ.

Της Τ. Γ

Η προβοκάτσια της ημέρας. «Ντροπή και αίσχος!!! Κατέβασαν και πέταξαν στη θάλασσα την Ελληνική σημαία!».

Μια πετάμενη σημαία στην ακτή, δίπλα στο άγαλμα της "Μικρασιάτισσας μάνας",  ήταν η αφορμή για να φουντώσουν και πάλι τα ρατσιστικά σχόλια, στην Λέσβο, σ' ένα νησί που ‘χει χάσει τον σωστό βηματισμό του.

Και ‘κεινο που εκπλήσσει, είναι ο ρυθμός που αναπαράγονται κραυγαλέες γελοιότητες από άτομα που θεωρούνται πως διαθέτουν την ''μέση νοημοσύνη!

Παρακολουθώντας το σχετικό βίντεο, διαπιστώνουμε πως το κύμα έχει ξεβράσει μια  πεντακάθαρη και άψογα σιδερωμένη σημαία, που ασεβείς πρόσφυγες έριξαν στη θάλασσα!
Γιατί κάθε κατατρεγμένος και φοβισμένος πρόσφυγας, κάθε απελπισμένος μετανάστης, άλλο δεν έχει στο νου, παρά πως θα θίξει τα ''ιερά και όσια'' των ντόπιων "Αιλοιναραδον"!

Η καταχνιά του φασισμού θολώνει σιγά σιγά μυαλά και συναισθήματα. Πριν 3 μέρες χρυσαυγίτες επιτεθήκαν σε αλληλέγγυους και έσπασαν το αυτοκίνητο τους.
Η προπαγάνδα, η παραπληροφόρηση και η βία του πεζοδρομίου εντατικοποιούνται. Ο ξένος γίνεται "αποδιοπομπαίος τράγος" για όλα τα δεινά, και μέσο για να αισθανθούν τα ναζιστικά ''τίποτα,'', ''κάτι''.
Και κανένας δεν δικαιούται να παραμένει αδρανής και εφησυχασμένος όταν ο λαός τείνει να γίνει μάζα, όταν το ρεύμα του ποταμού αλλάζει!
Επαγρυπνώντας, με παιδεία, γνώση και μνήμη της ιστορίας θα γιατρέψουμε τη χολέρα που απλώνει.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger