Home » , » Κατηφόρα χωρίς τέλος πρώην στελέχους του ΚΚΕ

Κατηφόρα χωρίς τέλος πρώην στελέχους του ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Απριλίου 2016 | 5:13 μ.μ.

Για το ότι το «Εργατικό Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο» (ΕΑΜ) –μια οργάνωση της Πάτρας που έχει δημιουργηθεί το 1985 από αποχωρήσαντα μέλη του ΚΚΕ- έχει καταντήσει εδώ και χρόνια δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ έχει γράψει αναλυτικά αναγνώστης μας από την Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Στην ίδια ανάρτηση που τιτλοφορείται «Αποχώρησαν από το ΚΚΕ καταγγέλλοντας το για ρεφορμισμό και σήμερα συστρατεύονται με τον μνημονικό ΣΥΡΙΖΑ», μαθαίνουμε και για το ποιόν ενός στελέχους αυτής της οργάνωσης, υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και εκλεγμένης με την δημοτική του παράταξη «ΡΑΠ-Ανθρώπινη πόλη».  Της Ουρανίας Μπίρμπα.

Σήμερα αναγνώστης μας στέλνει μήνυμα σύμφωνα με το οποίο «αλγεινή εντύπωση προκαλεί στον Πατραϊκό λαό η προσπάθεια της Ουρανίας Μπίρμπα να δυσφημίσει την κινητοποίηση της δημοτικής αρχής η οποία έχει στόχο  να προβάλλει και να διεκδικήσει λύσεις στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει την πόλη». 
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η δημοτική σύμβουλος του Σύριζα η πορεία που οργανώνει ο δήμος από την Πάτρα στην Αθήνα «γίνεται κατ’ εντολή του  Περισσού», Και δεν αρκείται σ’ αυτή της την διαπίστωση. Εχει πάρει σβάρνα όλα τα ΜΜΕ της πόλης για να πει ότι αυτή η πορεία είναι ατελέσφορη, «είναι πορεία αγιοποίησης του Πελετίδη» καταλήγοντας ότι αυτή η κινητοποίηση γίνεται «για τις επικοινωνιακές ανάγκες του ΚΚΕ» με αποτέλεσμα να «ξεφτιλίζονται οι μορφές πάλης». 

Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι γι’ αυτό το κατάντημα του πρώην στελέχους του ΚΚΕ. Αν σε πάρει η κατηφόρα … 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger