Home » , , , » Επίθεση του "Ρουβίκωνα" στην φυλλάδα του κομιστή (Βίντεο)

Επίθεση του "Ρουβίκωνα" στην φυλλάδα του κομιστή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 | 10:08 μ.μ.

Με ξεκάθαρο προβοκατόρικο τρόπο το τηλεοπτικό κανάλι του Αλαφούζου παρουσίασε την επίθεση που δέχτηκε από μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας», το κτίριο που στεγάζει τα γραφεία της φυλλάδας του «κομιστή».
Εστιάστηκε στο να μας παρουσιάσει ένα αστυνομικό σενάριο σύμφωνα με το οποίο η επίθεση έγινε γιατί υπάρχει διαμάχη μεταξύ αυτής της αντιεξουσιαστική οργάνωσης και πρώην μέλους της φωτορεπόρτερ «τον οποίο κατήγγειλαν ότι έδωσε φωτογραφίες της υπό κατάληξη αίθουσας του Πολυτεχνείου οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο Πρώτο Θέμα» φυλλάδας.

Μόνο τα τζιμάνια της φυλλάδας του «χρυσαυγίτη με πολιτικά» Θέμου ανακάλυψαν αυτό το λόγο.

Στο κείμενο του «Ρουβίκωνα» το οποίο ανέβηκε  στο  indymedia και με το οποίο η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, τονίζεται ότι «το Πρώτο Θέμα αποτελεί την ναυαρχίδα της καθεστωτικής προπαγάνδας και αναφερόμενο στην συγκεκριμένη ενέργεια της οργάνωσης συμπληρώνει: «Σήμερα στη Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου στις 11.00 το πρωί σύντροφοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία του Πρώτου Θέματος. Βάφτηκε με μπογιές η πρόσοψη του κτιρίου, σπάστηκε όλη η είσοδος, όπως και αυτοκίνητα στελεχών της εφημερίδας. Οι σύντροφοι αποχώρησαν χωρίς πρόβλημα. Θα ακολουθήσει εκτενέστερο κείμενο».

Υ.Γ. Η σχετική προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στο indymedia.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Απριλίου 2016 στις 7:35 π.μ.

Μπορει να μην κανουν οτι το καλυτερο αυτα τα παληκαρια αλλαδραστηριοποι
ουνται και αυτο θα τους οδηγησει σιγουρα και σε πιο ανωτερα μονοπατια του αγωνα
Αλλοιμονο σ αυτους που εχουν κανει ασυλο τους τον καναπε και διατεινονται
οτι κανουν επανασταση κατ οικον

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger