Home » , » Η πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα μέσα από 8 σατιρικά βιντεάκια

Η πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα μέσα από 8 σατιρικά βιντεάκια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Απριλίου 2016 | 6:00 π.μ.

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποια σατιρικές τηλεοπτικές εκπομπές που μας δίνουν μια εικόνα τι συμβαίνει στα παρασκήνια της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής ενώ μας βγάζουν απ’ την αμάθεια για κάποια θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας.
Ας πούμε, ελάχιστοι έχουμε μελετήσει το τι ακριβώς μας επιβάλλει το τρίτο «αριστερό» μνημόνιο. Ερχονται όμως δυο ρασοφόροι να μας κάνουν φραγκοδίφραγκα το τι ακριβώς τροπάρια περιλαμβάνει για την σεξουαλική μας ζωή. Ομολογούμε ότι αγνοούσαμε ότι το μνημόνιο επιβάλλει στα σχολεία να διδάσκεται η σωστή εκτέλεση του αυνανισμού, καθώς και φρέσκα νομοσχέδια που θα ‘ρθούν και έχουν σχέση με την σεξουαλική μας συμπεριφορά. Καλά που παρουσιάστηκαν στους τηλεοπτικούς δέκτες δυο ρασοφόροι και μας έβγαλαν από την αμάθεια.

Αυτό όμως είναι το ελάχιστο. Ξέρετε ότι ο Πάπας που μας ήρθε πρόσφατα στην χώρα μας είναι ο «αρχιδιάολος» και πώς αντέδρασε η επικρατούσα θρησκεία όταν επισκέφτηκε την Λέσβο; Εμείς το αγνοούσαμε, μέχρι που είδαμε αυτό το βίντεο και γίναμε κοινωνοί της πραγματικότητας.

Από κει και πέρα μαθαίνουμε για το «δράμα» που βιώνουν οι υπουργοί που «αναγκάζονται να εφαρμόζουν βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές, καθώς και τον τρόπο που διδάσκουν ήθος και ευπρέπεια με χαρακτηριστική περίπτωση την συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη. Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός κυβερνητικός αξιωματούχος που μας παραδίδει «μαθήματα». Και ο «στρατάρχης Καμένος» αγορεύει στην στρατιωτική διαπαιδαγώγηση ενώ η Θεανώ Φωτίου ειδικεύεται στο αντικείμενο της μαγειρικής και μας μοιράζεται τις γνώσεις της.

Στην πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα συναντάμε επίσης τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει κάποιος για να αποκτήσει μια άδεια τηλεοπτικού καναλιού, ενώ δεν περνούν απαρατήρητες και  οι απόψεις του μοναδικού Τάκη Τσουκαλά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Απριλίου 2016 στις 10:36 μ.μ.

Για κοιταξτε πισω οταν τον θαυμαζατε τον χρυσαυγιτη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger