Home » , » Πορεία οπλισμένων (;) αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια (Βίντεο)

Πορεία οπλισμένων (;) αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 | 10:34 μ.μ.

Όταν στα τέλη του Φλεβάρη έγινε δολοφονική επίθεση από μαφιόζους πρεζόμπορους σε άτομα του κατειλημμένου κοινωνικού κέντρου Κ*ΒΟΞ κανένας τηλεοπτικός δίαυλος δεν αφιέρωσε ούτε δευτερόλεπτο να αναφερθεί στο γεγονός.

Όπως σημείωνε και ένα περασμένο κείμενο που έφερνε την υπογραφή «Αναρχική Συλλογικότητα για την Μαχητική Προλεταριακή Ανασυγκρότηση»: «Η πολλαπλή στοχοποίηση της κατάληψης ΒΟΞ από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, τα ΜΜΕ και τους ναρκέμπορους καταδεικνύει ότι το κράτος και οι μαφίες έχουν κοινά συμφέροντα, διαπλέκονται οργανωτικά και συντονίζουν τα σχέδιά τους για να χτυπήσουν το κοινωνικό κίνημα και να σπείρουν στο κοινωνικό έδαφος την τρομοκρατία τους, την σήψη και την εκμετάλλευση».

Σήμερα όλα τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων κάνουν αναφορά σε αστυνομικές ανησυχίες για το βίντεο που δημοσιεύτηκε σε αντιεξουσιαστική ιστοσελίδα και παρουσιάζει πορεία αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια, στις 5 Μάρτη, ενάντια στην κρατική καταστολή και τις μαφίες ναρκωτικών. Ο προβληματισμός των μπάτσων σύμφωνα με την είδηση που διοχέτευσαν και παρακολουθούμε στα βίντεο που παραθέτουμε είναι ότι δεν αποκλείεται να είναι αληθινά κάποια όπλα, απ’ αυτά που παρουσιάζονται να κρατούν οι διαδηλωτές.

Υ.Γ:  Το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο όπως έχει αναρτηθεί στο indymedia

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Μαρτίου 2016 στις 11:06 μ.μ.

Βρώμικες ιστορίες, οιωνοί κακών εξελίξεων, ίσως και εν όψει Πάσχα....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger