Home » , » Ξετυλίγεται το κουβάρι των εκβιαστών δημοσιογράφων; (Βίντεο)

Ξετυλίγεται το κουβάρι των εκβιαστών δημοσιογράφων; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 | 10:54 μ.μ.


Το που θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία με τους δημοσιογράφους οι οποίοι με όχημα τις ιστοσελίδες τους προχωρούσαν σε εκβιασμούς τσεπώνοντας τεράστια ποσά, δεν μπορεί να γνωρίζουμε. Ηδη έχει προαναγγελθεί ότι βδομαδιάτικη εφημερίδα θα αποκαλύψει ότι ο φερόμενος επικεφαλής του κυκλώματος ήταν έμμισθο στέλεχος πολιτικού κόμματος , φέρνοντας στην δημοσιότητα ντοκουμέντα που θα δώσουν άλλη τροπή στην όλη υπόθεση.

Σύμφωνα με το βίντεο που παραθέτουμε –το οποίο επικαλείται τις αστυνομικές αρχές και τον «κοριό» ΕΥΠ-  τα μέσα ενημέρωσης μέσω των οποίων γινόταν οι εκβιασμοί είναι:  oi εφημερίδες «Ακρόπολη» και «Το Αρθρο» καθώς και οι ιστοσελίδες   Akropolipress.gr, 24 ώρες,  επικαιρότητα,  greeknews,  lykavitos,   kourdistoportocalim  iereporter, press-gr.com , MoneyTimes. και sofokleous10.


Δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» το οποίο επικαλείται στοιχεία της δικογραφίας αναφέρει:

Οπως κατήγγειλε η Α.Κ., υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ, ο δημοσιογράφος Παν.Μουσάς απαίτησε για λογαριασμό του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου χρήματα μέσω διαφημιστικής καταχώρισης, απειλώντας την.

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στις καταγεγραμμένες συνομιλίες ο κ.Μουσσάς είχε συνάντηση μαζί της, όπου υποστήριξε ότι ο ίδιος και φίλοι του είχαν συστήσει ομάδα που είχε τη δυνατότητα ελέγχου του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου. Η χαρακτηριστική φράση που του παρατίθεται είναι «Οταν θέλουμε να γαμ…σουμε, θα λες: Αυτόν θέλει να τον γαμ…σουμε μέσα από την κυβέρνηση».

Περιγράφεται επίσης η ομάδα ατόμων και Μέσων που υποστήριξε ότι μπορούσε να ελέγχει, «ανεβοκατεβάζοντας» άρθρα:

Γ.Τσιρογιάννης – lykabitos.gr
Β.Μπόνιο – kourdistoportokali
Νικ.Καραμπάση – i-reporter.gr και Press.com.γρ
Κ.Γέρου – εφημερίδα Αρθρο, 4-5 sites και lifestyle περιοδικά
Γ.Φωτόπουλος – sofokleous10.gr και moneytimes.gr

Οπως της είπε, θα ακολουθούσε τηλεφωνική επικοινωνία για τις προσφορές διαφήμισης.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

24 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:47 μ.μ.

........ πολιτικού κόμματος, φέρνοντας...
......................
........... kourdistoportocalΙ, iREeporter, ..........
...................
Νικ.Καραμπάση – iReporter.gr και Press.com.GR

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:31 μ.μ.

η ΑΚΡΟΠΟΛΗ είναι η ΤΡΊΤΗ εφημερίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! Μετά την ομώνυμη βοθροφυλλάδα και το ΕΜΠΡΟΣ. Επίσης η ΑΚΡΟΠΟΛΗ έχει σχέσεις ΚΑΙ με τον Μπαλτάκο.

Ε ρε τομάρια εθνικιστές, τσούλες των πλουσίων αποδεικνύεται ότι πλέον είστε και κοινοί απατεώνες/εκβιαστές! Βόθρος ο εθνικισμός, όπως πάντα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger