Home » , » Με γκλομπς και χημικά οι δυνάμεις καταστολής αντιμετώπισαν πορεία του ΠΑΜΕ (Βίντεο)

Με γκλομπς και χημικά οι δυνάμεις καταστολής αντιμετώπισαν πορεία του ΠΑΜΕ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 | 2:40 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα παρουσίασε τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και τις συμπλοκές μελών του με την αστυνομία, όταν η συνδικαλιστική οργάνωση που πρόσκειται στο ΚΚΕ θέλησε να εκδηλώσει την αντίθεση της στο νέο νομοσχέδιο που φέρνει σαρωτικό χτύπημα στην Κοινωνική Ασφάλιση.

Στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Β. Σοφίας η πορεία του ΠΑΜΕ βρέθηκε αντιμέτωπη με δυνάμεις καταστολή οι οποίες προσπάθησαν να την σταματήσουν.
Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και τότε δέχτηκαν επίθεση ΜΑΤατζήδων με γκλομπς και χημικά.

Στέλεχος του ΠΑΜΕ σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «κυβέρνηση βίας και καταστολής, που χτυπάει εργαζόμενους σφάζοντας τα δικαιώματά τους για την κερδοφορία του κεφαλαίου», καλώντας παράλληλα σε ξεσηκωμό τον λαό για να μην φτάσει το αντιασφαλιστικό σχέδιο στην βουλή.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 17 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2016 στις 3:19 μ.μ.

Δεν "επιχείρησαν" απλώς. Τον έσπασαν τον κλοιό!

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2016 στις 3:31 μ.μ.

Οι άνθρωποι είναι προβοκάτορες. καμμία ΑΔΕΔΥ δεν υπήρχε, κανείς μας δεν την είδε και ο συνδικαλιστής που μιλάει, είναι ο Περράκης μέλος του ΣΕΤΗΠ, συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ. Είναι απλά ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ. Τον φόβο μας να έχουν. μαν.

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2016 στις 3:58 μ.μ.

Είσαστε Προβοκάτορες. Το ΠΑΜΕ δεν είναι Συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ.είναι ταξικό μέτωπο τμήμα της λαικής συμμαχίας που συμμετέχει όποιος θέλει σε ταξική βάση.

8 Ιανουαρίου 2016 στις 6:02 μ.μ.

Το σασιστικο / σοσιαλφασιστικο, Το ΠΑΜΕ φυλαει τη Βουλη, εγινε κομματια και θρυψαλα σημερα
και οι σοσιαλφασιστες εχουν καταπιει τη γλωσσα τους.
Τα γενικα επιτελεια δουλευουν για το καινουργιο αντιΚΚΕ αφηγημα.
μεχρι τοτε, κουραγιο παιδια.

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2016 στις 8:41 π.μ.

Καλά βρε Anton, το προκατ πέσιμο του ΠΑΜΕ στους Κατρουγκαλους περιμενες για να το συμψηφισεις με το αισχος του Οκτώβρη ;
100 χρόνια πραγματικούς και αιματηρούς αγώνες μετράει το ΚΚΕ.
Ωστόσο μια χαρά περιφρουρησε τότε τη βουλή, και ακόμα μια χαρά έδειρε τον κόσμο.
Κάθε επίσης ότι ή αθλιότητα του Σύριζα, ουδόλως καθαγιάζει την αθλιότητα του ΚΚΕ.

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2016 στις 3:54 μ.μ.

3.58
Το ΠΑΜΕ δεν είναι Συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ.είναι ταξικό μέτωπο τμήμα της λαικής συμμαχίας!!!
ποσο γελειος εισαι με αυτο που λες. ειμαστε καποια μελη του κκμλ, μλκκε, ανταρσυα, αναρχικοι κ.α.Μπορουμε να ερθουμε στο παμε; να συμμαχισουμε βρε αδερφε! δεν θα μιλαμε για τα κομματα μας αλλα και τα μελη του κκε στο παμε δε θα μιλανε για κκε! το συζητας;

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2016 στις 8:10 μ.μ.

3.54 Στο ΠΑΜΕ και στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συμμετέχει όποιος θέλει σε ταξική βάση χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Μέσα εκεί γίνεται η διαπάλη των απόψεων και παλεύουμε για την ανατροπή του Καπιταλισμού χωρίς να πάρει την μορφή πολιτικού μετώπου γιατί δεν διεκδικούμε κυβέρνηση μέσα στον Καπιταλισμό. Οποιος θέλει καλοδεχούμενος. Η Ταξική ενότητα είναι πάνω απο όλα χαιρετώ.

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2016 στις 8:13 μ.μ.

8.41 Τον Οκτώβρη το Παρακράτος Μαύρο και πορτοκαλί χτύπησε το ΠΑΜΕ επειδή δεν έπεσε στην παγίδα της δημιουργίας νέου Ράιχσταγκ. ΟΠοτε την Αθλιότητα να την χαίρεσαι.

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2016 στις 9:49 μ.μ.

3.54 Μπερδεύτηκες. Με τους Αυτοαπασχολούμενους και τους Φτωχούς Αγρότες θα συμμαχήσουμε.Η Εργάτες μεταξύ τους δεν συμμαχούνε φτιάχνουνε ταξικό μέτωπο και αυτό ακριβώς είναι το ΠΑΜΕ. Μία είναι η Εργατική τάξη.

9 Ιανουαρίου 2016 στις 10:33 μ.μ.

Ελάτε ρε αυτό θέλουμε για απογειωθεί το μέτωπο δεν θα μιλάμε για τα κόμματα μας θα μιλάμε για το πως θα έρθει η εργατική εξουσία πάνω στα κατακέφαλα των αφεντικών απλά ελάτε μια φορά...

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2016 στις 10:53 μ.μ.

@ 9 Ιανουαρίου 2016 - 8:41 π.μ.

Το αίσχος του Οκτώβρη του 2011 (δηλ. όταν κουκουλοφόροι άρχισαν να ρίχνουν μάρμαρα στα ασκεπή κεφάλια εργαζομένων, συνταξιούχων, ανέργων, φοιτητών, μαθητών μέχρι και ΑΜΕΑ με αποτέλεσμα όλης αυτής της σύγκρουσης το θάνατο ενός άνεργου οικοδόμου) είναι κάτι που ούτε συμψηφίζεται ούτε παραγράφεται. Αυτή η εγκληματική ενέργεια (γιατί τέτοια ήταν) θα βαρύνει ες αεί και τους δράστες και όσους την επικαλούνται διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, ώστε να συκοφαντήσουν τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

@ 9 Ιανουαρίου 2016 - 3:54 μ.μ.
Οι εργαζόμενοι/μέλη του ΚΚΕ συσπειρώνονται μαζικά στο ΠΑΜΕ, γιατί αυτή είναι η απόφαση του κόμματός τους. Όσοι άλλοι εργαζόμενοι θέλουν να το κάνουν, μπορούν. Κανείς δεν τους εμποδίζει.

Το να "μη μιλάμε για τα κόμματά μας" θυμίζει τα φασισταριά (και τους συναινούντες με αυτά) στο Σύνταγμα επί "αγανακτισμένων" που έλεγαν το "έξω τα κόμματα από την πλατεία!" (εννοώντας το εξής ένα...). Το αποτέλεσμα όλης αυτής της εμμονής για την απολιτικοποίηση της πολιτικής/κοινωνικής ζωής το βλέπουμε σήμερα: οι ναζί στο αστικό κοινοβούλιο, η "κυβέρνηση της αριστεράς" σφαγιάζει κοινωνικά δικαιώματα, το μεγάλο κεφάλαιο είναι στο απυρόβλητο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί η ειλικρίνεια και η ευθύτητα, δηλαδή να συμμετέχει κάποιος στην κοινωνική ζωή με ανοιχτά χαρτιά. Αν ένας είναι μέλος του ΚΚΕ, ας το δηλώσει και ας πει τις θέσεις του κόμματός του. Και θα δεχθεί την αντίστοιχη κριτική από τα μη μέλη, αν κάποιες θέσεις δεν είναι ορθές. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη των λοιπών κομμάτων και πολιτικών χώρων.

Κατά τα άλλα, εγώ δεν είμαι ούτε μέλος του ΠΑΜΕ ούτε μέλος του ΚΚΕ. Έχω διαδηλώσει αρκετές φορές με το ΠΑΜΕ, χωρίς να μου πει κανένας τίποτα. Ούτε για κόμμα, ούτε για πολιτική τοποθέτηση.

Άγνωστος Χ

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2016 στις 11:53 μ.μ.

Το οτι το κκε κανει την ιδια κριτικη στο ασφαλιστικό με πασοκ, ποταμι, και μεσοστρωματα (φαρμακοποιοι - δικηγοροι κλπ προνομιουχες καστες) δεν μας παραξενευει.
Ουτε το οτι μιλαει για αυτοπασχολούμενους και ενδεχεται να εννοει τους ατυπα μισθωτους του δημοσιου που προσληφθηκαν από το παραθυρο.("μπλοκακι").
Αλλα εκει η κριτική θα ακουμπήσει και τον συριζα που δειχνει να βολευετε με όλο αυτό το μπαχαλο των πρακτικων ευρεσης εργασιας στις δημοσιες υπηρεσιες.
Οσο για τον ποτάμια θεοδωρακη που ζητησε αξιοκρατία στο δημόσιο εχουμε πει πολλές φορες οτι με το ρουσφέτι ευνοηθηκαν και προσληφθηκαν στο κρατος τα παιδια των κυριάρχων τάξεων κυρίως, κοντρα στα αφηγήματα και τις ιδεοληψιες της γραφειοκρατικης αριστεράς. Μη μας πουλανε παραμυθι και οι νεοφιλελευθεροι για την αξιοκρατια γτ αυτοί ειναι που θέλουν τις δημοσιες υπηρεσιες ανυποληπτες προκειμενου να μενουν ανεξελεγκτοι και αφορολογητοι οι επιχειρηματικοι όμιλοι.

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2016 στις 12:16 π.μ.

11.53 Το ΚΚΕ μιλάει για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Περαστικά σου.

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2016 στις 2:51 μ.μ.

12.19 Το κκε μας ελεγε οτι εξω απο την ευρωζωνη ο λαος "μας" θα δυστυχήσει.
Οσα καλσον και να σκισετε παλι στο 5% θα μεινετε.
Κουστομπας: Αν η εργατική τάξη, μαζί με τους φτωχούς αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών της χώρας μας, βγουν στους δρόμους και δείξουν την πραγματική δύναμή τους, τότε αυτό το νομοσχέδιο μπορεί να πάει στα αζήτητα».
1ον : ποιοί ειναι οι φτωχοι αγροτες και γτ δεν τους προσδιοριζετε εισοδηματικα.
2ον": οι επαγγελματοβιοτεχνες θα δεχτουν τον καθοδηγητικό ρολο της εργατικής τάξη?
Καλές γαργάρες

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2016 στις 7:18 μ.μ.

2.51 Ασφαλώς και αποτελει την απόλυτη καταστροφή και εξαθλίωση του λαου η επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό. Το επιδιωκουνε Εφοπλιστές Ξενοδόχοι Φαρμακοβιομήχανοι και η Χρυσή Αυγή. Η Μοναδική λύση για τον λαό ειναι η Ενίσχυση της ΛΑΙΚΉΣ ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ παντού που όσο θα δυναμώνει θα αποσπά προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο Μονομερή διαγραφή του χρέους Εξοδο απο την Ε.Ε Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής Κεντρικό σχεδιασμό Εργατικό έλεγχο. Μακριά απο πολιτικά μέτωπα με το Καρκίνωμα του Οπορτουνισμού που αποτελεί την 5η Φάλαγγα του Καπιταλισμού. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2016 στις 10:47 μ.μ.

2.51 Ολα είναι ξεκαθαρισμένα. Στην Λαική Συμμαχία θα συμμετέχουνε η Εργατική τάξη οι Αυτοαπασχολούμενοι και οι φτωχοί αγρότες. Αυτοί δηλαδή που έχουνε ένα μικρό μέσο παραγωγής στην πόλη και στο χωριό και το δουλεύουνε μόνοι τους με την οικογένεια τους.

Ανώνυμος
14 Ιανουαρίου 2016 στις 2:44 μ.μ.

Στην Λαική Συμμαχία θα συμμετέχει και το κκε; αδυνατον δεν ερχομαι!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger