Home » , » Απάντηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟ ΚΚΕ για την άρνηση του για κοινή δράση ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα

Απάντηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟ ΚΚΕ για την άρνηση του για κοινή δράση ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 | 3:57 μ.μ.


Ο πολιτικός συντονισμός των μαχόμενων δυνάμεων της αριστεράς για την ανατρεπτική κοινή δράση στο κίνημα είναι αναγκαίος και δυνατός

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΉ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

Ενώ η μάχη για την ανατροπή της ασφαλιστικής καταιγίδας είναι σε εξέλιξη, λάβαμε την απάντηση του ΚΚΕ στην επιστολή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την κοινή δράση και τον πολιτικό συντονισμό των μαχόμενων δυνάμεων της αριστεράς με στόχο την ανατροπή  βάρβαρου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου και συνολικά την πάλη κατά της επίθεσης της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Με την απάντηση του Γραφείου Τύπου, το ΚΚΕ αρνείται την συνάντηση που προτείνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το επιχείρημα ότι η ανασύνταξη του κινήματος  «δεν υπηρετείται μέσα από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις "κορυφών", πολιτικών κομμάτων κλπ., που ουσιαστικά υποκαθιστούν το εργατικό - λαϊκό κίνημα, τα όργανα και τις διαδικασίες του». Ούτε στην συγκεκριμένη πρόταση ούτε στην γενικότερη λογική της ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπάρχει ίχνος «υποκατάστασης του μαζικού κινήματος». Το ζητούμενο είναι  ένας πολιτικός συντονισμός  των μαχόμενων δυνάμεων της αριστεράς που θα δώσει νέα ώθηση, ελπίδα και δύναμη στο ταξικό εργατικό και λαϊκό κίνημα, στις δικές του συνελεύσεις και όργανα, στον ανεξάρτητο ενωτικό, αγωνιστικό του προσανατολισμό, και θα ενισχύει την ενότητα και την αυτοπεποίθηση ότι η μάχη αυτή μπορεί να αποβεί νικηφόρα.

Η αναφορά που γίνεται από την ανακοίνωση στην ανάγκη της ενότητας στην βάση, όπου «μπορούν να συναντηθούν εργάτες κι υπάλληλοι του δημόσιου κι ιδιωτικού τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, νέοι και γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, ανεξάρτητα αν είναι μέλη ή φίλοι του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή άλλων κομμάτων» αντανακλά μια επείγουσα αναγκαιότητα, αλλά μπορεί να αποκτήσει νόημα και ανατρεπτική δυναμική όταν ενισχύεται πολιτικά από τις δυνάμεις της αριστεράς. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδινε και δίνει με συνέπεια την μάχη αυτή, στη λογική της αγωνιστικής ταξικής ενότητας για την ανατροπή της κυρίαρχης πολιτικής πρώτα από όλα στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και την νεολαία, στις περισσότερες των περιπτώσεων χωρίς να βρίσκει θετική ανταπόκριση  από τις δυνάμεις που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδωσε από την πρώτη στιγμή με ανατρεπτικό και ενωτικό τρόπο  την μάχη ενάντια στην πολιτική και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στη κατεύθυνση αυτή κινείται ακόμα πιο αποφασιστικά. Για αυτό  θα εξαντλεί κάθε δυνατότητα για κοινή δράση με κάθε δύναμη που αναφέρεται στα εργατικά λαϊκά συμφέροντα, που δρα στο κίνημα με στόχο την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής. Για αυτό και επιμένουμε στην αναγκαιότητα και την πρόταση ενός πολιτικού συντονισμού για την κοινή δράση μέσα στο κίνημα και τους αγώνες για την ανατροπή της επίθεσης.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί όλες τις δυνάμεις που επιδιώκουν την κοινή δράση σε ανοιχτή σύσκεψη την Δευτέρα 25.01 το απόγευμα στις 6.30 μμ στην Λέσχη Αναιρέσεις. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μην έρθει καν για ψήφιση το αντιασφαλιστικό τερατούργημα. Να συμβάλλουμε στην κλιμάκωση των αγώνων για την ανατροπή της επίθεσης κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ. Για να οικοδομηθεί  μια νέα ελπίδα για τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Πηγή: ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 26 σχόλια

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 4:42 μ.μ.

Μπροστά στην νεα τραγωδία που ζει ο λαός απο τα Εγκλήματα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που στήριξε η ανταρσύα με χέρια και με πόδια μέχρι το καλοκαίρι μια λύση υπάρχει. Η Ενίσχυση παντού της Λαικής Συμμαχίας που μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει χωρίς να είναι κομμουνιστής μόνο σε Ταξική βάση. Οσο θα δυναμώνει αυτός ο αγώνας θα αποσπά προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Επιστροφή στον Εθνικό καπιταλιμό είναι καταστροφή για τον λαό Το επιδιώκουνε τμήματα της Αστικής τάξης και η Χρυσή αυγή. Απομονώνουμε παντού τους διασπαστές της τάξης μας που προσπαθούνε να εγκλωβίσουνε τον λαό μαζί με τους Χρυσαυγίτες. Ολοι στους δρόμους με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 1:40 μ.μ.

"Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδωσε από την πρώτη στιγμή με ανατρεπτικό και ενωτικό τρόπο την μάχη ενάντια στην πολιτική και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ " Τρολάρουν ? αυτοί δεν ήταν στα συλλαλητήρια υπέρ της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης , αυτοί δεν στήριξαν το κυβερνητικό "οχι" το οποίο είχε εξηγήσει απο πριν ο Τσίπρας πως ακριβώς σκόπευε να το χρησιμοποιήσει ? Γενικά ξεχνάμε σαν λαός αλλά οχι και τόσο σύντομα

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 2:33 μ.μ.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ του ποερισσου με τον εαυτο του αστο δε θα παρουμε. Καντε συμμαχια με την ανυπαρκτη ΟΓΕ που ελεγχει το κκε και αφηστε τα ψοφια

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 4:34 μ.μ.

2.33 Κάνεις τραγικό λάθος. Στην λαική συμμαχία συμμετέχει όποιος θέλει σε Ταξική Βάση χωρίς να χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Μέσα στον καθημερινό αγώνα καταλαβαίνει ο καθένας οτι η μοναδιή λύση είναι η Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει. Εκτός αν είσαι βιομήχανος οπότε έχεις δίκιο

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 6:23 μ.μ.

2.33 Εγω συναγωνιστή είμαι στο ΠΑΜΕ χωρίς να έχω καμμία σχέση με το κκε και ούτε μου το ζήτησε κανείς.Μην ακους τα παραμύθια απο τα παπαγαλάκια του καπιταλισμού. Μας δολοφονούνε κάθε μέρα. Ελα να παλέψουμε ενωμένοι για την ανατροπή του καπιταλισμου.Κανείς δεν θα σου πει να γίνεις κομμουνιστής.

26 Ιανουαρίου 2016 στις 9:42 μ.μ.

26 Ιανουαρίου 2016 - 5:30 μ.μ
Χυδαίε ψεύτη και πολιτικέ αλήτη: Θα φέρεις ΕΔΩ τα στοιχεία που δείχνουν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και θα λογαριαστούμε. Αν δεν έχεις - που σίγουρα δεν έχεις - άντε κρύψου στο κομματικό χοιροστάσιο που ανήκεις!
26 Ιανουαρίου 2016 - 6:23 μ.μ
Εγώ συναγωνιστη, πάλι, δεν είμαι από τη Γη αλλά από τον Άρη, και αν θέλουμε το πιστεύουμε, όπως αν θέλουμε πιστεύουμε ότι εσύ είσαι στο ΠΑΜΕ χωρίς να είσαι μέλος του "Κ"ΚΕ. Και όσο για τα παπαγαλάκια του καπιταλισμού, αυτά βρίσκονται στο "Κ"ΚΕ που λέει το μεγάλο ΝΑΙ στην παραμονή στην ευρωζώνη και την ΕΕ μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Λεβέντη!

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 10:53 μ.μ.

26 Ιανουαρίου 2016 - 1:40 μ.μ
Είσαι ψεύτης και αλήτης. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέβηκε σε αυτά τα συλλαλητήρια με το δικό της πλαίσιο για σύγκρουση με τους δανειστές, την τρόικα και την ΕΕ, και πάντως ΟΧΙ για στήριξη της κυβέρνησης. Πάντως φέρε ΕΔΩ τα στοιχεία που (δεν) έχεις και που (υποτίθεται ότι) αποδεικνύουν την αλήθεια των ισχυρισμών σου και θα λογαριαστούμε, πολιτικέ αλήτη.
Φαίνεται πως η ηγεσία του "Κ"ΚΕ εκπαιδεύει ψεύτες, αλήτες και γενίτσαρους. Σε κάθε ανάρτηση που ασκεί και την παραμικρή κριτική στο "Κ"ΚΕ, εμφανίζονται ομαδικά σχόλια από τους ψεύτες, τους αλήτες και τους γενίτσαρους του Κόμματος, που ψεύδονται, χυδαιολογούν και υβρίζουν τις άλλες κομμουνιστικές δυνάμεις. "Κ"ΚΕ, η αποθέωση του σταλινισμού και ο υπόκοσμος του κομμουνισμού!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
27 Ιανουαρίου 2016 στις 11:12 π.μ.

@10:53 Δεν είμαι ο @1:40 αλλά το ποιόν σου φαίνεται.
Κολαούζος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τώρα διαφοροποιείται για να γλυτώσει, στις συγκεντρώσεις περηφάνιας για την "σκληρή διαπραγμάτευση" που έκανες ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ αβαντάριζες την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αφού αυτό που μας λες είναι για αριστερή κυβέρνηση μέσα στον καπιταλισμό η οποία με πίεση από το κίνημα θα ακολουθήσει δήθεν αριστερή πολιτική, ενώ μέχρι και τον Γενάρη 2015 καλλιεργούσες ελπίδες (και άρα αυταπάτες) για την φύση και το χαρακτήρα της κυβέρνησης της "πρώτης φοράς αριστεράς" που ερχόταν, αυτά έλεγαν και έγραφαν στο ΠΡΙΝ οι Δελαστίκ και οι Παπακωνσταντίνοι, εσύ καλλιεργούσες κλίμα αναμονής και ανοχής στο λαό και στο κίνημα για το ΣΥΡΙΖΑ "κλείνοντας το μάτι" στον τάχα μου διαφωνούντα (υπουργό!) Λαφαζάνη, εσύ έκανες κοινά ψηφοδέλτια με τα παρτάλια του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδικάτα και αλλού, εσύ συμμαχούσες μαζί τους, εσύ αποβλάκωνες και χαντάκωνες το λαό το καλοκαίρι 2015 όταν τον καλούσες να ψηφίσει το ελλεεινό και παραπλανητικό ΟΧΙ του Τσίπρα στο μαϊμού δημοψήφισμα, εσύ ταυτιζόσουν με τις Ρένες Δούρου όταν βάφτιζες "αραβική άνοιξη" τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, εσύ συνεργαζόσουν με το σχέδιο Β του Αλαβάνου στις εκλογές του Γενάρη 2015 και επειδή πήρες χαμπάρι ότι "δεν τσιμπάει" το πόπολο αρνήθηκες την συνεργασία στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Και έχεις το θράσος να μιλάς και από πάνω και να βρίζεις ως ψεύτες, αλήτες, γενίτσαρους κτλ τους ΚΚΕδες; Γιατί επειδή σε αποκαλύπτουν και δεν περνάει το αριστερό, οπορτουνιστικό παραμύθι σου; Δεν ντρέπεσαι ρε καημένε;

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
27 Ιανουαρίου 2016 στις 11:38 π.μ.

Όταν θέλεις να υπονομεύσεις, να προβοκάρεις, να συκοφαντήσεις κτλ βασική προϋπόθεση για να διαστρεβλώσεις την αλήθεια είναι οπωσδήποτε να ξέρεις την αλήθεια.
Αλλιώς καταντάς γραφικός αφού αναφέρεσαι σε πράγματα που δεν ισχύουν. Το ΠΑΜΕ είναι συσπείρωση ταξικών δυνάμεων (σωματείων, επιτροπών αγώνα κτλ), δεν οργανώνεται κάποιος σε ατομική βάση ούτε και σε πολιτική αλλά σε ταξική, υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι δεν είναι μέλη (ούτε καν οπαδοί) του ΚΚΕ και συμμετέχουν σε σωματεία, ομοσπονδίες και επιτροπές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και αγωνίζονται μέσα από τις γραμμές του. Όταν δεν γνωρίζεις ρε κακομοίρη @no name ούτε καν αυτό το βασικό και παράλληλα λες ότι το ΚΚΕ ("Κ"ΚΕ όπως το γράφεις, αφού κομμουνιστής είσαι εσύ) είναι υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη όπως και οι άλλοι, αυτό αποτελεί δυσφήμηση και δυστύχημα για τον(υποτιθέμενο κομμουνιστικό) χώρο όπου (υποτίθεται) ότι ανήκεις, μάλλον κανένα χουλιγκάνι θα είσαι. Έτσι εξηγείται και το υβρεολόγιο αλλά και η άγνοια.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2016 στις 2:06 μ.μ.

10.53 Οταν τελειώνουνε τα επιχειρήματα μετά την ξεφτίλα της Αριστερής Κυβέρνησης που στηρίξατε με χέρια και πόδια αρχίζουνε οι βρισιές οι οποίες είναι τίτλος τιμής για το ΚΚΕ.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2016 στις 2:33 μ.μ.

9.42 Συναγωνιστή σίγουρα έχεις κάνει λάθος. Δεν μπορεί να λες τα ίδια με τους φασίστες είναι αδιανόητο.Πιστεύω οτι έκανες λάθος και θα το καταλάβεις μόνος σου συναγωνιστή.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2016 στις 3:02 μ.μ.

10.53.Λοιπόν για να μαθαίνεις. ΟΙ Κομμουνιστές βρίσκονται στο ΚΚΕ και πουθενά αλλού. Την κριτική απο τον λαό πάντα την επιδιώκουμε γιατί μας βοηθάει στην καλύτερη προβολή των θέσεων μας για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αλλος δρόμος για την σωτηρία του λαού απο την τραγωδία που ζούμε δεν υπάρχει. Επειδή λοιπόν το πιστεύω οτι μιλάς με καλή θέληση έλα στο ΠΑΜΕ να παλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι σε Ταξική βάση μακριά απο πλαστούς διαχωρισμούς αριστερός δεξιός. Δεν πειράζει που δεν είσαι κομμουνιστής. Δεν θα σου πει κανείς να γίνεις

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2016 στις 7:41 μ.μ.

10.53 Μιλάμε για μεγάλο πανικό. Ξεφτιλήστηκε ο Σύριζα που στηρατε με χέρια και πόδια και το μόνο που σου μένει είναι να βρίζεις. Είναι απόλαυση να βλέπεις οπορτουνισή να σκούζει...

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2016 στις 8:27 μ.μ.

@Ανώνυμος
@ 1:40 Οχετέ ,όλοι οι χαρακτηρισμοί αφορούν εσένα και περιγράφουν ακριβώς την προσωπικότητά σου και την πολιτική σου άποψη.Πήγαινε τώρα να χορέψεις σε καμιά πλατεία και να στηρίξεις τον καλό και ανθρώπινο καπιταλισμό, μαζί με όλα τα καλόπαιδα του εργατοπατερικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού ,ώστε να αισθάνεσαι πως υπάρχεις,μαζί με την υπόλοιπη ανταριζα!

28 Ιανουαρίου 2016 στις 2:57 π.μ.

Όλα τα 'χει ο μπαξές στις "απαντήσεις" των έμμισθων "Κ"ΚΕδικων τρολ: Βλακείες για τη... Δούρου και την Αραβική Άνοιξη, ψέματα για την εκλογική συνεργασία των προηγούμενων εκλογών (συνεργαστήκαμε με τη ΜΑΡΣ και όχι με τον Αλαβάνο, λες και είναι έγκλημα να συνεργαστεί κάποιος με τον Αλαβάνο), τα γνωστά για το πότε επιτρέπει το Πάντα Πάνσοφο και Αλάνθαστο Κόμμα την έξοδο από την ΕΕ (συγκεκριμένα μόνο... με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, δηλ. με σοσιαλιστική εξουσία και δικτατορία του προλεταριάτου, δηλ. όχι στον ορατό πολιτικό χρόνο αλλά στη... Δευτέρα Παρουσία!, δηλ. πρακτικά ΠΟΤΕ), ένας άλλος μου λέει ότι αν και δεν είμαι κομμουνιστής (!!!) έχω δικαίωμα να οργανωθώ στο ΠΑΜΕ (ως γνωστόν, οργάνωση ανεξάρτητη από το "Κ"ΚΕ) κλπ κλπ. Μόνο ένα πράγμα δεν είδα: τα στοιχεία που (δεν) έχετε που να δείχνουν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (υποτίθεται ότι) στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Άντε, παιδιά σας αδίκησα: δεν είστε μόνο πολιτικοί αλήτες, συκοφάντες, ψεύτες, πολιτικοί μαφιόζοι και πολιτικοί βλάκες. Είστε και βλάκες με την πιο γενική έννοια του όρου, είστε λίγο... αργοί στο να καταλαβαίνετε αυτά που σας ζητούν. Επειδή σας λυπάμαι, να σας βοηθήσω. Παιδιά πηγαίνετε στις ιστοσελίδες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση (σημείωση: είδατε παιδιά; τυπικοί αντικομμουνιστές οι ΝΑΡίτες!) και του ΠΡΙΝ, για να βρείτε έστω και μια νύξη ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και... ανθρώπινο καπιταλισμό (!!!). Αν δεν φέρετε κάποια απάντηση (φυσικά δεν πρόκειται να βρείτε τίποτα), θα έχετε ξεφτιλιστεί πλήρως στους αναγνώστες του ΒΚ. Ο Κουτσούμπας (που βέβαια σας απαγορεύει να έρθετε σε επαφή στο δρόμο με τα οπορτουνιστικά μιάσματα, αλλά ο ίδιος τα λέει μια χαρά με τον μνημονιακό Τσίπρα) που σας έχει ξαμολύσει στο διαδίκτυο για να προπαγανδίζετε τη γραμμή του σταλινικού κόμματός σας, δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει τότε καθόλου...

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
28 Ιανουαρίου 2016 στις 2:52 μ.μ.

@no name
Εάν είσαι μέλος ή στηρίζεις τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (και δεν είσαι προβοκάτορας) τότε υπάρχει πρόβλημα. Καλύτερα να ...μασάς παρά να μιλάς γιατί της κάνεις κακό, και αυτό στο λέει κάποιος που δεν είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά είναι σε αντιπαράθεση μαζί της. Ανεξαρτήτως του απαράδεκτου, τραμπούκικου ύφους σου που δείχνει άλλη προέλευση, εξήγησέ μας με ή χωρίς βρισιές (δεν έχω πρόβλημα) το εξής απλό: Από την στιγμή που συνεργαζόσουν και συνεργάζεσαι σε κοινά ψηφοδέλτια με τον ΣΥΡΙΖΑ, από την στιγμή που συνεργάζεσαι με το Σχέδιο Β ή ΜΑΣ του Αλαβάνου και θεωρείς "καθαρή" τη ΛΑΕ Λαφαζάνη για συνεργασία, δηλ. με κόμματα ή σχηματισμούς που δέχονται και πιστεύουν και μάχονται για περισσότερο δίκαιο και ανθρώπινο καπιταλισμό, πώς θα συνεργαστείς εσύ μαζί τους που έχεις ως πολιτικό στόχο το αντιμονοπωλιακό αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα ρήξης και ανατροπής ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ, και πώς προσκαλείς και το ΚΚΕ σε αυτό; Μπορείς να μας το εξηγήσεις αυτό, έστω και με βρισιές; Όσο για το εάν ισχύουν ή όχι όσα γεγονότα σου ανέφερα στα προηγούμενα σχόλια ρώτησε καλύτερα κάποιο σύντροφό σου. Τελικά δυστυχώς είναι μεγάλη αλήθεια ότι πολλοί αγράμματοι χουλιγκάνοι επειδή δεν έχουν πλέον λεφτά να πάνε γήπεδο παίρνουν χαρτζηλίκι αλλιώς για να προβοκάρουν στα sites. Μόνο έτσι εξηγείται.

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2016 στις 8:17 μ.μ.

2.57 Να σε ενημερώσω οτι όνομα ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ δεν υπάρχει ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ είναι το όνομα. Παντως δεν μας ενοχλεί καθόλου. Θα πρέπει όμως να προσέξεις γιατί εκθέτεις τους Μανιδάκηδες του Πετρόπουλου που λέει οτι είμαστε τροτσκιστές.......Τον οποίο βέβαια στον χαρίζουμε που αποκάλεσε τον ΛΕΝΙΝ προδότη για την συμφωνία Μπρεστ Λιτοφσκ και την συνομωσία Ζηνόβιεφ Καμένεφ Τρότσκι στον Κόκκινο Στρατό για την ανατροπή των Μπολσεβίκων σε συνεργασία με τον Χίτλερ. Εμείς κρατάμε τους ηρωες ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ και εσύ τον Τρότσκι.....χαρισμά σου.....

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2016 στις 8:27 μ.μ.

2.57 Λύσε μου μια απορία. Λες οτι δεν είναι κακό να συνεργαστεί το ΝΑΡ με τον Αλαβάνο με τον οποιο το 1989 είχατε διαφωνησει υποτίθεται για την δημιουργία του Συνασπισμού και την συμμετοχή σε 2 κυβερνήσεις μέσα στον καπιταλισμό. Δώσε μας τα φώτα σου πως γίνεται αυτό υπάρχει κανένα πλυντήριο.........Περιμένω..

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2016 στις 8:47 μ.μ.

2.57 Ασφαλώς και η ανταρσύα στηρίζει το παραμύθι για ανθρώπινο καπιταλισμό. Αλλιώς θα είχε στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Γιατί οταν μιλάς για αλλαγή νομίσματος και εξοδο απο την Ε.Ε αποκομένη απο την ιδιοκτησία στα μέσα παραγώγής εγκληματείς απέναντι στην τραγωδία που ζει ο λαός. Και πας αγκαλιά με Φαρμακοβιομήχανους Ξενοδόχους Εφοπλιστές και την Χρυσή Αυγή που επιδιώκουνε Εθνικό καπιταλισμό και αλλαγή ιμπεριαλιστικού οργανισμού Ρωσία Κίνα. Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν άθελα σου σε βάζουνε να κάνεις το λίπασμα για να φυτρώσει ο Φασισμός. Ωρα λοιπόν να το πάρεις αλλιώς........

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2016 στις 10:46 μ.μ.

2.57.Πολύ σωστά έκανε ο Κουτσούμπας και συνάντησε τον Τσίπρα απο την στιγμή που υπόγραψε 3ο Αριστερό Μνημόνιο και ξεβρακώθηκε πλήρως. Οπως πολύ καλά κάνει και συναντάει και τα άλλα Αστικά κόμματα. Και βέβαια θα ήτανε ολέθριο καταστροφικό λάθος να συναντήσης οποιοδήποτε απο τους Οπορτουνιστές. Αναβιώνουνε οι ψεύτικοι διαχωρισμοί δεξιά αριστερά που διασπάνε τον λαό και τα παραμύθια των δήθεν συγγενών χώρων που καταστρέψανε το ΚΚΕ και το Δ.Κ.Κ. Οποιος διαχρονικά κουράστηκε έφυγε απο το ΚΚΕ και πήγε σπίτι του έχει τον απόλυτο σεβασμό μας. οποιος όμως πρόδωσε το ΚΚΕ και προσπαθεί να βοηθήση την αστική τάξη με την δημιουργία οπορτουνιστικών αναχωμάτων είναι αντικομμουνιστής ορκισμένος εχθρός του προλεταριάτου και ως τέτοιος θα αντιμετωπιστεί.

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2016 στις 1:11 π.μ.

2.57 Η Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής είναι για το τώρα και μάλιστα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για την επιβίωση του λαού. Πρέπει να το συνειδητοποιήσει οτι δεν υπάρχει άλλη λύση και για να το πετύχει θα πρέπει να βάλει πρώτο στόχο το να σας τσακίσει. Διαφορετικά όσο έχουμε καπιταλισμό έτσι θα ζούμε.

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2016 στις 1:56 π.μ.

"δηλ. με σοσιαλιστική εξουσία και δικτατορία του προλεταριάτου, δηλ. όχι στον ορατό πολιτικό χρόνο αλλά στη... Δευτέρα Παρουσία!, δηλ. πρακτικά ΠΟΤΕ"
E ναιρε φιλε αυτη ειναι φραση πραγματικου κομμουνιστη!!!
Πισω γατακια ρεφορμιστες που νομιζετε πως ειναι δυνατο να υπαρξει σοσιαλιστικη εξουσια.Ο σωστος ,ο διαβασμενος,ο ατσαλωμενος μεσα απο τους αγωνες σας το λεει...πρακτικα ΠΟΤΕ!!!Στον ορατο πολιτικο χρονο παλεψτε για κατι αλλο...Νομιζω πειστηκα παω συριζα που εξαργυρωνει και αγωνιστικα ενσημα που δεν ειναι απαραιτητο να ναι και δικα μου.
Ασχετο αυτο το "Κ"ΚΕ εκτος της ΟΑΚΚΕ και χρυσαυγιτικων τρολ το χρησιμοποιουν κι
αλλοι?

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2016 στις 7:40 π.μ.

Νομίζω πως η ΟΑΚΚΕ, χρησιμοποιεί και τον πολύ πετυχημένο όρο "ψευτοΚΚΕ".
Μία λέξη που δίνει κουράγιο στις ψυχές των αδούλωτων Κομμουνιστών.

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2016 στις 9:11 π.μ.

7.40 Πρόσεξε μην πέσεις και σκιστείς......

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2016 στις 10:16 π.μ.

7.40 Μπερδεύτηκες. Οπορτουνιστών ήθελες να πεις...........

Ανώνυμος
2 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:44 π.μ.

Νομίζω πως η ΟΑΚΚΕ, χρησιμοποιεί και τον πολύ πετυχημένο όρο "ψευτοΚΚΕ".
Μία λέξη που δίνει κουράγιο στις ψυχές των αδούλωτων Κομμουνιστών.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger