Home » , » Μπέος: Δικάζεται για "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και συγκροτεί "Ομάδες σύγκρουσης απέναντι στους αντιεξουσιαστές"

Μπέος: Δικάζεται για "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και συγκροτεί "Ομάδες σύγκρουσης απέναντι στους αντιεξουσιαστές"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 | 4:19 μ.μ.

Ομάδες σύγκρουσης απέναντι στους αντιεξουσιαστές συγκροτεί ο Α. Μπέος και στις 18 Δεκεμβρίου, που έχει προαναγγελθεί πορεία, θα μετέχουν σε αυτή ο ίδιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι και ομάδα πολιτών που οργάνωσε. Αν γίνει οτιδήποτε θα υπάρξει σύγκρουση.
«Δεν θα διανοηθούν ξανά να κάνουν επεισόδια. Εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία. Εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία. Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί. Θα προστατεύσουμε την πόλη οι δημοτικοί σύμβουλοι και 300 πολίτες», είπε και χαρακτήρισε υποκριτές και δημοκράτες του κώλου όσους συμμετέχουν σε πορείες.

Πηγή: http://e-thessalia.gr/

Ποιος είναι ο Μπέος που τα λέει αυτά και προχωρεί στην συγκρότηση «ομάδων σύγκρουσης»; Ένα άτομο που έγινε δήμαρχος κύρια λόγω της στάσης του ΚΚΕ να επιλέξει άκυρο και αποχή στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, (Ηταν αντίπαλος του  Πατσιαντά που υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ και εκλέχτηκε με 53%), της υποστήριξης που είχε από την Χ.Α. και .τον μηχανισμό των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου.

Σε λίγο καιρό, ο Α. Μπέος, πρόκειται να δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και τα παράνομα στοιχήματα. Μεταξύ άλλων, κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροληψία-δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό. Αυτό το άτομο, λοιπόν (αναλυτικά για το ποιόν αυτού του τύπου μπορείτε να διαβάσετε εδώ) είναι αυτό που συγκροτεί «ομάδες κρούσης» για να «επιβάλλει την τάξη».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
9 Δεκεμβρίου 2015 στις 8:12 μ.μ.

"Ποιος είναι ο Μπέος που τα λέει αυτά και προχωρεί στην συγκρότηση «ομάδων σύγκρουσης»; Ένα άτομο που έγινε δήμαρχος κύρια λόγω της στάσης του ΚΚΕ να επιλέξει άκυρο και αποχή στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών," ...
Τι μας λέτε,μωροί;

Πανιώνιος
11 Δεκεμβρίου 2015 στις 6:46 μ.μ.

@8:12
Ναι, γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Το ΚΚΕ φταίει για τον Μπέο!

Το ΚΚΕ φταίει που ο Πατσιάντας πήγε με την ΛΑΕ και διασπάστηκε η δημοτική του παράταξη. Φαντάσου να ήταν δήμαρχος...
http://e-thessalia.gr/tin-paretisi-tou-m-patsianta-tha-zitisoun-ta-meli-tis-parataxis-den-paretoume-diaminii-o-idios/
Το ΚΚΕ φταίει που "Γράφει ο Στέφανος Μολόχας:
Έκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλου ότι η ετυμηγορία του λαού στο Βόλο να αναδείξει για δήμαρχο την παράταξη ουσιαστικά της μισής ΝΔ με την συνεργασία της ΧΑ και με επικεφαλή τον παράγοντα του σάπιου επαγγελματικού αθλητισμού Αχ. Μπέου επιβάλλει συνεργασία του βουλευτή με την νέα δημοτική αρχή."
http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5674.html

Το ΚΚΕ Φταίει για την τετράμηνη καθυστέρηση της επίδοσης ενός εγγράφου στον Δήμο: "Χρειάστηκαν 4 ολόκληροι μήνες μέχρι να αποφασίσει ο γενικός διευθυντής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας κ.Τσέλιγκας να υπογράψει την τυπική Διαπιστωτική πράξη, αφού επινόησε του κόσμου τα κόλπα για να αγοράσει χρόνο. Και δεν θα την είχε υπογράψει ακόμα αν δεν είχε παρέμβει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κ.Πουλάκης.

Τελικά η περίφημη Διαπιστωτική πράξη υπογράφτηκε εδώ και 10 μέρες. Και όμως τα μεθόδευσαν έτσι ώστε ο παραλήπτης της να μην την έχει παραλάβει ακόμη. Πώς γίνεται αυτό; Πολύ απλό. Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου υπόγραψε τη Διαπιστωτική πράξη ο κ.Τσέλιγκας. Την άλλη μέρα την έστειλε στο αρμόδιο για τη διεκπεραίωση Τμήμα, το οποίο από την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου που την παρέλαβε δεν φρόντισε να την στείλει αμέσως στον αποδέκτη της με courier, αλλά την παρέδωσε στα ΕΛΤΑ την επόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου για να σταλεί με συστημένη επιστολή. Φρόντισε ο κ.Τσέλιγκας να μην χαλάσει τη φιέστα του Μπέου που ήταν την Παρασκευή. Και από τη Δευτέρα ακόμη να την παραλάβουν στο Δημαρχείο. Όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής του κ.Τσέλιγκα, εδώ και δυο μέρες δεν παραλαμβάνουν στο Δήμο το έγγραφο, προσποιούμενοι ότι λείπει η αρμόδια υπάλληλος που παραλαμβάνει την αλληλογραφία, η οποία προφανώς όταν απουσιάζει, ο Δήμος δεν έχει επαφή με τον έξω κόσμο….Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι εδώ και τρεις μέρες οι «πραιτωριανοί» του Μπέου κάνουν βάρδια στην είσοδο του Δημαρχείου για να αποτρέψουν την παραλαβή του εγγράφου. Και ο κ.Τσέλιγκας συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και να ανέχεται τον εξευτελισμό της κρατικής διοίκησης που υπηρετεί."
http://e-thessalia.gr/afta-mono-sto-mpeogkrant-simvenoun/

Το ΚΚΕ φταίει που έμεινε καθαρό και μακριά από τέτοιες βρωμίτσες και για αυτό καταδικάζεται στο μυαλό των εργαζόμενων ως ΕΝΤΙΜΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger