Home » , , » Τάδε έφη ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας - Ο Μπάμπης ο Σουγιάς θαυμάζει δημόσια την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ (Ηχητικό)

Τάδε έφη ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας - Ο Μπάμπης ο Σουγιάς θαυμάζει δημόσια την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 | 2:40 μ.μ.

Στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε «Ό,τι ως αντιπολίτευση ο Τσίπρας είχε καταγγείλει ως "έγκλημα", "ξεπούλημα" και "μερκελισμό", τώρα, τα μετατρέπει σε εφαρμοσμένη πολιτική - Θυσιάζουν στον μνημονιακό βωμό Αεροδρόμια» είχαμε αναφερθεί αναλυτικά στις τοποθετήσεις των κομμάτων της σημερινής συγκυβέρνησης και των στελεχών τους για την πρόθεση των προηγούμενων κυβερνήσεων να ιδιωτικοποιήσει τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Είναι διαφορετικό όμως όλα αυτά να τα ακούς σε ηχητική μορφή. Οι συντελεστής της εκπομπής «Ελληνοφρένεια» έχουν πολύ καλό αρχείο σήμερα μας θύμισαν τι έλεγαν, Τσίπρας και πρωτοκλασάτα σημερινά κυβερνητικά στελέχη, όταν το κόμμα τους ήταν αντιπολίτευση και η τότε κυβέρνηση είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να προβεί στην πολιτική που υλοποιεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσει κανένας τι έλεγε τότε στο εκλογικό του ακροατήριο ο Τσίπρας για την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων σε ιδιώτες και τι λέει σήμερα. Μάλλον θα είναι πολύ λίγο να του αποδώσεις απλώς τον χαρακτηρισμό "πολιτικός απατεώνας".

Θεωρήσαμε σκόπιμο στο ίδιο ηχητικό να προσθέσουμε και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Τσίπρας για το ενδεχόμενο να περάσουν τα «κόκκινα δάνεια» στα κερδοσκοπικά funs. Μπορούσε κάποιος να διανοηθεί ότι θα ερχόταν εποχή που ο Μπάμπης ο Σουγιάς –ένας είναι ο Μπάμπης- θα δήλωνε δημόσια τον «θαυμασμό» του για την πολιτική που εφαρμόζει σήμερα ο Τσίπρας; Και όμως συνέβη κι αυτό.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:59 μ.μ.

Διαφημιζουν τις επιλεκτικές - φωτογραφικές - παρατυπες "δικαιωσεις" καθαριστριων και σχολικων φυλακων καθως και την επισης επιλεκτική παραταση των συμβασεων ΙΔΟΧ καθαριοτητας και την ιδια στιγμη στα μουλωχτα δωσανε εντολή στον ΟΑΕΔ να παγωσουν οι διαδικασιες προσληψης των 5μηνων (3η φαση του προγραμματος) για 19101 ανεργους και ενω τα προσωρινα αποτελεσματα ειχανε βγει στις αρχες Οκτωβριου. Οι κουτοπονηριες, ο πολιτικαντικος αμοραλισμός, ο εμπαιγμος των ανεργων που ζητανε ενα τιμιο συστημα προσληψεων ειτε μονιμων ειτε συμβασιουχων καθολικής εφαρμογής και οχι μονιμη εργασια για τους μεν και μονιμη ανεργια για τους αλλους, ολα αυτα ερχεται η ωρα που πληρωνονται. Και εχει ακεραια και την πολιτική ευθυνη για την αυξηση του αριθμου των μακροχρονια ανεργων.

Ανώνυμος
27 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:15 μ.μ.

φωτογραφικές - παρατυπες "δικαιωσεις" καθαριστριων και σχολικων φυλακων !!! πας καλα ρε χαζοκνιτο;παρατυπες απο που και ως που; δεν ντρεπεσαι;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger