Home » , » Διεστραμμένα μπατσάδικα μυαλά – Εγκληματική ταξική πολιτική.

Διεστραμμένα μπατσάδικα μυαλά – Εγκληματική ταξική πολιτική.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 | 2:22 μ.μ.

Ε, το τερμάτισαν οι μπάτσοι. Μόνο για διεστραμμένα μυαλά μπορεί να μιλάμε πια και δηλώνουμε την αδυναμία μας να σχολιάσουμε κάποιες ενέργειες τους.
Και το γράφουμε αυτό με αφορμή την είδηση που μας έρχεται από τα Τρίκαλα. Αυτή μας γνωστοποιεί ότι οι μπάτσοι έκαναν σαφάρι για την «πάταξης παράνομων πωλητών» στα πλαίσια της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής. Σ’ αυτή την «αποστολή» τους είχαν τεράστια επιτυχία. Στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων συνέλαβαν μια υπέργηρη γριούλα 79 (!!!) ετών και τις επέβαλλαν «το πρόστιμο των 5.000 ευρώ για την πώληση 7 κιλών σπανάκι, 5 μάτσα παντζαριών, 7 μάτσα μαϊντανού, 2 κιλών καρότων, 8 μπρόκολων, 7 ματσάκια σέσκουλα, 3 λάχανων και 5 κιλά αντίδια
Το πρόστιμο βεβαιώθηκε και η 79χρονη πρέπει να εμφανιστεί στην Δ.Ο.Υ. Τρικάλων για την πληρωμή του».

Να θυμίσουμε ότι, μόλις πριν λίγες μέρες, την ίδια «ταρίφα» των 5.000 ευρώ «χρέωσαν» οι μπάτσοι σε μια γιαγιούλα 67 χρονών αυτή την φορά γιατί πουλούσε «καρβουνάκια θυμιάματος και μοσχολίβανο χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια πώλησης»!

Αλήθεια, υπάρχουν λέξεις για να σχολιάσεις αυτή την μπατσάδικη συμπεριφορά; Μπορείς να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψεις μια ταξική πολιτική που αναγκάζει γριούλες στα 79 τους χρόνια να παλεύουν για ένα πιάτο φαϊ;   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:38 π.μ.

Οχι!! Μην τρελαθουμε και μεταξυ μας παιδια!! Λεξεις δεν υπαρχουν για αυτο το καταντημα!Μονο πραξεις!Δεν ξερω , πια ειναι αυτη που θα εκφρασει τον καθε ενα μας,μα γιατι εμενα μου βγαζουν ...ξυλο;; Και μαλιστα....μπατσες....γρηγορες....ταπεινωτικες! Τον εχθρο σου,μπορει και καποια στιγμη να τον σεβαστεις...και να θελεις να αναμετρηθεις μαζι του!Με αυτους ολους......οχι!! Χτυπησαν τις μαναδες τους στις πορειες και διαμαρτυριες...τωρα δικαζουν και τις γιαγιαδες τους,τις φτωχες και τις εγκαταλελεημενες απο θεους και ανθρωπους!! Ναι,ξερω!! Ασχημο πραγμα η βια! Συμφω νω! Δεν μου αφησαν κανενα οπλο απο τα δικα μου,για να τους πολεμησω! Ακομα και για αυτο,θελω να πληρωσουν!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger