Home » , » «Μπουμπουκίες»

«Μπουμπουκίες»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 | 3:14 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175

«Αν εκλεγώ θα πάθει …ψυχολογικό ο κ. Τσίπρας που με μισούν και η Γεροβασίλη με βρίζει κάθε μέρα». 
Άδωνη, αν εκλεγείς, ο «κ. Τσίπρας» θα κάνει πάρτι. Να είσαι σίγουρος, ότι αν πάνε να ψηφίσουν κάποιοι από το ΣΥΡΙΖΑ, ή τη Χρυσή Αυγή, σε σένα θα το ρίξουν δαγκωτό. Γιατί; Διότι μόλις ανοίγεις το στόμα σου, φεύγουν από τη ΝΔ κατά χιλιάδες. Γιατί καλύτερο στήριγμα από σένα δε θα βρουν στο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ! Είσαι τόσο ανόητος, που όπως ακριβώς ο Σαμαράς, που σε υποστηρίζει, καταντάς αυτοκαταστροφικός. Γι αυτό σε βρίζουν, για να χάψουν το δόλωμα τα γίδια. Ε δεν είναι και δύσκολο να δουλέψεις νεοδημοκράτες. Ξέρεις εσύ από αυτά.

Πράγματι, ξέρει ο Άδωνης από διαφήμιση. Το σόου με τις υπογραφές κι οι κατά καιρούς προκλητικότατες δηλώσεις του γίνονται γι αυτό το λόγο, την απόσπαση της προσοχής με στόχο την αυτοπροβολή. Να πουν τα γίδια «Χα – χα! Καλά τους τα ’πε, Δεν τόλμησε κανένας να μιλήσει έτσι». Χωρίς επιχειρήματα βέβαια, μόνο με τους φανατικούς χαχόλους μένει τελικά ένα κόμμα, αλλά αφού πρόκειται για τη ΝΔ, τόσο το καλύτερο!

Άσε που όταν μιλάς εσύ Μπουμπούκο, που είσαι τόσο αντιπαθής στους περισσότερους, συσπειρώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως όμως αυτό να θες, αφού ακολουθείς πιστά τις εντολές των τοκογλύφων. Γιατί, αν γίνει αποσυσπείρωση στο ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του θα αρχίσουν να το σκέφτονται τι ψηφίζουν, μπορεί μάλιστα να έχουμε εξελίξεις. Γι αυτό ΣΥΡΙΖΑ, Γερμανοί, Κανάλια τον προωθούν τόσο.

Την αμόλησε πάλι. «Πως ψήφισε ο Ελληνικός λαός αυτούς τους … μ@λ@κες που αύριο κάνουν απεργία κατά της …Κυβέρνησης και θα κατέβει στην απεργία και ο …Τσίπρας». Βλέπεις τι «μπούας» είσαι; Άφησε τον να κατέβει, μην τον προειδοποιείς! Το γιαούρτι το ληγμένο που θα το πετάξω εγώ τώρα; Που είπαμε ότι μιλάς;

Άδωνη, όταν λες εσύ για μαλάκες, έρχεται στον καθένα αυθόρμητα η παροιμία «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα». Η φράση «άκου ποιος μιλάει». Γι αυτούς που ψήφισαν εσένα, τι να πούμε μετά; Πως θα τους πούμε; Βλάκες με περικεφαλαία; Το άκρον άωτο της ανοησίας; Ο ορισμός της κουταμάρας; Αυνάν εις το τετράγωνο; Ορίστε, πως τον βοηθάς τον ΣΥΡΙΖΑ: Θυμίζεις πως τα σκήπτρα στη χαζομάρα τα κρατάς εσύ κι αυτοί που σε ψήφισαν!

Ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αλλιώς πίστεψαν ότι θα έβγαινε η ΝΔ. Και προκειμένου να έχουν τους απατεώνες που ξέρανε, προτίμησαν το άγνωστο. Άσχετα, αν έπεσαν στα ίδια βοθρολήμματα. Στην έλυσα τώρα την απορία; Για να μη βγεις ΕΣΥ κι ο Σαμαράς ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και θα το ξανακάνουν όσες φορές χρειαστεί, να είσαι σίγουρος. Γιατί προκαλείτε συνέχεια τον κόσμο, τους υπενθυμίζετε πως εσείς είστε χειρότεροι δοσίλογοι.

Αλήθεια είσαι χίλιες φορές χειρότερος. Τι αντιπολίτευση θα κάνεις; Σε ποιους; Που θα βάζουν τα ΔΙΚΑ σου video, να υπερασπίζεσαι τα μνημόνια, και θα γελά το Σύμπαν. Ορίστε, με έκανες ακόμα και μένα να υπερασπιστώ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ! Τόσο χάλιας είσαι. Εκτός αν εννοείς «αντιπολίτευση» να βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ χαράτσια κι εσύ να ζητάς περισσότερους φόρους, ή να απολύει ο Τσίπρας και εσύ να ζητάς εκτελέσεις!

Μακάρι να βγεις, θα πέσει πολύ γέλιο... κι η ΝΔ στο γκρεμό μια ώρα αρχύτερα!.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Νοεμβρίου 2015 στις 2:30 μ.μ.

Μπράβο ρε Μήτσο 175, για το γέλιο που μας χάρισες. Νάσαι καλά. Πάντα τέτοια! ...Αχ δε μπορώ να σταματήσω , σε καλό σου......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger