Home » , » Οι Ισλαμοφασίστες και οι δημιουργοί τους

Οι Ισλαμοφασίστες και οι δημιουργοί τους

Από giorgis , Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 | 7:48 μ.μ.

 Του Γ. Γ.

Πολύ σωστά ντόπια και ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγω για «σφαγή στο Παρίσι», «Παγκόσμιο σοκ» και τα σχετικά για την τρομοκρατική δολοφονική επίθεση των ισλαμοφασιστών στο Παρίσι.
Και φυσικά περίσσεψαν οι καταδίκες για τα «τέρατα» τους δολοφόνους ισλαμοφασίστες του ISIS. Και πάλι πολύ σωστά.

Μια .. παρατήρηση μόνο.  Προχτές το ισλαμικό κράτος πραγματοποιώντας διπλή βομβιστική επίθεση στη νότια Βηρυτό σκότωσε 44 ανθρώπους και τραυμάτισε 240 αρκετούς απ’ αυτούς πολύ σοβαρά.

Χωρίς κανένα ενδοιασμό οι ισλαμοφασίστες έβγαλαν ανακοίνωση αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα δηλώνοντας ότι "έτσι τιμωρεί τους αποστάτες του Ισλάμ".

Τα θύματα απ’ την μαρτυρική φτωχογειτονιά Μπουρζ –αλ - Μπαραζνε, σύμβολο της λιβανέζικης αντίστασης με πολύ ισχυρή παρουσία της Αριστεράς. Είδατε αυτό τo γεγονός να αξίζει πάνω από ένα μονόστηλο σε κάποιες εφημερίδες; Γιατί άραγε;

Μήπως γιατί το Ισλαμικό κράτος δημιουργήθηκε και εξοπλίστηκε και από καπιταλιστικά κράτη και πριν στραφεί όπως το τέρας Φραγκεστάιν  ενάντια στους κατασκευαστές του, εξυπηρετούσε με απόλυτη αφοσίωση τους δημιουργούς του, βάζοντας στο στόχαστρο του τα Κουρδικά κινήματα αντίστασης, όπως και των Λιβανέζων και των Παλαιστινίων; Ολων δηλαδή εκείνων που η Δύση θεωρεί «τρομοκράτες».

Μήπως στην προκειμένη περίπτωση ισχύει η ρήση «έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες»;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Νοεμβρίου 2015 στις 8:14 μ.μ.

Άν ήταν στα κεφάλια τους ναι,αλλά οι φασίστες δεν χτυπάνε φιλαράκια...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger