Home » , » Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 5 που συνελήφθησαν στην Αγ. Παρασκευή.

Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 5 που συνελήφθησαν στην Αγ. Παρασκευή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 | 3:59 μ.μ.

Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους - παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της Αγ. Παρασκευής 3 φορές την εβδομάδα και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, ενώ δεν είναι γνωστό αν τους απαγγέλθηκαν και ποιες κατηγορίες- οι 5 φοιτητές και εργαζόμενοι που συνελήφθησαν αιφνιδιαστικά τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην Αγία Παρασκευή.
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτές οι συλλήψεις έγιναν με ενεργοποίηση ευρωπαϊκού εντάλματος αφού η ιταλική αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για 17 άτομα από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες που θεωρούνται ύποπτα για τρομοκρατία.

Από τον ιστότοπο «Φυσάει ΚΟΝΤΡΑ στην Αγ. Παρασκευή» αντιγράφουμε:

Η δημοτική παρέμβαση ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα όσα πρωτοφανή διαδραματίζονται από το πρωί της 12/11: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ξημερώματα, ημέρα πανελλαδικής απεργίας, πραγματοποίησε αιφνίδιες εισβολές στα σπίτια 5 φοιτητών και εργαζομένων, κατοίκων της Αγίας Παρασκευής οι οποίοι συλλαμβάνονται κατόπιν εντάλματος από τις ιταλικές αρχές. Με αφορμή την προσαγωγή τους σε καφετέρια στο Μιλάνο στις 2/5, μια μέρα μετά την απεργία της πρωτομαγιάς, οι ιταλικές αρχές ζητούνε την έκδοση τους.

Με βάση συμφωνίες που αφορούν εγκληματίες που έχουν διαπράξει βαρύτατα ποινικά αδικήματα συλλαμβάνουν νέους αγωνιστές που το μόνο «έγκλημά» τους ήταν η συμμετοχή σε διαδήλωση της Πρωτομαγιάς, χωρίς κανένα στοιχείο και απόδειξη.

Είναι προφανές πως στη χώρα μας αλλά και σε όλη την ΕΕ (που κάποιοι εξακολουθούν να αποκαλούν «των λαών» και της δημοκρατίας…) ξετυλίγεται επιχείρηση τρομοκρατίας και καταστολής απέναντι σε όποιους αντιστέκονται στη βάρβαρη πολιτική τους.

Υ.Γ Στις  18:00 στο Γκίνη έχει καλεστεί συνέλευση με αφορμή αυτό το περιστατικό κρατικής καταστολής.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger