Home » , » Διορίζουν με "χρυσές αμοιβές" τα "δικά τους παιδιά" - Υπονοούμενα από Ραχήλ Μακρή

Διορίζουν με "χρυσές αμοιβές" τα "δικά τους παιδιά" - Υπονοούμενα από Ραχήλ Μακρή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 | 12:53 π.μ.


Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι «αριστεροί» κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» 5 υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης προσέλαβαν  στα πολιτικά τους γραφεία, 31 μετακλητούς υπαλλήλους και συμβούλους οι οποίοι θα αμείβονται 2.710 ευρώ τον μήνα, κατά μέσω όρο. από τον κρατικό προϋπολογισμό;

Τέτοιοι μισθοί και μάλιστα όταν τους πληρώνει ο Κρατικός Προϋπολογισμός για μία και μόνο κατηγορία υπαλλήλων, θεωρούνται όχι μόνο ένα ακριβό προνόμιο για τα δεδομένα της σημερινής οικονομικής πραγματικότητας, αλλά αγγίζουν τα όρια της πρόκλησης, αν σκεφτεί κανείς ότι έρχονται νέες μειώσεις συντάξεων. Από τη μια λοιπόν βγαίνουν ξανά τα μαχαίρια για τις αποδοχές των συνταξιούχων και από την άλλη το κράτος με τη βούλα των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ θα διαθέσει 1,2 εκατ. ευρώ για τους μισθούς 31 συμβούλων στα υπουργικά γραφεία, συμπληρώνει η φυλλάδα.

Σιγά μην ενδιαφέρεται για τους συνταξιούχους το δεξιό έντυπο. Αλλωστε παρόμοιες τακτικές ακολουθούσαν και οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις που στήριζε. Στην προκειμένη περίπτωση όμως ισχύει η ρήση: «Γάμα τον συγγραφέα και κοίτα το σύγγραμμα». Και αν όντως ισχύει το δημοσίευμα του «Ε.Τ»είναι πρόκληση πρώτου μεγέθους από την «δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση».
_______________

Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή σημειώνει στον λογαριασμός της στο f/b, αφήνοντας κάποια υπονοούμενα για "εκλεκτή προέδρου":

2710 χιλιάρικα το μήνα; Ο ένας έμπορος ήταν, η άλλη ουρανοκατέβατη εκλεκτή προέδρου κόμματος, ο άλλος Κουμπαρος και χειριστής του σάιτ Olympia.gr. Εντάξει λεφτά υπάρχουν.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2015 στις 6:06 π.μ.

Είναι που δίνουν "καλές" συμβουλές. Δεν έχετε ακούσει πως "τα λάθη πληρώνονται ακριβά"; mitsos175.

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2015 στις 9:15 π.μ.

Κρίμα ρε Ραχήλ.Λείπεις απο την βουλή.Το κίνημα έχασε πολλά απο την απουσία σου και ο Πσαριανός έχασε την μυρωδιά απο το παλτό σου.

24 Οκτωβρίου 2015 στις 11:34 π.μ.

..ο άλλος Κουμπάρος και χειριστής του σάιτ Olympia.gr.

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2015 στις 6:28 μ.μ.

Στους διορισμούς και στις φωτογραφικές "δικαιώσεις" ειναι δασκαλοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger