Home » , » Η Αριστερά του Κυρίου

Η Αριστερά του Κυρίου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 | 4:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η ζωή να μην τα φέρει έτσι ώστε να πέσεις σε "αριστερό" αφεντικό. Γιατί ο δήθεν αριστερός πλούσιος, επειδή φορά τη μάσκα του "προοδευτικού", κρύβεται πίσω από τη φρασεολογία εφαρμόζοντας τη χειρότερη εκμετάλλευση κι αν τυχόν διαμαρτυρηθείς, σου πετάει ένα, "Είσαι φασίστας, δεξιός, λαϊκιστής, κοκ" διαστρέφοντας πλήρως την πραγματικότητα, παριστάνοντας έτσι το θύμα κι όχι το θύτη!

Πες μου σε παρακαλώ, τι διαφορετικό θα έκανε η ΝΔ, αν σήμερα κυβερνούσε; Έκοβε συντάξεις η ΝΔ, κόβει σήμερα συντάξεις ο ΣΥΡΙΖΑ, φράχτες στον Έβρο και στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους πρόσφυγες η ακροδεξιά, πνιγμοί, φυλακίσεις και καταπίεση με την πρώτη φορά "αριστερή" κυβέρνηση. Ξεπούλημα είχαμε με το Σαμαρά και το Βενιζέλο, διάλυση και με τον Τσίπρα. Χαράτσια με τον έναν, χαράτσια και με τον άλλον.

Να ήταν τουλάχιστο κάτι διαφορετικό (εκτός από τα πρόσωπα) θα υπήρχε τουλάχιστο κάποια παρηγοριά. Αλλά οι καινούριοι αντιγράφουν τόσο πιστά τους παλιούς, ακόμα και στα παιδαριώδη λάθη, τις προκλητικές δηλώσεις, την αλαζονεία, ενώ το μόνο που αλλάζει είναι ο ομιλητής!

Πάρε παράδειγμα τις δηλώσεις περί γεμιστών, αυτές για τις πενταροδεκάρες, και σύγκρινέ τες με εκείνες που έλεγαν γραφικοί δεξιοί, όταν απειλούσαν με έλλειψη χαρτιού υγείας, ή όταν μιλούσαν περί αναγκαστικής αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας με το ΕΝΦΙΑ! Και οι μεν και οι δε λένε τις ίδιες κουταμάρες, αναμασούν τις ίδιες ανοησίες, που πραγματικά απορώ με το επίπεδο του IQ τους. Όταν μάλιστα για τις ίδιες χαζομάρες κατακεραύνωναν τους προηγούμενους. Αυτή η αυτογελοιοποίηση δεν έχει καν τη στοιχειώδη λογική. Πως είναι δυνατό, όταν λέει βλακείες ο Άδωνης πχ να γελάνε ή να οργίζονται οι πάντες κι όταν λέει παρόμοια ο Φίλης να περιμένει διαφορετική αντίδραση;

Ακόμα και στην καπηλεία της θρησκείας αντιγράφουν τη ΝΔ. Και να οι συναντήσεις με το ιερατείο, να οι αγκαλιές με το παπαδαριό, τα δείπνα, αλλά κυρίως οι νόμοι. Νόμοι που ευνοούν την Εκκλησία. Και δεν θα ήμουν αντίθετος σε καμιά ευεργετική διάταξη, αν την ίδια ώρα εργαζόμενοι και συνταξιούχοι δεν καλούνταν να πληρώσουν άδικα τοκογλυφικά δάνεια, αν δεν έβαζαν το χέρι τους στην άδεια τσέπη μας, να ψάχνουν για τίποτε ψιλά. Ο κόσμος δεν έχει να φάει κι αυτοί βάζουν νέα φοροεισπρακτικά μέτρα. Συνεχίζουν τη λεηλασία, την καταστολή, τα ψέματα.

"Μα θα καταργήσουν το μάθημα των θρησκευτικών, αυτό είναι αριστερό".
Λοιπόν να τα πάρουμε ένα - ένα. Κατ' αρχήν αριστερή πολιτική σημαίνει σεβασμός σε Ελευθερίες, Ανθρώπινα Δικαιώματα, σημαίνει Κοινωνική Πολιτική, πολιτική υπέρ των Εργαζομένων, των Ανέργων και των Συνταξιούχων. Δεν σημαίνει Μνημόνιο, δεν υπάρχει τίποτε αριστερό στην πολιτική της υποτέλειας σε τοκογλύφους. Θα έλεγε κάποιος λοιπόν ότι που και που ρίχνουν κάνα βαρελότο για αποπροσανατολισμό.

Αλλά ούτε αυτό κάνουν! Στο μάθημα των θρησκευτικών, λόγω της ιδιομορφίας του παίρνουν απαλλαγή ορισμένοι μαθητές. Με αυτά που πρόκειται να εφαρμόσουν, έχουν σκοπό να καταργήσουν την απαλλαγή από τα θρησκευτικά τα οποία θα αλλάξουν μόνο στο όνομα. "Δεν είναι πλέον κατήχηση, άρα δεν υπάρχει λόγος να μην το παρακολουθείτε". Όλα σε συνεννόηση με την Εκκλησία που είναι ο νέος σύμμαχος της αριστεράς του Κυρίου. Και σ' αυτό ακόμα ξεπερνάν τη ΝΔ.
Και το δεξί και το αριστερό χέρι νίβουν με προσοχή το πιο απάνθρωπο πρόσωπο του Καπιταλισμού. Γιατί ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να δώσει αφορμή να περάσουν, όσα ποτέ δεν θα μπορούσε να περάσει η ΝΔ λόγω Αντίστασης. Όμως η πέμπτη φάλαγγα γίνεται γρήγορα αντιληπτή.

Όσο για τις θεούσες που κλαίγονται, τους λέω πως όσο ο κόσμος προχωρά τόσο η δεισιδαιμονία υποχωρεί. Κι ότι αυτά που λένε στις τάξεις οι θεολόγοι, καταρρίπτονται στην πράξη μόλις βγουν έξω. Που είναι η ελεημοσύνη, η αγάπη του πλησίον; Η πραγματικότητα είναι το πρόβλημα σας χριστιανοί όχι ο νόμος. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger