Home » , » Ρεσιτάλ της Ζωής στο Mega

Ρεσιτάλ της Ζωής στο Mega

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:13 μ.μ.

Ρεσιτάλ έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην παρουσία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Τα βέλη της δέχτηκαν Πρετεντέρης, Ευαγγελάτος, Σαράφογλου και οι φαρμακερές ατάκες της έφεραν σε ολοφάνερη αμηχανία τους δημοσιολόγους του Mega, κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα», «παραμύθια» και «ψέματα» στα όσα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού.

«Να πούμε όμως την αλήθεια και όχι παραμύθια όπως συνήθως ακούγονται από το δελτίο σας», είπε η πρώην πρόεδρος της βουλής αποδίδοντας στον Πρετεντέρη ότι είναι «ειδικός στα ψέματα», φέρνοντας ως παράδειγμα ότι: «ο κύριος Πρετεντέρης έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό, ότι το χρέος είναι βιώσιμο». «Για τον κύριο Πρετεντέρη θα μου επιτρέψετε να μην αποδέχομαι τον όρο δημοσιογράφος και είναι άξιος υπάλληλος του αφεντικού του», ήταν η εκτίμησή της απαξιώντας κατάμουτρα τον γραφιά του ΔΟΛ.

«Και από την κυρία Σαράφογλου θα περίμενα μια αυτοκριτική για την φράση της στο δημοψήφισμα πως όλες οι κοινωνικές τάξεις είναι υπέρ του ΝΑΙ», ήταν η ευθεία βολή που εξαπέλυσε η Ζ. Κωνσταντοπούλου στην παρουσιάστρια του Mega για να εισπράξει το ψέλλισμα της πως όσοι κλήθηκαν στο δελτίο του MEGA, από οποιαδήποτε κοινωνική τάξη, ήταν υπέρ του ΝΑΙ.

Στο απυρόβλητο δεν έμεινε και η υπηρεσιακή κυβέρνηση, με αφορμή το γεγονός ότι απείχε από την ψηφοφορία στον ΟΗΕ για το χρέος κάνοντας αναφορά στην  Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, η οποία με πόρισμα της έχει τεκμηριώσει  ότι το χρέος είναι παράνομο, επονείδιστο και μη βιώσιμο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:09 π.μ.

Ποιοι υποψήφιοι βουλευτές φιλοξενούται μόνοι τους σε κεντρικό δελτίο 5 μέρες πριν τις εκλογές; Η Ζωή και η Ντόρα.
Τι απάντησε στην ερώτηση γιατι 7 μήνες ΠτΒ δεν έφερε την πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων;
Έλεος με το σούργελο
ΚΒ

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:41 π.μ.

Δεν τη ρώτησε επίσης ποτέ κανείς την Κωνσταντοπούλου (αλλά ούτε και το "ΒΚ" φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα)
για ποιό λόγο στα καλά καθούμενα άρχισε εκείνο το βρόμικο παιχνίδι με τους ναζί εγκληματίες της ΧΑ προσπαθώντας να τους ξαναμπάσει απ' το παράθυρο στην αστική πολιτική σκηνή, [τότε που έλεγε ότι διάφορες αποφάσεις της Βουλής πάσχουν από ακυρότητα επειδή οι εγκληματίες βουλευτές της ήταν έγκλειστοι και δεν είχαν οι καημένοι την ευκαιρία και το δημοκρατικό δικαίωμα να ψηφίσουν]- και εννοείται ότι οι φασίστες έσταζαν μέλι για πάρτη της... Μήπως έψαχνε "συμμάχους" στα κάλπικα "αντιμνημονιακά" μέτωπα που στήνουν για να ψαρέψουν όλοι μαζί στα θολά νερά; Αλλά ούτε κι ο λαλίστατος κατά τα άλλα Λαφαζάνης (ούτε βέβαια κι ο Τσίπρας) είχε βγάλει άχνα...

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 5:48 π.μ.

1.41:
Είσαι άθλιος. Εσύ και το κόμμα σου, το "Κ"ΚΕ, αναμασάτε τη χυδαία θεωρία των δωσιλογικών κομμάτων για δήθεν συμμαχία Ζωής -ΧΑ. Λέτε τα ίδια που λένε και η Φώφη, ο Βενιζέλος, ο Ποτάμης και η ΝΔ. Στο "Κ"ΚΕ έχετε πάθει παράκρουση και πανικό γιατί η πλειοψηφία των ψηφοφόρων σας δεν υπάκουσε στις εξωφρενικές εντολές της ηγεσίας του κόμματος για τη στάση στο δημοψήφισμα. Το βράδυ της Κυριακής θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο!

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:46 π.μ.

Μην το ψαχνεις...ποιος ν αχοληθει με το τι εκανε η κυρα Ζωη με την προταση του ΚΚΕ τοσο ως προς την καταργηση των μνημονιων οσο και με το ερωτημα στο δημοψηφισμα?

Ακομα προσπαθουν να ξεχωρισουν με τους νεοναζι τα ψηφιδελτια του κυβερνητικου ψευτοΟΧΙ...

15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11:12 π.μ.

@Ανώνυμος
Στην κοσμαρα σας!!! η ελιτιστικη συμπεριφορα σας σας εχει απομομονωση.
Εισται λαθρεπιβατες του πιο ιστορικου κομματος, του τιμημενου ΚΚΕ.

15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11:16 π.μ.

@Ανώνυμος
Διαβασε λιγο τη Ροζα Λουξεμπουργκ.

Sotos
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11:57 π.μ.

Την Κυριακή το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα που μπορεί να πάρει από τους χιτλερικούς την τρίτη θέση και επομένως την πρωτοβουλία για συσπείρωση των λαϊκών στρωμάτων μακριά από τον εθνικισμό είναι το ΚΚΕ. Απαιτείται από όλους τους αριστερούς στήριξη του ΚΚΕ για να χτυπηθεί η προπαγάνδα των φασιστών. Εάν προτιμάει αριστερός να ψηφίσει κόμματα χωρίς μαζικότητα όπως ΛΑΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή και το ΣΥΡΙΖΑ που σίγουρα θα βγεί πρώτος, και να μην εμποδίσει του Φασίστες από το να γίνουν αξιωματική αντιπολίτευση τότε οι φασίστες θα έχουν κερδίσει

15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:32 μ.μ.

H επιθεση στους πρετεντερηδες ειναι ευκολη και δημοφιλης αφου ολοι ξερουν τι ρολο βαρανε τα παπαγαλακια.Με αυτο τον τροπο ομως η ζωη κρυβει την πολιτικη της γυμνια οπως και την γυμνια του λαφαζανεικου.Κανει αντιπαραθεση τυπου χρυσαυγητων για να κρυψει την αληθεια για την στρατηγικη της ταυτιση με τη σοσιαλοδημοκρατια,να κρυψει δηλ.την αυταπατη περι καταργησης του μνημονιου εντος ΕΕ κλπ μπουρδες.Αλλωστε πριν παει στο λαφαζανεικο το ειχε παραδεχτει(σχημα λογου η καταργηση του μνημονιου-δεν εφερε την προταση του ΚΚΕ στη βουλη).

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:16 μ.μ.

Κωνσταντοπούλου, η σκοπιμότητα των τσαμπουκάδων

Βρισκόμουν πριν από λίγο σε ένα φιλικό σπίτι, όπου οι οικοδεσπότες, επειδή στο Debate των αρχηγών δεν έδειχναν τα αίματα να ανάβουν και πολύ, προτίμησαν να παρακολουθήσουν στο youtube την τελευταία εμφάνιση της Κωνσταντοπούλου στο Mega. Η Κωνσταντοπούλου δεν τους απογοήτευσε, έκανε τα συνηθισμένα της τσαλίμια, έδωσε σόου, και το κοινό εκστασιάστηκε.

«Πω κοίτα τι τους είπε!»

«Δεν το πιστεύω! Πολύ γουστάρω!»

«Τους ξεμπρόστιασε!»

Άκουσα λίγο την συνέντευξη(ύστερα στο σπίτι την άκουσα ολόκληρη), και από αυτό που είδα τίποτα δεν με εντυπωσίασε(όχι θετικά τουλάχιστον)… Αυτά που θα αναφέρω παρακάτω είναι λίγο πολύ και τα όσα είπα στην παρέα σχετικά με την εμφάνιση της Κωνσταντοπούλου, χαλώντας για ακόμη μια φορά το «πάρτι».

Τι έκανε λοιπόν η Κωνσταντοπούλου; Από το πρώτο λεπτό που της δόθηκε ο λόγος άρχισε να συγκρούεται με τους δημοσιογράφους, να τους αποκαλεί λίγο πολύ πουλημένους και ψεύτες! Και ενώ αυτό δεν είναι ψέμα, αποτελεί ένα κατά τη γνώμη μου τέχνασμα της Κωνσταντοπούλου προκειμένου να προκαλέσει σόου και να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα. Το ίδιο είχε κάνει και με τη Σία Κοσιώνη πριν από μερικούς μήνες και η συνέντευξη πάλι είχε εξελιχθεί σε κοκορομαχία, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε ανταλλαγή χαρακτηρισμών και να αποφευχθεί η συζήτηση ουσίας. [...]

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:17 μ.μ.

[...]Και ερωτώ, ανακαλύπτει τον τροχό η Κωνσταντοπούλου αποκαλώντας και ξαναποκαλώντας τον Πρετεντέρη ψεύτη και ξεπουλημένο; Μας λέει κάτι καινούριο η Κωνσταντοπούλου όταν κατηγορεί τα κανάλια ότι έχουν από πίσω τους συμφέροντα; Και άντε οκ, το είπε μια φορά και μαγκιά της, έχει νόημα να ξοδέψει 40 λεπτά σε μια παρέμβαση για να το λέει και για να το ξαναλέει; Και αφού από ένα σημείο και πέρα το να εμφανιστεί κάποιος σε μια εκπομπή και να μονοπωλεί την κουβέντα το «είστε ξεπουλημένοι», «είστε παπαγαλάκια» χάνει την ουσία του, τι είναι αυτό που θέλει να πετύχει η Κωνσταντοπούλου με την εμμονή της στον φτηνό τσαμπουκά;

Καταρχήν, με το να τραμπουκίζει η Κωνσταντοπούλου άτομα τα οποία δεν απολαμβάνουν την συμπάθεια του φιλοθεάμονος κοινού, όπως ο Πρετεντέρης, θεωρεί ότι ανεβάζει τις δικές της μετοχές, και σε κάποιο βαθμό όντως τις ανεβάζει(κάτι που πιθανόν να αντανακλάται και στα ποσοστά της ΛΑΕ που δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά και χρειάζονται λίγο μπότοξ). Δεύτερον, με το να μπλοκάρει την κουβέντα και να την εγκλωβίζει στα ίδια και στα ίδια, αποφεύγει μια σειρά από άβολες ερωτήσεις για τις οποίες δεν υπάρχει από την πλευρά της «καλή απάντηση». Για παράδειγμα, αφού έχει τόσο μεγάλο κόλλημα με την αλήθεια η Κωνσταντοπούλου, γιατί η ίδια δεν είχε πει πριν τις εκλογές του Γενάρη ότι το σχίσιμο του μνημονίου ήταν απλά ένα «σχήμα λόγου», όπως δηλαδή είπε κατόπιν εορτής, μετά τις εκλογές; Γιατί έκανε μόκο η Κωνσταντοπούλου και δεν διέρρηξε τα ιμάτια της όταν ήταν ακόμα στο Σύριζα και το Σύριζα είχε ξεκάθαρα πάρει φιλομνημονιακή στροφή; Επίσης είναι λογικό η Κωνσταντοπούλου και ο Λαφαζάνης να λένε περίπου τα ίδια με όσα έλεγε το Σύριζα πριν από τις εκλογές του Γενάρη, και τα οποία ποτέ δεν πραγματοποίησε, περιμένοντας ότι αυτοί θα καταφέρουν κάτι διαφορετικό; Μπορούν δηλαδή να τα πραγματοποιήσουν τώρα αυτή και ο Λαφαζάνης, και αν ναι τι έχει αλλάξει από τον Γενάρη ή τι θα κάνουν διαφορετικό; Θα πάνε στη Μέρκελ και στο Σόιμπλε και θα τους κάνουν τα μούτρα κρέας, μα δεν υποτίθεται ότι το ίδιο έκανε και ο Βαρουφάκης και τελικά οδηγηθήκαμε σε τρίτο μνημόνιο; Δηλαδή ποιόν κοροϊδεύει η Κωνσταντοπούλου, τον ελληνικό λαό για δεύτερη φορά(αριστερά) ή τα μούτρα της; Και εν τέλει, γιατί και εκείνη, όπως και ο σύντροφος της ο Λαφαζάνης, εφόσον είναι αντιμνημονιακοί, δεν έφυγαν από το Σύριζα όσο εκείνο κατασκεύαζε μνημόνια, ή όσο εκείνο ψήφιζε μνημόνια, ή όταν αγνόησε την ετυμηγορία του λαού στο δημοψήφισμα και πήγε ντουγρού σε μνημόνιο; Γιατί περίμεναν αμφότεροι τον Αλέξη Τσίπρα να «λύσει την κυβέρνηση» και μετά έκαναν το ψευτοαντάρτικο; [...]

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:16 μ.μ.

Βρωμαει στημενο. Ποιος δημοσιογραφος καλει την ζωή για τον βρισει? Κολπα να ανεβει η θεαματικοτητα και να βοηθηθει η λαε να μπει στην βουλη. Προχτες ειχε τον λαφαζανη ο πρετε.
Εντωμεταξυ τα παπαγαάκια τωρα απου ανεβαινει ο φπα στα νησια προπαγανδιζουν ανυπαρκτες φαντασιακες επιτυχιες του σδοε με την περιφημη λιστα λιγκαρντ (η οποια σαφως αφορα ενα κλασμα των κλεψιμεικων απο το 2002 κυριως και μετα με το καταραμενο ευρω) Τα δις φευγουν απο την χωρά καθημερινα ανεμποδιστα. Αν ειχε την παραμικρη επιτυχια ο σδοε θα μειωναν τα χαρατσια στο λαο και θα δινανε δουλειες στον κοσμο.
Καμμια ψηφος ανεργων και εργατων στην αριστερα των γραφειοκρατων στις 20/9. Δεν φοβουνται ουτε την λαικη εξουσια του κουτσουμπα γτ το κκε το εχουν στο χερι. Ενα πραγμα φοβουνται οι αστοι, την δραχμη που θα τους εξανεμισει τα υπερκερδη. Ολα τα αλλα ειναι παραμυθακια των γραφειοκρατων.
Και για το νομισμα ειναι πολυ μικροι οι λαπαβιτσες λαφαζανηδες ζωες. Θα προκυψει απο την διαρκως κλιμακουμενη πάλη του ακηδεμονευτου εργατολαικου κινηματος.
Το νομισμα ειναι θεμα ταξικο.

Είναι η Ζωή ωραία; -1
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 6:20 μ.μ.

Από Cogito ergo sum.
Η Κωνσταντοπούλου έχει ένα δικό της σύστημα για τις συνεντεύξεις: πετάει μια-δυο ρουκέτες και πέντε-έξι βαρελότα, τινάζοντας την συνέντευξη στον αέρα ώστε να αποφύγει τις δύσκολες ερωτήσεις (δηλαδή, τις δύσκολες απαντήσεις). Από το μπάχαλο βγαίνει κερδισμένη, καθ' όσον είναι γνωστό ότι ο λαός σιχαίνεται τα "δημοσιογραφικά" ξεράσματα τύπου Κοσιώνη, Πρετεντέρη κλπ και, συνεπώς, δεν αργεί να πάρει το μέρος εκείνου που τους βρίζει, όποιος κι αν είναι αυτός.

Πράγματι, δεν καταλαβαίνω προς τι ο εκστασιασμός με την Κωνσταντοπούλου. Επειδή είπε τότε στην Κοσιώνη ότι οι δημοσκοπήσεις τού Σκάι είναι στημένες; Επειδή αποκάλεσε τώρα στο Μέγκα τον Πρετεντέρη "αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο"; Ή επειδή κατηγόρησε και τα δυο κανάλια ότι διαστρέφουν την πραγματικότητα, υπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους και προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη; Μα όλα αυτά δεν συνιστούν παρά παραβιάσεις ανοιχτών θυρών! Ξέρετε κάποιον που να μην έχει τις ίδιες ακριβώς απόψεις περί του επιπέδου, του ρόλου και του σκοπού τής "δημοσιογραφίας" των καναλιών;

Ας πάμε, όμως, παρακάτω. Η Κωνσταντοπούλου επιμένει να εμφανίζεται ως υπέρμαχος της νομιμότητας, της αριστεροσύνης και της αλήθειας. Απ' όσο θυμαμαι, όμως:

- Όταν, ως πρόεδρος της βουλής, ανακοίνωνε στον Προκόπη Παυλόπουλο την εκλογή του στο αξίωμα του προέδρου της δημοκρατίας, δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του ανδρός, αποκαλώντας τον "εγγύηση για την δημοκρατία". Στα τέλη Αυγούστου, όμως, όταν μπήκε σε λειτουργία η διαδικασία των διερευνητικών εντολών, δεν δίστασε να κατηγορήσει τον πρώην επαινεθέντα για "αντιθεσμική λειτουργία". Και πέντε μέρες αργότερα τον ξανακατηγόρησε για "αντισυνταγματική συμπεριφορά".

- Το ότι το σκίσιμο των μνημονίων ή ή κατάργησή τους με έναν νόμο κι ένα άρθρο ήσαν "σχήματα λόγου" δεν μας το είπε πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου. Μας το είπε τέσσερις μήνες αργότερα, στις 17 Μαΐου, πάλι σε συνέντευξή της στον Σκάι. Τότε το ανακάλυψε ή, απλώς, μέχρι τότε έκανε την πάπια;

- Είτε δεν κατάλαβε έγκαιρα την μνημονιακή στροφή Τσίπρα είτε έκανε πως δεν την κατάλαβε και μας δούλευε. Πώς αλλοιώς να εξηγήσει κανείς ότι χρειάστηκε να φτάσουμε στην ψήφιση της συμφωνίας στην βουλή για να διαχωρίσει την θέση της από την επίσημη γραμμή τού κόμματός της;

- Τώρα, αφού προσκολλήθηκε στην λαφαζάνεια Λαϊκή Ενότητα, υιοθετεί σχεδόν απολύτως όσα έλεγε ο ΣυΡιζΑ πριν τις περασμένες εκλογές. Δηλαδή, κατά την γνώμη της, όλα εκείνα ήσαν καλά, σωστά και άγια αλλά ας όψονται κάποιοι για το στραβοπάτημα. Μόνο που ούτε αυτή ούτε ο Λαφαζάνης βγήκαν αμέσως να καταγγείλουν ανοιχτά το στραβοπάτημα και να διαχωρίσουν έγκαιρα την θέση τους. Όχι μόνο περίμεναν να προκηρυχθούν εκλογές για να το κάνουν αλλά μέχρι τότε επέμεναν ότι στηρίζουν την κυβέρνηση έστω κι αν διαφωνούσαν με την συμφωνία.

- Ως πρόεδρος της βουλής, δεν δίστασε να θεωρήσει την Χρυσή Αυγή ως κοινοβουλευτικό κόμμα και να την αντιμετωπίζει ισότιμα με τα άλλα κόμματα, ξεχνώντας ότι το ίδιο το κοινοβούλιο ανέστειλε την χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής θεωρώντας την ως εγκληματική οργάνωση. Παράλληλα δε, δεν δίστασε να κατατάξει (έστω και έμμεσα) το φασιστικό μόρφωμα στις "αντιμνημονιακές δυνάμεις", υποστηρίζοντας ότι μια σειρά μνημονιακών νόμων είναι άκυροι επειδή δεν επετράπη στους έγκλειστους χρυσαυγήτες βουλευτές να συμμετέχουν στην ψηφοφορία.

Πηγή: http://teddygr.blogspot.gr/2015/09/blog-post_15.html
Για την παραπομπή: Ηλίας Τζ.

Είναι η Ζωή ωραία; -2
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 6:22 μ.μ.

(συνέχεια)
- Υποστήριξε ότι τα μνημόνια οφείλονται στην μη δημοκρατική λειτουργία του κοινοβουλίου. Αν δεν πρόκειται για τερατώδες ψέμα, πρόκειται για ασυγχώρητη αφέλεια. Τα μνημόνια οφείλονται στην δεδομένη επιθυμία των πολιτικών εκπροσώπων τής αστικής τάξης να στηρίξουν τις χειμαζόμενες τράπεζες και την κερδοφορία τού κεφαλαίου σε συνθήκες κρίσης. Άλλο αν, στην προσπάθειά τους αυτή, βίασαν και παραβίασαν κάθε έννοια δημοκρατίας και κοινοβουλευτισμού. Αν δεχτούμε ως σωστό τον ισχυρισμό τής Κωνσταντοπούλου, τότε η αποκατάσταση της δημοκρατικής λειτουργίας τού κοινοβουλίου θα πρέπει να οδηγήσει αυτόματα στην άρση των μνημονίων. Δυστυχώς, η άρση των μνημονίων δεν μπορεί να γίνει αυτόματα. Απαιτείται ευθεία σύγκρουση με τα συμφέροντα τα οποία οδήγησαν στην υπογραφή τους.


Εν πάση περιπτώσει, όσο κι αν φωνάζει στα κανάλια η Κωνσταντοπούλου κι όσους πόντους κι αν κερδίζει κάνοντας ρόμπες τους διάφορους εξωνημένους δημοσιογράφους, το κύριο σημείο δεν αλλάζει. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την εκφρασμένη άποψη της τέως προέδρου τής βουλής ότι η θέση τής χώρας μας είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μέσα στο ΝΑΤΟ, δυο καπιταλιστικούς οργανισμούς τους οποίους μπορεί η αριστερά να μεταβάλει σε φιλολαϊκούς με τους αγώνες της. Θέση η οποία, αν δεν συνιστά τερατώδη και ανιστόρητη διαστροφή, συνιστά ασυγχώρητη αφέλεια για την αριστερή Ζωή. Όσο κι αν την χειροκροτεί το τηλεθεάμον κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger