Home » , , » Kροκοδείλια δάκρυα από καλαμαράδες και μαρκουτσοφόρους των ΜΜΕ για το καπιταλιστικό έγκλημα με θύμα μετανάστες (3 Βίντεο)

Kροκοδείλια δάκρυα από καλαμαράδες και μαρκουτσοφόρους των ΜΜΕ για το καπιταλιστικό έγκλημα με θύμα μετανάστες (3 Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 | 7:54 π.μ.

Του Γ. Γ.

Περίσσεψαν τα κροκοδείλια δάκρυα από καλαμαράδες και μαρκουτσοφόρους των ΜΜΕ που σχολίασαν τις συγκλονιστικές εικόνες που παρουσιάζουν άλλο ένα έγκλημα του καπιταλισμού και ιμπεριαλισμού με θύματα παιδάκια τα πτώματα των οποίων εκβράστηκαν σε τουρκική παραλία.

Δεν είναι μια τραγωδία που οφείλεται σε ένα καιρικό φαινόμενο. Δεν πρόκειται για κάτι αναπόφευκτο κύριοι δημοσιογράφοι. Είναι ένα συνειδητό έγκλημα και εκτός από θύματα έχει και θύτες. Κι αυτούς τους στυγνούς εγκληματίες, αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι να κατονομάσετε.
Οσο εύκολα κρεμάτε στα «μανταλάκια» έναν μετανάστη, μικροπαραβάτη του κοινού ποινικού δικαίου, τόσο δύσκολα κάνετε αναφορά γι’ αυτούς που τους δολοφονούν, τους χρησιμοποιούν σαν «ομιλούντα εργαλεία»,  Για σας αυτοί οι συνάνθρωποι μας, που ζουν ανάμεσα μας, χωρίς εργασιακά δικαιώματα, θύματα της κρατικής και αστυνομικής βίας, καταδικασμένοι στην πιο άγρια εκμετάλλευση, ενώ από πάνω τους αιωρείται ο πέλεκυς της φυλάκισης και της απέλασης, δεν είναι τίποτα παραπάνω από «λαθρομετανάστες» και δεν χάνεται καμιά ευκαιρία για να χύσετε το δηλητήριο σας απέναντι τους.

Αυτό είναι ίσως το ποιο ελεεινό και τρισάθλιο πρωτοσέλιδο που δημοσιεύτηκε το τελευταίο διάστημα. Προέρχεται από την φυλλάδα που καπηλεύεται το όνομα «Δημοκρατία» και μόνο φτύσιμο του αξίζει .. όχι σχολιασμό.

Κάνατε ποτέ σας, κύριοι δημοσιογράφοι, την παραμικρή αναφορά ότι πρόκειται για ανθρώπους που αναγκαστικά ξεριζώθηκαν απ’ τις πατρίδες τους, αφού δεν έχουν άλλη επιλογή, όταν στις χώρες τους κάθε τρία δευτερόλεπτα (!), πεθαίνει κι ένα παιδί από την πείνα, όταν τα βομβαρδιστικά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ δημιουργούν εκατόμβες νεκρών, στους «ανθρωπιστικούς πολέμους», όταν η στυγνή εκμετάλλευση και οι δικτατορίες που βίωναν τους καθιστούσε μονόδρομο να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους;

Δεν έχουμε αυταπάτες για σας που παριστάνετε τους «λειτουργούς της ενημέρωσης». Εχετε ειδικευτεί στην παραπληροφόρηση στην συκοφαντία, στην συσκότιση των γεγονότων. Αυτή είναι η δουλειά σας, γι’ αυτό σας πληρώνουν τα αφεντικά σας.

Για μας όμως είναι ξεκάθαρο:

Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος. Λαθραίος είναι ο καπιταλισμός και ο ιμπεριαλισμός που μακελεύει λαούς, που οδηγεί στον έσχατο βαθμό εξαθλίωσης τεράστιες λαϊκές μάζες παγκοσμίως. Και αυτόν παλεύουμε να ανατρέψουμε.

____________



Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε μια αρκετά, πιστεύουμε, ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον σύντροφο Σεϊτ Αλντογκάν, πολιτικό πρόσφυγα και ανταποκριτή στην Ελλάδα της ημερήσιας Τούρκικης εφημερίδας Εβρενσέλ, που είχαμε κάνει πριν τρία χρόνια και μεταδώσαμε απ' τον διαδικτυακό ρ/σ μας.

Η συζήτηση είναι επικεντρωμένη σε κάποια προσωπικά βιώματα του συνομιλητή μας, αλλά κύρια σταθήκαμε στο μεταναστευτικό ζήτημα και την στάση που ακολουθούν τα αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:21 π.μ.

Δεν μπορει να το αντεξει ανθρωπος!! Δεν υπαρχει περιπτωση να το χωρεσει ανθρωπινος νους,και να μην παραφρονησει! Για ποια καναλια ,για ποιους θεσμους,για ποια δημοκρατια ,και για ποιο πολιτισμο,να κατσω να διαβασω, η , να μιλησω;;;; Για ποια αντιπολιτευση των μνημονιων;;; Που μας κατεληξαν εδω και ποσα χρονια,να ασχολουμαστε μονο με την ηθικη του δολλαριου και του ευρω!!!! Φτασαμε στο σημειο να καταληξουμε τις ζωες μας,και των συνανθρωπων μας,εμπορικο αλιζβερισι!!! Ποιες θα ειναι αυτες οι δυναμεις,που θα βοηθησουν ,εμας τους υπολοιπους ,τους τυχερους προς το παρον,να βρουμε τον βηματισμο της συνεχειας μας;;;;; Πως ειναι η καθημερινοτητα μας,μετα απο αυτες τις φωτογραφιες;;;;; Τι ερχεται στα κεφαλια μας,και δεν μας αφηνουν να το ακουσουμε και να το δουμε;;;; Ποιο ποσον, ανωτατης συνταξης,μπορει να το απαλυνει;;;;;

Ηλίας Τζ.
3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:48 μ.μ.

Σε όλους αυτούς, τους λαθρεπιβάτες της ζωής, που ζορίζονται "τι θα γίνει με τους ...λαθραίους", η, "τι προτείνεις εσύ, αλλά ...μόνο μη μου αρχίσεις πάλι για Ιμπεριαλισμό/Καπιταλισμό....", και άλλα τέτοια,
....έχω μόνο μιαν ευχή, (αφού, μερικοί, μου απαγόρευαν να τους μιλήσω για τον "....ισμό"),
τούτην εδώ:

Ενα από τα επόμενα νάναι παιδί, ανήψι η εγγόνι σου, και να είσαι εσύ, που θα μαζέψεις το ξεβρασμένο κορμάκι!

Αηδία, για τα ...."ανθρώπινα δικαιώματα" των χορτάτων, για τις κοινωνίες μας, τα σκατά στα μυαλά μας, τον ίδιο μου τον εαυτό.
Είμαστε όλοι ένοχοι, και τα διπλανά μας καθάρματα, αλλά κι εμείς οι ίδιοι, που τους ανεχόμαστε.
Τσεκούρι και φωτιά χρειάζεται.

3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:30 μ.μ.

ΤσιπροΛαφαζανηδες!

Πόσες τέτοιες ψυχούλες έχουν δολοφονηθεί απ’ την Ευρωπαϊκή σας Ένωση «το κοινό σας σπίτι» και το ΝΑΤΟ σας;;; που τα υπερασπιστήκατε και τα υπερασπίζεστε;;;
Πόσες τέτοιες καρδούλες πάψαν να χτυπάνε για να γιομίζουν τα θησαυροφυλάκια των αφεντικών σας;;;
Πόσοι τέτοιοι ήλιοι σβήσαν πάνω στις πολιτικές σας καριέρες τού ανήκομεν εις την Ευρωπαϊκήν Ένωσιν με ευρώ ή δραχμή και το ΝΑΤΟ;;;
Πόσα τέτοια χρυσά αστεράκια πνίγηκαν και πνίγονται για τα κέρδη των επιχειρηματιών που υπηρετείτε;
Και πόσο κακό μπορείτε να κάνετε ακόμη εντέλει και στην Ελλάδα και στο λαό της ΟΛΟΙ ΣΑΣ, αν δεν σας «μαυρίσει» ο λαός πανηγυρικά σ’ αυτές τις εκλογές, ώστε να βάλει μπρος για να πάρει την υπόθεση στα χέρια του;
Καταλάβατε κ.κ. Τσίπρα και Λαφαζάνη γιατί θα είναι αυτή η κατακλείδα σας;

http://revoltanergosafragos.blogspot.se/2015/09/blog-post_3.html

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 5:41 μ.μ.

Προς Antonxxx απο Αστοχχχ.....''ψυχουλες''......καρδουλες''.......''ηλιοι''.....''χρυσα αστερακια'' ,και χωρις καμια διαθεση ειρωνικη.......ρε φιλε,ετσι.....κοντευεις να μου γινεις ....αντε μην πω και υπερβολες,εως και συμπαθης!!! Γιατι αυτη η ξυλινη γλωσσα αδερφε,παντα;;;;

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:07 μ.μ.

@Ανώνυμος
Παραφράζοντας τον ποιητή:Δεν υπάρχει ξύλινη γλώσσα,μόνο ξύλινα μυαλά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger