Home » , » Ρόμπα κάνει η Ζωή καθεστωτικό δημοσιοκάφρο (Βίντεο)

Ρόμπα κάνει η Ζωή καθεστωτικό δημοσιοκάφρο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:46 π.μ.

Ο καθεστωτικός δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης είναι από τα άτομα που έχουν καταγωγή απ’ το λεγόμενο «βαθύ αυριανικό ΠΑΣΟΚ» και σήμερα έχουν προσκολληθεί στον μνημονιακό Σύριζα.

Στο παρελθόν έκανε εκπομπές στο θρυλικό Κανάλι 29 του Κουρή. –οι παλιοί θα θυμούνται τις μοναδικές εκπομπές που έκανε στο ίδιο κανάλι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος καθώς και τα σπαρταριστά ρεπορτάζ που παρουσίαζε ο ηθοποιός Βασίλης Μπουγιουκλάκης που έπαιρνε κάθε μέρα σβάρνα της λαϊκές αγορές- ενώ στις βουλευτικές εκλογές τον Μάη του 2012 κατέβαινε υποψήφιος στην μονοεδρική της Ζακύνθου με το ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, λοιπόν αυτός ο τύπος, εργαζόμενος στην ΕΡΤ, πήγε να εφαρμόσει μια τακτική που διδάσκεται σε όλες τις σχολές της παραδημοσιογραφίας –πόσο μάλλον σε κάποια σεμινάρια για δημοσιογράφους όπως αυτά που οργάνωνε το ΔΝΤ- αλλά την πάτησε άσχημα.
Η τακτική που πήγε να εφαρμόσει εστιάζεται στο ότι παρουσιάζεις μια ερώτηση με πλασματικά, κατασκευασμένα δεδομένα και εκμαιεύεις την απάντηση που θέλεις. 
Στην προκειμένη περίπτωση όμως την πάτησε. Κι αυτό γιατί απέναντι του δεν είχε ένα πολιτικάντη της σειράς, αλλά την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που είναι «γάτα» και δεν «τσιμπάει» σε τέτοια φτηνιάρικα κόλπα.

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:06 π.μ.

Την ερώτηση όμως δεν την απάντησε..... "τι συνέπειες θα υπάρχουν και πως θα αντιμετωπιστουν"...

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:18 π.μ.

Απλά Θεά!

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:58 π.μ.

Φυσικα και ετσι ειναι ,απο την μια πλευρα ομως. Εξακολουθω και πιστευω,πως η λυση δεν θα δωθει,απο την πλευρα των '' ομιλουντων''. Η λυση θα ερθει οταν ο ιδιος ο λαος, περασει και το σταδιο της απογνωσης ,στην αδυναμια εξευρεσης των πορων επιβιωσης του,και επαναστατησει. Εδω που εφτασε η κατασταση ,δεν μπορει να αλλαξη με επιτροπες,τοποθετησεις αναλυσεις και ψηφοφοριες! Αυτο μας διδασκει η ιστορια. Τα '' κομβικα '' σημεια στα οποια μπορει να ερθει μια κοινωνια ,οπως εδω που ειμαστε εμεις,δεν ειναι δυνατον να μεταβληθουν αυτοματα σε λυσεις. Αποδειξη ,ουτε εδωσαν κατι οι εκλογες παραμονο το χειροτερο,ουτε και ο λαος πηρε καμια αποφαση δυναμικη,αντιστοιχη της καταστασης του. Το μετρα ,το φοβαται,επειδη ακριβως ξερει την πραγματικη λυση!! Δεν εχει καπου αδικο σε αυτα που λεει η κ.Κωνσταντοπουλου,αλλα και η ιδια γνωριζει ,οτι αυτα ....δεν αποτελουν ...λυση! Οτι δεν λυεται....κοβεται!! Διαφορετικα,δεκα ζωες μπορεουμε να ζησουμε και να ...μιλαμε!! Να αναλυουμε! Αμαν ...το καταλαβαμε!! Φτανει!! Ας προχωρησουν να ανοιξουν τον δρομο ,αφου τον ξερουν στο......'' πραττουμε'' ! Ολοι ,απο διαφορετικη οπτικη γωνια,εχουν τον ιδιο αγωνα....της διατηρησης .! Οι φτωχοι ανθρωποι ,να προσπαθουν να διατηρηθουν εν ζωη ,και οι πιο ευκαταστατοι ,να διατηρησουν την καλοζωια τους! Οι πολιτικοι μας,να διατηρηθουν στο πολιτκο τους γιγνεσθαι! Αντε να συναντηθουν τωρα...και να δωσουν λυσεις!!!

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:50 π.μ.

Τι ήπιατε? Τί ήπιατε??Τι ήπιατε???

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:59 π.μ.

Η μία ρόμπα συνάντησε την άλλη ρόμπα!Και αναρωτιέμαι τι ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτή η φθινοπωρινή σύναξη των ρομπών!

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2015 στις 5:28 μ.μ.

Υπαρχει ισως μια θολη κατασταση ,στο κριτηριο επιλογης της δημοσιευσης σχολιων;; Αυτη την εικονα μαλλον μας δημιουργειτε,και ειναι απλα απογοητευτικο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger