Home » , , » Αθλιότητες της Ρένας Δούρου

Αθλιότητες της Ρένας Δούρου

Από giorgis , Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:53 μ.μ.

 Του Γ. Γ. 
Η αθλιότητα κάποιων στελεχών του Σύριζα δεν γνωρίζει όρια, ενώ η προκλητικότητά τους σε εξοργίζει. Αυτή την φορά ο λόγος για την Ρένα Δούρου.  Αφού αυτή η «κυρία» σαν υπεύθυνη εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, τότε που το κόμμα της ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση, εκθείαζε και έκανε την αγιογραφία σφαγέα του παλαιστινιακού λαού Σιμόν Πέρες, αφού αργότερα σαν υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής,  επικεφαλής του συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ «Δύναμη Ζωής», ψαρεύοντας ψήφους απ’ το θρησκόληπτο «ποίμνιο» έκανε επίσκεψη στο «άγιο» όρος ψάλλοντας τροπάρια στην «αναντικατάστατη προσφορά του Αγίου Ορους ανά τους αιώνες», παραχαράζοντας την ιστορία μας, σήμερα φτάνει στο σημείο να επιχειρεί να συσκοτίσει εντελώς ακόμα και τα πρόσφατα ιστορικά γεγονότα.

Σαν επικεφαλής του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αποφασίζει να γιορταστεί η επέτειος της απελευθέρωσης της Αθήνας, χωρίς όμως να γίνει καμιά αναφορά σε ότι έχει σχέση με το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ και τον κύριο αιμοδότη τους, το ΚΚΕ.

Είπαμε, να έχει μετάλλαξη ο ΣΥΡΙΖΑ και να καταλήξει ένα κυβερνητικό κόμμα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απ’ τις μνημονικές, βάρβαρα ταξικές πολιτικές που εφάρμοσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Να βγαίνουν όμως στελέχη τους και να θέλουν να ξαναγράφουν την ιστορία, πάει πολύ.

Υ.Γ: Η πρόταση της Ρένας Δούρου έγινε αμέσως αποδεκτή από τους χρυσαυγίτες περιφερειακούς συμβούλους!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:02 π.μ.

'' Η αριστερη εκφανση του Ισραηλ''!! Αυτη ηταν η δηλωση της,και το εγραψα πολλες φορες στο Β.Κ !! Και ηταν η εποχη που γινοταν ο κακος χαμος στην Παλαιστινη,και καποιοι απο τους απλους πολιτες σκιζαμε τα ρουχα μας,για αυτα ''που ερχονται''!! Και ηρθαν και μας βρηκαν ...και με τις υγειες μας!! Και λεγαμε ....σε διατεταγμενη υπηρεσια και αυτοι''!! Και ποσο εξω πεσαμε!!!!! Και ειμαστε ...απλοι πολιτες,χωρις ποστα και δυναμη. Ουτε ''ξαδελφοι'' ουτε δημοσιογραφοι ουτε ουτε ουτε!! Εε ας μου πει καποιος τωρα....τι να ον κανω τον Μπολαρη;;; Μπλαστρι;; Φεσι;; Ας μου απαντησει ενας Συριζαιος παρακαλω....αν εχει αλλη λογικη και δεν την κατεχω!! Μεσα στα μουτρα μας πετα και η Δουρου την αληθεια της,και ο ''ξαδελφος'' επισης!! Εε και εμεις ,ως ''ωριμος και κυριαρχος λαος '' να μας φτυνουν και να λεμε '' βρεχει''!! Και χριστιανικος λοιπον!! Ωχου μεγαλεια που εχουμε να ζησουμε !!!

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:49 π.μ.

Ας μου κουνήσει ένας συριζαίος (είτε του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ ή της ΛΑΕ) ξανά το δάχτυλο που ψήφισα άκυρο στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών να δω κάτι...

ΥΓ: Πέρα από τα "επετειακά" ατοπηματα της κυρίας Δούρου να θυμίσω τα αλισβερίσια με Μαρινάκη-ναζί στις εκλογές και κυρίως τη στήριξη στην κυβέρνηση του τρίτου μνημονίου.

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:09 μ.μ.

Πολυ καλα τα λες ανωνυμε των 9:49 π.μ !! Ποσα να θυμιθει κανενας!! Τα φαγοποτια με τον Μαρινακη!!! Και εσυ Β.Κ αν ειναι να βαζουμε τα σχολια,αφου απυσυρθει η αναρτηση......εμ !! Δεν κανουμε δουλεια ετσι!! Χθηκε και εκεινος ο Anton xxx ....μαλλον τον προτιμουσες!!

26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:19 μ.μ.

Καλά όλα τα άλλα, αλλά να μην αναφερθεί στο ΚΚΕ ως "κύριο αιμοδότη"; Μεγάλο ατόπημα, δε λέω...

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:44 μ.μ.

@ Γιάννης

Τι να κάνουμε, Γιαννάκη; Να παραχαράξουμε την ιστορία για να ταιριάζει με την μικροαστική αντιΚΚΕδίλα;

Με πρωτοβουλία ΚΚΕδων ιδρύθηκε και οργανώθηκε το ΕΑΜ, ο ΕΛΑΣ και η ΕΠΟΝ. Η Ηλέκτρα Αποστόλου, ο Θανάσης Κλάρας, ο Ναπολέων Σουκατζίδης και 1000δες άλλοι αγωνιστές ΚΚΕδες ήταν, γι'αυτό τα έδωσαν όλα (μέχρι και την ίδια τους τη ζωή) στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Αν ήταν σαν τη Δούρου, το πολύ-πολύ να δέχονταν τη δημόσια πολιτική στήριξη από τους "Μαρινάκηδες" της εποχής... Άλλωστε Τσιριμώκοι υπήρχαν και τότε.

Και το "χειρότερο" για τους σημερινούς αντικομμουνιστές (αλλά και για τους απλούς αντιΚΚΕδες) είναι ότι αν δεν υπήρχε γραμμή από την Κομιντέρν επί Στάλιν για λαϊκά μέτωπα, ούτε ΕΑΜ, ούτε ΕΛΑΣ, ούτε ΕΠΟΝ, ούτε απελευθέρωση θα βλέπαμε στις 12/10/1944. Και βέβαια οι εκατόμβες νεκρών από εκτελέσεις, πείνα και αρρώστιες θα συνεχίζονταν πολύ πέρα από τις 600.000.

@Ανώνυμος 25 Σεπτεμβρίου 2015 - 2:09 μ.μ.
Δεν αναφέρθηκα στα φαγοπότια με το Μαρινάκη. Αυτά πάνε κι έρχονται... Αναφέρθηκα στη δημόσια στήριξη του πρεζέμπορου Μαρινάκη στη Δούρου και στην ημι-επίσημη γραμμή των μαχαιροβγαλτών ναζί για στήριξη του ίδιου συνδυασμού.


Ο "άγνωστος" 25 Σεπτεμβρίου 2015 - 9:49 π.μ.

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:16 π.μ.

Αλήθεια, ένα χρόνο τώρα -και παραπάνω- η κα Δούρου κι οι συνεταίροι της τί έργο έχουν κάνει στην Αττική; ΄Εχουν κάνει τίποτα;

27 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:53 π.μ.

@Ανώνυμος
Ανώνυμε 9.44:
Μπροστά στην παραχάραξη της ιστορίας με τη μη αναφορά σε ΕΛΑΣ, ΕΑΜ και ΕΠΟΝ η μη αναφορά του ΚΚΕ είναι δευτερεύουσα. Το ΚΚΕ πράγματι έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην οργάνωση του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ αλλά τα μέλη του δεν ήταν η πλειοψηφία.Ούτε οι αγωνιστές που αναφέρεις με τις θυσίες τους κάνουν τον αγώνα "ιδιοκτησία" του ΚΚΕ. Ο Θανάσης Κλάρας κυκλοφορούσε στα χωριά λέγοντας ότι είναι Ταγματάρχης του στρατού, και όχι ως μέλος του ΚΚΕ, και μιλούσε για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, όχι για τη "δικτατορία του προλεταριάτου". Η επιτυχία/αποδοχή του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ στην κοινωνία οφείλεται στην ευρύτητα και την εξισορρόπηση των εθνικοαπελευθερωτικών και κοινωνικών αιτημάτων που εκφράζει και όχι στην στενή κομματική του εξάρτηση από το ΚΚΕ.
Πράγματι, στη δημιουργία του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ έπαιξαν αποφασιστική σημασία τα λαϊκά μέτωπα, δηλαδή ευρύτερες συμμαχίες κοινωνικοπολιτικών δυνάμεων για να αντιμετωπιστούν τα ζωτικά προβλήματα της εποχής. Για να κάνω κι εγώ μια υπόθεση, αν το ΚΚΕ λειτουργούσε τότε όπως σήμερα, που αρνείται κάθε συμμαχία/συνεργασία και μιλάει για "λαϊκή εξουσία ή τίποτα", πράγματι δε θα βλέπαμε κανένα ΕΑΜ/ΕΛΑΣ.
Ένα σημείο προσοχής: την ιδιοκτησία του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ από το ΚΚΕ επικαλούνται οι αναθεωρητές τις ιστορίας που προσπαθούν να βγάλουν λάδι τα τάγματα ασφαλείας και άλλες ένοπλες ομάδες συνεργατών των Γερμανών, με τη δικαιολογία ότι "απλώς" ήθελαν να αποτρέψουν την έλευση του "επάρατου κομμουνισμού".

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2015 στις 5:37 μ.μ.

Και απο εδω,λειπουν σχολια!! Στην αρχη τα δημοσιευουμε,αλλα αμα μας την πεσουν κι'ολας περι του ηθους......τσαφ και τα σβηνουμε;;; Αμα,μας την πεσουνε βεβαιως-βεβαιως!! Ομορφιες!!!

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:55 μ.μ.

Γιάννη,

1) Το διαβάσαμε κι αυτό. Οι αγώνες των ΚΚΕδων αγωνιστών δεν είναι "ιδιοκτησία" του Κόμματός τους, αλλά όλων των άλλων... Μεταξύ αυτών και της Δούρου και των ναζί μαχαιροβγαλτών. Που θα τους αποστειρώσουν από οτιδήποτε κομμουνιστικό ώστε να τους καταστήσουν εντελώς "ακίνδυνους" ως παραδείγματα προς μίμηση για τα συμφέροντα που εκπροσωπούν.

2) Σου ανέφερα επίτηδες αυτούς τους 3 αγωνιστές γιατί ήταν προπολεμικοί και όχι ΕΑΜογενείς κομμουνιστές. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για το ότι ο Άρης και τα λοιπά στελέχη και μέλη του ΚΚΕ δε μιλούσαν για τη δικτατορία του προλεταριάτου (=λαοκρατία).

"Το ΕΑΜ μας έσωσε απ’ την πείνα θα μας σώσει και πάλι απ’ την σκλαβιά
κι έχει πρόγραμμα ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ˙ ζήτω ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ"

Σου θυμίζω ότι τα χιλιάδες μέλη του ΕΑΜ όταν μίλησε ο Παπανδρέου στην Αθήνα μετά την απελευθέρωση φώναζαν "Λαοκρατία". Και τότε ο παπατζής "γέρος της ΔημΙοκρατίας" τους είπε το πρωτοφανές για να τους καθησυχάσει: "Πιστεύομεν και εις την Λαοκρατίαν..."

3) Το ΚΚΕ το 1941 είχε 2.200 μέλη, εκ των οποίων τα 2.000 ήταν σε φυλακές και εξορίες (μεταξύ αυτών η Ηλέκτρα Αποστόλου και ο Ναπολέων Σουκατζίδης). Το Σεπτέμβρη του 1941 με πρωτοβουλία του ΚΚΕ ιδρύθηκε και οργανώθηκε το ΕΑΜ.
Το 1944 το ΚΚΕ είχε πάνω από 400.000 μέλη (όλα μέλη του ΕΑΜ) και το ΕΑΜ πάνω από 1.000.000 μέλη (συμπεριλαμβανομένων των ΚΚΕδων). Άρα το ΚΚΕ σαφώς ήταν ο κύριος αιμοδότης του ΕΑΜ.

4) Η επιτυχία του ΕΑΜ στο να απελευθερώσει την Ελλάδα και να στηρίξει τον ελληνικό λαό κατά τη διάρκεια της Κατοχής οφείλεται στην οργάνωση και στην καθοδήγηση εκ μέρους του ΚΚΕ (που ήξερε το know-how). Η αποτυχία του ΕΑΜ να καταλάβει την εξουσία οφείλεται στην εμμονή του σε ρεφορμιστικές λογικές (αστικές εκλογές πρώτα, Λίβανος, Βάρκιζα κτλ.).

5) Σήμερα δεν έχουμε ξένη κατοχή. Η ελληνική αστική τάξη μια χαρά τα καταφέρνει να καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό με τη βοήθεια των αστικών τάξεων των υπόλοιπων κρατών της ΕΕ.
Αν είχαμε ξένη κατοχή, ο Τσίπρας θα ήταν πρωθυπουργός κουίσλινγκ και η Δούρου κατοχική νομάρχης. Άρα θα έπρεπε τουλάχιστον να κρεμαστούν στο Σύνταγμα για εσχάτη προδοσία.
Οπότε συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Άλλο πράγμα ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας και άλλο ο ταξικός.

6) Οι αναθεωρητές της ιστορίας διαγράφουν την προσφορά ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΕΠΟΝ και ΚΚΕ στην Εθνική Αντίσταση. Είναι οι ίδιοι που βγάζουν καντήλες με τη Λαοκρατία (=δικτατορία του προλεταριάτου). Το γιατί είναι προφανές...

28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 6:42 μ.μ.

@Ανώνυμος
09.55
1)Είναι ιδιοκτησία όλου του ελληνικού λαού, φυσικά. Οι ναζί και η Δούρου δεν τους ανέφεραν καν, αν θυμάσαι. Η δε σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ τους έχει καταστήσει επαρκώς "ακίνδυνους" δυσφημώντας οτιδήποτε το κομμουνιστικό.
2)Εσύ κάνεις λάθος. Ο Άρης στην αρχική του πορεία στα χωριά για στρατολόγηση ανταρτών έκρυβε επιμελώς τη σχέση του με το ΚΚΕ. Επίσης η λέξη λαοκρατία στην κυριολεξία είναι η "δημοκρατία" στη δημοτική και φυσικά ο απλός άνθρωπος αυτό το νόημα της έδινε, ενώ δε θα μπορούσε να κατανοήσει, ούτε θα ενδιαφερόταν, για τη "δικτατορία του προλεταριάτου". Τι θα γινόταν αν ο παπατζής γέρος έλεγε "πιστεύομεν εις την δικτατορίαν του προλεταριάτου";
3)Και με τα νούμερα που λες το ΚΚΕ δεν είναι πλειοψηφία. Αλλά και πάλι αυτή η μαζική στρατολόγηση μελών την περίοδο '41 με '44 οφείλεται στην εμπλοκή στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα και όχι στην στενά κομματική και ταξική συνείδηση που απέκτησε ξαφνικά όλος αυτός ο κόσμος.
4)Συμφωνώ: το ΕΑΜ ασχολιόταν τότε με τα πραγματικά προβλήματα του λαού και το ΚΚΕ είχε τη συνωμοτική εμπειρία. Η αποτυχία του ΕΑΜ είναι ότι υπάκουσε στους "συμμάχους" - ανατολικούς και δυτικούς - αντί να στραφεί στο λαό για να αντλήσει τη δύναμή του.
5)Δεν υπάρχει κατοχή, με την έννοια εκείνης της εποχής, αλλά υπάρχει προϊούσα απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας. Η αστική τάξη ανέκαθεν, και τότε μια μεγάλη μερίδα της, συνεργαζόταν στην καταπίεση του λαού. Και οι ξένοι δεν χρειάζεται να βάλουν κυβερνήσεις κουίσλινγκ γιατί ελέγχουν εύκολα τις "εκλεγμένες". Είσαι ανίκανος να δεις τις ιστορικές αναλογίες. Το θέμα λοιπόν είναι ταυτόχρονα εθνικό και ταξικό. Άλλωστε δεν μπορεί να υπάρξει "καθαρή κοινωνική επανάσταση". Αυτά τα λέει και ο Λένιν στο "Αριστερισμός η παιδική αρρώστια του Κομμουνισμού", αλλά στον Περισσό το Λένιν τον έχουν μόνο για φωτογραφίες στους τοίχους.
6)Οι αναθεωρητές προσπαθούν να μειώσουν τον ΕΑΜ/ΕΛΑΣ και ΕΠΟΝ ταυτίζοντας τα αποκλειστικά με το ΚΚΕ. Ότι κάνεις κι εσύ δηλαδή. Αυτό πρέπει να προβληματίσει κάποιους.

Ανώνυμος
29 Σεπτεμβρίου 2015 στις 5:11 μ.μ.

1) Το σοσιαλισμό (=δικτατορία του προλεταριάτου=λαοκρατια) τον συκοφαντούν όσοι τον αποτασσονται μετά βδελυγμίας. Σε αυτούς δεν ανήκουν τα μέλη του ΚΚΕ.

2) Σου επαναλαμβάνω ότι ο Άρης δεν ήταν χθεσινός. Ήταν πολλά χρόνια μέλος, αρθρογραφουσε ενυπόγραφα στο ριζο, είχε φυλακιστει για αυτό το λόγο. Και να ήθελε να κρυφτεί δεν μπορούσε.
Επίσης αν έκρυβε τους σκοπούς του, δε θα ήταν κομμουνιστης. Σε παραπέμπω στο κομμουνιστικο μανιφέστο.
Επομένως, εσύ μπορεί να φαντάζεσαι ο,τι θέλεις, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε τη θεωρία σου.

3) Η λέξη "δημοκρατία" ήταν σε κοινή χρήση από το αστικό καθεστώς από το 1924 εννοώντας τη δικτατορία της μπουρζουαζιας με κοινοβουλευτικο μανδύα (βλέπε σημερινό καθεστώς). Ο όρος λαοκρατια χρησιμοποιηθηκε από το ΕΑΜ, ακριβώς γιατί ο όρος δημοκρατία είχε συκοφαντηθει από το αστικό καθεστώς και για να αποδώσει στην ελληνική το σοσιαλισμό (=κράτος των εργαζόμενων= ουσιαστική δημοκρατία)

4) Και με τα νούμερα που γράφω, ήταν το πολυπληθεστερο οργανωμένο σύνολο μελών του ΕΑΜ. Γι'αυτό άλλωστε και η ηγεσία του ΕΑΜ και ΕΛΑΣ αποτελείτο κυρίως από μέλη του ΚΚΕ.

5) Η συνομωτικη διάθεση "απαγορεύεται" απο το κομμουνιστικο μανιφέστο. Όλοι ήξεραν τι είναι το ΚΚΕ και τι πρεσβεύει. Άλλωστε τότε ο σοσιαλισμός ήταν πολύ της μόδας λόγω της εποποιίας του Κόκκινου Στρατού...

6) Μπορείς άνετα να υπερασπιστείς τους απανταχού Τσιριμωκους και το ρόλο τους στις εξελίξεις από το 1944-1974. Στους χαρίζω...

7) Απώλεια της εθνικής κυριαρχίας έχουμε από το 1992 (συνθήκη Μααστριχτ) με τη συναίνεση της ελληνικής αστικής τάξης και όλων των κομμάτων πλην ΚΚΕ. Εκεί προβλέπονται ρητά τα μνημονια. (επί κατοχής πχ δεν υπήρχε τέτοια συναίνεση). Όποιος θέλει ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας, παλεύει για την έξοδο από την ΕΕ. Τα λοιπά είναι μπαρούφες.

7) Σε ποιο σημείο το ταυτισα με το ΚΚΕ; Η επιτυχία του στην απελευθέρωση της Ελλάδας οφείλεται στην οργάνωση και καθοδήγηση του κκε. Και είχε ακολουθήσει επαναστατική γραμμή στο ζήτημα της εξουσίας, θα είχαμε γλυτώσει πολλά μετέπειτα δράματα. Αυτό έγραψα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

29 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:11 μ.μ.

@Ανώνυμος
1) Η ηγεσία του ΚΚΕ δεν αποτάσσεται το σοσιαλισμό αλλά όταν έχει καπιταλιστική επιχείρηση και κάνει απολύσεις (τυποεκδοτική, 902 κλπ) κάτι δεν πάει καλά.
2)Μήπως ο Άρης πήγαινε στα χωριά της Ρούμελης επί κατοχής και συστηνόταν με το ονοματεπώνυμό του ως αρθρογράφος του Ριζοσπάστη; Ή μήπως οι χωρικοί (εκ των οποίων πολλοί αναλφάβητοι) τον αναγνώριζαν από τα άρθρα του; Πλάκα μας κάνεις; Επιβαλλόταν υπό τις συνθήκες της εποχής να κρύβεται. Δεν έκρυβε τις ιδέες του αλλά τις έκανε κατανοητές στο λαό σεβόμενος τις παραδόσεις και ακόμα και τις προλήψεις του, γιατί προείχε ο εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνας.
3)Αυτό λέω κι εγώ δημοκρατία πραγματική. Τώρα πως η λαοκρατία είναι απόδοση στην ελληνική του σοσιαλισμού μόνο εσύ το καταλαβαίνεις και σίγουρα όχι οι περισσότεροι από όσους το άκουγαν τότε.
4)Πολυπληθέστερο κόμμα αλλά και πάλι μειοψηφία στο σύνολο, σύμφωνα με τα δικά σου νούμερα.
5)Το κομμουνιστικό μανιφέστο δεν είναι ευαγγέλιο. Σημασία είναι οι θέσεις που εκφράζονται να είναι κατανοητές. Όλοι ήξεραν το ΚΚΕ αλλά εκείνη τη στιγμή το ΚΚΕ ανταποκρινόταν άμεσα στις ανάγκες της κοινωνίας, αλλά και του έθνους, επιτυγχάνοντας ευρύτερη συμμαχία κοινωνικοπολιτικών δυνάμεων.
6)Μια χαρά τους υπερασπίζεσαι εσύ του Τσιριμώκους με το ψευτοεπαναστατισμό σου, δε χρειάζονται εμένα.
7)Απώλεια κυριαρχίας ξεκινάει από την εποχή της ΕΟΚ. Τώρα όμως γίνονται πιο έντονες και αισθητές οι συνέπειες. Η συναίνεση της αστικής τάξης δεν είναι κριτήριο, πάντα υπάρχει κάποια μορφή συναίνεσης της ντόπιας άρχουσας τάξης στην εθνική καταπίεση. Αγώνας για έξοδο από Ε.Ε. εδώ και τώρα λοιπόν, όχι αφού έρθει η "λαϊκή εξουσία" αλλιώς θα είναι χειρότερα έξω από την ΕΕ, όπως λέει το ΚΚΕ.
7)[έχασες το μέτρημα μου φαίνεται]Εσύ μιλάς συνέχεια για τον κύριο ρόλο του ΚΚΕ, την πλειοψηφία της ηγεσίας (αλλά όχι των μελών) του ΕΑΜ κλπ. Δεν θυμάσαι τι έγραψες; Αυτό λένε και οι αναθεωρητές μόνο που το ονομάζουν "καπέλωμα" των άλλων "αντιστασιακών" οργανώσεων και άλλα τέτοια. Έτσι δικαιολογούν τους συνεργάτες των Γερμανών γιατί απλώς δεν ήθελαν τον "κομμουνισμό" στη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger