Home » , » Δεν εξευτελίστηκαν μόνο οι Ντερμπεντέρηδες απόψε...

Δεν εξευτελίστηκαν μόνο οι Ντερμπεντέρηδες απόψε...

Από askordoulakos , Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:44 π.μ.

«Σε καταλάβαμε καημένε!
Όλοι οι δειλοί κρατάνε την ασπίδα με το δεξί
(κι ύστερα λένε ότι είναι αριστερόχειρες… )»

Ιάσων Ευαγγέλου: «Ψηφίδες ποίησης».
_________________________________

Τους...έβαλε στα δίχτυα μέσα στην έδρα τους. Δεν το λέμε εμείς. Το είπε ο καθώς πρέπει Κοττάκης στο REAL FM, όταν  ξεκίνησε την εκπομπή του απόψε σημειώνοντας: «Ζωή-MEGA: 3-0».

Κοινή διαπίστωση: Η Κωνσταντοπούλου εξευτέλισε οn air τα κατακάθια του MEGA. Η εικόνα της Σαράφογλου, του Πρετεντέρη και του Ευαγγελάτου, απολαυστική. Τρεις σιχαμένοι τύποι ανθρώπου, να στέκονται άφωνοι και σα δαρμένοι σκύλοι. Αυτά συμβαίνουν, όταν ο επικοινωνιακός βραχίωνας των κατακτητών της χώρας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον επιθετικό αντίλογο, άνευ της προστατευτικής ασπίδας των στημένων πάνελς.

Απόψε δεν εξευτελίστηκαν μόνο οι Ντερμπεντέρηδες, αλλά και άπαντες οι πολιτικοί τηλεσαλτιμπάγκοι -αριστεράς, κέντρου τε και δεξιάς, που χαριεντίζονται καθημερινώς στις οθόνες, με τα ξεπουλημένα σκουπίδια της κατοχικής προπαγάνδας. Ιδίως, ξευτιλίστηκαν ορισμένα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ (Φίλης, Φλαμπουράρης, Βαρεμένος κλπ), τα οποία σουλατσάριζαν νυχθημερόν στα κανάλια της μαφίας των ολιγαρχών και με τις πλάτες των Πορτοσάλτηδων και των Καμπουράκηδων ξερνούσαν τόνους απολιτίκ χυδαιότητας κατά των διαφωνούντων (ασχέτως, αν συμφωνεί, ή ‘όχι κανείς με την εν γένει στάση των τελευταίων).

Τα καλύτερα έρχονται...

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:36 π.μ.

Ποιός κέρδισε στο debate.
Ποιός είναι ο κερδισμένος στο δεύτερο debate; Εκείνος ο οποίος δεν το είδε. Γιατί αυτό δεν είχε σχέση με πολιτική, προγράμματα, πραγματικότητα, σοβαρότητα. Γλέντησαν τους δυο "μονομάχους" στο διαδίκτυο. Τα ειρωνικά σχόλια, τα αστεία, οι σαρκασμοί, δείχνουν σαφέστατα, πως οι περισσότεροι ψηφοφόροι έχουν αναπτύξει αλλεργία στο κουτόχορτο.
Ο Αρκάς έκανε νέο σκίτσο με αφορμή το γεγονός, που δήθεν θα κρίνει τις εκλογές. "Τι βγάλατε από το σημερινό debate"; Ρωτά δημοσιογράφος ένα πολίτη "Διαβατήριο" απαντά. Ανάλογα είναι τα σχόλια των περισσοτέρων που είχαν την ατυχή έμπνευση να χάσουν το χρόνο τους βλέποντας σκουπίδια.
Αν αυτό κρίνει πράγματι τις εκλογές, τότε κι οι δυο θα βρεθούν σίγουρα εκτός βουλής. Ήταν "πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο". Απίστευτο χάλι. Καμιά απάντηση, καμιά ουσιαστική αντιπαράθεση. Φυσικά κανείς από τους υποψηφίους καραγκιόζηδες δεν έπεισε. Πως ήταν δυνατό άλλωστε με τη διαδρομή που έχουν;
Είχε μόνο αστείες στιγμές. Αν εξαιρέσεις την τραγωδία, ότι τα δυο "φιντάνια" μετά τις εκλογές υπάρχει πιθανότητα να συγκυβερνήσουν, (εκτός αν ο κόσμος τους κάνει μια ακόμα έκπληξη), όλο το debate ήταν καθαρά μια φαρσοκωμωδία. Ακόμα και κωμικούς ηθοποιούς να έπαιρναν, τόσο γέλιο δε θα έβγαζαν, αυτό τους το αναγνωρίζω.
"Μπορεί ο νέος να είναι πιο όμορφος, αλλά έχω φτιάξει το μουστάκι μου κι είμαι ψηλότερος". Αχ ρε Βαγγέλη. Άμα ήθελε ο κόσμος ψηλό, έβγαζε το Δρακουμέλ. Βάλτε το μπαμπά της Ντόρας, νεοδημοκράτες, δίπλα στον Τσίπρα, αν σας βαστάει, να δείτε το αποτέλεσμα. Δεν ήταν ψηλότερος ο Αλέξης, ο Μεϊμαράκης χάνει πόντους κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του. Αν το βούλωνε, θα τον περνούσε.
Όχι πως ο άλλος ήταν καλύτερος. Να σας πω ένα ανέκδοτο; Κι άλλο; Πριν γίνεις πρωθυπουργός τι έλεγες; Μέσα στην ευρωζώνη χωρίς μνημόνιο, πρώτη φορά νατοϊκή "αριστερά" κλπ. Μόνο που ο κόσμος δεν γέλασε καθόλου. Οι τοκογλύφοι πάλι έσκασαν στα γέλια.
Μετά το debate ήταν το ζουμί. Φήμες λένε, ότι φιλήθηκαν στο στόμα με γλώσσα κι αντάλλαξαν βέρες. Αγκαλιάστηκαν πιάνοντας ο ένας... την τσέπη του άλλου. Τρυφερότητες μεταξύ αρραβωνιασμένων. Γι αυτό ο Βαγγέλης περιποιήθηκε το μύστακα, μη γαργαλήσει τον Αλέξη, γελάσει, και τους πάρουν χαμπάρι.
Ο γάμος θα γίνει μετά τις εκλογές. Η προίκα, το πόσες καρέκλες θα πάρει ο καθένας, θα εξαρτηθεί από το ποσοστό των κομμάτων τους. Όποιος έχει τους περισσότερους... πισινούς, θα απαιτήσει περισσότερες υπουργικές πολυθρόνες. Λογικό.
Τη νύφη θα την πληρώσουμε πάλι εμείς. Όποιος κι από τους δυο βγει πρώτος, εμείς θα βγούμε χαμένοι. Εκτός κι αν στείλουμε το ζεύγος ταξίδι μέλιτος στον αγύριστο. mitsos175.

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:20 μ.μ.

Κωνσταντοπούλου, η σκοπιμότητα των τσαμπουκάδων

Βρισκόμουν πριν από λίγο σε ένα φιλικό σπίτι, όπου οι οικοδεσπότες, επειδή στο Debate των αρχηγών δεν έδειχναν τα αίματα να ανάβουν και πολύ, προτίμησαν να παρακολουθήσουν στο youtube την τελευταία εμφάνιση της Κωνσταντοπούλου στο Mega. Η Κωνσταντοπούλου δεν τους απογοήτευσε, έκανε τα συνηθισμένα της τσαλίμια, έδωσε σόου, και το κοινό εκστασιάστηκε.

«Πω κοίτα τι τους είπε!»

«Δεν το πιστεύω! Πολύ γουστάρω!»

«Τους ξεμπρόστιασε!»

Άκουσα λίγο την συνέντευξη(ύστερα στο σπίτι την άκουσα ολόκληρη), και από αυτό που είδα τίποτα δεν με εντυπωσίασε(όχι θετικά τουλάχιστον)… Αυτά που θα αναφέρω παρακάτω είναι λίγο πολύ και τα όσα είπα στην παρέα σχετικά με την εμφάνιση της Κωνσταντοπούλου, χαλώντας για ακόμη μια φορά το «πάρτι».

Τι έκανε λοιπόν η Κωνσταντοπούλου; Από το πρώτο λεπτό που της δόθηκε ο λόγος άρχισε να συγκρούεται με τους δημοσιογράφους, να τους αποκαλεί λίγο πολύ πουλημένους και ψεύτες! Και ενώ αυτό δεν είναι ψέμα, αποτελεί ένα κατά τη γνώμη μου τέχνασμα της Κωνσταντοπούλου προκειμένου να προκαλέσει σόου και να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα. Το ίδιο είχε κάνει και με τη Σία Κοσιώνη πριν από μερικούς μήνες και η συνέντευξη πάλι είχε εξελιχθεί σε κοκορομαχία, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε ανταλλαγή χαρακτηρισμών και να αποφευχθεί η συζήτηση ουσίας.

Και ερωτώ, ανακαλύπτει τον τροχό η Κωνσταντοπούλου αποκαλώντας και ξαναποκαλώντας τον Πρετεντέρη ψεύτη και ξεπουλημένο; Μας λέει κάτι καινούριο η Κωνσταντοπούλου όταν κατηγορεί τα κανάλια ότι έχουν από πίσω τους συμφέροντα; Και άντε οκ, το είπε μια φορά και μαγκιά της, έχει νόημα να ξοδέψει 40 λεπτά σε μια παρέμβαση για να το λέει και για να το ξαναλέει; Και αφού από ένα σημείο και πέρα το να εμφανιστεί κάποιος σε μια εκπομπή και να μονοπωλεί την κουβέντα το «είστε ξεπουλημένοι», «είστε παπαγαλάκια» χάνει την ουσία του, τι είναι αυτό που θέλει να πετύχει η Κωνσταντοπούλου με την εμμονή της στον φτηνό τσαμπουκά;
Καταρχήν, με το να τραμπουκίζει η Κωνσταντοπούλου άτομα τα οποία δεν απολαμβάνουν την συμπάθεια του φιλοθεάμον κοινού, όπως ο Πρετεντέρης, θεωρεί ότι ανεβάζει τις δικές της μετοχές, και σε κάποιο βαθμό όντως τις ανεβάζει(κάτι που πιθανόν να αντανακλάται και στα ποσοστά της ΛΑΕ που δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά και χρειάζονται λίγο μπότοξ). Δεύτερον, με το να μπλοκάρει την κουβέντα και να την εγκλωβίζει στα ίδια και στα ίδια, αποφεύγει μια σειρά από άβολες ερωτήσεις για τις οποίες δεν υπάρχει από την πλευρά της «καλή απάντηση». Για παράδειγμα, αφού έχει τόσο μεγάλο κόλλημα με την αλήθεια η Κωνσταντοπούλου, γιατί η ίδια δεν είχε πει πριν τις εκλογές του Γενάρη ότι το σχίσιμο του μνημονίου ήταν απλά ένα «σχήμα λόγου», όπως δηλαδή είπε κατόπιν εορτής, μετά τις εκλογές; Γιατί έκανε μόκο η Κωνσταντοπούλου και δεν διέρρηξε τα ιμάτια της όταν ήταν ακόμα στο Σύριζα και το Σύριζα είχε ξεκάθαρα πάρει φιλομνημονιακή στροφή; Επίσης είναι λογικό η Κωνσταντοπούλου και ο Λαφαζάνης να λένε περίπου τα ίδια με όσα έλεγε το Σύριζα πριν από τις εκλογές του Γενάρη, και τα οποία ποτέ δεν πραγματοποίησε, περιμένοντας ότι αυτοί θα καταφέρουν κάτι διαφορετικό; Μπορούν δηλαδή να τα πραγματοποιήσουν τώρα αυτή και ο Λαφαζάνης, και αν ναι τι έχει αλλάξει από τον Γενάρη ή τι θα κάνουν διαφορετικό; Θα πάνε στη Μέρκελ και στο Σόιμπλε και θα τους κάνουν τα μούτρα κρέας, μα δεν υποτίθεται ότι το ίδιο έκανε και ο Βαρουφάκης και τελικά οδηγηθήκαμε σε τρίτο μνημόνιο; Δηλαδή ποιόν κοροιδεύει η Κωνσταντοπούλου, τον ελληνικό λαό για δεύτερη φορά(αριστερά) ή τα μούτρα της; Και εν τέλει, γιατί και εκείνη, όπως και ο σύντροφος της ο Λαφαζάνης, εφόσον είναι αντιμνημονιακοί, δεν έφυγαν από το Σύριζα όσο εκείνο κατασκεύαζε μνημόνια, ή όσο εκείνο ψήφιζε μνημόνια, ή όταν αγνόησε την ετυμηγορία του λαού στο δημοψήφισμα και πήγε ντουγρού σε μνημόνιο; Γιατί περίμεναν αμφότεροι τον Αλέξη Τσίπρα να «λύσει την κυβέρνηση» και μετά έκαναν το ψευτοαντάρτικο; [...]

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:21 μ.μ.

[...]
Για εμένα η μέθοδος της Κωνσταντοπούλου μου θυμίζει τις μεθόδους της Χ.Α, που όπως και εκείνη έτσι και αυτοί γαβγίζουν τα «αντισυστημικά» τους παραληρήματα, αλλά στο τέλος της ημέρας αποδεικνύονται τα πιο πιστά μαντρόσκυλα του συστήματος. Προσοχή για να μην παρεξηγηθώ, δεν αποκαλώ την Κωνσταντοπούλου ούτε Ναζί ούτε εγκληματία του ποινικού δικαίου όπως είναι οι χρυσαυγίτες, λέω απλά, ότι όπως και εκείνοι, έτσι και αυτή φωνάζει ωρύεται, κάνει σόου, προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις, να αποπροσανατολίσει τον λαό και να κρύψει την αλήθεια. Και ποια είναι αυτή; Ότι μέσα στην ΕΕ, μέσα στο Νάτο και με συμμετοχή στα υπόλοιπα επιτελεία των καπιταλιστών, κατά τη διάρκεια παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης, φιλολαϊκά μέτρα δεν παίρνονται και μνημόνια δεν ακυρώνονται ούτε για αστείο… Όσο τα μονοπώλια έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι κανονίζουν[με τον έναν ή τον άλλο τρόπο] εκείνα μεταξύ τους πως θα γίνει η μοιρασιά, και για τον λαό πλέον δεν περισσεύουν ούτε τα κουκούτσια.

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:44 μ.μ.

EINAI Eέγκλημα KATA της Aνθρωπότητας από την πλευρά των δανειστών και πράξη Eσχάτης Προδοσίας από τους "έλληνες" "πολιτικούς" !!!

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:18 μ.μ.

Προς γραφειο τυπου ζωης -ραχηλ κατα κοσμον βαθυ κοκκινο
Ελεος οχι αλλο νταλαρα παριο και κωνσταντοπουλου
Ξερουμε η κωμωδια πουλαει
Ειδικα στην εποχη της αριστερης μελαγχολιας
αλλα οι στιγμες ειναι κρισιμες
για τξν εργατικη ταξη
Η αριστερα πρεπει να ξαναχτιστει και να ξαναοδηγησει τη ταξη σε νικηφορους αγωνες
Η αναπαραγωγη της κωνσταντοπουλου δεν βοηθαει το αντιθετο γελοιοποιει την αριστερα
Η κωνστα ειναι οχι το δεντρο αλλα η τσουκνιδα
σταματηστε να βλεπεται τξ τσουκνιδα και δειτε το δασος
Ή θα χτισουμε γνησια επαναστατικη αριστερα ή θα γελαει η ιστορια με τα καμωματα μας
Θα ηταν αστείο σε αλλες εποχες ομως οι κινδυνοι για την εργατια ειναι μεγαλοι και η Ζωη μικρη.

16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:46 π.μ.

Είναι θλιβερό να έχουν κι εδώ στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ξαμολυθεί τα αυριανικά νεοπασοκικά παπαγαλάκια του Τσίπριζα και να λασπολογούν την Κωνσταντοπούλου με το βρώμικο τρόπο που ο γνωστός διαπλεκόμενος τηλεσάτυρος Λαζόπουλος λασπολόγησε τη ΛΑΕ ταυτίζοντάς τη δηλαδή με τη χρυσή αυγή.
Το να ταυτίζεις τον πολιτικό σου αντίπαλο με τους νεοναζί δεν είναι αριστερός πολιτικός λόγος αλλά είναι βρωμερή ΠΑΣΟΚίλα... ενδεικτική του ήθους του Τσίπριζα.
Κι αυτό πάει και για το Λαγωνικάκη και για το από πάνω πασοκάκι των 10:18 μ.μ.
Κριτική λοιπόν στο λαφαζανοΠαλαβαναριό & την Κωνσταντοπούλου από τα αριστερά κι ΟΧΙ από τα πασοκικά... όποιος έχει αριστερό λόγο και ήθος... αλλιώς πηγαίνετε αλλού, στο Κόντρα του Κουρή κι όχι εδώ...

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:10 π.μ.

@El Carnicero Rojo
Ποιοι υποψήφιοι βουλευτές φιλοξενούνται μόνοι τους σε κεντρικό δελτίο 5 μέρες πριν τις εκλογές; Η Ζωή και η Ντόρα.
Τι απάντησε στην ερώτηση γιατιί7 μήνες ΠτΒ δεν έφερε την πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων;
Έλεος με το σούργελο
ΚΒ

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:11 π.μ.

@El Carnicero Rojo
Δεν τη ρώτησε επίσης ποτέ κανείς την Κωνσταντοπούλου (αλλά ούτε και το "ΒΚ" φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα)
για ποιό λόγο στα καλά καθούμενα άρχισε εκείνο το βρόμικο παιχνίδι με τους ναζί εγκληματίες της ΧΑ προσπαθώντας να τους ξαναμπάσει απ' το παράθυρο στην αστική πολιτική σκηνή, [τότε που έλεγε ότι διάφορες αποφάσεις της Βουλής πάσχουν από ακυρότητα επειδή οι εγκληματίες βουλευτές της ήταν έγκλειστοι και δεν είχαν οι καημένοι την ευκαιρία και το δημοκρατικό δικαίωμα να ψηφίσουν]- και εννοείται ότι οι φασίστες έσταζαν μέλι για πάρτη της... Μήπως έψαχνε "συμμάχους" στα κάλπικα "αντιμνημονιακά" μέτωπα που στήνουν για να ψαρέψουν όλοι μαζί στα θολά νερά; Αλλά ούτε κι ο λαλίστατος κατά τα άλλα Λαφαζάνης (ούτε βέβαια κι ο Τσίπρας) είχε βγάλει άχνα..

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:13 π.μ.

@El Carnicero Rojo
Από Cogito ergo sum.
Η Κωνσταντοπούλου έχει ένα δικό της σύστημα για τις συνεντεύξεις: πετάει μια-δυο ρουκέτες και πέντε-έξι βαρελότα, τινάζοντας την συνέντευξη στον αέρα ώστε να αποφύγει τις δύσκολες ερωτήσεις (δηλαδή, τις δύσκολες απαντήσεις). Από το μπάχαλο βγαίνει κερδισμένη, καθ' όσον είναι γνωστό ότι ο λαός σιχαίνεται τα "δημοσιογραφικά" ξεράσματα τύπου Κοσιώνη, Πρετεντέρη κλπ και, συνεπώς, δεν αργεί να πάρει το μέρος εκείνου που τους βρίζει, όποιος κι αν είναι αυτός.

Πράγματι, δεν καταλαβαίνω προς τι ο εκστασιασμός με την Κωνσταντοπούλου. Επειδή είπε τότε στην Κοσιώνη ότι οι δημοσκοπήσεις τού Σκάι είναι στημένες; Επειδή αποκάλεσε τώρα στο Μέγκα τον Πρετεντέρη "αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο"; Ή επειδή κατηγόρησε και τα δυο κανάλια ότι διαστρέφουν την πραγματικότητα, υπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους και προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη; Μα όλα αυτά δεν συνιστούν παρά παραβιάσεις ανοιχτών θυρών! Ξέρετε κάποιον που να μην έχει τις ίδιες ακριβώς απόψεις περί του επιπέδου, του ρόλου και του σκοπού τής "δημοσιογραφίας" των καναλιών;

Ας πάμε, όμως, παρακάτω. Η Κωνσταντοπούλου επιμένει να εμφανίζεται ως υπέρμαχος της νομιμότητας, της αριστεροσύνης και της αλήθειας. Απ' όσο θυμαμαι, όμως:

- Όταν, ως πρόεδρος της βουλής, ανακοίνωνε στον Προκόπη Παυλόπουλο την εκλογή του στο αξίωμα του προέδρου της δημοκρατίας, δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του ανδρός, αποκαλώντας τον "εγγύηση για την δημοκρατία". Στα τέλη Αυγούστου, όμως, όταν μπήκε σε λειτουργία η διαδικασία των διερευνητικών εντολών, δεν δίστασε να κατηγορήσει τον πρώην επαινεθέντα για "αντιθεσμική λειτουργία". Και πέντε μέρες αργότερα τον ξανακατηγόρησε για "αντισυνταγματική συμπεριφορά".

- Το ότι το σκίσιμο των μνημονίων ή ή κατάργησή τους με έναν νόμο κι ένα άρθρο ήσαν "σχήματα λόγου" δεν μας το είπε πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου. Μας το είπε τέσσερις μήνες αργότερα, στις 17 Μαΐου, πάλι σε συνέντευξή της στον Σκάι. Τότε το ανακάλυψε ή, απλώς, μέχρι τότε έκανε την πάπια;

- Είτε δεν κατάλαβε έγκαιρα την μνημονιακή στροφή Τσίπρα είτε έκανε πως δεν την κατάλαβε και μας δούλευε. Πώς αλλοιώς να εξηγήσει κανείς ότι χρειάστηκε να φτάσουμε στην ψήφιση της συμφωνίας στην βουλή για να διαχωρίσει την θέση της από την επίσημη γραμμή τού κόμματός της;

- Τώρα, αφού προσκολλήθηκε στην λαφαζάνεια Λαϊκή Ενότητα, υιοθετεί σχεδόν απολύτως όσα έλεγε ο ΣυΡιζΑ πριν τις περασμένες εκλογές. Δηλαδή, κατά την γνώμη της, όλα εκείνα ήσαν καλά, σωστά και άγια αλλά ας όψονται κάποιοι για το στραβοπάτημα. Μόνο που ούτε αυτή ούτε ο Λαφαζάνης βγήκαν αμέσως να καταγγείλουν ανοιχτά το στραβοπάτημα και να διαχωρίσουν έγκαιρα την θέση τους. Όχι μόνο περίμεναν να προκηρυχθούν εκλογές για να το κάνουν αλλά μέχρι τότε επέμεναν ότι στηρίζουν την κυβέρνηση έστω κι αν διαφωνούσαν με την συμφωνία.

- Ως πρόεδρος της βουλής, δεν δίστασε να θεωρήσει την Χρυσή Αυγή ως κοινοβουλευτικό κόμμα και να την αντιμετωπίζει ισότιμα με τα άλλα κόμματα, ξεχνώντας ότι το ίδιο το κοινοβούλιο ανέστειλε την χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής θεωρώντας την ως εγκληματική οργάνωση. Παράλληλα δε, δεν δίστασε να κατατάξει (έστω και έμμεσα) το φασιστικό μόρφωμα στις "αντιμνημονιακές δυνάμεις", υποστηρίζοντας ότι μια σειρά μνημονιακών νόμων είναι άκυροι επειδή δεν επετράπη στους έγκλειστους χρυσαυγήτες βουλευτές να συμμετέχουν στην ψηφοφορία.

Πηγή: http://teddygr.blogspot.gr/2015/09/blog-post_15.html
Για την παραπομπή ΣπύεοςΤαμπ

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:15 π.μ.

@ El Carnicero Rojo
Και τέλος ΟΛΟΙ οι χαρακτηρισμοί στο σχόλιό σου περιγράφουν και αναφέρονται σε σένα!

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:17 π.μ.

Πολυ ανοησια σε λιγες φρασεις.
Το τελευταιο καταφυγιο του απελπισμενου ειναι η συκοφαντια οι χαρακτηρισμοι και οι βρισιες αλλα απο ουσία τιποτα.
Στο διδαξαν καλα στα κομματικα σχολεια που εκατσες, τοσα σου εμαθαν τοσα καταλαβες.
Προφανως στο διλημμα μνημόνιο ο ή δημοκρατια επιλεγεις αστικη δημοκρατια μα πηγαινεις καθε τοσο στις καλπες να ψηφιζεις οτι νομίζεις οτι τοποθετειται στην αριστερα και μετα να καθεσαι στο καναπε να ακους τη ζωη και τη ραχηλ να βριζουν το πρετεντερη και να νομιζεις οτι η επανασταση ειναι προ των πυλων.
Υπνος βαθυς υπνος γλυκος.
Ζητας αριστερη κριτικη για τη λαε αλλα οταν γινεται μας βριζεις κκεδες, οταν δεν σου βγαινει θυμασαι το πασοκ
Στο ξαναλεω υπνος βαθυς ύπνο ς γλυκος
Ευτυχως η εργατια ξερει να ξεφορτωνεται τα εφηβικα μπιμπικια
Στο διλημμα μνημονια ή δημοκρατία απανταμε λαικη εξουσια
Μην χανεσαι στη λαε ειναι αυτοι που στηριξαν το πατερα της ζωης οταν εκανε προγραμματικη αντιπολιτευση στο πασοκ.
Στη λαε ειναι αυτοι που ψηφισαν ολες τις συνθηκες της εε και για να ξεπλυθουν φωναζαν οχι στην ευρωπη των πολυεθνικων
Στη λαε ειναι αυτοι που διεσπασαν την αριστερα γιατι δεν τους αρεσαν οι κινητοποιησεις στο δεν τις θεωρουσαν αρκετα επαναστατικες και μετα ετρεχαν να διαδηλωσουν στη γενοβα. Κι οταν καταλαβαν στο κοινωνικο φορουμ στην αθηνα ποσο λαθος ηταν χρησιμοποιησαν το καλυτερο τους επιχειρημα στυλιαρι και ξύλο.
Στη λαε ψηφισαν πακη για παρεδρο δημοκρατιας και τωρα μας λενε διαφωνουσαμε.
Στη λαε εθεσαν το διλημμα εε ή ανεξαρτησια και διαλεξαν τον ρώσικο ιμπεριαλισμο.
Προφανως συμφωνεις με ολα μαζι τους.
Καλο πλυντηριο το μνημόνιο αλλα εχουμε μνημη
Θα μπορουσα να σου γραφω 5 μερονυχτα για τις αμαρτιες της λαε το θεμα ειναι τι θελεις να καταλαβεις.
Και τελικα τομ αγωνα θα τον κρινει η ταξη μας και οχι οι απατεωνισκοι της αριστερας.
Καληνυχτα και καλον υπνο
Ο αγωνας συνεχιζεται
το "πασοκι" τον 10:18

16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:01 μ.μ.

Προφανώς μέσα στον ΟΙΣΤΡΟ σας κατά της Κωνσταντοπούλου δεν καταλάβατε πως στην τοποθέτησή μου αναφέρθηκα στη ΛΑΕ ως "λαφαζανοΠαλαβαναριό" και ως βέβαιοι χρήσιμοι ηλίθιοι κομματικών μαντριών, με κατατάξατε αυτόκλητα, αναπόδεικτα κι αυθαίρετα στο μαντρί του Λαφαζάνη & της Κωνσταντοπούλου, κάτι που είναι οφθαλμοφανέστατο πως δεν ισχύει διαφορετικά δεν θα αποκαλούσα τη ΛΑΕ "λαφαζανοΠαλαβαναριό"...
Κι αυτή σας η τύφλωση πώς και ΓΙΑΤΙ προέκυψε;
Επειδή σας είπα μόνο και μόνο ότι στο δημόσιο διάλογο που γίνεται σε ένα αριστερό μέσο, πρέπει να ασκείτε την "κριτική στο λαφαζανοΠαλαβαναριό & την Κωνσταντοπούλου από τα αριστερά" κι ΟΧΙ ΑΥΡΙΑΝΙΚΑ, όχι δηλαδή με το ήθος και το ύφος του Κουρή και του νεοπασόκ του Τσίπρα...
Ευτυχώς που δείξατε όλοι εσείς οι πρόθυμοι ανεμιστήρες λάσπης το ποιόν σας με την επίθεση που μου κάνατε, ενώ έπρεπε να κάνετε την ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ σας για τις κραυγές σας και τη φτωχή σας ρητορική και θεωρητική κατάρτιστη -αν είχατε βέβαια κάποιο ίχνος από μαρξιστική-λενινιστική παιδεία, εμπειρία και ήθος, αυτό θα είχατε κάνει...
Κάτι τέτοια ανεγκέφαλα αυριανικά κάνετε κι αντί να ξεβρακώνετε το λαφαζανοΠαλαβαναριό & την Κωνσταντοπούλου από τα αριστερά, τελικά τους ηρωοποιείτε και τους εξυψώνετε...

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:29 μ.μ.

Μην ζητας να κανουν αλλοι αυτο που δεν κανεις εσυ.
Για πες μας σε ποια σελιδα της μαρξιστικης θεωρησης ΣΟΥ λεει οτι ο χαρακτηρισμος (πασοκοι κκεδες κλπ) προηγείται του επιχειρηματος. Σε ολα σου τα σχολια βριζεις και χαρακτηριζεις αλλα στην ουσια τιποτα. Ειναι ευκολη η εξηγηση "τους λεω λαφαναζο....." και αρα ασκω κριτικη. Αλλα αφου εχεις τοσο ψηλσ τον λενιν και τον μαρξ για βρες μας κειμενα τους που δεν ειχαν επιχειρηματα παρα μονο βρισιες. Τον διαλογο δημοσιο ή ιδιωτικο δεν τον υποβιβαζει αυτος που αποκαλύπτει αλλα αυτος που κρύβει πισω απο χαρακτηρισμους τη γυμνια των ιδεων του.
Ακομα και στη δευτερη αναρτηση που απολογεισαι το μονο που εχεις να πεις οτι είναι χρησιμοι ηλιθιοι. Ποσο πιο φτωχη και πονηρη σκεψη. Ειναι απλως ηλιθιοι..... Τα παρεακια μετους ρωσους μεγιστανες είναι προφανως στα πλαισια της ηλιθιοτητας τους. Το λοξοκοιταγμα στον ιρανικο φανατισμο ειναι στα πλαίσια της βλακειας που τους δερνει.
Προφανως χρειαζομαστε μια προβια να καλυψουμε τη γυμνια μας.
Οσο για την αυτοκριτική που ζητας σιγα μην γινουμε και σαντσο παντσα να αυτομαστιγωνομαστε πισω απο τα δεντρα. Αυτοκριτική κανεις οταν σου αποδειξουν το λάθος σου οχι οταν σε βριζουν. Λοιπόν οι καιροι ειναι κρισιμοι και η ζωη της εργατικης ταξης σε μεγαλο κινδυνο για να παίζουμε με τις λέξεις. Τα λαφαζανοΠ..... και λοιπες αηδιες θολωνουν τα νερα και αθωονουν οσους ειναι υπευθυνοι για τη σημερινή κατάσταση. Δεν χρειαζομαστε μετωπα πατριωτικα ο πολεμος ειναι ταξικος ή οπως το εθεσαν παλιοτερα ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. Αν δεν το καταλαβαινεις καλον υπνο.
Ο "πασοκος" του 10:18

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:00 π.μ.

Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια
Δεν διαλεξαμε ολοι να κλειστουμε σε κομματικα μαντρια για να μην αναλαβουμε να ξεπλενουμε τις αμαρτιες τους
Αν εχεις γραμματια να ξεπληρωσεις δικσιωμα σου δεν εχουμε ομως ολοι.
Θελεις να υπερασπιστεις τη κωνσταντοπουλου και τη ραχηλ δικαιωμα σου αλα οταν παιρνεις δημοσια θεση θα δεχεσαι και τη κριτικη.
Μην κρυβεσαι πισω απο λογοπαιγνια δεν ειναι κακο να πιστευεις οτι το ξανθο γενος θα μας λευτερωσει, εγ παντως δεν το πιστευω, τα λαφαζανακια (δεν ειναι δικος μου ο χαρακτηρισμος) το πιστευουν.
Κι επειδη τα αστεια πρεπει να τελειωνουν γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι
Ποια ειναι η προταση της ΛΑΕ που υπερασπιζεσαι
Να ξαναφτιαξουμε ενα κρατος με εθνικο νομισμα για να προκοψουμε κι ας μεινουμε στην εε δεν πειραζει
Αρκει η χωρα να αναπτυχθει και η εργατικη ταξη να προστατευθει
Να δεις τι μου θυμιζει αυτο....... Α θυμήθηκα. Ανδρεας Παπανδρεας 11981.Η δουλεια του ηταν λιγο πιο ευκολη γιατι δρχ ειχε τοτε αλλα τα ψεμματα κι οι αυταπατες ηταν ιδιες με του Λαφαζανιεφσκι.
Και μετα λες τους αλλους πασοκους........δεν κοιτιεσαι λιγο στο καθρεφτη......η να πας στο κομματικο σου εξομολογο.

18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:12 π.μ.

Είσαι απελπιστικά ανόητο πασόκι του 10.18 όταν λες πως εγώ μίλησα για κκεδες...
κι αυτό γιατί και στις δύο προηγούμενες τοποθετήσεις μου ΔΕΝ υπάρχει αυτή η λέξη παρά μόνο στο ανύπαρκτο μυαλουδάκι σου...
και δεν θα το πω κνίτικο το μυαλουδάκι σου επειδή θίχτηκες & σφίχτηκες ΠΟΛΥ που μίλησα για πασόκους...
Άρα, πασοκάκι προβοκατοράκι, βγάλε το σκασμό και πάψε να το παίζεις "ταξικός αγωνιστής" και κνίτης επειδή
ασφαλιτιές σε κομμουνιστές δεν περνάνε... εκτίθεσαι... εσύ και τα αφεντικά σου που ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι και μέσα στο Σύριζα κι απέξω.

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:36 μ.μ.

Στο λαβυρινθο το μυαλου σου περιπλανιέσαι και καταληγεις παντα στα ιδια αδιεξοδα. Κι οταν βλεπεις στο καθρεφτι ποσο γυμνος ιδεολογικα εισαι βουτας στο βοθρο και πλατσουριζεις πετωντας σκ..... δεξια κι αριστερα.
Πσ
Παλιοτερα οι πολιτικοι σου ινστρουκτορες οταν δεν γουσταραν καποιον που τους εκανε κριτικη τον κατηγορουσαν για προδοτη ασφαλιτη δηλωσια κα κι οταν τον επιανε η κρατικη ασφαλεια και τονεκτελουσε οι ιδιοι πολιτικοι σου ινστρουκτορες ελεγαν στους συντροφους τους οτι δεν εκτελστηκε ποτε αλλα τον φυγαδευσαν στο εξωτερικο. Κι οταν μετα απο καμμια 30αρια χρονια η ιστορια γραφονταν αμειλικτη οι πολιτικοι σου ινστρουκτορες κανανε πολιτικες αποκαταστασεις.
Σ αυτα τα θρανια εκατσες τοσα εμαθες.
Γι αυτο τιμη μουνα με βριζεις.
Καθε φορα που ανοιγεις το στομα σου και βωμολοχεις δειχνεις την ιδεολογικη σου αγνοια.
Τωρα για τη κυρα ζωη που υπερασπιζεσαι μια κουβεντα μονο, χθες εκλειναν 2 χρονια απο τη δολοφονια του φυσσα, η κυρα ζωη αντι να κατεβει στα αντιφασιστικα προτιμησε να κανει διαδικτυακες συζητησεις και να υπερασπιζεται την αστικη δημοκρατια, ενω για το προσφυγικο ελεγε οτι ειναι προβλημα παγκοσμιο. Πιο αριστερα πεθαινεις...........
Τι αλλο να σου πω σε αφηνω στο βοθρο σου.......
Το πασοκι του 10:18 που εγινε ασφαλιτης και αυριο θα γινειδηλωσιας στο μυαλο σου......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger