Home » , » Ρίχνουν "μαύρο" στην εκπομπή, όαση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, Zona Rossa;

Ρίχνουν "μαύρο" στην εκπομπή, όαση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, Zona Rossa;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 | 6:26 μ.μ.

Γνωρίσαμε την εκπομπή μέσα από τον αγώνα της ΕΡΤ. Μας κρατούσε συντροφιά για περισσότερο από 15 μήνες δίνοντας φωνή στους καταπιεσμένους σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα στούντιο της κατειλημμένης ΕΡΤ3 είχαν περάσει όλοι όσοι αγωνίζονται. Είχαν φωνή σε ώρα υψηλής τηλεθέασης άνθρωποι που δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ στην τηλεόραση. Φωνές που φιμώνονται.

Ταυτόχρονα, είδαμε αφιερώματα για όλες τις ξεχασμένες στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας αυτές που δεν θα διαβάσουμε ποτέ στα σχολεία. Ιστορίες για επαναστάσεις, και εκτελεσμένους αναρχικούς. Ήρθαμε σε επαφή με τις ιδέες της οικολογίας, ενημερωθήκαμε για καλλιτεχνικά δρώμενα και μάθαμε μερικές λεπτομέρειες για τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Ιστορίες που πολλοί θα ήθελαν να μην έχουν ακουστεί. Να έχουν χαθεί στην σιωπή της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Αναφερόμαστε στην εκπομπή Zona Rossa της ΕΡΤ3.

Όπως μας ενημερώνουν σύντροφοι, αυτή η εκπομπή που αποτελούσε μια όαση στο τηλεοπτικό τοπίο κάποιους «αρμοδίους» τους ενοχλεί. Και της ρίχνουν «μαύρο». Κι αυτό σε μια προεκλογική περίοδο που τα συμπεράσματα της σκοπιμότητας μιας τέτοιας ενέργειας βγαίνουν αβίαστα.

Θα επανέλθουμε…
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Αυγούστου 2015 στις 1:49 π.μ.

Και τι κάνει ο κ. διευθυντής της ΕΡΤ;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger