Home » , » Στάθης Λεουτσάκος: Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κριτική στο ΚΚΕ (Ηχητικό) - Απάντηση από Κουτσούμπα (Βίντεο)

Στάθης Λεουτσάκος: Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κριτική στο ΚΚΕ (Ηχητικό) - Απάντηση από Κουτσούμπα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 | 8:15 μ.μ.

Σφοδρότατη επίθεση εξαπέλυσε, στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ το στέλεχος της «Λαϊκής Ενότητας» Στάθης Λεουτσάκος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε καταργήθηκε με ευθύνη του προέδρου του. Απαξίωσε τα όργανα και χωρίς απόφαση οργάνων ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια στροφή 180 μοιρών. Απαξιώθηκαν τα όργανα και μια μικρή ομάδα στο Μαξίμου οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ από αντιμνημονιακό λαϊκό ριζοσπαστικό κόμμα σε ένα μνημονιακό κόμμα» είπε μεταξύ άλλων συμπληρώνοντας: «Υπό αυτές τις αλλαγές που έγιναν, δεν μπορεί η Λαϊκή Ενότητα να συνεργαστεί με κανένα μνημονιακό κόμμα».  «Με μνημονιακά κόμμα που ψηφίζουν και επιθυμούν να εφαρμόσουν μνημόνια εμείς δεν μπορούμε να συνεργαστούμε» ήταν η τοποθέτηση του.

Αναφερόμενος στο ΚΚΕ τόνισε: «Θα επιθυμούσαμε το ΚΚΕ να είναι μέσα εξαρχής στην πρωτοβουλία που παίρνουμε, στην Λαϊκή Ενότητα, να είναι μαζί σε ένα ευρύ λαϊκό μέτωπο. Όχι κατ’ ανάγκη να προχωρήσει, να συνεργαστούμε και εκλογικά ή έστω μετεκλογικά με όποια μορφή επιθυμεί».

Σύμφωνα πάντα με τον γραμματέας της ΚΟ της Λαϊκής Ενότητας: «Δυστυχώς όμως το ΚΚΕ σήμερα κρύβεται και αντί να αναλάβει μεγάλες πρωτοβουλίες για να βγει ο λαός στο προσκήνιο και η χώρα από την κρίση, είναι περιχαρακωμένο στα τείχη του Περισσού. Κατά τη γνώμη μου το ΚΚΕ σήμερα βρίσκεται σε μια παρέκκλιση από πολιτικής και ιδεολογικής πλευράς, δεν ανταποκρίνεται σε ιστορικούς ρόλους που έχει να παίξει»

"Η επιλογή για το λαό δεν μπορεί να είναι ποιος θα ολοκληρώσει τη σφαγή του, αλλά πώς, με δυνατό το ΚΚΕ, θ’ ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής, χωρίς καπιταλιστική ιδιοκτησία και εξουσία, ζήτημα που δεν το αμφισβητεί στο ελάχιστο το νέο ανάχωμα, ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2, του Λαφαζάνη, που επί 7 μήνες στήριζε την κυβέρνηση, η οποία διατηρούσε τα μνημόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και διαπραγματευόταν το δικό της, ακόμα χειρότερο" ήταν η απάντηση του ΚΚΕ στον Σ. Λεουτσάκο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

25 Αυγούστου 2015 στις 8:25 μ.μ.

Απορία ... εύλογη ... προς το νέο σχήμα !!!
Τώρα που λακίσατε απ΄τον Σύριζα ... και εν γένει την "πέφτετε" "αγρίως" στην πρώτη μεταπολεμική "αριστερή" κυβέρνηση της Ευρώπης ... είσαστε ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ??
Αφού είναι έτσι ... έχω κι΄άλλη πρόταση ...


***
Τα μάθατε ?? Το νέο σχήμα ... δεν είναι σίγουρο ... εαν πρέπει να μας βγάλει απ΄το euro !!! Αν χρειασθεί ... θα το αποφασίσουν τότε !!!
Παλληκάρια μέχρι να το αποφασίσετε ... ξαπλώστε αναπαυτικά ... ηρεμήστε και εγώ έχω την ανάλογη πρόταση για σας.

***
Ομως το νέο μέτωπο δεν είναι για όλα τα θεματά του ... αναποφάσιστο. Σε ορισμένα σημεία ... να μην τους αδικούμε ... είναι αποφασισμένοι !!! Είναι αποφασισμένοι για το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαική Ενωση !!! Αυτή η σιγουριά τους ... πρέπει να καταγραφεί.


***
Είναι όμως καθαροί αντιμνημονιακοί !!! Δεν έχει σημασία που δεν ήταν τόσο φανατικοί αντιμνημονιακοί τους τελευταίους μήνες ... αλλά τώρα ... ξαναματαγίναν. Είναι ευαίσθητα και ιδιαίτερα παιδιά ... ονειροπόλα. Είναι αντιμνημονιακοί ... της πέμπτης παρουσίας. Θέλουν να ξανασκίσουν τα μνημόνια ... χωρίς να κακοκαρδίσουν τον καπιταλισμό. Εχουν όραμα !!!

***
Καθ΄ότι όλον αυτό τον αχταρμά ... εδώ στο κουκουέδικο ... τον λέμε οπορτουνισμό ... να η τελική μου πρόταση, προσφορά στο νέο σχήμα.


http://antivaro-for-marx-and-lenin.blogspot.se/2015/08/blog-post_25.html#more

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2015 στις 10:23 μ.μ.

Για τη Γκαζπρομ ειπε τιποτα?
Για την υγιη επιχειρηματικοτητα?

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2015 στις 1:07 π.μ.

Θα λεγα ότι μας τα παν κι άλλοι αλλά η αλήθεια είναι ότι εσείς μας τα χατε ξαναπεί (και ξαναπεί και ξαναπεί και ξαναπεί). Το ότι το επαναλαμβάνετε αμέσως μετά τα σκατά στα οποία ρίξατε τη χώρα δείχνει το πόσο γελοίοι, υποκριτές και ανεύθυνοι είστε κυριοι του ΣΥΡΙΖΑ Β.

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2015 στις 10:08 π.μ.

Εξαιρετική συνέντευξη! Καταρχήν μπράβο στο Βαθύ Κόκκινο που γράφει τα βίντεο και τα ηχητικά και μπορούμε να τα ακούσουμε όταν τα έχουμε χάσει live.

Τα λέει τέλεια ο Λεουτσάκος, αν εξαιρέσουμε τα συντακτικά και γραμματικά γνωστά... μαργαριτάρια!

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2015 στις 4:12 μ.μ.

Αυτοί οι κύριοι της Λ.Ε ως υπουργόι και βουλευτές δεν εφάρμοζαν τις αποφάσεις την συμφωνιας της 20ης Φεβρουαρίου που έδιναν παράταση στα προηγούμενα μνημόνια;Ως υπουργοί οι λαεσίτες δεν εφάρμοζαν τις Π.Ν.Π της κυβέρνησης που άρπαζε τα αποθεματικά ταμείων και οργανισμών δήμων και περιφεριών για την αποπληρωμή ομολόγων προς το Δ.Ν.Τ;Οι ελασίτες ως υπουργοί και βουλευτές δεν έδωσαν την έγκριση τους στον τσίπρα να διαπραγματευτεί με τους εταίρους και δανειστές με βάση το κείμενο των 47 σελλίδων;Τώρα παρουσιάζονται ως αθώοι του αίματος;Κάνουν τους εκπλητους και τους απατημένους;Τόσο απατημένουν είναι που επαναφέρουν ως πρόταση ξανά το χρεωκοπημένο προεκλογικό πρόγραμμα του συριζα.

27 Αυγούστου 2015 στις 3:13 μ.μ.

O συριζα β συνεχιζει τις ιδιες αρλουμπες που ελεγε και ο συριζα α προεκλογικα.Νομιζουν οι κακομοιρηδες οτι μπορουν να στροιμωξουν το ΚΚΕ με την ψευτικη επιθεση φιλιας (οπως εκανε και ο συριζα α).Ομως φιλοι μου μια του ψευτη,δυο του ψευτη.....τρεις και τον τσακωσαμε.Οι αυταπατες μας τελειωσαν....Η μονη σοβαρη και πραγματικα αντικαπιταλιστικη δυναμη που θα στηριξουμε ειναι το ΚΚΕ που κραταει ζωντανη την ελπιδα για αντικαπιταλιστικη ανατροπη.Υ.Γ.Οταν χορευε ο κοτζιας με τα σκυλια του ΝΑΤΟ αγκαλιασμενος,δεν ειδα καμια μα καμια αντιδραση απο τους λαφαζαναιους......τυχαιο;;;;;Δεν νομιζω.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger