Home » » Εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος - Προηγείται το "ΟΧΙ" (Βίντεο)

Εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος - Προηγείται το "ΟΧΙ" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 | 7:20 μ.μ.



Σύμφωνα με δημοσκόπηση που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Star στο δημοψήφισμα προηγείται το "ΟΧΙ" Ασφαλή εκτίμηση θα υπάρχει στις 9 η ώρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα τεσσάρων δημοσκοπήσεων:

Marc (Alpha)

Οχι: 54,5 έως 49,5  %
Ναι: 45,5% έως 50,5%
Μεσοσταθμική εκτίμηση:
Οχι: 52%
Ναι: 48%

Metron Analysis (ANT1)

ΝΑΙ: 46%
ΟΧΙ: 49%
ΛΕΥΚΟ: 2%
Δεν ξέρω / δεν έχω αποφασίσει: 2%
Μεσοσταθμική εκτίμηση
Οχι: 52%
Ναι: 48%

GPO (Mega)

Οχι: 49,5-53,5%
Ναι: 46,5-50,5%

Μεσοσταθμική εκτίμηση 
Ναι: 48,5%
Οχι: 51,5%

MRB (STAR): 

Ναι: 46-51%
Οχι: 49-54%
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 7:51 μ.μ.

Το ΟΧΙ ΝΙΚΗΣΕ......Ο ΛΑΟΣ ΝΙΚΗΣΕ.

Το άκυρο του ΚΚΕ δεν συγκεντρώνει ούτε το 2%.Πάνω απο το 70% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ ψήφισαν ΟΧΙ.Επώνυμα στελέχη ψήφιζαν ΟΧΙ .Απο αύριο θα υπάρχουν εξελίξεις στο ΚΚΕ γιατί η κατάσταση είναι εκρηκτική.Συντριβή και πανωλεθρία ντροπή ξεφτίλα και προδοσία.
Οσοι φασιστοκνίτες του Β.Κ.μας ζάλισαν τα αυτιά το προηγούμενο διάστημα ,αποψε να μην χωθούν πάλι στις τρύπες τους.
Απόψε θα γίνει η κηδεία τους και πρέπει να είναι παρόντες.
Το γλέντι αρχίζει σε λίγο.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 8:02 μ.μ.

Δεν παν να λεν οι δημοσκοπησεις...και τελικα να εχουμε....οι Συριζαιοι,ειναι ικανοι ,να χασουν!! Ημαρτον,περιμενει μια ελλαδα ολοκληρη,....ακουσαμε τον Μιχαλο και την Κανελλη παλιν!! Ελεος !!

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 8:26 μ.μ.

Μην τολμησει κανεις να με πει κακια,αλλα ο Βοριδης αυτη τη στιγμη στον Star ειναι ...ολα τα λεφτα!! Να παρει αγκαζε την Κανελλη και να παραλαβουν παλιν τον κ.Κατρουγκαλο!! Ναι Β.Κ. αν θελεις μην δημοσιευσεις το σχολιο...ομως αυτη την στιγμη....χαρα μεγαλη εχω,και δεν ειμαι και Συριζαια!! Να ξαναβγει ο Γεωργιαδης στο δρομο,και να ξανακαλεσει τις τραπεζες να τον βοηθησουν! Το ιδιο τελος εχουν ολοι οι προδοτες!! Και Συριζαιοι ξυπνηστε.....!! Φτανει πια!! Σηκωστε τα μανικια και δουλεψτε!! Απο αυριο θα πετσοκοφτει η Ευρωπη!! Δεν γινεται να παιζουμε τις κουμπαρες μεταξυ μας!!

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 9:15 μ.μ.

Η Ντόρα ζήτησε απο τον Σαμαρά να παραιτηθεί.Συγκλονιστικές εξελίξεις.
Το ΟΧΙ φέρνει σεισμό.Το παλιό γκρεμίζεται,το νέο έρχεται.Ο λαός μετά απο πολλά χρόνια μέσα απο το δημοψήφισμα έδειξε την δύναμή του.
Σάρωσε το ΝΑΙ των δωσίλογων και το Ακυρο των προδοτών του ΚΚΕ.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 9:41 μ.μ.

Με 45% αποχή συν την αποχή που καταγράφηκε στις κάλπες δείγμα του οτι ο κόσμος σας έφτυσε στην μάπα συριζομνημονιάκιδες του κερατά εσας και τα νεα μνημόνια που θα υπογράψετε και απέρριψε τα άθλια στημένα διλλήματά που του θέσατε τολμάτε και μιλάτε ρε ξεφτίλες;Και τα σώβρακα σας πήρε το ΚΚΕ και έρχονται και τα παλούκια που θα σας φορέσει ο λαός την επάυριο της νέας επέσχυντης αντιλαικής βαρβαρότητας της νεας συμφωνίας

6 Ιουλίου 2015 στις 2:33 π.μ.

μέσα πέσαν οι δημοσκοπήσεις. Φαίνεται έπαιρναν τηλέφωνο, και ο λαός τους τρόλαρε. ναι θα ψηφίσουμε τους έλεγαν. "θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ πάση θυσία. Θέλουμε κι άλλα μέτρα να μας βιάσουν. Δεν το έχουν μάθει το μάθημα τους. Αντάρτης, Κλέφτης, Παλικάρι, πάντα είναι ο ίδιος ο λαός.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger