Home » , » Εκλογές 8 Νοέμβρη;

Εκλογές 8 Νοέμβρη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 | 4:24 π.μ.

Αν πιστέψουμε το πρωτοσέλιδο του «Εθνους της Κυριακής» οι επόμενες βουλευτικές εκλογές έχουν «κλειδώσει στις 8 Νοέμβρη». Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Τσίπρας έχει στόχο να «σφραγίσει»  τη νέα συμφωνία με τους λεγόμενους «εταίρους» μέχρι τις 18 Αυγούστου, να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΤΡΙΖΑ, όσους βουλευτές καταψηφίσουν το νέο μνημόνιο και αφού έχει δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα να προχωρήσει σε Συνέδριο του κόμματος.

Εντελώς πραξικοπηματικοί και εκτός καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ φαίνονται αυτοί οι σχεδιασμοί του πρωθυπουργού. Αν έχουν βάσει αυτές οι δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο που τον στελεχώνει αποφάσισε να πάρει οριστικό διαζύγιο όχι απλώς απ’ την κομματική κουλτούρα της αριστεράς αλλά να επιλέξει έναν δρόμο όχι απλώς σε αντιλαϊκή κατεύθυνση, (κάτι που ήδη έχει κάνει) αλλά να εφαρμόσει επίσης μικροκομματικές μεθοδεύσεις  που μόνο σε έναν ηγέτη αστικού κόμματος μπορούσες να συναντήσεις.

Είναι φανερό –και από τις δύο συνεντεύξεις που έχει δώσει πρόσφατα ο Π. Λαφαζάνης σε εφημερίδες- ότι το χάσμα μεταξύ των απόψεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι αγεφύρωτο. Παρά τις αντιθέτου δηλώσεις η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, φαντάζει πλέον μονόδρομος.
Η εκδήλωση που οργανώνει  την Δευτέρα η «Αριστερή Πλατφόρμα» στο πεδίο του Αρεως θα είναι προάγγελος πολιτικών εξελίξεων στο κυβερνών κόμμα. (Δεν είναι χωρίς σημασία ότι χαιρετισμό σ’ αυτή την εκδήλωση θα απευθύνει ο δημοσιογράφος και στέλεχος του ΝΑΡ Πέτρος Παπακωνσταντίνου). 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2015 στις 12:37 μ.μ.

φυσικα δεν ειναι τυχαιο οτι θα παραβρεθει εκει ο Ναριτης Δημοσιογραφος!ουρα του ΣΥΡΙΖΑ ηταν κ ειναι οι οπορτουνιστες κ αΠΛΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΧΜΙΚΗ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ συριζα!Ειναι καταδικασμενοι να εγκλωβιζουν το λαο μεσα στη ατρουγκα!
τι ΟΧΙ???????

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΜΕΡ

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2015 στις 2:44 μ.μ.

Το απαραἰτητο βλακώδες σχόλιο από τον "Κ"ΚΕδὀβλακα (ελπίζω ο Κουτσούμπας να του κολλάει καλά ένσημα). Προφανώς για το βλάκα μας, "ορθή" πολιτική εἰναι η πολιτική του πάντα πανσοφου και αλάνθαστου Κόμματος: πλήρης περιχαράκωση και απομόνωση από την κοινωνία, ζούμε στο γιάλινο πύργο μας συμμαχώντας με τον ... εαυτό μας! Ποιά πολιτική συμμαχιών του Λένιν και πράσινα άλογα! Είναι δυνατόν το πάντα πάνσοφο και αλάνθαστο Κόμμα να έρθει σε επαφή με τα οπορτουνιστικά μιάσματα και τα οπορτουνιστικά σοσιαλδημοκρατικά αναχώματα και να μολυνθεί;

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2015 στις 3:14 μ.μ.

Όποτε και να γιβουν οι εκλογες, οτι και να συμβει ο τσιπρας και ο συριζα ξοφλησαν. Μονο με τη φωφωκα και τον υδροκεφαλο ποταμισιο μπορει πλεον να κυβερνησουν

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2015 στις 3:53 μ.μ.

να τα αφησουν αυτα τα σαπια.μαζι και λαφαζανης μας παραμυθιαζαν για την ευρωπη που αλλαζει και για την ελπιδα που ερχετε...τωρα μονο ΚΚΕ.αρκετα με το δουλεμα....

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2015 στις 8:01 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΕ ΧΜΕΡ!! (της πλακας)
φανταζομαι οτι ο φλωρακης με τις συγκυβερνησεις τζανετακη Ζολωτα ήταν υπερεπαναστατης το 89-90 και οχι οποτρουνα!!!

Ανώνυμος
27 Ιουλίου 2015 στις 7:40 μ.μ.

Ο Συριζα απο γεννησιμιου του ειναι σαπιος οσα κομματια και κομματακια αν γινει αυτο το αρχεγονο σαπιο υλικο
παντα θα τον συνοδευει Το κακο ειναι οτι μερικα απ αυτα τα κοματια που θα προκυψουν απο μια διασπαση η
οποια φαινεται αναποφευκτη θα προσπαθησουν να επιβιωσουν παριστανοντας τους θεματοφυλακες της
καθαρης γραμμης του Συριζα Αυτη τη στιγμη η γραμμη Λαφαζανη φαινεται να η κυριαρχος του παιχνιδιου
οχι σε ποσοστα αλλα της διαφυλαξης της καθαροτητας Αυτη η γραμμη δυστυχως προκειται για ενα μεγαλο δι
αστημα μελλει να παγιδεψει εναν αρκετα μεγαλο αριθμο μελων και οπαδων του Συριζα Επισης ενα μεγαλο
κοματι απογοητευμενο απο τα μεχρι τουδε πεπραγμενα του Συριζα θα αδρανοποιηθει ενω ενα τελευταιο οχι
μικρο αριθμητικα θα σκορπισει στις διαφορες οργανωσεις μικρες η μεγαλες της αριστερας Εναν αξιολογησουμε τι
θα προκυψει απο την ολη αυτη τη δινη του Συριζα ειναι το κοκκινο που θα χτυπησει σε βαρος της αριστερας
η οποια κατακερματιζεται για αλλη μια φορα αλλα το χειροτερο οτι χανει την αξιοπιστια της σε εθνικο και διεθνες
Επιπεδο melito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger