Home » , » Περίεργη Συριζαίικη λογική.

Περίεργη Συριζαίικη λογική.

Από giorgis , Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 | 5:45 π.μ.

Του Γ. Γ.

Θα διατυπώσουμε μια απορία που μπορεί να θεωρηθεί και αφελής. Χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε κατά την συνάντησή του με τους πολιτικούς συντάκτες: «στο κείμενο των 47 σελίδων που κατέθεσε η κυβέρνηση στους Θεσμούς, δεν αντανακλάται η θέση της κυβέρνησης αλλά το καταστάλαγμα των διαπραγματεύσεων στο Βrussels Group».

Σήμερα στο πρωτοσέλιδο της Αυγής –στην διαδικτυακή της παρουσία- διαβάζουμε: «Το κείμενο των 47 σελίδων που έχει καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση ως βάση συμφωνίας είναι το μόνο το οποίο αποδέχεται ως βάση συζήτησης και μόνο για ήσσονος σημασίας και κατά βάση βελτιωτικές αλλαγές».

Μισό ρε παιδιά για να καταλάβουμε και εμείς οι άσχετοι. Στέλνεις ένα κείμενο στους γκάγκστερόπως έλεγε κάποτε τους εκπροσώπους των «θεσμών» ο Α. Τσίπρας- στο οποίο  «δεν αντανακλάται η θέση της κυβέρνησης» αλλά θεωρείτε όμως ότι είναι «η μοναδική βάση συζήτησης», σύμφωνα με την «Αυγή».

Συγνώμη ρε μάγκες, του ΣΥΡΙΖΑ. Πιθανόν να έχουμε χάσει επεισόδια. Ετσι, όμως γίνεται η σκληρή διαπραγμάτευση, όπως λέτε και όχι καθένας προβάλλοντας την επιχειρηματολογία για τις θέσεις του; Το να αρκεστείς σαν πρόταση σου θέτοντας ένα κείμενο που είναι απόρροια ενός νεφελώδους "καταστάλαγμα των διαπραγματεύσεων στο Βrussels Group" και όχι διεκδικώντας την αποδοχή των δικών σου απόψεων, δεν είναι προβληματικό και προσβλητικό στην ουσία; 

(Φυσικά το ίδιο το κείμενο είναι απαράδεκτο και δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική φυσιογνωμία που θέλει να προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση)

Περίεργη Συριζαίικη λογική.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

9 Ιουνίου 2015 στις 9:48 π.μ.

-Που ακριβώς βρίσκεται το περίεργο στο να κοροϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ την κοινωνία;
-Έκανε ποτέ κάτι διαφορετικό (από ιδρύσεως του ΣΥΝ ακομη εννοώ, για να μην πάω μέχρι το "εσωτερικό") μέχρι σήμερα;

9 Ιουνίου 2015 στις 12:34 μ.μ.

Ολοι στους δρομους με το ΠΑΜΕ.
Τελος στις σοσιαλδημοκρατικες αυταπατες
για ανθρωπινο καπιταλισμο.

Ανώνυμος
9 Ιουνίου 2015 στις 4:48 μ.μ.

''Περιεργη Συριζαιικη λογικη''......πραγματικα πετυχημενη διατυπωση!! Και ''Συριζαιικη'' αλλα και ''λογικη'',καθως ολοι,προσπαθουν καπως ετσι να μας την περασουν! Ως, ''λογικη''! Εγω φιλοσοφος δεν ειμαι,αλλα δεν ειμαι και βλακας,οπως εξ'αλλου και ολοι μας. Ευκολα, μπορουμε πια να καταλαβουμε,πως αυτη , ειναι μονο του Συριζα,γνωμη. Σου λεει, ''εδω καταπιαν αμασητα ,ποσα και ποσα ,απο τον Σαμαρα,εγω θα τους πειραξω;'' Και εχουμε αυτα τα φαινομενα.....''χθεσινοι του τιποτα....σημερινα στελεχοι'', να προσπαθουν ,να μπερδεψουν τον κοσμο ! Για ονομα!! Ας τουε αφαιρεσουμε αυτη την δυνατοτητα,με την δικη μας σταθεροτητα,και ευθυτητα. Οι ανθρωποι ,που εχουν αυτη την δυναμη της πενας,ας παρουν μολυβι και χαρτι,και ας τους στειλουν δυο μηνυματα ,ξαστερα ,ναι.....να βγαλουν τον σκασμο,και να πουν τα πραγματα με το ονομα τους, να παρουν ,τους διαφορους περισπουδαστους,και τους μεντορες τους , και να παν στην ευχη του θεου ,δεν θελουμε αλλους ''επαναστατες''!! Ας πουν δυο αληθειες στον κοσμο,απο αυτο και μονο ,θα μεινουν στην ιστορια,ως μεγιστοι!! Μονο ,να το βουλωσουν,και μην προσπαθουν ,να μου περασουν ,την δικη τους ενδοτικοτητα , ως θεση , και με ιδεολογικο και θεωρητικο υποβαθρο......φτανει !! Φτανει!! Τους βλεπουμε πια,ολους ,απο οπου και αν προερχονται,και μονο αηδια προκαλουν! Εχουν δε ,και μια χροια φωνης , ξυλινη;; Ψευτικη;; Η , δυο κουβεντες καθαρες , η , αντε γεια !! Απλα τα πραγματα.

Ανώνυμος
9 Ιουνίου 2015 στις 11:49 μ.μ.

Καπου εδω τελειώνει το ταξίδι της παιδικης χαράς της ανανεωτικής αριστερας. Ανικανη για την παραμικρη ρήξη και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό εχοντας λαδωσει όλους τους συστημικους δημοσιογράφους και δημοσκοπους (copy paste Καραμανλή), εφαρμόγή ρατσιστικών πολιτικών εξόντωσης των ανέργων (για τους γραφειοκράτες εργατική τάξη είναι η κρατικη υπαλληλία) και τώρα σε συμφωνία με το ξένο παραγοντα αναζητόύν τρόπο βελούδινης απομάκρυνσης από την εξουσία χωρίς να τσαλακωθούν όμως ώστε να είναι πάντα ενας μηχανισμός εφεδρεία στην υπηρεσία του συστήματος και σε συντονισμό με τα παράκεντρα (Θυμάσαι Αλέξη τον Νοέμβρη του 2011? Εμείς δεν ξεχνάμε). Αντε τωρα παρε τηλεφωνο στην φράου σου

Ανώνυμος
10 Ιουνίου 2015 στις 9:43 π.μ.

μια άλλη άποψη : http://www.oakke.gr
syr-poutin.pdf

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger