Home » , » Τρίτο σποτάκι από την επιτροπή αλήθειας για το δημόσιο χρέος - Ερίκ Τουσέν: Θα αποκαλυφθούν σκάνδαλα κυρίως στον τομέα των αμυντικών δαπανών

Τρίτο σποτάκι από την επιτροπή αλήθειας για το δημόσιο χρέος - Ερίκ Τουσέν: Θα αποκαλυφθούν σκάνδαλα κυρίως στον τομέα των αμυντικών δαπανών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 | 3:48 μ.μ.

Και τρίτο σποτάκι από την επιτροπή αλήθειας για το δημόσιο χρέος δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα και στο οποίο μιλούν η βουλευτής Σοφία Σακοράφα, ο Έρικ Τουσέν και ο Γ. Κασιμάτης.

Εύκολα διαπιστώνει κανείς, από τις δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ ότι η σύσταση αυτής της επιτροπής έχει δημιουργήσει προβληματισμό στα κόμματα της πρώην συγκυβέρνησης. Αυτό είναι καθαρό και από την ερώτηση που κατέθεσαν σήμερα στην βουλή  12 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ζητούν να μάθουν από τον  υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, ποιο είναι ακριβώς το έργο της επιτροπής αλλά και ποια ήταν τα κριτήρια για να οριστούν τα μέλη της.

Ας αφήσουμε λοιπόν να τους απαντήσει ο Ερίκ Τουσέν με την συνέντευξη που έδωσε στη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique»,  Ο Βέλγος οικονομολόγος και επιστημονικός συντονιστής των ερευνών για το ελληνικό δημόσιο χρέος, εκτιμά στην συνέντευξή του ότι η σχετική επιτροπή που συνέστησε η Βουλή των Ελλήνων θα οδηγηθεί στην αποκάλυψη σκανδάλων, κυρίως στον τομέα των αμυντικών δαπανών, στο κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 κλπ.
Οπότε δεν είναι λογικό κάποιοι από Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ να αρχίσουν να χάνουν τον ύπνο τους;

Αναλυτική αναφορά στην συνέντευξη υπάρχει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Ημερησία».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

9 Απριλίου 2015 στις 5:24 μ.μ.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
σύντροφοι, συντρόφισσες του βαθύ Κόκκινο
Η ριζοσπαστική αριστερά, το κόμμα που πάλεψε σαράντα και πλέων χρόνια, για την ανανέωση του κουμμουνιστικού, αριστερού κινήματος, ενάντια στων συγκεντρωτισμό και για μια Ευρώπη των λαών δεν θα υποπέσει σε λάθει του παρελθόντος.
Θα κάνει βήματα μικρά, σταθερά, αριστερά, και εμείς, μέλει, και φίλοι θα αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα που θέτει, η ζωή. Θα προβάλομε τις αξίες του αριστερού κινήματος που έρχεται από πολύ μακριά, φάρος αναμμένος φώς ανεξίτηλο, πυξίδα του πολιτισμού και της προόδου.
Οι πολίτες με το μεγάλο έλλειμμα πολιτικής παιδείας, απελπισμένοι, θυμωμένοι και πολλές φορές μηδενιστές. Έξυπνοι, εργατικοί, επιθετικοί, φιλότιμοι και σοφοί θα τιμήσουν την ιστορία τους «και θα σηκώσουν των ήλιο πιο ψηλά Ναι!!!
Η Ελληνική καινούρια βουλή, με κυβέρνηση την Αριστερά και πρόεδρο της, την Ζωή Κωνσταντοπούλου θα αποκαλύψει το εθνικό έγκλημα που διέπραξαν τα ανδρείκελα των κατοχικών δυνάμεων και μετά θα έχει τον λόγο η Ελληνική δικαιοσύνη.
Εγώ είμαι μεγάλος και φυσικό είναι οι αντοχές μου να μην επιτρέπουν να έχω όσο σάλιο χρειάζομαι και είναι πολλά τα παπαγαλάκια, δεν είναι μόνο ο Πρητεντέρης, θέώ να το φιλάξω για τον ΣαμαροΒενηζέλο για να είμαι και στα πλαίσια της λιτότητας
Συντροφικά
Ο Ανήσυχος

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 6:23 μ.μ.

Αφού αγαπάνε τόσο πολύ την αλήθεια γτ δεν δίνει ο ΟΑΕΔ εδώ και 2 μήνες για πρωτή φορά μετά από 5 χρόνια τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία των εγγεγραμμένων ανέργων? Την συμπορευση τους με το σκληρό ενεργειακό λόμπυ και τον Πούτιν την βαπτίζουν πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. Ο λαός θα πληρωνει όλο και πιο ακριβές τιμές το αέριο του Πούτιν που θα έχουμε υποχρεωση να καταναλώνουμε ωστε να γινεται και τζιρος στα χρηματιστήρια. Και φυσικά διορίζουν τα δικά τους παιδιά με τον εργολάβο Κατρούγκαλο του 12%.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2015 στις 12:27 π.μ.

Ρε ΣΥΡΙΖΑίοι κόψτε το δούλεμα, έλεος πια!!!
Αφού η συγκυβέρνησή σας όχι μόνο αναγνώρισε ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους της (αυτό που δήθεν θα "κούρευε" προεκλογικά) αλλά και δεσμεύτηκε ότι ο λαός θα το πληρώσει στο ακέραιο σύμφωνα και με τα ισχύοντα και με όσα θα φέρει στο επόμενο διάστημα.
Πόσο πολύ μπορεί να υποτιμά τη νοημοσύνη του λαού η κυβέρνηση της "αριστεράς"...
Τύφλα να 'χει το παλιό "καλό" ΠΑΣΟΚ του Αντρέα τέτοιο παπατζηλίκι...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger