Home » , » Μια οφειλόμενη απάντηση στη Λιάνα Κανέλλη από την Έμμυ Χριστούλα

Μια οφειλόμενη απάντηση στη Λιάνα Κανέλλη από την Έμμυ Χριστούλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Απριλίου 2015 | 11:45 μ.μ.

Δίπλα στα ονόματα του κ. Μπεγλίτη, του κ. Κουκουλόπουλου και άλλων διάσημων τηλεοπτικών πραιτοριανών, που πριν τρία χρόνια ενοχλήθηκαν σφοδρά από την πολιτική πράξη του Δημήτρη Χριστούλα, καθώς έσπαγε τη σιωπή της γενικευμένης κοινωνικής αυτοχειρίας που ήθελαν να επιβάλλουν στην ελληνική κοινωνία, προστίθεται τώρα και αυτό της Λιάνας Κανέλλη.

Με τη γνωστή παραληρηματική της λεξιθηρία, δύο μέρες ακριβώς μετά την επέτειο των 3 χρόνων από τη δημόσια αυτοκτονία του,  πρόσβαλλε βάναυσα τη μνήμη του.
Έτσι γίνεται όταν δεν εντρέπεσαι. Εκτρέπεσαι. Παρεκτρέπεσαι…
Δε θα παραθέσω τις λερές λέξεις με τις οποίες έντυσε τον κανιβαλισμό της, καθώς δεν μπορούν να βρίσκονται ούτε καν στην ίδια αράδα με το όνομα ενός ανθρώπου που υπήρξε στρατευμένος στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Θα αναγκαστώ όμως να ειπώ ότι ο Χριστούλας δεν ήταν ο κακόμοιρος ανθρωπάκος που δεν άντεξε και έφυγε εν κρυπτώ στην αδιέξοδη απελπισία κάποιου ιδιωτικού χώρου, όπως η κ. Κανέλλη θέλησε να τον παρουσιάσει.
Οι χιλιάδες των συμπολιτών μας, οι χιλιάδες πολίτες από την Ευρώπη, διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης κατάλαβαν το αυτονόητο.
Το αυτονόητο που δεν μπόρεσε να καταλάβει η Λιάνα Κανέλλη, αφού η πολιτική της εμπάθεια, η  μικροπολιτική της μιζέρια, η παντελής έλλειψη πολιτικής κουλτούρας, αλλά και η πλήρης άγνοιά της ιστορίας των κινημάτων, την  εμποδίζουν.

Οι πολίτες κατάλαβαν και τον ύψιστο συμβολισμό μιας πράξης ανοικτής, δημόσιας, ενώπιον του Δήμου και του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά και το περιεχόμενο του ιδιόχειρου σημειώματος, στο οποίο χρησιμοποιεί απαγορευμένες λέξεις για τον πολιτικό καθωσπρεπισμό μιας κυρίας που έχει τόση σχέση με τον κομμουνισμό, όση είχε και με τα υπόλοιπα κόμματα, στα οποία ως πολιτικός χαμαιλέων προσέτρεχε για να την εντάξουν στις γραμμές τους.
Η Λιάνα Κανέλλη δεν κατάλαβε για αυτόν ακριβώς το λόγο.
 Όταν το αξιακό πολιτικό  σου σύστημα είναι ένα λάστιχο που τεντώνεται και μαζεύεται ανά δεκαετία, αναλόγως του ποιος σου προσφέρει πολιτική ασυλία, πώς να καταλάβεις τη θυσία του Κώστα Γεωργάκη;
Άλλωστε τότε η κ. Κανέλλη πρέπει να… διάβαζε και δεν κατάλαβε ότι για κάποιους η αυτοκτονία φαντάζει αυτονόητη όχι σα φυγή, αλλά σαν πράξη που θρυμματίζει τη σιωπή, σαν πράξη που ερεθίζει τη συνείδηση, που ενισχύει την ευθύνη των πολιτών ως χειριστών και συμμετεχόντων του δημόσιου χώρου, σαν πράξη που ενδεχομένως γίνει το εργαλείο για την ίδια τη ζωή.
΄΄Το σπάραγμα της ζωής που ζητάει να ζήσει΄΄ το περιγράφει ο Γιάννης Ρίτσος, αλλά τούτος ο ποιητής πέφτει βαρύς και πολύ κομμουνιστής,  όταν για δεκαετίες  παρέα σου είναι η αυλή των κολάκων της κ. Λιάνη – Παπανδρέου, ο Κώστας Κυδωνιάτης και προσφάτως  ο ΄΄ γεννημένος αντικομμουνιστής ΄΄ Μπαλτάκος.


΄΄Απ΄όλα όσα έχουν γραφτεί αγαπώ μόνον αυτό που γράφει κανείς με το αίμα του. Γράφε με αίμα και θα νιώσεις ότι το αίμα είναι πνεύμα.΄΄

Αυτό το τόσο απλό κατάλαβαν και όλα τα μέλη της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου που το Σάββατο απέτισαν φόρο τιμής σε ένα σύντροφό τους, αφού ο Δημήτρης Χριστούλας υπήρξε δραστήριο μέλος της Επιτροπής για την πρωτοβουλία ελέγχου του δημόσιου χρέους, από το 2011.

Φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο που πέθανε όπως έζησε, σκεφτόμενος πολιτικά.

Ψιλά γράμματα αυτά για τη Λιάνα Κανέλλη.
Ψιλά γράμματα η πολιτική ως οντολογική έννοια, που ενυπάρχει και που συστήνει αδιάκοπα τον τρόπο που ζεις και τον τρόπο που φεύγεις.

Ψιλά γράμματα η συν-τροφικότητα .
Τρέφει ο ένας τον άλλον και τρεφόμαστε ο ένας από τον άλλον, έλεγε ο Μακρονησιώτης παππούς μου, γιατί οι κομμουνιστές είναι ΄΄ ένα κράμα από ήθος Τσε, εντιμότητα Πλουμπίδη και αυτοκτονικό πείσμα Άρη Βελουχιώτη΄΄

Σύντροφοι και φίλοι του ΚΚΕ, σεις που το μόνο που διαθέτετε είναι οι καλύβες σας και οι πεζούλες σας,  σεις τιμήσατε έμπρακτα τον Δημήτρη Χριστούλα.
Γιατί σεις ξέρετε χρόνια τώρα ότι ΄΄ ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του΄΄.

Έμμυ Χριστούλα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 87 σχόλια

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:25 π.μ.

Απορρώ με αυτό το ΚΚΕ.
Εξακολουθούν να διαβάζουν Μαρξιστικά βιβλία ή έχουν κόψει κάθε επαφή μαζί τους;
Είναι δυνατόν να έχεις στις τάξεις σου μιά Εθνικίστρια σε βαθμό Μπαλτάκου και ταυτόχρονα θρησκευόμενη σε βαθμό Ταλιμπάν να την προοθείς μέχρι την βουλή και να λες ότι εχεις σχέση με τον Μαρξισμό;
Τι τρικυμία εν κρανίω είναι αυτή;

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 1:55 π.μ.

Ακριβώς επειδή η Λίανα είναι Κομμουνίστρια δεν ασπάζετε την αυτοκτονία ως πράξη αντίστασης η παράδειγμα αυτοθυσίας και προσφοράς και το κυριότερο η Λιάνα ως Κομμουνίστρια δεν τρέχει να καπηλέυτεί όπως τρέξανε τα πολιτικά αρπακτικά του ΣΥΡΙΖΑ αυτήν την πράξη απελπισίας για να εξυπηρετήσουν τους ελεεινούς και δόλιους μικροκομματικούς του σκοπούς την ωρα που αυτό το καθεστώς που ώθησε στην αυτοκτονία τον Χριστούλα το υπηρετούν πιστά ως κυβέρνηση με ευλάβεια μέχρι τέλους

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 4:59 π.μ.

Είστε απίστευτοι ρε ΚΚΕδες. Ακου η Λιάνα Κομμουνίστρια!! Η κολητή του μπαλτάκου και του δικτύου 21! Ενα άτομο "παρτάκιας" είναι που ανακάλυψε το ΚΚΕ για να καθαρίσει από τα χρέη που είχε σαν αποτυχημένη εκδότρια και να τσεπώνει τον πλουσιοπάροχο βουλευτικό μισθό και τα άλλα προνόμια. Είναι η μοναδική βουλευτής του ΚΚΕ που δεν αμοίβεται από το ταμείο του κόμματος αλλά παίρνει για την πάρτι της όλη την βουλευτική αποζημίωση και τα προνόμια που έχουν οι εθνοπατέρες. Μπορεί να θεωρηθεί ασέβεια να συγκρίνεις τον Βελουχιώτη με τον Χριστούλα αλλά κι ο πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ αυτοκτόνησε. Στην ουσία όμως έδωσε τέλος στην ζωή του γιατί δεν μπορούσε να ζήσει μια ζωή αιχμάλωτος στα χέρια των αντιπάλων του. Τον δολοφόνησαν ουσιαστικά όμως οι μοναρχοφασίστες. Και ο τραγικός αυτόχειρας Χριστούλας αυτοκτόνησε αλλά στην ουσία των δολοφόνησαν οι σφαίρες τις μιζέριας του καθεστώτος. Διάβασε το γράμμα που άφησε πριν την μοιραία πράξη του και μετά υπερασπίζεσαι την εκλεκτή του κόμματος σου.

Ελεος πια. Φτάσατε στο σημείο να παρουσιάζεται την θρησκόληπτη εθνικιστρια Κανέλλη κομμουνίστρια. Η κατρακύλα σας δεν έχει τέλος

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 9:57 π.μ.

Αντε λοιπόν αυτοκτονήστε όλοι σας για να κάνετε αντίσταση, αρχίζοντας με τους ανώνυμους σχολιαστές εδώ, να βρούμε δουλεία οι υπόλοιποι που ήμαστε ανεργοι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η αυτοκτονία είναι πράξη αντίστασης. Αναρωτιέμαι πόσο χαζοί ήταν οι Ελλασίτες που πολεμούσαν τους φασιστές αντί να αυτοκτονήσουν μαζικά προκειμένου να κάνουν αντίσταση. Ισως οι σχολιαστές δώσουν το παράδειγμα και πάνε και αυτοκτονήσουν μαζικά μπροστά στη βουλή μπας και γλυτώσουμε τα νέα μέτρα που έρχονται .

Σταύρος

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 10:04 π.μ.

4.59 Οτι και να λες η Λιάνα είναι Κομμουνιστρία. Καμμία σύγκριση με το κάθε οπορτουνιστικό ναυάγιο.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 10:57 π.μ.

Δεν ντρέπεστε λιγάκι ρε ρετάλια του ΚΚΕ? Δηλαδή και ο συμπατριώτης μου Κώστας Γεωργάκης που αυτοπυρπολήθηκε στην Γένοβα επί Χούντας, δεν έκανε αντίσταση? Που ήταν ή αντίστοιχη ενεργητική αντίσταση του ΚΚΕ τότε? Λίγη τσίπα να έχετε πάνω σας. Ξεχνάτε ότι στον Μεγάλο πατριωτικό πόλεμο οι στρατιώτες του κόκκινου στρατού είχαν ΕΝΤΟΛΗ από το κόμμα να αυτοκτονούν παρά να πιαστούν αιχμάλωτοι από τους Γερμανούς? Γι' αυτό άλλωστε και μετά την νίκη των Σοβιετικών πολλοί πρώην αιχμάλωτοι των Γερμανών δικάστηκαν ώς προδότες. Άκου κομμουνίστρια η Κανέλλη. Το ανέκδοτο της ημέρας...

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 11:44 π.μ.

- Δηλ. αν δεν συμφωνούμε ότι η αυτοκτονία είναι "πολιτική πράξη", δεν έχουμε ήθος;

- Είναι πολύ φυσιολογικό η Έμμυ Χριστούλα, ως κόρη του εκλιπόντος (αν δεν κάνω λάθος) και ως πολίτης, να έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά να μας επιτρέψει να έχουμε την άποψή μας. Ο μακαρίτης ο Χριστούλας (ο κάθε ένας άνθρωπος που κάνει αυτήν την επιλογή), κατά τη γνώμη μου, θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος για τους συμπολίτες του ζωντανός και αγωνιζόμενος.

(Και προσωπικά είχα εκφράσει την ίδια άποψη 3 χρόνια πριν την Κανέλλη. Μάλλον είμαι πολύ χειρότερος από την Κανέλλη, όσον αφορά το ήθος μου...)

- Κατά τα άλλα, είναι επίσης δικαίωμα της Έμμυς Χριστούλα να δέχεται τη συμπόνοια της κ. Κωνσταντοπούλου (πουλέν του Βαρδινογιάννη...) παρουσία του "τρικάμερου". Εγώ, αν ήμουν στη θέση της, θα είχα διώξει τουλάχιστον το "τρικάμερο". Και μαζί με το "τρικάμερο" θα έφευγαν και όσοι άλλοι πήγαν να κάνουν σόου...

Άγνωστος Χ

ΥΓ: Αν ήμουν στη θέση της Έμμυς Χριστούλα μπορεί να είχα την ίδια αντίδραση. Αλλά επειδή δεν είμαι, οφείλω προς τους συμπολίτες μου να τους πω ότι ο αγώνας των ανθρώπων αλλάζει τις συνειδήσεις και όχι το τέλος. Οι μάζες του ελληνικού λαού δε ριζοσπαστικοποιήθηκαν από την αυτοκτονία του Βελουχιώτη, αλλά από τον αγώνα του.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:29 μ.μ.

Η Κανελλη ως γνησια κομμουνιστρια απ τα γενοφασκια της κανει αντισταση και γαλουχηση επαναστατικη απο εκπομπες σαν τους καρτασιανς την μενεγακη και ισως στο μελλον και απο την πανια οι Ελλασιτες που πολεμουσαν φασιστες οπως σχολιασε ο σταυρος κοιμουνται ησυχοι
Η Κανελη ως μεγας θεωρητικος της κομμουνιστικης ιδεολογιας βλεπει προβοκατορες και αναχωματα της λαικης παλης καθε μορφη λαικης αντιβιας(οταν γινεται εντος συνορων,οταν γινεται εκτος οπως στα προαστια του παρισιου ειναι εξεγερση της καταπιεσμενης νεολαιας και την χαιρετα θερμα)
Η Κανελη ως γνησια κομμουνιστρια που ειναι ,προσκυνα εικονισματα και φιλα τριχωτα χερια στελεχων της πιο επιτυχημενης μπιζνας στην ιστορια της ανθρωποτητας
Η Κανελη σαν γνησια κομμουνιστρια ειναι κομματι του λαου που συνθλιβεται απο το κεφαλαιο αλλα ως κατοικος βορειων προαστιων εχει για γειτονες την οικονομικη ελιτ του τοπου για τετοια αντισταση μιλαμε.
Η Κανελη η πιο προβεβλημενη βουλευτης του κκε ,ειναι μια γνησια κομμουνιστρια οπως προειπαν οι φιλοι του κκε στα παραπανω σχολια τους ποιος ξερει ισως μετα απο χρονια η Κανελλη θα ειναι στις συνειδησεις των μελλοντικων κουκουεδων επαξια του Μπελλογιαννη ,του Πλουμπιδη, του Αρη ,των εξοριστων ,των βασανισμενων, των απεργων,αλλωστε τοσο σκληρο αγωνα κανει απ τα τηλεοπτικα πανελ και απ'τις γειτονιες των βορειων προαστιων

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:34 μ.μ.

@1.55 Μην λές σαχλαμάρες κνιτοφασίστα.Αν η Λιάνα που παριστάνει την κομμουνίστρια και το ΚΚΕ που παριστάνει το κομμουνιστικό κώμα,δεν ασπάζονται την αυτοκτονία,θα είχατε ρίξει στην κόλαση τον αρχιεγκληματία Ζαχαριάδη που αυτοκτόνησε στην Σιβηρία και δεν θα τον είχατε εικόνισμα που τον προσκυνάτε και του ανέβετε λαμπάδες ίσαμε το μπόι του Κουτσούμπα.
Γιατί εκτός απο σταλινοφασίστες είστε και ανιστότητοι και τούβλα και ξύλα απελέκητα.
Και τέλος λιγώτερα με ανθρώπους σαν τον Χριστούλα.Δεν είστε ικανοί ούτε να του μοιάσετε στο νυχάκι,ούτε να τον λερώσετε.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 1:04 μ.μ.

@ 12:34
Έχεις ακούσει το ΚΚΕ να θαυμάζει τον "αρχιεγκληματία (;;;) Ζαχαριάδη" ακριβώς επειδή αυτοκτόνησε;
Τέλος πάντων. Ο Σταύρος (9:57 μ.μ.) έχει δίκιο: όσοι θεωρείτε ότι η αυτοκτονία είναι "πολιτική πράξη αφύπνισης", δεν έχετε παρά να "πράξετε" για πολιτικούς λόγους.
Εμείς (όσοι δηλ. έχουμε αντίθετη άποψη από την κόρη του εκλιπόντος) δεν την θεωρούμε "πολιτική πράξη" είτε την κάνει ο μακαρίτης ο Χριστούλας, είτε την κάνει ο Μαγιακόφσκυ, είτε ο Ζαχαριάδης. Όχι λόγω προθέσεων αλλά εκ του αποτελέσματος κρίνοντας.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 1:12 μ.μ.

@ Σταύρος 9.57 .Πολλά δεν μπορείς να καταλάβεις ρε Σταύρο.Αλλωστε αν καταλάβαινες τα βασικά,δεν θα είσουν κνίτης και σταλινικός.

Ναι ρε σταλινοφασίστα,η αυτοκτονία υπό προυποθέσεις μπορεί να γίνει πράξη αντίστασης.Απο τον Λεωνίδα και τον Παπαφλέσσα,μέχρι τον Γιωργάκη και τον Χριστούλα οι θυσίες-αυτοκτονίες έγιναν η σπίθα να ανάψει η μεγάλη φωτιά.
Οσο για τους Ελασίτες κνιτοφασίστα,που έχεις το θράσος να τους πιάνεις στο στόμα σου,η αποφασή τους να πολεμήσουν τους ναζί,στην ουσία ήταν πράξη αυτοκτονίας αν λάβεις υπ'όψιν τους συσχετισμούς και την δύναμη πυρός.Η θυσία των Ελασιτών πήγε στράφι γιατί είχαν την ατυχία ο αγώνας τους να πέσει στα χέρια του προδοτικού σταλινικού ΚΚΕ.

Υ.Γ Αν το ΚΚΕ,η φασιστοχριστιανοεθνικίστρια Κανέλλη και εσύ προσωπικά δεν θα αντέξετε τα '' νέα μέτρα που έρχονται'',μπορείτε να αυτοκτονήσετε ομαδικά μπροστά απο το Σπίτι του Λαού στον Περισσό.Θα προσφέρετε μεγάλη υπηρεσία στο λαό,και ούτε θα λυπηθει κανείς για το χαμό σας.Αντίθετα θα το χαρεί και θα το πανηγυρίσει πολύ κόσμος.
Ο λαός άλλωστε σας έχει απο καιρό αυτοκτονήσει.

8 Απριλίου 2015 στις 2:14 μ.μ.

"Δε θα παραθέσω τις λερές λέξεις με τις οποίες έντυσε τον κανιβαλισμό της, καθώς δεν μπορούν να βρίσκονται ούτε καν στην ίδια αράδα με το όνομα ενός ανθρώπου" -
- βαρειά κατηγορία και με οξύτατο λεξιλόγιο!

Τι είπε η Κανέλλη, και που, μπορεί κάποιος (ισως το ιστολόγιο που φιλοξενεί την διαμαρτυρια της Εμμυ Χριστουλα;) να με διαφωνήσει; Δεν έχω διάθεση να κρίνω την εν λόγω επιστολή, αλλά για να κρίνουμε την Κανέλλη πρέπει να ξέρουμε και τι είπε...

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 2:38 μ.μ.

12.34 Μη συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα. Ασφαλώς και η Λιάνα είναι Κομμουνίστρια. Και μάλιστα καλύτερη από ολα τα Ταξικά ναυάγια. Οσο για τον ΗΡΩΑ Ζαχαριάδη καμμία σχέση.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 2:49 μ.μ.

10:57
Οχι δεν έκανε αντίσταση ο Γεωργάκης.Αντίσταση έκανε το ΚΚΕ φασιστάκι του κερατά που μονοκοντυλιά θες να σβήσεις τα δεινά των Κομμουνιστών που πάλευαν την χούντα στην Ελλάδα μέσα σε βαθιά παρανομία στις εξορίες και στα ξερονήσια στα κολαστήρια των κρατητηρίων και των φυλακών στα φρικτά βασανηστήρια των κελιών της εατ-εσα.Η ιστορία του ΚΚΕ έχει γραφτεί με πολύ αίμα που κύλισε και πότισε τα χώματα αυτού του τόπου απο άκρη σε άκρη για να έχεις εσύ τα μούτρα άθλιε να απορείς που ηταν το ΚΚΕ επι χούντας.Ποτέ στην Ιστορία της ΕΣΣΔ δεν δόθηκε εντολή στους Σοβιετικούς αιχμαλώτους να αφερούν την ζωή τους.Η ζωή του κάθε φαντάρου ήταν υπερπολύτιμή και ιερή και είχε ανεκτίμητη αξία για να την ξόδευαν τοσο φτηνά.Ωμη παραχάραξη και διαστρέυλωση της ιστορίας που βεβηλώνει μνήμες πρόσωπα και στιγμές για να τα ξαναγράψετε τα γεγονότα στα μέτρα σας , δείγμα της σήψης και της σαπίλας σας και του βρώμικου ρόλου που έχετε αναλλάβει.Φανέρωσε το πολιτικό ή κομματικό σου πρόσωπο αν αντέχεις δειλέ για να δούμε αν έχεις τα μούτρα να κρίνεις εσύ και η φάρα σου την Λιάνα.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 2:55 μ.μ.

12.29 Τα Στερνά τιμούνε τα πρώτα Ταξικό ναυάγιο. Είδαμε αυτούς που λες το 1991 που πήγανε να αγκαλιάσουνε την Αστική τάξη. Κοίτα στον Καθρέφτη θα καταλάβεις

8 Απριλίου 2015 στις 3:03 μ.μ.

Τα λεγόμενα της Λ/ Κανέλλη σ αυτό το βίντεο μετά το 7ο λεπτό https://www.youtube.com/watch?t=467&v=Mtc3fcxwoZ0

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 3:13 μ.μ.

2.49 Εχουνε εντολή απο τα αφεντικά τους να μην υπάρχει ΚΚΕ. Σπάσανε τα μούτρα τους. Εχουνε γίνει χειρότεροι απο Φασίστες. Είναι η καλύτερη απόδιξη οτι βαδίζουμε σωστά.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 4:07 μ.μ.

Η αυτοθυσία δεν είναι αυτοκτονία βέβηλοι.Η αυτοθυσία είναι μια μεγαλειώδη και παναθρώπινη πράξη προς μίμηση που εχει ως κίνητρο την προσφορά και περιλαμβάνει την μάχη και τον αγώνα τον συλλογικό και τον ατομικό.Η αυτοκτονία είναι μια κατάλληξη εκφυλιστική που οδηγείτε κάποιος σε αυτή οταν είναι αδύναμος ψυχικά και σωματικά να παλέψει και όταν επιλέγει τον μοναχικό δρόμο.Η αυτοθυσία είναι η ανώτερη πράξη ηρωισμού και ανδρίας απο αυτές που βρίσκεις κανείς ανα χιλιάδες στους απλούς παλιούς και σύγχρονους μαχητές του ΚΚΕ κατά την Ιστορία του.Απο ανθρώπους που οπλισμένοι με τα ιδανικά και τις αξίες του Κομμουνισμού μέσα απο τις τάξης του ΚΚΕ είναι έτοιμοι να ξαναδώσουν όπως τότε και σήμερα και πάντα.Οσο αναφορά την κόρη τα βέλη της να τα στρέψει στους αχρείους και ξεφτιλισμένους του συριζα που στο κόμμα του έχει μέσα ανθρώπους που ψήφισαν και αφάρμοσαν με μεγάλη συνέπεια και ζήλο τα μνημόνια και στην συνέχεια σπέυδουν να τιμήσουν τους "νεκρούς" του μνημονίου.Αυτά για την πενθούσα θυγατέρα που κατά την ίδια δεν προσβάλουν την μνήμη του πατέρα της οι ανθρωποι που συνεχίζουν και υπηρετούν την ίδια πολιτική αλλά βρήκε την προσβολή στο πρόσωπο της Λιάνας που κατέδειξε το απύθμενο θράσος και υποκρισία των πολιτικών απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 6:01 μ.μ.

Κατ΄αρχάς η Κανέλλη δεν προσέβαλε κανένα αποθανόντα. Προσέβαλε και καταφέρθηκε ενάντια στην κυβέρνηση που εκμεταλλεύεται με άθλια και σιχαμένα κίνητρα μια αυτοκτονία (πολιτική, αλλά καμία σημασία δεν έχει όσον αφορά στη συμπεριφορά της προέδρου της βουλής). Η κυβέρνηση κάνει καρνάβαλο έναν άνθρωπο που πέθανε, όχι η Λιάνα που τους ξεμπροστιάζει.
Και ας μην συγχέουμε την αυτοκτονία αιχμαλώτων στον πόλεμο με την αυτοκτονία εν καιρώ ειρήνης, γιατί αυτό αγγίζει την ανοησία...
Όσον αφορά στη σημασία της αυτοκτονίας ως πολιτική πράξη, όποιος την πιστεύει είναι ελεύθερος να προχωρήσει, όχι όμως να την προτείνει σε άλλους ως πολιτική λύση πίνοντας ο ίδιος φρέντο καπουτσίνο στην καφετέρια της γειτονιάς...Η ζωή και ο αγώνας είναι πάνω από όλα και είναι η μόνη λύση.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 7:11 μ.μ.

Είναι η αυτοκτονία ηρωική πράξη ή όχι; Οι ειδικοί λένε ότι συνήθως είναι το τελικό στάδιο της κατάθλιψης, που συνοδεύεται από το σύμπτωμα της αυτοκαταστροφής. Στους συνηθέστερους παράγοντες επιδείνωσης αυτού του φαινομένου είναι οι οικονομικές δυσκολίες.
Σε ορισμένες πολύ σπάνιες περιπτώσεις κάτω από πολύ ειδικές συνθήκες, που δεν έχουν καμία σχέση με κανενός είδους καταθλιπτική διαταραχή, επιλέγεται η αυτοκτονία συνειδητά.
Επειδή διαβάζω μερικά σχόλια εντελώς απαράδεκτα στη τοποθέτηση της Κανέλλη , με την οποία συμφωνώ απόλυτα θα παραθέσω το γράμμα που άφησε ο Δ. Χριστούλας για να δούμε τι τον έκανε να αυτοκτονήσει;
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι΄αυτήν.

Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου.

Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (Πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου).»
Σεβόμενος την μνήμη του νεκρού δεν θα κάνω κανένα σχόλιο και ας βγάλει ο καθένας ό,τι συμπέρασμα θέλει.
Θα κάνω όμως ένα πολιτικό συνειρμό για το ΣΥΡΙΖΑ που σαν νέο ΠΑΣΟΚ αρχίζει "αγιοποιήσεις" και "ηρωποιήσεις" πχ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα μισά πνευματικά κέντρα λέγονται Μελίνα Μερκούρη (μάλλον για την "μοναδική συμβολή της" στον ελληνικό πολιτισμό!) και ορισμένα νοσοκομεία Γ. Γεννηματάς (μάλλον γιατί έφτασε την νοσοκομειακή και ιατρική περίθαλψη του λαού σε ζηλευτά ύψη!).

ΥΓ. Από πότε οι αριστεροί καλούν τους λαούς σε αυτοκτονία; Από πότε οι αριστεροί ηρωποιούν την αυτοκτονία;

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 8:12 μ.μ.

1.12 Ο Αγώνας του ΕΛΑΣ πηγε στράφη γιατι έπεσε στα χέρια της ηγεσίας του ΕΑΜ και του ΚΚΕ 1941 1944 οπορτούνα

8 Απριλίου 2015 στις 8:24 μ.μ.

@ Βαθυ Κοκκινο, σ' ευχαριστώ για το λινκ.
Η Κανέλλη λέει πως αντί να το εκμεταλλεύονται πολιτικά, "Όφειλαν να προλαβαίνουν την αυτοκτονία στηρίζοντας τον διπλανό την ώρα που λυγίζει".
Βέβαια, δεν είναι πάντα αλήθεια ότι αυτοί που αυτοκτονούν "λυγίζουν" - κάποιοι αυτοκτονούν για να παραμείνουν όρθιοι. Κάποιοι προτιμούν να πεθάνουν παρά να χάσουν την αξιοπρέπεια τους. Πολλοί όμως, μάλλον οι περισσοτεροι, καταλήγουν σε αυτήν την λύση σε κατάσταση απόγνωσης, και έχοντας πέσει σε βαθειά κατάθλιψη, σαν διαφυγή απο την κόλαση στην οποία αισθάνονται οτι έχουν αδιέξοδα βυθιστεί.
Αυτό είναι τραγικό. Μα θέλει λίγη τόλμη να πεις οτι αντί να στρέφει το πιστολι στον κρόταφο του θα ηταν προτιμότερο να τον δεις να το στρέφει εναντιον αυτών που τον έφεραν σ' αυτήν την κατάντια... Κι ακόμα, να του πεις "αντί να περνάς τη θηλειά στο λεμο σου, κάλιο να την ετοίμαζες για αυτους που πασχιζουν να σε πνίξουν".... Αλίμονο μας, λοιπον, αν ρομαντικοποιούμε την αυτοκτονία, αντί να καλούμε σε αντίσταση.
Τα βέλη της Κανέλλη, είναι έκδηλο γι αυτούς που θέλουν να δουν, όσο άκομψα και να τα είπε, δεν στρέφονται εναντίον αυτών που αυτοκτονούν, αλλα εναντίον αυτών που τους οδηγούν στην αυτοκτονία, και κυρίως, εναντίον αυτών που τώρα επενδύουν στο κεφάλαιο της πολιτικής τους εκμετάλλευσης. Λέει βεβαια ότι η αυτοκτονία δεν μπορεί να θεωρείται πράξη ηρωισμού, κι αυτό είναι μια άποψη (που προφανώς έχει προσβάλει την επιστολογράφο, η οποία βλέπει την πράξη του πατέρα της σαν την εσχάτη πράξη πολιτικής διαμαρτυριας).
Ωστοσο, αυτοί που βάλουν εδώ κατά της Κανέλλη (του ΚΚΕ), ή κατά του ΚΚΕ (της Κανέλλη), πρέπει να ξέχασαν οτι ούτε η Κανέλλη μήτε το ΚΚΕ ήταν στην κυβέρνηση κανίβαλων.Το ΚΚΕ δεν είναι αυτό που έφερε μνημόνια, είναι αυτό που προτείνει την νομοθετική κατάργηση τους, εδώ και τώρα. Οι ανθρωποφάγοι, λοιπον, είναι αυτοί που πραγματικά , για να ικανοποιήσουν την αχόρταγη σαρκοφαγία του Κεφαλαίου, οδηγούν εναν κόσμο "σε δυο, όχι τρεις, επιλογές (όπως έγραφε o Charles Bukowski): να πεινάσει, να τρελαθεί, ή να αυτοκτονήσει". Θα πρέπει επίσης να ξέχασαν κάποιοι πως η ίδια ανθρωποφαγία συνεχίζεται... με νέους ευφημισμούς.
Αρα, εξίσου αχρείοι με τους προηγούμενους είναι κι αυτοί που σπευδουν δήθεν να αποτίσουν φόρο τιμής μιας εσχάτης πράξης διαμαρτυρίας, την ώρα που κοροϊδεύουν τον λαο πως τάχα αντιστέκονται ενώ συνθηκολογούν ωστε να μην αλλάξουν οι συνθήκες που μας οδηγούν σε αυτές τις "οχι τρείς, αλλά δύο " επιλογές.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 8:42 μ.μ.

Οι κουκουέδες λέει δεν αυτοκτονούν
Σωστά.Προτιμούν να βάζουν άλλους να αυτοκτονούν.Αυτοί δεν είναι κορόιδα.Περιμένουν να...ωριμάσουν οι συνθήκες.
Αυτοί λέει δεν αυτοκτονούν όπως ο Γεωργάκης αλλά αγωνίζονται όπως στην χούντα.
Ναι ξέρουμε,όπως οι 300 προβοκάτορες του Ρουφογάλη στο Πολυτεχνείο.
Βρε ούστ.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 11:24 μ.μ.

Έχουν σκεφτεί άραγε οι οπ-αοιδοί και τα μέλη του κκε για την κατηγορία περί ταξικών ναυαγίων ότι αναφέρονται μάλλον στην αφεντομουτσουνάρα τους. Ταξικό ναυάγιο είναι το σημερινό κκε και η ηγεσία του. Ένας κρυφός συνεργάτης της αστικής τάξης και των γνήσιων πολιτικών υποκείμενων της ν.δ-πασοκ-χ.α.- ποτάμι κλπ. έχει καταντίσει. Ποιες είναι οι προτάσεις του για έξοδο από την ευρωζώνη και την Ε.Ε. ;Καθήστε στα αυγά σας προτείνει στο "λαό" του, μέχρι να ξυπνήσετε την μέρα του σοσιαλισμού και ωσαννά. Μεγαλύτερους προδότες του εργατικού κινήματος αριστερή λογοκοπίας και αντεπαναστατικής πρακτικής σπάνια είδαμε στην ιστορία μας και ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές σαν τη σημερινή. Η Κανέλλη είναι ο τρελλός του χωριού που βγαίνει το θρασίμι επειδή δεν έχει δράμι από το ήθος των κομμουνιστών και βγάζει τη βρώμικη δουλιά της σπίλωσης και της συκοφαντίας. Να τη χαίρεστε και να τη καμαρώνετε καταληψίες του κκε. Έχει και ο καιρός γυρίσματα και ιδιαίτερα στην κομματική μας ιστορία γρήγορα , πολύ γρήρορα. Κοιτάξτε εσεις οι κατά παραγγελία σχολιαστές του γραφείου τύπου του περισσού τι θα λέτε όταν θα το γυρίσει η ηγεσία σας σε ούλτρα δεξιο-οπορτούνα μεριά, που θα πάτε να κρυφτείτε. Φυσικά υπάρχει και το συριζαιικο, που ξέρεις; Εδώ άρχισαν οι μαζικές μετεγγραφές τέως δημοσιογράφωντου ριζοσπάστη στα γραφεία τύπου της ΚΥβέρνησης των τρισκαταράτων οπορτουνιστών-όπως αλλά δημοσιογράφων πολιτικών στελεχών του κκε στην iskra και αλλαχού, τίποτε δεν αποκλείεται να δούμε και πακέτο την την μισή επίσημη ηγεσία του κκε σε λίγο. Σιγά - σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι. Τελικά ο Μπογιόπουλος -ο κομματικός φίλος της Κανέλλη- είναι κομμουνιστής του κκε ;;;;;!!!!!

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 11:42 μ.μ.

Διαβάζοντας όλα τα σχόλια κατέληξα σε ένα συμπέρασμα :
Εχουν δίκιο οι αναρχικοί που σας φτήνουν όλους !

9 Απριλίου 2015 στις 12:37 π.μ.

Η Κανέλλη στην εκπομπή δεν μίλησε σαν κομουνίστρια, άλλωστε (από τη στάση ζωής της συνολικά) φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τον κομουνισμό. Μίλησε σαν χριστιανή. Και για τους χριστιανούς η αυτοκτονία είναι ΘΑΝΑΣΙΜΟ αμάρτημα.






9 Απριλίου 2015 στις 12:57 π.μ.

Η Κανέλλη απλά το τερμάτισε... ντροπιάζει το ΚΚΕ... ΠΟΤΕ δεν θα την είχαν δεχθεί ούτε στο ΕΑΜ αυτή την ΟΦΑτζού των ΒΠ με τους απλήρωτους εργαζόμενους (στο ΝΕΜΕΣΙΣ όταν το'βγαζε)... ντροπή σου ανόητη που τα βάζεις με έναν αυτόχειρα, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

αντιρρησίας
9 Απριλίου 2015 στις 1:43 π.μ.

Ντροπή και ξεφτίλα για την ιερή αγελάδα του Κάποτε Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Παραληρηματική, ανερμάτιστη και ανερυθρίαστη ωρύεται και εξευτελίζει τον αυτόχειρα, αποκαλώντας τον δυστυχή και δηλώνοντας τη συμπόνια της προς την οικογένειά του, ο Καμπουράκης επιδοκιμάζει ενώ ο Οικονομέας έχει παραδοθεί μπροστά στο μεγαλείο της ύβρεώς της. Μήπως ο ρόλος της είναι βαθύτερος από αυτόν που φαίνεται;

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 10:48 π.μ.

Η Λιάνα είναι Κομμουνίστρια. Οπορτουνίστρια σίγουρα δεν είναι.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 11:05 π.μ.

11.24 Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι οτι θα αλλάξουνε τα πράγματα. Οτι πάει να εμφανιστεί εχει κόψιμο απο την ρίζα.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 11:38 π.μ.

11.24 Σε περιμένουμε στου καιρού τα γυρίσματα. Θα περάσεις καλά. Αλλαξε τώρα πλευρό γιατί μούδιασες.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 12:05 μ.μ.

Διαβαζοντας εγω παντως τα σχολια ειδα οτι οσοι λενε οτι ειναι κκεδες προσπαθουν να γραψουν με πολιτικα επιχειρηματα, αναλυουν πλην εξαιρεσεων νηφαλια και τεκμηριωμενα την αποψη τους. Αντιθετα οι υπολοιποι στην πλειοψηφια τους θυμιζουν εμισθα τρολ ή φασιστες που εχουν τυφλο μισος για το ΚΚΕ. 0 επιχειρηματα,0τεκμηριωση,αναρθρες κραυγες ,τρολαρισμα και βρισιες. Αν οντως ειναι φιλοι του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μιλαμε για πρωτοφανη εκφασισμο.
Μιλαμε για προφανη σκοπιμοτητα να χτυπησουν οχι το ΚΚΕ αλλα οποιον προσπαθει να κριτικαρει λογικη καναπε,παραιτησης απο τον αγωνα και αναμονης. Εκθειασμος ως ηρωικη πραξη της αυτοκτονιας ειναι κατι που εμπνεει το λαο ή χυδαια προσπαθεια καπηλευσης και αποστροφης για την αντισταση?
Θα θελαν οι σκυλοι της νεας κυβερνησης των καπιταλιστων να αυτοκτονησει ο λαος ή τελος παντων να υοθετησει την αποψη οτι απο τη μια ειναι ο καναπες και αντιβαρο σε αυτο η αυτοκτονια!
Θα τους συστηνα την προτροπη τους αυτη να την εφαρμωσουν οι ιδιοι και να απαλλαξουν την κοινωνια απο την πασοκικη γλιτσα τους. Ετσι και αλλιως μπροστα στην οργανωμενη οργη του λαου που θα πεσει πανω τους αργα ή γρηγορα, η αυτοκτονια θα ειναι πολυ ανωδυνη...

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 12:40 μ.μ.

8.42 Οσο έχουμε Καπιταλισμό θα υπάρχουνε και αυτοκτονίες. Εκτός αν τον Κάνεις ανθρώπινο. Ο Γιατρός είπε να σου λέμε ναι

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 1:46 μ.μ.

12.40 Αφιόνι δεν θα πει τίποτα. Απο την λύσσα που έχουνε δεν βλέπουνε τίποτα μπροστά τους.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 1:48 μ.μ.

12.05 Το μίσος είναι γιατί δεν καταφέρανε να γίνει το ΚΚΕ σαν τα μούτρα τους.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 1:59 μ.μ.

12.40 Με τον Καπιταλισμό είναι μη σε ξεγελάει η απάτη τους. Είναι οι χειρότεροι απατεώνες.

αντιρρησίας
10 Απριλίου 2015 στις 1:07 μ.μ.

Μερικά ακόμη λόγια για την κορυφαία ηθοποιό του «κομμουνιστικού» μελοδράματος Λιάνα Κανέλλη

Πρώτον: Είναι άλλο πράγμα η πολιτική κριτική και άλλο πράγμα να χτυπιέσαι ωρυόμενος, κάτι που η συγκεκριμένη κυρία κάνει μονίμως για οποιοδήποτε θέμα. Είναι σα να παίρνει χάπι εκνευρισμού πριν μπει στο studio. Φωνάζει, ειρωνεύεται, χτυπιέται και το πιο ωραίο και ανεξήγητο (;) είναι το ιδιότυπο άσυλο που απολαμβάνει από τους οικοδεσπότες δημοσιογράφους, όποιοι κι αν είναι αυτοί

Δεύτερον: Μιλάει συνεχώς για αντίσταση, για ανυπακοή, για επανάσταση και η ίδια τι έχει κάνει γι αυτό, πέρα από το να προσβάλλει την αισθητική και τον κοινό νου στα κανάλια και στους φίλους της δημοσιογράφους που τη φιλοξενούν ανελλιπώς; Συναγωνίζεται με πολλές πιθανότητες για το πρώτο βραβείο τηλεμαϊντανού και τσιρίδας τον Άδωνι

Τρίτον: Πιο πολύ χτυπάει τους άλλους αριστερούς, παρά τους δεξιούς. Μη έχοντας μαρξιστική παιδεία, δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον ιδεολογικό αντίπαλο από τον ταξικό εχθρό και μπορεί να χαριεντίζεται με το Βορίδη, αλλά δε θα χαριστεί σε συριζαίο. Ακόμη και με τον Ψαριανό μπορεί να συμμετέχει σε κακόγουστα αστειάκια εναντίον του σύριζα, από τότε που αυτός πέρασε οριστικά στην απέναντι όχθη. Η κυρία αυτή, ενώ δεν έχει πρόβλημα να χαριεντίζεται με το Μπαλτάκο, με το Βαρδινογιάννη, με το Χατζηνικολάου, με τον Πρετεντέρη, με το Φραγκούλη και με τη Γιάννα Αγγελοπούλου, ερεθίζεται και βγαίνει εκτός εαυτού μόλις συνομιλεί με οπορτουνιστές; Κάτι δεν κολλάει εδώ

Τέταρτον: Υποτιμάει τους αυτόχειρες αφήνοντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς γι αυτούς, την ίδια στιγμή που αυτή και το Κόμμα της κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και κοροϊδεύουν τους οπαδούς τους πουλώντας τους επανάσταση στα χαρτιά και στη Δευτέρα Παρουσία. Όταν ο Γεωργάκης αυτοκτονούσε διαμαρτυρόμενος για τη χούντα, αυτή άρχιζε να χτίζει την καριέρα της. Τρία χρόνια μετά την αυτοκτονία του Γεωργάκη, εκφωνούσε το πρώτο δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση ( άλλοι λένε το 1973 επί χούντας, άλλοι λένε το 1976 επί Καραμανλή ) την ίδια εποχή που οι πρώτοι καταληψίες του Πολυτεχνείου βαφτίζονταν προβοκάτορες από το Κόμμα που - ποιος το περίμενε - θα την έχριζε βουλευτή του.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2015 στις 3:16 μ.μ.

1.48 Το μίσος είναι γιατί δεν καταφέρανε να γίνει το ΚΚΕ σαν τα μούτρα τους.!!!
οχι ρε φιλε λαθος κανεις. Το μίσος είναι γιατί καταφεραν πολιτικα ανθρωπακια σαν τον Μαίλη να κανουν το κκε σαν τα μουτρα τους!! πλακιτσα στο κκε κανουμε!!

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2015 στις 4:31 μ.μ.

3.15 Σημασία έχει που δεν έγινε σαν τα μουτρά σας ορντινάτζα της Αστικής τάξης.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2015 στις 4:34 μ.μ.

1.07 Ο Διαχωρισμός στην κοινωνία είναι ταξικός και οχι το παραμύθι δεξιόςαριστερός.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2015 στις 4:39 μ.μ.

1.07 Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Είδαμε και αυτούς που το 1991 τρέχανε στην αστική τάξη και σήμερα είναι διαχειρηστές της.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2015 στις 4:51 μ.μ.

1.07 Πες μας κάτι για την Συγκυβέρνηση Συριζα με τους Ακροδεξιούς Φασίστες Καμμένο Νικολόπυλο. Με τα φορολογικά πρόστιμα και ΦΠΑ που χάρισε ο συριζανελ τη θα γίνει. 100 εκκατομύρια Ευρω χρωστάνε οι εφοπλιστές στο ΝΑΤ.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2015 στις 10:34 μ.μ.

Τι να σου πουν ρε ΠΑΝ των 4.31, 4.34, 4.39 και 4.51. Μπας και θα ακούσεις τίποτα. Εσένα σου τα έχει πει όλα το Κόμμα. Όπως τα προβλέπει, σου τα στέλνει κατευθείαν στον εγκέφαλο. Και μια και μπορείς να πεις πολλά από ότι φαίνεται, κάνε μας τη χάρη και στείλτα σε ένα μήνυμα. Μην παριστάνεις τους πολλούς

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2015 στις 10:36 π.μ.

10.34 Στα ερωτήματα που σου κάνουνε δώσε καμμιά απαντησή. Αν δεν μπορείς βάλε την κασέτα.

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2015 στις 1:26 μ.μ.

4.51 Αν νιώθεις ζαλάδες και βλέπεις παντού αυτόν τον παν. που λες να το προσέξεις αυτό μη σου κάνει ζημιά. Πες μας καμμιά απάντηση σε αυτά που ρωτάνε οι άνθρωποι.

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2015 στις 5:36 μ.μ.

10.34 Πρέπει να έχεις πάθει μεγάλη ζημιά για να μας αλλάζεις τα ονόματα. Απάντα σε αυτά που σε ρωτάω. Αν δεν μπορείς παίξε με κάτι άλλο.

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2015 στις 7:01 μ.μ.

10.34 Πρέπει να σας ποτίζουνε γερό αφιόνι για να βλέπεις τέτοιους εφιάλτες.

αφιονισμένος οπορτουνιστής
11 Απριλίου 2015 στις 8:29 μ.μ.

Τα ναρκωτικά σκοτώνουν. ΟΛΑ. Όχι στον ψεύτικο και αποπροσανατολιστικό διαχωρισμό σκληρών-μαλακών -Ριζοσπάστη

Παρατηρούμε σχόλια της μιας γραμμής και του μηδενικού επιπέδου που δείχνουν άνθρωπο εν πλήρει συγχύσει. Τελικά, η ηρωΐνη μπορεί να σκοτώνει, αλλά δεν μπορεί ποτέ να σε κάνει τόσο βλάκα όσο ο Ριζοσπάστης.

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2015 στις 9:28 π.μ.

Καλέ μου φίλε βοιδομούσχαρο και γαιδουρομούλαρο ΠΑΝιβλακα δεν ωφελεί να παριστάνεις τους πολλούς κνιτόβλακες.Τα άλλα σταλινοειδή φασιστοειδή κνιτόπουλα σε αφήσαν μόνον σου καλέ μου φίλε κνιτόβλακα που γράφεις και απαντάς στον εαυτό σου.
Μην εκτίθεσαι παριστάνοντας πως είστε πολλοί καλέ μου φίλε εγώ το λέω για το καλό σου γιατί σε συμπάθησα χαιρετώ.

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2015 στις 11:08 μ.μ.

9.28 Σταμάτα επιτέλους να κάνεις ζημιά στον Σύριζα. Σίγουρα είσαι βαλτός.

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2015 στις 11:54 μ.μ.

9.28 Σταμάτα επιτέλους να γράφεις Μαλακίες σύντροφε αφού έχασες την Ψυχραιμία σου. Βαλτός να ήσουνα τόσο ζημιά δεν θα έκανες. Εκτός και αν είσαι βαλτός.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 1:41 π.μ.

ΟΙ Οπορτουνιστές αρχίσανε την φαγωμάρα μόνοι τους. Αρε ΚΚεδες.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 4:51 μ.μ.

Kαλοί μου φίλοι αντικομμουνιστές από νεύρα πώς πάτε; Καλά; Ηθικόν; ακμαιότατον; Προτού σας πω να στείλετε χαιρετισματα στον σύντροφο και συναγωνιστή σας τον Καμένο και σ' αυτόν τον φέρελπι πολιτικό τον Νικολόπουλο που λατρεύει να παίρνει συνεντεύξεις απ' τον Κασιδιάρη, α, και στην κα Κωνσταντοπούλου που κι αυτή με τον τρόπο της λατρεύει να βλέπει τη χ.α να γίνεται ρυθμιστής των εξελίξεων μεσα στη βουλή. να σας πω και πάλι ότι το ΚΚΕ δεν το βάζετε στο χερι ούτε εσείς ούτε τα αφεντικά σας. Ουρά σας δεν θα γίνει που να χτυπιέστε χάμω και να γίνετε και φραπές ακόμη. Μπορείτε ομως να κάνετε ουρά σας τόσους και τόσους που είναι έξω απ' τη βουλή και παρακαλάνε να μπουν μέσα στη βουλή. ΄Οπως την Ανταρσύα ας πούμε. Το ξερετε καλά αυτό. Σας το έχουν αποδείξει τα παιδιά ότι δεν έχουν προβλημα να γίνουν ουρίτσα σας. Μη σας πω ότι και το ΛΑΟΣ μια χαρά θα τα βρει μαζί σας. Γιατί; Ο Καμένος δηλαδή είναι καλύτερος; τις ιδιες καταβολές έχουν οι αρχηγοί τους. Στηρίξαν κι οι δυο κυβερνήσεις της Νδ.Και με το παραπάνω.
Α, χαιρετίσματα και στην κα Τζάνη.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 5:54 μ.μ.

Από τον 4.51
Εκ παραδρομής την κα Τζάκρη την έκανα Τζάνη. Μικρό το κακό.
Και ξανά χαιρετίσματα στον κ. Καμένο σας.

εκνευρισμένος οπορτουνιστής
13 Απριλίου 2015 στις 7:17 μ.μ.

Καλέ μου φίλε κομμουνιστή των 4.51, που αντιμετωπίζεις την πολιτική ως ένα τηλεοπτικό θέαμα, που λες για τον Καμμένο και τον Νικολόπουλο και το φχαριστιέσαι αυτοϊκανοποιούμενος. Έχεις καταλάβει καλέ μου φίλε, ότι αν το κκε συμφωνούσε, θα ήταν αυτό στην κυβέρνηση και όχι ο Καμμένος; Έχεις καταλάβει καλέ μου φίλε, ότι αν το ΚΚΕ είχε ικανούς ηγέτες, θα είχε μπει στην κυβέρνηση και θα έκανε πολιτικό παιχνίδι θέτοντας ζητήματα μέχρι τη ρήξη; Και όταν η ρήξη ερχόταν, το ΚΚΕ θα αποχωρούσε με ψηλά το κεφάλι και θα είχε κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη μεγάλου μέρους του κόσμου καταδεικνύοντας αυτό ακριβώς που καταγγέλει: την αφερεγγυότητα του σύριζα και από την άλλη μεριά θα είχε γίνει ένας ισχυρός πόλος των εξελίξεων που θα ακολουθούσαν; Αλλά πού μυαλό και κότσια για τον Κουτσούμπα, το Μαΐλη και την Παπαρήγα. Πολιτικά πτώματα είναι που περιμένουν το τέλος του μήνα για να πάρουν το μισθό τους. Και νομίζεις καλέ μου φίλε, ότι νοιάζει το σύριζα και τους οπορτουνιστές αν το κκε συμμετάσχει στην κυβέρνησή τους ; Καρφάκι δεν τους καίγεται καλέ μου φίλε, ίσα ίσα που τους βόλεψε η πολιτική δειλία του ΚΚΕ. Επί το κοινότερο καλέ μου φίλε, χεστήκανε οι οπορτουνιστές αν το ΚΚΕ γίνει ουρά τους. Σε λίγο καιρό καλέ μου φίλε, το κκε δε θα υπάρχει ή θα είναι μια δύναμη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Και γι αυτό,καλέ μου φίλε κομμουνιστή, υπεύθυνο θα είναι το ίδιο το κόμμα και κανένας οπορτουνιστής. Χαιρετίσματα, λοιπόν, στην Ιστορία καλέ μου φίλε και ασχολήσου με τη Τζάκρη εσύ και μην ξεχάσεις να παρακολουθείς τα βραδινά δελτία ειδήσεων. Θα βγάλουν πολλά θέματα που θα σε κάνουν να καλύψεις την πολιτική σου ανασφάλεια.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 7:59 μ.μ.

7.17 Οπου ΚΚ Συμμετείχαν σε κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό τα ΚΚ ενσωματώθηκαν στο σύστημα και διαλυθήκανε. ΕΑΜ 1944 ΙΤΑΛΙΑ Σαλερνο 1944 ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ 1965 ΧΙΛΗ 1973 πουενά με αυτόν τον τρόπο η εργατική τάξη δεν πήρε την εξουσία. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 8:02 μ.μ.

7.17 Αρα αφού θα εξαφανιστεί το ΚΚΕ εσένα τη σε νοιάζει. Καλύτερα για τον Συριζανελ.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 8:34 μ.μ.

7.17 Το έτοιμο καπιταλιστικό κράτος δεν μπορεί σε καμμία περιίπτωση να χρησιμοποιηθει απο το Προλεταριάτο για να φτιάξει την δική του εξουσία έλεγε ο Μαρξ μετα την Παρισινή Κομμούνα. Οποτε ξεχάστηκε αυτό το Κομβικό σημείο υπήρξε παντού καταστροφή Χιλη 1973.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 8:40 μ.μ.

7.17 Οταν λες να συμφωνούσε το ΚΚΕ τη ακριβώς ενοείς. Και γιατί να συμφωνούσε με τον Σύριζα και οχι με το ΠΑΣΟΚ η την Ν.Δ υπάρχει καμμία διαφορά.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 8:44 μ.μ.

@εκνευρισμένος οπορτουνιστής
Καλέ μου φίλε -και μπαρουτιασμένε κι όχι απλώς εκνευρισμένε- αντικομμουνιστη, αν οι ανελ δεν ήταν στην συγκυβέρνηση θα ήταν το ποτάμι, θα ήταν η ελιά -ουπς συγνώμη το Πασόκ ήθελα να πω- θα ήταν όποιος θέλει η πικραμένη καρδούλα σου αλλά το ΚΚΕ όχι δεν θα ήταν και δε θα είναι. Αν ο σύριζα σκάει που δεν είναι το ΚΚΕ στη συγκυβέρνηση;;; όσο σκας εσύ για το καλό του ΚΚΕ ,καλέ μου φίλε αντικομμουνιστή που σύμφωνα με τις δικές σου προσδοκιες το ΚΚΕ θα είναι ξοφλημένο, αλλο τόσο σκάνε και οι του σύριζα. Δηλαδή καθόλου. Οπότε καλέ μου φίλε αντικομμουνιστή κρατήστε τη Τζάκρη, κρατήστε και τον Καμένο, κρατήστε και το όνειρό σας ότι θα πείθατε το ΚΚΕ να πέσει στην παγίδα της συγκυβέρνησης και της δήθεν ρήξης. ΄Αλλωστε καλέ μου φίλε οπορτουνιστή το είπε κι ο Χρυσόγονός σας. Ο σύριζα δεν πάει για τη ρήξη. Το ΚΚΕ πάει για τη ρήξη. Αποκαλύπτεστε από μόνοι σας. Χαιρετίσματα λοιπον στη εξουσία που ξαφνικά ανακαλύψατε ότι δεν έχετε αλλά μόνο την κυβέρνηση-τι λέτε ωρε σαΐνια; σοβαρά; δεν το ξέρατε πιο πριν- αλήθεια αφού δε θα είχαμε την εξουσία πώς θα ερχόταν η ρήξη αν κάναμε τη συγκυβέρνηση; και για ποιους; άσε μην απαντήσεις ρητορικό είναι το ερώτημα. Κρατήστε και τη διαβεβαίωσή σας ότι δεν μπορείτε να πατάξετε τη διαφθορά και την φοροδιαφυγή κι άρα πάλι ο μισθωτός θα πληρώσει το μάρμαρο. Και κάτσε μπροστά στην τηλεόραση να σου λέει για το παρωχημένο ΚΚΕ και για τις νέες αλλαγές που έρχονται πάντα με την απαιτούμενη δημιουργική ασάφεια και τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης. Με φόντο τη Ραχήλ.
Αλήθεια συριζαίε, τον ΕΝΦΙΑ τον πλήρωσες; Τρέχα να τον πληρώσεις γιατί σου έρχεται κι άλλος. Μαζί με άλλα πολλά. ΄Ερχονται πολλά που θα πληρώσεις τόσο που θα χάσεις την πολιτική σου ασφάλεια. Περαστικά καλέ μου φίλε αντικομμουνιστή.

μπαρουτιασμένος οπορτουνιστής
13 Απριλίου 2015 στις 9:05 μ.μ.

Καλέ μου φίλε κομμουνιστή της φακής, τον ΕΝΦΙΑ ούτε τον πλήρωσα ούτε πρόκειται να τον πληρώσω, όσο και να μην μπορείς να το καταλάβεις αυτό. Τον ΕΝΦΙΑ καλέ μου φίλε, πρώτοι οι κκέδες θα σπεύσουν να τον πληρώσουν, όπως έκαναν και επί Σαμαρά. Εσύ τι έχεις κάνει σ αυτό το θέμα, καλέ μου φίλε; Μη μου πεις ότι δεν τον πλήρωσες. Μη μου πεις ότι κάνεις πολιτική ανυπακοή γιατί θα γελάσω.Το Κόμμα τι σου έχει πει να κάνεις καλέ μου φίλε "κομμουνιστή"; Περιμένεις οδηγίες μήπως σαν καλός, υπάκουος και ακίνδυνος "κομμουνιστής"; Στις θεωρίες καλοί είστε καλοί μου φίλοι, στην πράξη όμως τα κάνετε μαντάρα

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 9:16 μ.μ.

9.05 Παλεύουμε για την ανατροπή του καπιταλισμού και την Εργατική λαική εξουσία.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 9:20 μ.μ.

9.05 Αφού ο Σύριζα έλεγε οτι με ένα νόμο θα καταργούσε το μνημόνιο και όλους τους εφαρμοστικούς νόμους. Τη άλλαξε και υπόγραψε νέο μνημόνιο.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 10:12 μ.μ.

@μπαρουτιασμένος οπορτουνιστής
Καλέ μου φίλε αντικομμουνιστή σιγά και μην δεν πληρωσες τον ΕΝΦΙΑ. Δε δείχνεις για τέτοιος αντάρτης. Εδώ εγκαλείς το ΚΚΕ γιατί δεν συμβιβάστηκε να μπει στην κυβέρνηση και να δώσει αλλοθι στην αστική τάξη και στο κόμμα της το σημερινό το σύριζα να σώσει τράπεζες και πλούσιους απ' την κρίση τους. Και θα έκανες εσύ τέτοια ανταρσία; Ούτε στον ύπνο σου τον οπορτουνιστικό. Εγώ; όχι δεν πλήρωσα τον ΕΝΦΙΑ. ΄Αλλωστε δεν έχω σπίτι. Μένω στο ενοικιο. Κι άλλωστε μεγάλε, εσείς οι συριζαίοι λέγατε "τέρμα ο Ενφια", εμείς προειδοποιούσαμε το λαό ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να πληρώνει είτε με αριστερά είτε με δεξιά στην κυβέρνηση.Γιατί την εξουσία θα την έχουν οι πλούσιοι που πρέπει κάποιον να βάζουν να πληρώνει τα δικά τους χρέη. Ποιος λοιπόν διαψεύστηκε; Πάντως όχι το ΚΚΕ. Οπότε καλέ μου φίλε αντικομμουνιστή, η θεωρία σας είναι για τα μπάζα. Και καλά για την πράξη μην το συζητάμε. Πονεμένη ιστορία. ΄Αλλα υπόσχεστε κι άλλα πράττετε. Σας ξέρουμε κι από τότε που ήσασταν ΠΑΣΟΚ.Επιεικώς διχασμένες προσωπικότητες. ΄Αλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το βρακί του αλλιώς.

ψεύτης οπορτουνιστής
14 Απριλίου 2015 στις 12:05 μ.μ.

Καλέ μου φίλε "κομμουνιστή" μη με πιστεύεις. Χαρακτηριστικό του μικρόνου άλλωστε, είναι να πιστεύει όποιον τον βολεύει, όχι αυτόν που του λέει την αλήθεια. Να είσαι σίγουρος πάντως "κομμουνιστή" με πατέντα, ότι πιο πολλή αντιπολίτευση και κίνημα θα κάνουν οι πρώην συριζαίοι παρά οι κκέδες. Οι κκέδες θα περιμένουν το σήμα από τον Κουτσούμπα, το οποίο δε θα έρθει ποτέ. Και γιατί να έρθει εξάλλου, αφού ο μισθός του πέφτει βρέξει χιονίσει. Εσύ, πίστευε μόνο το Κόμμα και άσε να σου δίνει οδηγίες για την Επανάσταση που ποτέ δε θα κάνει, όπως περιμένουν οι χριστιανοί τη Δευτέρα Παρουσία. Μέχρι τότε, περίμενε την ανακοίνωση της επόμενης λιτανείας του ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 2:20 μ.μ.

12.05 ΟΙ Πρώην συριζαίοι θα κάνουνε αντιπολίτευση για την δημιουργία του νέου οπορτουνιστικού αναχώματος. Το ΚΚΕ κάνει εργατική λαική αντιπολιτευσή για την ανατροπή του Καπιταλισμού. Περίμενε τώρα εσύ να γίνει ο Καπιταλισμός ανθρώπινος την 2α Παρουσία.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 7:42 μ.μ.

2.20
Το κκε καλέ μου φίλε δεν κάνει εργατική λα'ι'κή αντιπολίτευση.Το μόνο που κάνει το κώμα είναι μάμ,κακά και νάνι καλέ μου φίλε τσιμεντόβλακα κνίτη.
Μάμ κακά και νάνι και κάθε μήνα να τσεπώνει τις κρατικές επιχορηγήσεις και τις βουλευτικές αποζημιώσεις,για να τα'ί'ζει τα χιλιάδες επαγγελματικά κοπρόσκυλα-κομματόσκυλα καλέ μου φίλε μπετοκνιτόβλακα.Να ταίζει τους άεργους Μα'ί'ληδες που δεν έχουν δεί μεροκάματο στην ζωή τους καλέ μου φίλε ΠΑΝιβλακα.
Εσύ είσαι στην απ΄'οξω καλέ μου φίλε και οι πονηροί του κώματος γλεντάνε με το χάλι σου καλέ μου φίλε μουσχαρόβο'ι'δο.
Εσύ καλέ μου φίλε που είσαι λιγδοτάμπαρος,φτωχομπινές και ψωμόλυσσας,δεν έχεις καμμιά δουλειά να περιμένεις την λαική εξουσία του κώματος την Τρίτη Παρουσία καλέ μου φίλε φασιστοκνιτόβλακα.Θα ψοφήσεις απο την πείνα περιμένοντας την ανατροπή του καπιταλισμού που σε δουλεύει το κώμα πως θα κάνει καλέ μου φίλε ΠΑΝιβλακα κνίτη.Ρίξε μια μούτζα στους κοπρίτες του κώματος καλέ μου φίλε και σήκω φεύγα να βρείς την υγειά σου καλέ μου φίλε σταλινοφασίστα.Αλλοιώς μια ζωή θα σε δουλεύουν οι πονηροί του κώματος και θα σε εκμεταλλεύονται σαν κορό'ι'δο που είσαι καλέ μου φίλε φασιστοσταλινικέ.
το κώμα είναι κυματοθραύστης κάθε λαικού αγώνα,είναι η 5η φάλαγγα του καπιταλισμού μέσα στο κίνημα καλέ μου φίλε,γιαυτό το καπιταλιστικό σύστημα το προσέχει,το φροντίζει,το προστατεύει και δεν το στεναχωρεί ποτέ το κώμα καλέ μου φίλε κνιτοφασιστοειδές της κακιάς ώρας.
Εγω για το καλό σου το λέω γιατί σε συνμπάθησα καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΝ
14 Απριλίου 2015 στις 8:05 μ.μ.

@7.59, 8.02, 8.34, 8.40, 9.16, 9.20, 2.20

Καλέ μου φίλε ΠΑΝ εγώ σε υπερασπίζομαι, αλλά εσύ αποκαλύπτεσαι μόνος σου και με πληγώνεις.
Μην παριστάνεις ότι είσαι "πολλοι" αφου τα οπορτουνιστικά απολειφάδια σε καταλαβαίνουν με τη μια.....
Στο λέω γιατί σε συμπαθώ πολύ και θέλω να σε προστατέψω. χαιρετώ καλέ μου φίλε

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 8:13 μ.μ.

7.42 Το νέο μνημόνιο πότε θα ερθει να το ψηφίσει ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ.

Μακριά απο τον ΠΑΝ άθλιοι οπορτούνες
14 Απριλίου 2015 στις 8:32 μ.μ.

7.59-802-834-840-916-920-220.
Καλέ μου ΠΑΝιβλακα άλλαξε τροπάρι γιατί σε κατάλαβαν οι άτιμοι οπορτουνιστάδες και σε δουλεύουν ψιλό γαζί καλέ μου φίλε.
Μην γράφεις τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις ο ίδιος καλέ μου φίλε γιατί οι άθλιοι οπορτούνες σε πήραν χαμπάρι καλέ μου φίλε και σπάνε πλάκα μαζί σου χαιρετώ.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 9:30 μ.μ.

@ 8.13 καλέ μου φίλε νέο μνημόνιο δεν έρχεται.θα μείνουμε με το παλιό καλέ μου φίλε.μια χαρά πέρναγε το κώμα με το παλιό μνημόνιο καλέ μου φίλε.το κώμα πέντε χρόνια βολεύτηκε με τα μνημόνια και δεν αντέδρασε στα μνημόνια καλέ μου φίλε,έλεγε πως δεν υπάρχουν μνημόνια αλλά μόνο καπιταλισμός γενικά και αόριστα υπάρχει καλέ μου φίλε.περίμενε να μαζέψει ψηφαλάκια το κώμα απο την δυστυχία του λαού,αλλά πήρε το τρίτο τα μακρύτερο καλέ μου φίλε.αυτές τις μαλακίες έλεγε το κώμα καλέ μου φίλε και έφτασε στο σημερνό χάλι καλέ μου φίλε.Ν.Δ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ και ΚΚΕ συμφωνούν σε όλα καλέ μου φίλε γιατί είναι τα ίδια σκατά καλέ μου φίλε το λέω για καλό σου επειδή σε συμπάθησα χαιρετώ.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 12:37 π.μ.

@14 Απριλίου 2015 - 8:13 μ.μ
Πολύ γρήγορα. Και θα το ψηφίσουν όλοι, εταίροι και αντάρτες σαν τον Λαφαζάνη. Δες τους πόσο νευριασμένοι και αμήχανοι είναι όχι μόνο σε αυτό το σάιτ. Βγαίνουν και γράφουν -ή μήπως γράφει;;;;- και ρίχνουν όλη τους τη χολή και τη λύσσα μπας και πείσουν έστω τους εαυτούς τους. Χωρίς επιχειρήματα, με παρωχημένες φράσεις για Μαΐληδες και κώματα.... ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. Χώρια που στο σύριζα δείχνουν να έχουν κουραστεί πολύ πριν περάσει το τετράμηνο και τώρα βγαίνουν και βγάζουν ο ένας τα άπλυτα του αλλου στη φόρα. Απόλαυση σκέτη ήταν ο Μητρόπουλος το πρωί στον Αντένα. Κι έπεται συνέχεια.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 1:26 π.μ.

9.30 ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ έχουνε δηλώσει οτι θα ψηφίσουνε το νέο μνημόνιο του Συριζανελ. Το ΚΚΕ έφερε πρόταση νόμου για Σκίσιμο του Μνημονίου. Ιδου η Ρόδος.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 8:58 π.μ.

@ 1.26
Προσοχή μην σκίσεις το στριγκάκι σου με την πρόταση νόμου του κώματος.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 1:50 μ.μ.

1.26 Πρόταση νόμου του ΚΚΕ Για κατάργηση του μνημονίου και των 400 εφαρμοστικών νόμων με ένα νόμο. Ειμαι σίγουρος οτι συμφωνείς. Ιδου η Ρόδος σύντροφε. Μας κάνανε ξεφτίλα οι ΚΚεδες Σύντροφε.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 2:16 μ.μ.

8.58 Σύντροφε με τον Σύριζα είμαι και εγώ. Αλλα μας είπανε πριν τις εκλογές. ΟΙ ΚΚεδες φέρανε πρόταση νόμου αυτά ακριβώς που είπαμε εμείς.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 2:18 μ.μ.

Το ΚΚΕ της επανάστασης κατεβάζει πρόταση νόμου. Αντιλαλούν οι φυλακές, τ Ανάπλι κι ο Γεντί Κουλές

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 2:27 μ.μ.

@15 Απριλίου 2015 - 2:18 μ.μ.
Καλά, δώσε χαιρετισματα στον Καμένο σου και στη Ραχήλ σου, πάρε το παλιό μνημόνιο που θα σκίζατε παραμάσχαλα, κι άντε να υπογράψεις με την Τρόικα που θα διώχνατε το καινούριο σας μνημόνιο.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 7:00 μ.μ.

2.18 Γιατί που βλέπεις το Πρόβλημα. Αν το ψηφίσει και ο Σύριζα σύντροφε θα καταργηθεί το μνημόνιο και οι 400 εφαρμοστικοί νόμοι.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 11:42 μ.μ.

Βεβαίως και θα καταργηθεί το μνημόνιο σύντροφοι αν ο συριζα ψηφίσει την πρόταση νόμου του κκε. Τι θα γίνει όμως με τα μέσα παραγωγής; Θα παραμείνουν στα χέρια των καπιταλιστών; Τι θα γίνει με τη θεωρία των Σταδίων, σύντροφοι; Την υιοθετούμε και συμπαρατασσόμαστε με το συριζα στη Βουλή ψηφίζοντας από κοινού νόμους; Είναι σύμφωνη αυτή η πρακτική με τις αποφάσεις του συνεδρίου;

Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΝ
16 Απριλίου 2015 στις 12:03 π.μ.

Ρε συ ΠΑΝ 1.50 & 2.16 τώρα κάνεις και καλά τον "αγανακτισμένο" Συριζαίο;;;;;
Ή είσαι ασφαλίτης ή ΠΑΝίβλακας (ρητορικό το ερώτημα)

Γελάνε και τα πλακάκια ΠΑΝ με την απελπισία σου.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 12:36 π.μ.

11.42 Σκούρα τα πράγματα παραμιλας μονος σου. 12.03. Αφού νιωθεις ζαλάδες ξεκουράσου λιγο ξεφτίλα έγινες.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 1:08 π.μ.

Με μηδενική αίσθηση χιούμορ οι κκέδες, πώς θα μπορούσαν να κάνουν τρολάρισμα της προκοπής;

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 3:15 μ.μ.

1.08 Αφού νιώθεις ζαλάδες ξεκουράσου λίγο.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 7:12 μ.μ.

3.15, 11.42
Ρε ΠΑΝ αφού νιωθεις ζαλάδες ξεκουράσου λιγο ξεφτίλα έγινες

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 8:07 μ.μ.

7.12 Με το ζόρι να μου αλλάξεις ονομα. Αν έτσι νιώθεις καλύτερα τώρα με το νέο μνημόνιο κανένα πρόβλημα. Αριστερός είσαι να σε βοηθήσω.

4 Απριλίου 2018 στις 12:35 μ.μ.

τρία χρόνια μετά, διαβάζω τις απαντήσεις εδώ... θλίψη.
ήταν 77 χρονών, τί άλλο θέλατε να κάνει; όσα μπορούσε τα έκανε, στα 77 σου προσπαθείς να ανασάνεις, να ξεκουραστείς και του το στέρησαν και αυτό. και γράφει ο άλλος, είχε να δώσει ακόμα, να στίψουν τον άνθρωπο μέχρι τα 90φεύγα. δεν καταλαβαίνετε τί γράφετε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger