Home » , , » Προκλητική δικαστική απόφαση. Αθώωσαν τον Κασιδιάρη (Βίντεο)

Προκλητική δικαστική απόφαση. Αθώωσαν τον Κασιδιάρη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 | 7:57 μ.μ.

Όπως παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε το δικαστήριο σήμερα, για τυπικούς λόγους, απάλλαξε τον Ηλία Κασιδιάρη για την επίθεση που είχε κάνει στην Λιάνα Κανέλλη.
Είχε, λοιπόν, κάθε λόγο ο συνήγορος του νεοναζιστικού στελέχους να πανηγυρίζει για την  «δύσκολη αλλά πρωτοποριακή απόφαση που περιέσωσε το κύρος της δικαιοσύνης» και αποδίδει στην κοινωνία «λευκή περιστερά» τον πελάτη του.

Σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ χαρακτηρίζει προκλητική την δικαστική απόφαση τονίζοντας ότι αυτή συμβάλει στην δημιουργία και ενίσχυση  του κλίματος ανοχής απέναντι στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Να σημειωθεί ότι στο κατηγορητήριο αναφέρεται πως «ο κατηγορούμενος  επιτέθηκε στην παθούσα Κανέλλη Λιάνα και με γροθιές της κατάφερε επανειλημμένα ισχυρά χτυπήματα στο πρόσωπο, προκαλώντας της εκτεταμένες εκχυμώσεις ζυγωματικής χώρας και αυχενικό άλγος. Εκ του τρόπου τέλεσης της πράξης, δε, και των σημείων του σώματος που χτυπήθηκε η παθούσα (κρανίο και πρόσωπο) μπορούσε να προκληθεί βαριά σωματική της βλάβη».
Είπαμε όμως ότι υπήρξαν «τυπικοί λόγοι» και το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου αθωώθηκε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 31 σχόλια

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 9:05 μ.μ.

Που ήταν η Δούρου σήμερα να υπερασπιστεί την υπερασπίστρια της;

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 9:24 μ.μ.

9.05 Αυτο ειναι και το μοναδικο λαθος της ΛΙΑΝΑΣ οτι σηκωθηκε να υποστηριξει την Οπορτουνιστρια.

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 9:28 μ.μ.

Υπερασπιζεται,την "αριστερη εκφανση του Ισραηλ" .....τον φονια Νεαντανιαχου!! Γι αυτο,οι ελληνες ,να κρατηθουν γερα...μην πεφτουν απο τα συννεφα τους.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΛΙΑΝΑΣ
6 Μαρτίου 2015 στις 9:29 μ.μ.

@9.05
Το ΚΚΕ της Λιάνας απουσίαζε απο τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών,και δήλωνε πως αν η Δούρου ήταν αντιμέτωπη με τον Κλασιδιάρη,πάλι λευκό και άκυρο θα ψήφιζε.Να τα λέμε όλα,και να μην ξεχνάμε τίποτα.
Η Κανέλλη δεν υπερασπίστηκε καμμία Δούρου.Το τομάρι της και την επικοινωνιακή εικόνα της υπερασπίστηκε.
Της Δούρου (και κάθε Αριστερού),αν μπορούσε θα της έβγαζε τα μάτια.

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 9:35 μ.μ.

Τώρα μάλιστα. "Έδεσε το γλυκό". Εφόσον αθωώθηκε ο Κασσιδιάρης μπορούμε να ρίχνουμε χαστούκια ελεύθερα; Και να μπουγελώνουμε επίσης; Τελικά αυτός που έφτιαξε το άγαλμα της Θέμιδας με δεμένα μάτια ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε, μόνο η αστική δικαιοσύνη δεν το κατάλαβε. Πολύ αριστερά πάει αυτή η κυβέρνηση πάντως. Μια μόνο συμβουλή: Κάθε φορά που κάποιοι χαρίστηκαν στους ναζί βρέθηκαν σκοτωμένοι από τους ναζί. mitsos175.

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 11:29 μ.μ.

9.29...Εχεις δίκιο. Την Δούρου την υπερασπίστηκε ο Πακης.. Γι αυτό και τον κάνατε ΠΤΔ

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 11:56 μ.μ.

@9:29
Τι λετε ρε συριζαίοι; Έπρεπε το ΚΚΕ να είχε στηρίξει τη Δούρου, δηλ. αυτή που κατέβασε τον ήδη έτοιμο "μνημονιακό' προϋπολογισμό του Σγουρού; Άσε που όλα τα σάπια σενάρια περί δήθεν αναμέτρησης στο β' γύρο με τους ναζί εσείς τα διακινούσατε κάνοντας συνειδητά 'μούρη" τους φασίστες για να πιέσετε το ΚΚΕ, κουτοπόνηροι κι αδίστακτοι μαζί...
Πάντως με την Κανέλη ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ και λοιποί αστοί ένα θέμα το 'χετε. Σας χαλάει που είναι "αποστάτρια της (αστικής) τάξης της" και συμπορεύεται με τους κομμουνιστές, είναι κάτι που κανείς αστός δε μπορεί να της το συγχωρήσει. Όμως, πέρα απ' το ζωώδες τυφλό μίσος που βγάζετε η "κριτική" σας είναι για το τι έκανε και τι ήταν 40 χρόνια πριν, για το τώρα και τη στάση της εδώ και τόσα χρόνια που συνεργάζεται με το Κόμμα μούγκα- και τι να πείτε...
Για να μην πούμε ότι άχνα δε βγάζετε για την κατάπτυστη διακστική απόφαση που χτυπάει στην πλάτη φιλικά τους ναζί. Αλλά βέβαια, την έχετε κι εσείς συριζαίοι χεσμένη τη φωλιά σας (βλ. πρόσφατες δηλώσεις Κωνσταντοπούλου για τους μαχαιροβγάλτες, που τους έχρισε ρυθμιστές της αστικής δημοκρατίας, βλ. τα κολλητηλίκια Ραχήλ-Μπαλτάκου, βλ. τη σάπια προπαγάνδα φόβου περί ανόδου της χα αν πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ που συνειδητά προμοτάρει τους εγκληματίες ναζιστές).
Αλλά έννοια σας- είναι εδώ ΤΟ ΚΚΕ και η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 12:19 π.μ.

11.29 Εσύ έχεις δίκιο.Ο Συριζα χάιδευε τους κουκουλοφόρους που ο Πάκης δεν άφησε να κάψουν την Αθήνα,όταν η Λιάνα έστελνε ''το λάθος γράμμα στον φονιά'' απο το ριζοσπάστη.
Γι αυτό την κάνατε πρώτη βουλευτίνα Αθηνών και περιχώρωνε.
Τι θέλεις και τα σκαλίζεις;

Αποστατήστε γιατί χανόμαστε.
7 Μαρτίου 2015 στις 10:11 π.μ.

Αποστάτρια η Λιάνα.Ρε τι ακούνε τα αυτιά μας.Αποστάτησε λέει απο την ΟΝΝΕΔ και κατάντησε επαναστάτρια...στο ΚΚΕ.Ολοι οι αποστάτες της τάξης τους καταλήγουν στο ΚΚΕ.Εφοπλιστές βιομήχανοι τραπεζίτες,όλο το κεφάλαιο τρέχει να αποστατήσει για να πάρει σειρά να μπεί στο ΚΚΕ.
Ετσι όπως πάει το πράγμα,σε λίγο στο ΚΚΕ δεν θα υπάρχει εργάτης.Θα είναι μόνο αποστάτες...κεφαλαιούχοι.
Α ρε ΠΑΝ δεν είσαι μόνος σου.Γιομάτο το ΚΚΕ απο τραγοπόδαρους ΠΑΝ που κάνουν αντιπολίτευση με τις κατσαρόλες,αρκεί να μην βρέχει.

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 1:10 μ.μ.

Τελικά από σχόλια κάποιων "συντρόφων" εδώ μέσα διαπιστώνει κανείς τον φασισμό που μπορεί να κρύβει κανείς και μέσα από την νεοαριστερα (και εδώ επιβεβαιώνεται ο Μπογιόπουλος με το αριστερόμετρο), κρίμα!!! αντί η αντίδραση να είναι καθολική κατά του Κασιδιάρη και της ΧΑ κάποιοι εδώ μέσα μάλλον χαίρονται για το αποτέλεσμα, αλλά όπως γράφει και ο mitsos175 "...Μια μόνο συμβουλή: Κάθε φορά που κάποιοι χαρίστηκαν στους ναζί βρέθηκαν σκοτωμένοι από τους ναζί"

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 1:31 μ.μ.

Αν διαβασει κανεις τις δηλωσεις της Δουρου σχετικα με την αθώωση του ναζιστο Κασιδιαρη θα διαπιστωσει οτι δεν κανει την παραμικρή αναφορα στη δικαιοσυνη αλλα παραπεμπει τον αναγνωστη στα ντοκουμεντα του επισοδιου βιντεο κλπ που εχουν καταγραφει και στους ιστορικους του
μελλοντος που θα κρινουν τη βιοπραγια του ναζιστικου καθαρματος Ντροπη σου κυρια Δούρου
melito

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 1:35 μ.μ.

12.19..Πέστο αγόρι μου μην ντρέπεσαι.. Χάρηκες που φάγε τις φαπες της η Λιάνα ε;

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 3:21 μ.μ.

10.11 Η ΛΙΑΝΑ ηρθε διπλα στο ΚΚΕ το 1993 οταν τα ποντικια τρεχανε στην αγκαλια της Αστικης Ταξης. Το ΚΚΕ κανει Εργατικη Λαικη Αντιπολιτευση εναντια στον καπιταλισμο και στους διαχειρηστες του ανεξαρτητα αποχρωσεις. Το παραμυθακι με τις κατσαρολες ωστε να σωθει ο καπιταλισμος ξεχασε το. Αλλοι φοβουνται την βροχη και στις απεργιες περνουνε αδεια γιατρου και ρεπο καλε μου φιλε χαιρετω

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 3:36 μ.μ.

Παραμένει μυστήριο γιατί η κ.Λιάνα δεν δέχτηκε να μηνύσει τον ναζιστοσυμμμορίτη Κασιδιάρη για την επίθεση.
Οι κακιές γλώσσες λένε πως δεν έκανε μήνυση γιατί την παρακάλεσε ο κολλητός της φίλος και ομοιδεάτης Μπαλτάκος.Με τόσα χρόνια φιλική σχέση,δεν μπορούσε να του χαλάσει το χατήρι.Φυσικά και δεν ισχύει η καταγέλαστη άποψη του ΚΚΕ οτι τα ζητήματα αυτά δεν λύνονται στα αστικά δικαστήρια.Οταν συμμετέχεις σε όλες τις αστικές διαδικασίες (εκλογές,κοινοβούλιο,χρηματοδοτήσεις του κόμματος,δανειοδοτήσεις του κόμματος,δοσοληψίες με οffshore κλπ),δεν μπορείς να εξαιρείς τα αστικά δικαστήρια.Γίνεσαι ανακόλουθος,όταν συμμετέχεις μόνο σε όποιες αστικές διαδικασίες, σε βολεύουν ή νομίζεις πως σε βολεύουν.
Και βέβαια καναντά γελοία η θέση που εκφράζουν διάφοροι πονεμένοι κνιτες που κατηγορούν τον Συριζα και τη κυβέρνηση που δεν επέμβει δικαστικά, ώστε να καταδικαστεί ο ναζιστοσυμμορίτης, και άρα φταίει ο Συριζα που δεν ''υπερασπίστηκε'' την κ.Κανέλλη.
Το γνωστό μοτίβο δηλαδή,πως για όλα φταίει ο Συριζα.Φταίει και τώρα ο Συριζα λοιπόν που δεν άλλαξε ακόμα όλη την δομή της αστικής δικαιοσύνης,ωστε να δικάζει δίκαια και να καταδικάσει τον Κασιδιάρη!!.
Αστειότητες που οι πονεμένοι κνίτες τις έχουν ψωμοτύρι.

Οι σταλινικοί είναι συνηθισμένοι απο τις περίφημες δίκες του Στάλιν,που η δικαιοσύνη του πατερούλη ήταν υποχείριο του καθεστώτος,και οι δικαστές αχυράνθρωποι και κομματικά ανδρείκελα.
Αν η αστική δικαιοσύνη είναι στην υπηρεσία του αστικού κράτους μια φορά,η σταλινική του πατερούλη ήταν δέκα φορές στην υπηρεσία του σταλινικού κράτους.
Και να μην ξεχνάνε οι κνίτες,οτι τότε οι σταλινικοί δικαστές στις περίφημες δίκες του πατερούλη,κατεδίκαζαν σε θάνατο χωρίς αποδείξεις όποιον διαφωνούσε με τον ''μεγάλο ηγέτη και τον σοσιαλισμό τού υπαρκτού''.

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 3:55 μ.μ.

3.36 Καλε μου φιλε ασφαλως και φταει ο τσυριζα για τις κοινοβουλευτικες αυταπατες που καλλιεργει στον λαο για ανθρωπινο καπιταλισμο. Αποφαση του κομματος ειναι να μην γινει μυνηση γιατι εμεις δεν στηνουμε αντφασστικα παραμυθακια. ο φασισμος αντιμετωπιζεται μονο με την ανατροπη του καπιταλισμου. Η Συμμετοχη του ΚΚΕ στο αστικο κοινοβουλιο ειναι για την καλυτερη προβολη της στρατηγικης του και τα οικονομικα οπως λεει ο ΛΕΝΙΝ οταν εχουμε καπιταλισμο. Οσο για την Αστικη δικαιοσυνη που την ταυτιζεις με τους Μπολσεβικους ειμαι σιγουρος οτι εχεις κανει λαθος και θα το διορθωσεις σιγουρα καλε μου φιλε. Αυτα τα λενε οι μυστικες υπηρεσιες ΧΑΙΡΕΤΩ

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 3:55 μ.μ.

@ 321
Μην περιμένεις διάλογο αύριο ΠΑΝ.Αυριο θα βρέχει και θα μας δώσει ρεπό το Βαθυ Κόκκινο.
χαιρετώ τον πλάτανο.

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 6:09 μ.μ.

υπαρχει και η χαζομάρα στην υπηρεσία της ροζ "αριστεράς" τρανό παράδειγμα ο μπαγλαμάς 3.36 και ο ακατάληπτος παραληρητικός του λόγος που θα μας απαγορέψει μεχρι το ρεύμα της ΔΕΗ να χρησιμοποιούμε,, διοτι προέρχεται απο ιδιωτικοποιημένη εισηγμένη εταιρία..Δεν μας είπε βεβαια η Ραχηλ Μακρη με τον Μπαλτακο τι δουλεία είχανε παρέα στο παιχνίδι μπασκετ του ΠΑΟ την μπαρτσα και εαν λεω εαν εχει σχεση με την αφωνία του Συριζα για την χρυση αυγη και το χαλαρό άγγιγμα των αυγων στα δικα τους μεσα τις τελευταίες μερες
βέβαια η ροζ καπιταλιστική καπιταλιστική "αριστερά" που κυβερνά δεν αποτελείτε απο μπαγλαμάδες αλλα απο αναξιοπρεπείς καιροσκόπους που έφτασαν να κανουν τα στραβά ματια στους φασίστες προκείμενου να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα τους.οπως τα αντιλαμβάνονται..Απο την Δουρου στην γνωστη υπόθεση και στα ψήφαλακια στην περιφέρεια μεχρι την γραφική Κωνσταντοπούλου πρόσφατα
Οχι μονο μπουγέλα ειναι έτοιμοι να δεχθούν οι ροζ "αριστεροί" αλλα και το βρακί τους κατεβάζουν αμα χρειαστεί,,άλλωστε στο ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο το κάνουν με το παραπάνω ..Εχουν απολέσει απο καιρό την παρθενία τους

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 7:31 μ.μ.

6.09 Προς αξεπαρθέναυτον.

Να φυλάξεις την παρθενία σου σαν τα μάτια σου.Μην την χάσεις σαν τους ρόζ αριστερούς.Οι κατακκόκινοι αριστεροί σαν εσάς,πέρα απο την παρθενιά και το βρακί τους,δεν έχουν τίποτα πολυτιμότερο.
Οταν με το καλό βρεθεί ένα καλό παιδί,θα την έχεις προίκα σου.
Ο Σιφωνιός είναι η καλύτερη προξενήτρα.Εμπιστέψου τον.

Κνιτόβλακα μπουζουκοκέφαλε,το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο,σε έχει κάνουν σκλάβο και εσύ παρακαλουθείς αγώνες μπάσκετ.
Σε υποδούλωσαν και σου φταίει η Δούρου και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που έσπασαν μια αντεργατική κατάσταση.
Πέντε χρόνια ρε κνιτόβλακα,το κώμα σου κάθεται στον ίσκιο και πουλάει μπαλαμούτια για την μετά θάνατο ζωή.Τώρα όσες κατσαρόλες και να βγάλει στο δρόμο,δεν το πιστεύει κανένας.
Τόσοι φασίστες πέρασαν πρίν την Κωνσταντοπούλου,αλλά δεν σε είδα να έχεις πρόβλημα και να τους κατηγορείς.

Και δεν σε βλέπω να απαντάς στο ερώτημα γιατί η ερίτιμος κυρία της Εκάλης δεν μήνυσε τον Κασιδιάρη.
Αν ξέρεις τον λόγο μην τον κρατάς για πάρτη σου.
Αν πάλι δεν το ξέρεις,δεν χάθηκε ο κόσμος.Η παρθενία σου να είναι καλά.

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 8:01 μ.μ.

7.31 Καλε μου φιλε μην εκτιθεσαι αλλο σας πουλησανε. Καινουργιο μνημονιο υπογραψανε με νεα μετρα σφαγης ττου λαου. Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ θα το ψηφισουνε αν ερθει στο αστικο κοινοβουλιο. Η Κωνσταντοπουλου συμπαθησε τους χρυσαυγιτες. Ταξικη ενοτητα χρειαζεται να ανατρεψουμε τον καπιταλισμο και τους διαχειρηστες του. Καταλαβαινω τον πανικο σου παντως στο ΠΑΜΕ εισαι καλοδεχουμενος θα το καταλαβεις ειμαι σιγουρος. Ο Φασισμος δεν αντιμετωπιζεται με Αστικες μυνησεις αλλα με αντροπη του καπιταλισμου καλε μου φιλε. Σε συμπαθω πολυ

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 8:06 μ.μ.

3.55 Καλε μου φιλε ασφαλως και φταίει ο συριζας για το προπατορικό αμάρτημα.Το μήλο της Ευας ηταν απο οπορτουνιστικό περβόλι.
καλε μου φιλε ασφαλως και φταίει ο ανταρσυας για την εξαφανιση της μπλε πεταλουδας του Αμαζονιου και το οπορτουνιστικο λειώσιμο των παγων της Ανταρκτικης.Φταίει γιατί δεν περιμένει την ανατροπη του καπιταλισμου που θα κάνει το κώμα την άλλη χιλιετία,και στηνει αντιφασιστικά παραμυθάκια σε δρόμους και πλατείες.
Φταίει που ο ανταρσυας δεν γραφεται στο παμε.Παρακαλεσες τοσες φορες καλε μου φιλε αλλα ο ανταρσυας τα εχει στυλωσει.
καλε μου φιλε στις δίκες του πατερούλη εκτελεσθέντες με συνοπτικες διαδικασιες και χαλκευμενα στοιχεία μετα απο αγριους βασανισμους ήταν όλη η μπολσεβικικη ηγεσια της επαναστασης.Δεν αφησε ρουθούνι ο πατερουλης απο μπολσεβικισμο.Μετά τις δίκες,ο μόνος...μπολσεβικος ήταν ο Λαυρέντης καλε μου φιλε που σε συνμπαθησα για το καλο σου.
Αυτά λένε οι μυστικες υπηρεσιες του Νικητα καλε μου φιλε.Τότε το κωμα τον πιστεψε τον Νικητα και τις μυστικες υπηρεσιες του καλε μου φιλε.
να τις πιστευουμε όλες τις μυστικες υπηρεσιες καλε μου φιλε,όχι μονο αυτες που μας συμφερουν καλε μου φιλε.
Ασφαλως και φταιει ο συριζας ο ανταρσυας οι αναρχοαπλυτοι οι μυστικες υπηρεσιες ο Αννίβας και ο Τζέκινς Χαν για τις δικες που ξεπουντούλωσαν τους μπολσεβικους καλε μου φιλε.ΧΑΙΡΕΤΩ

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 8:12 μ.μ.

7.31

πρόσεξε καλα ,διοτι εαν εχει κανει λαθος η επιστήμη μπορεί να κουφαθεις και να στραβωθεις ταυτόχρονα, ασχημο πραγμα η συνηθεια,, κοπελαρα μου Ενταξει.?
Αυτο με την ΔΕΗ ειναι πολυ ανησυχητικό για την αντιληπτική σου ικανότητα ,παρε ενα ντεπον και πιες ενα τσαι ,άρχιζαν τα μάτια σου να θολώνουν

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 8:54 μ.μ.

8.12 Εσύ γκομενάρα μου όπως είπαμε.Προσοχή μην χάσεις την παρθενιά σου.Μην κάνεις κακές παρέες γιατί θα την χάσεις.Κυκλοφορούν κάτι στραβοί και κουφοί,που σου την παίρνουν χωρίς να σου κατεβάσουν ούτε το βρακί.Η επιστήμη σήμερα κάνει παρθενοραφές,αλλά το κακό θα έχει γίνει..
Καλύτερα είναι να βρείς τον Σιφωνιό.Γνωρίζει κάτι λεβέντες με ξουρισμένα κεφάλια που ούτε στραβοί ούτε κουφοί είναι.
Κάτι θα βρεθεί και για σένα.

7 Μαρτίου 2015 στις 10:35 μ.μ.

Φανταζομαι οσοι λενε οτι λενε για το Σιφωνιο δεν ηταν απο αυτους τους συριζαιους που τρεχανε να φωτογραφηθουν μαζι του, ητανε ολοι τους την μερα που μπηκανε τα ματ και τελος αυτα που με τοσοι ευκολια λενε στο ιντερνετ θα τα λεγανε και μπροστα του.Αλλωστε ειναι ολοι τους τοσο μαγκες και μας φλομωσανε στις παρθενεις που παιρνουν απο τον υπολογιστη.

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 11:29 μ.μ.

αν εχουμε φτασει στο σημειο -απο τα σχόλια που διαβάζω εδω περα- οι μη-κομμουνιστές αριστεροι να ειρωνεύονται την Κανέλλη και το ΚΚΕ, σε ειδηση οπου φασίστας αθωωθηκε απο το αστικο κρατος για live χειροδικία σε βουλευτή του ΚΚΕ, τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλα...

Οφθαλμοφανής εκφασισμός και αντικομμουνισμός διαποτίζει την ελληνική πολιτική...Μαύρο φίδι που μας έφαγε, και δεν το λεω καθολου ειρωνικα. Τρομακτικό ειναι.

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 11:45 μ.μ.

@1.31
Σκατάς είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.Αλλά να ζητάς ευθύνες απο την Δούρου επειδή δεν κατηγορεί τους δικαστές που αθώωσαν τον Κασιδιάρη,πάει πολύ ρε παιδί.
Μέχρι τώρα ακόμα και το ΚΚΕ κατηγορούσε τους προηγούμενους για παρέμβαση και χειραγώγηση της όποιας δικαιοσύνης έχουμε.
Είπαμε να λέτε καμμιά μακακία να περνάει η ώρα,αλλά όχι και έτσι.

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 12:31 π.μ.

Να μας πεί ο ΠΑΝ τι καιρό θα έχει την Δευτέρα.Μόνο ο ΠΑΝ λέει το σωστό δελτίο καιρού,
Απο τότε που κατέλαβαν οι οπορτουνιστές την ΕΜΥ τα έχει κάνει μούσκεμα.
Βγάλε δελτίο ΠΑΝ.

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 8:34 π.μ.

Ανώνυμε 8.54. Εχθές, το πρώτο νομοσχέδιο που κατέθεσε ο σύριζα στην βουλή, με τον ψευδεπίγραφο τίτλο "για την ανθρωπιστική κρίση, ξέρεις ποιοί το ψήφισαν? Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΝΔ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ. Τόσο πολύ "προοδευτικό" και "αριστερό" αυτό το νομοσχέδιο!!!!! Μην πάθετε και τίποτα από την πολύ "αριστερά". Ετοιμάζετε στρατό από ρουφιάνους αλά Νόσκε και Εμπερτ, αλλά εδώ τα πράγματα θα τα βρείτε πολύ σκούρα. Εδώ υπάρχει το ΚΚΕ, υπάρχει το ταξικό εργατικό κίνημα, υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι οργανωμένου λαού Μανώλης

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 9:53 π.μ.

8.01 Δυστυχώς δεν θα έρθει καλέ μου φίλε για ψήφιση στο αστικό κοινοβούλιο.Θα μείνεις με τη χαρά στο χέρι καλέ και συμπαθητικέ μου φίλε.Στο αστικό κοινοβούλιο θα έρθει μόνο η πρόταση νόμου του κώματος για την κατάργηση του καπιταλισμού.Θα την ψηφίσουν και οι χρυσαυγίτες που συμπάθησαν την Κωνσταντοπούλου καλέ μου φίλε.
Ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται με τις οφφσορ και το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας καλέ μου φίλε.Ούτε αντιμετωπίζεται με το να στέλνεις λάθος γράμματα στον φονιά καλέ μου φίλε.
Στο ΠΑΜΕ μείνατε τρείς και ο κούκος καλέ μου φίλε.Ούτε οι επαγγελματίες κοπρίτες του κώματος δεν πατάνε πιά.Στο Σύνταγμα ήτανε να το κλαίς το κώμα καλέ μου φίλε.Αντε με το καλό να του βάλετε λουκέτο καλε μου φίλε σε συμπαθώ αβέρτα .χαιρετώ.

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 5:45 μ.μ.

@
8 Μαρτίου 2015 - 9:53 π.μ
Καλέ του φίλε στο Σύνταγμα ήταν τόσο λίγοι(!!!) που ακόμη ασχολείστε με λύσσα εσείς οι συριζαίοι. Ούτε με τις τεράστιες(!!!) συγκεντρώσεις σας στο Σύνταγμα για να υποστηρίξετε -πάντα στο αυθόρμητο- την κυβέρνηση δεν ασχολείστε τόσο. Αλήθεια δε θα κάνετε καμιά άλλη τέτοια αυθόρμητη συγκέντρωση να σας θαμάξουμε;

Και αλήθεια καλέ του φίλε, για εξήγησέ μας πώς είναι δυνατόν μια τόσο καλή κυβέρνηση μέσα σε τρεις βδομάδες να πέφτει απ' το ... σοβιετικού τύπου 82% στο 64% ως προς την αποδοχή του κόσμου, κι έπεται συνέχεια στο πέσιμο;;;

Καλέ μας συριζαίε, τον πληρωσες τον ενφια του 2014; ΄Οχι; Τρέχα να τον πληρώσεις γιατί σου έρχεται καπάκι του 2015. Κι ο Γιανης σας είπε ότι θα βγάλει απ' τη μύγα ξίγκι για να πληρωθούν όσα χρωστάμε στους έξω. Εχεις υπ'όψιν σου ποια είναι η μύγα; ΄Οχι; Εμ δεν έχεις φαντασία....

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 10:55 μ.μ.

5.54 Το σοβιετικό 82% που έγινε 64% θυμίζει πράγματι πέσιμο.
Ομως το 8% που το 2012 έγινε 4.5% θυμίζει χέσιμο.Ή θα πάς απο πέσιμο,ή θα πάς απο χέσιμο,όπως σοφά λέει ο λαός.
Διάλεξε και πάρε.Φαντασία χρειάζεται και κουράγιο.........

Μάλλον δεν θα γίνει άλλη φιλοκυβερνητική συγκέντρωση.Δεν καταφέραμε οι οπορτουνιστές να αποφύγουμε το νέο μνημόνιο.Αποτύχαμε και βράζε όρυζα σπυρωτή.. Το είπε ο Κουτσούμπας,το είπε ο Σαμαράς,το είπε ο Βενιζέλος το λέει ο Αδωνις. Το λένε και οι δημοσκοπήσεις που ψάχνεις για παρηγοριά.
Τώρα στηρίζουμε όλες μας τις ελπίδες στο ΚΚΕ και στις κατσαρόλες του.Ελπίζουμε στο νομοσχέδιο που κατέθεσε το ΚΚΕ στη βουλή,να περιέχει την κατάργηση του 3ου μνημονίου,και την κατάργηση του καπιταλισμού γενικά.Για να σωθούμε γενικά....
Μην μας απογοητεύσετε,ο λαός σας στηρίζει με....αντισοβιετικά ποσοστά.

Δεν χρειάζεται φαντασία για την μύγα.Μυγοσκοτόνι χρειάζεται.Εχει πολλές τετράπαχες μύγες πέριξ του Περισσού.Εχουν ξύγκι οι μύγες του Περισσού,που ούτε οι φώκιες στα Παρθένα Νησιά των κυπριακών οff-shore δεν περιέχουν.
Με αυτό το ξύγκι,πληρώνω όχι μόνο τον ΕΝΦΙΑ του 2014 αλλά και του 2034.
Ζήτημα φαντασίας είναι όλα.......

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2015 στις 3:44 μ.μ.

o κομπλεξισμος των κκεδων αποκαλει το συριζα τσυριζα !!! φοβερο!!!
λοιπον πολιτικα χαζοβιοληδες μαιλοκνιτες:
η κανελλη δεν εκανε μηνυση ποτε στον κασιδιαρη!
η κανελλη δεν καλεσε ποτε για μαρτυρα τη δουρου!
με αλλα λογια ψευτομαγκια οτι μας κατατρεχει το πολιτικο συστημα!!! τουμπεκα ψευτοθυματα του κκε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger