Home » , » Καθάρισε τον κόπρο.

Καθάρισε τον κόπρο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 | 12:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Αλέξη, πρέπει τουλάχιστο να τιμωρήσεις τους δοσίλογους, που μας έφτασαν στη χρεοκοπία. Θέλεις χρήματα; Μην τα ζητάς από εκείνους που δεν έχουν, ζήτα τα από αυτούς που τ' άρπαξαν. Κάποια από αυτά μπορεί να πάρεις πίσω. Επιπλέον θα μαζέψουν τα ξερά τους οι άλλοι απατεώνες, αν δουν, πως θα κοπούν τα χέρια των λαμογιών. Διπλό το κέρδος. Όχι μόνο αυτό. Τα καθάρματα είναι με τους δανειστές. Βάζοντας τους μέσα ξεδοντιάζεις τους ξένους, που τους λάδωσαν, και ταυτόχρονα αποφεύγεις τα "σαμποτάζ". Πάλι διπλό κέρδος.

Όπως κι αν το δεις, πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Γι αυτό σε ψήφισε ο κόσμος. Για να τιμωρήσεις όσους τον κατέστρεψαν.
Θέλεις από την άλλη να φύγεις, όπως ο Σαμαράς; Συνέχισε να αθωώνεις ενόχους και να προκαλείς τον κόσμο. Συνέχισε την ίδια πολιτική κι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφανιστεί.

Στο ξαναλέω, αυτοί που τώρα σε κολακεύουν, έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, είναι εχθροί σου, σου κάνουν το φίλο, για να γλυτώσουν τα τομάρια τους. Μόλις όμως ματώσεις κάπου, θα ορμήσουν, να σε φάνε ζωντανό. Δεν έχουν μπέσα οι προδότες.

Σου φωνάζω πριν είναι πολύ αργά: Άκου τον κόσμο και κυρίως κοίτα τι παρέλαβες. Απόδωσε τις ευθύνες εκεί που πρέπει, γιατί δε φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη θέση τυχαία. Σταμάτα τις ευγένειες με τους ναζί. Και δεν λέω μόνο για ένα συγκεκριμένο κόμμα. Ο φασισμός είναι διάχυτος σε όλο το σύστημα. Έχε εμπιστοσύνη στον απλό κόσμο, δεν κινδυνεύεις τόσο από τους αντιπάλους σου, αλλά από τα δικά σου λάθη. Αυτά πρέπει να προσέξεις. Δείξε θάρρος, κι ο κόσμος θα πάρει θάρρος. Πάρε άλλο δρόμο γιατί αυτή η πολιτική μας έφερε το αδιέξοδο, μη φοβάσαι τους τοκογλύφους, να φοβάσαι την οργή του κόσμου, αν τους απογοητεύσεις.

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο άνεργοι, που μπορούμε να προσφέρουμε, εφόσον μας δοθεί η ευκαιρία να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Τα προϊόντα μας σαπίζουν κατ' εντολή της ΕΕ, ενώ εισάγουμε πράγματα που μπορούμε να φτιάξουμε κι εδώ, αφού έχουμε λαμπρούς επιστήμονες. Απελευθέρωσε τους αθώους κρατούμενους. Σταμάτα το όνειδος, το μεγάλο αίσχος των στρατοπέδων συγκέντρωσης, δεν είμαστε η φυλακή της Ευρώπης.

Γνωρίζω, πως ο πόλεμος με τους ξένους είναι δύσκολος, η ζωή όμως κάτω από το ζυγό των δανειστών θα είναι για τους περισσότερους από μας αδύνατη. Αν παλέψουμε θα νικήσουμε, αν υποταχθούμε, θα έχουμε συνεχείς εκβιασμούς και παράλογες απαιτήσεις τις οποίες κάποτε δεν θα μπορούμε (ακόμα κι αν θελήσουμε) να πραγματοποιήσουμε. Και τι θα συμβεί τότε;

Ο χρόνος μέσα σε αυτή την παγίδα του άδικου - τοκογλυφικού δανείου λειτουργεί εις βάρος μας. Αλέξη, ο κόσμος δεν σε ψήφησε για να κάνεις διαχείριση της ίδιας πολιτικής, η οποία έφερε τον όλεθρο, σε ψήφισε για να αμφισβητήσεις τα όσα οι προηγούμενοι έκαναν κι υπόγραψαν. Όταν μια συμφωνία είναι αποτέλεσμα εκβιασμού, τότε η συμφωνία αυτή είναι παράνομη, άκυρη. Τόλμα να ρωτήσεις τον κόσμο. Πες του την αλήθεια και μην κάνεις το λάθος να νομίσεις πως θα χειριστείς τη σαπίλα, γιατί η σαπίλα θα καταπιεί κι εσένα. Ελπίζω έστω και τώρα να πάρεις τη σωστή απόφαση. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 2:27 μ.μ.

τραγουδα μητσο! στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα....

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 9:13 π.μ.

A ρε σύντροφε Μήτσο, για να καθαρίσεις τον κόπρο θέλει ανάστημα, δύναμη, σχέδιο, αποφασιστικότητα, αυτά είχε ο μυθικός Ηρακλής και το καθάρισμα το ανέδειξε σε άθλο.
Πιστεύεις ότι σήμερα από την κυβέρνηση Τσίπρα υπάρχει κάποιος μ αυτά η τα μισά χαρακτηριστικά?... εγώ πάντως, όχι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger