Home » » Απίστευτο "φτύσιμο" Καμμένου σε Σαμαρά

Απίστευτο "φτύσιμο" Καμμένου σε Σαμαρά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 | 2:57 π.μ.

Ο Πάνος Καμμένος παρότι κράτησε σταθερό τον αντιμνημονιακό του λόγο, κατήγγειλε πολλές φορές τις μεθόδους που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο και εξαπέλυσε μύδρους εναντίον των Σαμαρά, Βενιζέλου, Παπανδρέου απειλώντας με ειδικά δικαστήρια δεν είναι παρά ένας συντηρητικός πολιτικός που δεν διστάζει να εκφράζει την συμπαράστασή του στους «ήρωες» βατραχανθρώπους που φώναζαν εμετικά φασιστικά συνθήματα, όπως «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», και  να στέκεται δίπλα σε μπάτσους που ξυλοκοπούν διαδηλωτές, ενώ αυτός όπως και το κόμμα του είναι φορέας ακραίων εθνικιστικών απόψεων.

Σήμερα πρέπει να είναι απ’ τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στην Ελλάδα. Το κόμμα του όχι μόνο δεν έπαθε πανωλεθρία στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, όπως προέβλεπαν πολλοί δημοσκόποι, αλλά συγκυβερνά ,μαζί με τον Σύριζα. και ο ίδιος είναι υπουργός.

Και η πλάκα είναι ότι κάνει απίθανες δηλώσεις φτύνοντας κατάμουτρα τον Σαμαρά.

Αντιγράφουμε απ την ιστοσελίδα των «Νέων»:

Με μια απίστευτη δήλωση, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος σχολίασε τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

«Δεν θα πέσουμε στα τέσσερα. Είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν τους αρέσουν (σ.σ. αυτά που προτείνει η Ελλάδα στους εταίρους), έχει καλώς».

Σε ερώτηση για το πού θα βρεθούν τα χρήματα για την υλοποίηση των εξαγγελιών της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος σχολίασε: «Πάντως, δεν θα βγούμε στη βίζιτα»!

Παράλληλα, ερωτηθείς για τα σενάρια Grexit, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει διαδικασία εξόδου μιας χώρας από την ευρωζώνη και παρέπεμψε σχετικά: «Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά... Να μας πουν αυτοί που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια»!

Τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού σχολίασε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Η αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού δικαίωσε τις προσδοκίες του ελληνικού λαού.

»Αφήνοντας πίσω τη μνημονιακή περίοδο η κυβέρνηση εθνικού σκοπού όντως πρωτοτυπεί αρνούμενη να κάνει τις γνωστές κωλοτούμπες και δηλώσεις μετανοίας στον ξένο παράγοντα που είδαμε τα τελευταία 5 χρόνια. Η πατρίδα μας πλέον διαθέτει όρθιους κυβερνήτες που κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους»
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:07 μ.μ.

Για εμάς "Δεξιός +ΔΕΞΙΑ", σημαίνει: Αστοιχείωτος Ακοινώνιτος Ανθέλληνας ! Τέτοια "Στοιχεία" υπάρχουν σε όλα τα κόμματα ! Η Κατάρα της Χώρας είτανε και Είναι η "ΔΕΞΙΑ" με το κρυφό Άσσο της των ξενόφερτο και χρηματοδοτούμενο "Ελληναράδικο Ναζιζοφασισμό" ! Ο Καμμένος μπορεί να είταν ανίδεος, μπόρει να διαφωνούμε σε ορισμένα κοινωνικοπολιτικό επιστημονικά θέματα/ζητήματα, αλλά "ΔΕΞΙΟΣ" δεν είταν ΠΟΤΕ !!

Ανώνυμος
10 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:19 π.μ.

Τι είναι η κεντροδεξιά
Είδα στο site του πονηρούλη (έτσι λέω χαϊδευτικά τον Χατζηνικολάου), ένα πίνακα με τις διαφορές μεταξύ της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς έφτιαξε ο Γιώργος Βουλγαράκης. Με την "κεντροαριστερά" δε θα ασχοληθώ, γιατί δεν ξεκαθαρίζει ποιοί είναι. Θεωρεί άραγε το ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως το ΠΑΣΟΚ που συνεργάστηκε μαζί του η ΝΔ; Μόλις το ξεκαθαρίσει θα τα ξαναπούμε.
Για να καταλάβετε τη νοοτροπία τους, λέει στο απίστευτα κωμικό πίνακα πως η κεντροδεξιά "πάντα μάζευε τα αμάζευτα". Πάντα Γιώργο μου μαζεύατε τα ασυμμάζευτα. Πάντα είχατε μια δικαιολογία για κάθε παραβίαση ακόμα και αυτού του αστικού συντάγματος. Τι να πρωτοθυμηθώ, που αν τα πω όλα, θα γεράσουμε διαβάζοντας. Να θυμηθώ μόνο το πως δικαιολογούσατε το "μαύρο" στην ΕΡΤ, τι λέγατε για Κερατέα και Σκουριές, την προπαγάνδα από τα κανάλια; Τις ηλιθιότητες που αραδιάζατε κάθε φορά που κάνατε τούμπες;
Δεν εννοείς φυσικά ότι συμμαζεύατε τα οικονομικά έτσι; Γιατί αν λες τέτοιο ανέκδοτο, σου απαντώ με μια λέξη: Καραμανλής. Το έλλειμμα και το χρέος πως το αύξησε, επειδή "μάζευε τα αμάζευτα";
"Πάντα μιλούσε άκομψα". Σωστό! Και προκλητικά με αλαζονεία, θράσος, ύβρεις και ψέματα να προσθέσω. Βέβαια αυτό το κάνατε για τους πολιτικούς αντιπάλους σας. Στους δανειστές μια λεξούλα λέγατε κι αυτή γερμανικά: Γιαβόλ! Και στα γαλάζια γίδια όταν τάζατε από το Ζάππειο, μιλούσατε πιο κομψά, σας το αναγνωρίζω.
"Έκανε τα πιο σωστά με τον πιο σκληρό τρόπο". Εντάξει, αυτό δεν χρειάζεται σχολιασμό, ψυχίατρο χρειάζεται, για να κατανοήσουν ότι η καταστολή, η βία, η λογοκρισία, το ψέμα, η αφαίμαξη των εισοδημάτων, οι απολύσεις, τα ρουσφέτια, η υποτέλεια, το ξεπούλημα... η όλη πολιτική της ΝΔ δηλαδή είναι λάθος. Να σας βοηθήσω: Ο ΕΝΦΙΑ τι είναι; Λάθος ή Κακό;
"Έτρωγε τις σάρκες της". Να έτρωγε μόνο της δικές της θα ήταν καλά, αλλά έχετε φάει πολλούς ανασφάλιστους, συνταξιούχους, ανέργους, εργαζομένους. 7.000 Αυτόχειρες. Αναφέρεσαι μήπως στο Σαμαρά και τη Ντόρα; Αλλά μεταξύ καρχαριών γίνονται πάντα κανιβαλισμοί.
Άλλο όμως εννοεί και ξέρω καλά τι λέει, γιατί συζήτησα πολλές φορές με γαλάζιους και την έχω ξανακούσει αυτή τη φράση: Πάει πακέτο με το "προτεραιότητα στους άλλους". Οι νεοδημοκράτες θεωρούν τσιφλίκι το δημόσιο κι όχι μόνο θέλουν να διορίζονται οι ίδιοι, αλλά και να διώκονται όλοι οι υπόλοιποι! Δεν τους έφτανε που η ΕΡΤ πχ ακολουθούσε τη γραμμή της κυβέρνησης, έπρεπε να έχει μόνο δεξιούς εργαζόμενους. Γι αυτό την έκλεισαν. Πίσω στο 45 και στον εμφύλιο.
Για τα ρουσφέτια μη σχολιάσω, να παραπέμψω στα μουσεία, όταν ήταν υπουργός ο Σαμαράς, να πω πως, επί Ντόρας διορίζονταν από την ΝΟΔΕ Ευρυτανίας με προτεραιότητα, τους χιλιάδες προεκλογικούς διορισμούς, την ξευτίλα με τα προγράμματα ανέργων και τόσα μα τόσα πολλά που, αν τα αριθμήσουμε, δεν θα τελειώσουμε ποτέ.
Τέλος μας λέει ο νεοδημοκράτης ότι "αποδέχονταν τις σκευωρίες σαν σκάνδαλα". Ω ναι! Αθώοι μου, εσείς κι ο Ντρέιφους. Καλέ ποιός Ντρέιφους ο Ιησούς! Για κάποιον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο έχεις ακούσει; Κάποιον Τομπούλογλου; Κάποιον Ψωμιάδη; Λέω μόνο αυτούς που καταδικάστηκαν, όταν είσαστε εσείς πάνω μην αναφέρω τα υπόλοιπα. Άσε λοιπόν τα σάπια κι ετοιμαστείτε εκεί στη γαλάζια συμμορία να δώσετε εξηγήσεις για το πόσα λείπουν και που πήγαν. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger